• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ananee 600dk spor (kardiyo fitnes yuzme)

gerbera 5saat 45dk yuruyus

ecemavi 180dk yuruyus

ganfed 60dk yuruyus 30dk spor

Ansacim sira sende olsun bugun itibariyle vidividi izinde cunku

Eklentiler

• $screenshot_2012-11-19_1348.webp
    $screenshot_2012-11-19_1348.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 23
:) sende doktorunun dediklerine uy canim beni spor adam etti resmen vucudum sekle girdi yani bide kocam olsa tamam bu is buyumedimi oglan daha:)

Nice guzel seneler gorursunuz insallah canim:)

Hosgeldin canim:) pasam kendini hazir hissetsin gelir hepimiz icin oncelik hazir olmak zaten bence

Sssst nettin ne yedin bakiyim:) bende canim benim iyiki burdasin iyiki burdayim ama kacamak yok valla kizarim ben yemiyosam sende yemicenn:45:
ne sen sor ne ben söylımmm bacımmm...bu hafta pazartesi carşamba persembe full mısafir ağırladım pastalar börekler yemekler kebaplar.....direndikçe yenıldim sorma...ama bitttttiii arkadaş fena geliyorum bu haftaa...gecıcımm senı :33:
aralık ayı ıcın gel hedef koyalım kendimize 4 kılo veriyoruz....vermeyen banu alkan gibi olsun (ıggg hıs sevmem;))
Ananee 600dk spor (kardiyo fitnes yuzme)

gerbera 5saat 45dk yuruyus

ecemavi 180dk yuruyus

ganfed 60dk yuruyus 30dk spor
bu hafta yapamadım ama haftaya söz....
Ansacim sira sende olsun bugun itibariyle vidividi izinde cunku
temammm cuma pazartesi salı benım ozaman.....bu gunu yarın sayarım pazartesi salıyı da çarsamba inşallah...
Ananee 9

ganfed 6

maviyesil 9

berenim 5

ecemavicim gerberacim 5mesaji yakalamaniz lazim

mazeretsiz 5 ın altına ceza yokmu :ssz:

nevı ıstiyorum ben yaaaa....öyle dopinglerdi kı keyfi azıcık yerinde olsa bizi varyaa....
2011 yılı kasım ayıydı yanlış hatırlamıyosam haaahh ıste o zaman kı nevii özledim...
biz sigara molası falan verirdik izin alırdık cıkarken falan....bi geçmişi okuyun kızlar motıvasyonunuz artar...:7:
nevv duy sesımı...ayaklarımızı uzatsak cayımızı alsak sonra da:ssz::1:

kızlar forumda tek ben varım ama 8 tane ziyaretcı var napsam bilemedim yahuu....
huuuu ziyaretcıler keyıfler nasıll:7:

kızlar çoluk çocuk 27 den fazla kişi misafir ağırladım belim ağrıyo
menü
kıymalı mercimekli tarhana çorbası
zeytinyağlı kuru dolma,
ıspanaklı börek
.içli köfte
salata
ayran aşı
etli güveç,pilav
baklava
tiramisu

gorusuruzz cnm

cıg kofte demeyın bana aserıyorum resmen:)

cnm gecmıs olsun cocuklar hasta oldumu cok kotu oluyor haklısın

cnm o ara ben gırıp cıktıydım.iyiyim sen nasılsın

ayıp kız solemen bılee..sen bıze gel bak neler alıom sana laptopta deymıs ...:))

valla sen ıyı gıdıyorsun yaa ben sıstıkce sıstım

elıne saglık gelınımın:))

cnm gıt kafanı ıyı toparla eskı halını gerı ıstıyoruzz
cnm sımdı de bende acayıp grıp basladı yaaa kuzucuk da ıyılesemedı tam ama huyu degıstı bıraz cıg koftye de ara verdım cunku reflumu azdırıyor gercı ne yesem azıyor da
kızlar yarın kızımın dogum gunu hazırlık yapmam lazımmm
gelebılırsem yıne gelırım
gorusuruz
ıyıkı dogdu prenses nıce senelere ınsallah ne guzel
ınternet sorunları ıle boğuşaraktan koca hafta gecti gitti hafta sonu yarın izinliyimmmmm oleeeeeeeeeeeeeeeyyyyy:46::46::46::46::46:
pazar çalışıyorum ama olsun bu hafta bi günde olsun izinliyim....:27:
bbooooll kaçamaklı bir hafta gecirdim pişmanım...kk ya giremıyınce duzen ıptal ne yazıkkı...
annemden korkar gibi korkuyorum sizden haa:33::56:
sankı ben kaçamak yaparken bi yerden anane bi yerden paşa gerbera benı izliyo gibi oluyoo...
ece mavı böööö diycek gibi geliyo mavı yeşil gelip elıme vurcak....berenım bı güzel azarlıycak sankı:1:
SEVIYORUM KIZLAR SIZIIII...güzel keyifli hafta sonları diliyorum hepinize...:34:
sana kızmaya yuzum olmaz ama bende senı sevıyorum cnm
kızlar geçmişi okuyamadım artık yarın paşa tatilemi çıktı

evet cnm tatıle cıktı ıkı hafta ızınlı

ne sen sor ne ben söylımmm bacımmm...bu hafta pazartesi carşamba persembe full mısafir ağırladım pastalar börekler yemekler kebaplar.....direndikçe yenıldim sorma...ama bitttttiii arkadaş fena geliyorum bu haftaa...gecıcımm senı :33:
aralık ayı ıcın gel hedef koyalım kendimize 4 kılo veriyoruz....vermeyen banu alkan gibi olsun (ıggg hıs sevmem;))

bu hafta yapamadım ama haftaya söz....

temammm cuma pazartesi salı benım ozaman.....bu gunu yarın sayarım pazartesi salıyı da çarsamba inşallah...

mazeretsiz 5 ın altına ceza yokmu :ssz:
Gelmesin misafirler yaa ayiptir . Tamam simdi aralik bittiginde ben 66oliyim ozaman bende sevmem o kadini ya gicik pis..bak sporla devam ettirince super gidiyo :) canim simdi ben kimseden canim istemedi giremedimi duymadim bazen soruyorum cevap gelmiyo gerberada gorunmuyo zaten paylasimlarda bide ustume vazife degilmis gibi geliyo sonucta biz bi takimiz amac motive olmak ve motive etmek.. Bunu basarinca kilolar gidiyo bence cezada bu olmali zaten takimin hareketli olmasi lazim
nevı ıstiyorum ben yaaaa....öyle dopinglerdi kı keyfi azıcık yerinde olsa bizi varyaa....
2011 yılı kasım ayıydı yanlış hatırlamıyosam haaahh ıste o zaman kı nevii özledim...
biz sigara molası falan verirdik izin alırdık cıkarken falan....bi geçmişi okuyun kızlar motıvasyonunuz artar...:7:
nevv duy sesımı...ayaklarımızı uzatsak cayımızı alsak sonra da:ssz::1:
:) ben ilk geldigimde yagmurdamlasi vardi o saphira ben nev pasam falan cok guzel sohbet ederdik bende o zamanlari cok ozluyorum hatta dun gecmisi okudum ahh ah gene iyi olup gelcek insallah nev:)
kızlar forumda tek ben varım ama 8 tane ziyaretcı var napsam bilemedim yahuu....
huuuu ziyaretcıler keyıfler nasıll:7:
:) onlarin dili olsada yazsa:d
ben fazla yemedim
Tebrik ederim canim seni. Ondan giremedin sanirim
kızlar geçmişi okuyamadım artık yarın paşa tatilemi çıktı
Evet izne cikti canim

Kizlar gece gece aklima diyetisyenin verdigi sebze yemegi nasildir diye bi soru takildi olcak ismi bu ben uyucaktim nede guzel:d cavdarda karnima yatti telefonunda sarji bitiyo zaten ben geri yatym iyi geceler sizlerede Allah a emanet olun:)

cnm benim cuma günü kilo bildiriminde bulunman gerekiyor kaç kilo olduğunu yaz diyorum sana 2 haftadır ve sen yazmıyorsun kilonu yazacaksınki bizde seni listeye ekleyelim sahi sen kaç kilosun ayrıca faceden de eklersen oradanda görüşüyoruz çünkü

canim ben her sordugunda kilo bildiriminde bulundum galiba gormediniz
dur onlari bulup kopyALyim buraya
:25:

valla hatirlamiyom etabida 2011in eylulunde gittim
izin aldim ama sonra geri donmedim
diskalifiye oldum sanirimbilmiyorum:((gittigimde 54ttum simdi 60 oldum su anki kilom 6o yani

bak iste burda bildirmistim kilomuda gittigim kilomuda su anki kilomuda
gozden kacti sanirim ustelik bu tek degil 3 kez bildirimde bulundum bir ilk geldigimde iki kerede boyle arada soruldugu zaman
:25:

Back
X