• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar bugun gayet dıyet bakımından verımsız bır gunumdeyım zaten kendımı toparladıgımda anlarsınız ama su an mumkun grunmuyor offf

Tesekkur ederim canim

Olmicagin sey degilki pasam kacamak yapma yeterki

:) tesekkurler

:) beni tek birakma amaaa

Kolay gelsin canim ya sabah ders calistim kursa gittim sonra kendime esofman alti aldim birazdan yuzmeye gitcem anlicagin ben cok yogunum gelemiyorum.. Yaglar ericek:) gitcekler yeterki biz duzenli beslenip sporu ihmal eetmeyelim

bende yeni geldim eve sabahtan beri kosusturuyorum tabii gidecek kara yaglar tutunamaz bizde .seni hic yalniz birakirmiyim besinden geliyorum sen kadar olmasada elimden geleni yapiyorum:1:

kızlar bugun gayet dıyet bakımından verımsız bır gunumdeyım zaten kendımı toparladıgımda anlarsınız ama su an mumkun grunmuyor offf
hayıerdır

ıyıgeceler kızlarrrrr:51:
sanada cnm
Selam kizlar ben hemen yazip kacar gibi olucam ama aklimada bisey takildi bu cuma gerbera izinde ben kurstayim listeyi birinizin yayinlamasi gerekiyo.. Bugun sabah pasta yedim ondan sonra hep yugurt yedim simdi bi salatalik yiyip yuzmeye cikicam insallah gununuz guzel gecmistir:)
benım o gun doktor randevum var erken gelırsem denrım cnm

anannecimmmmm iykiiii doğdunnn....iykı bizimlesin ....iykı rakıbemsın....:16: senı seviyorummmm.....:16::16::16:
evet ıyıkı bızımlesın

paşa canım arada yap iç öyle günü falan yok ama dediğin gibi içince wc baya uğruyorsun

kızlar bu aralar biraz kırıklığım var enerjim az toparlansam iyi olacak bu günde fazla gelemedim ama inş yarın buralardayım

geçmişide fazla okuyamadım kızlar acaba mesajlar sayılıyor mu biraz sıkı tutalım bu işleri

geçmişide fazla okuyamadım kızlar acaba mesajlar sayılıyor mu biraz sıkı tutalım bu işleri
27sinden itibaren bende canim musait olunca saymaya baslicam
ANANECİM KARARSIZIM ASLINDA DİYETİMİ AKSATMIYORUM HATTA BUGÜN 3 SAAT YÜRÜYÜŞ YAPTIM:8::8::nazar::nazar:

:) cok sevindim ya kararsiz olma bak aksatmiyoken ipin ucunu simski tut rakiben seni bekliyo bak:) o kadar nasil yurudun ya masallah sana:nazar:

Gunaydin kizlar ben kahvaltimi yaptim derslere oturcam birazdan yetistirirsemde kurstan once spora gitmeyi planliyorum hayirlisi:) insallah gununuz guzel gecer:)

arada biraz çikolata kaçamağı ama az
o cıkolata bızı yakıooooo
kızlar bu aralar biraz kırıklığım var enerjim az toparlansam iyi olacak bu günde fazla gelemedim ama inş yarın buralardayım

hayırsddır grıpmuısın
ANANECİM KARARSIZIM ASLINDA DİYETİMİ AKSATMIYORUM HATTA BUGÜN 3 SAAT YÜRÜYÜŞ YAPTIM:8::8::nazar::nazar:
kız ne ara yaptımnnn:)
Gunaydin kizlar ben kahvaltimi yaptim derslere oturcam birazdan yetistirirsemde kurstan once spora gitmeyi planliyorum hayirlisi:) insallah gununuz guzel gecer:)
yogunsun desene cnm benım
ananeee doğum günün kutlu olsun bende ayın 25 de 35 oldum
senınde gecmış dogum gunun kutlu olsun o zmn cnm

Back
X