mekkede çok yürüdüm ama biraz kaçırdık yeme işini umre sezonu olmadığı için oteller kapalı dışardan yedik
allah kabul etsin ziyaretinizi canim gitmeyenlerede nasip olsun insalah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mekkede çok yürüdüm ama biraz kaçırdık yeme işini umre sezonu olmadığı için oteller kapalı dışardan yedik
ceza verelim yarim saat lesli yapsin :/kıyamam rabbim hıçbir anneyı evladıyla sınamasınn....tez zamanda sağlıklarına kuvuşsunlar ınşalaahh...
korkmaaaaa şişmezzzz....ay daha ne kadar şişebilirz biz balon olduk baksana....yok sana aşure falan...
hımmm...brokolı bayılırım...
bilirsin bilirsin itiraf et kac dilim yedin sana ceza versek napsak kızlar....![]()
ha bu arada bahayk aramıza hosgeldın bıaz gec oldu ama:))
canım tşk ederim. olsun unutulmadım yaaa o yeter bana :)))
arkadaşım çok geçmiş olsun umarım hayırlı haberini alırsın.bizede bildir merak ederim.
arakadaşlar hepinize tşk ederim. aranıza kabul edildim. eşim geldi hemen pc ye yapıştım valla![]()
mamalarla zayıflamıştım ya han iarkasındanda saçlarım bayağı azaldı edirnede çalışıyordum ozaman sigorta hastanesinde bi doktor karışım vermişti eczanede hazırlatıyordum o iyi geldi birde kuaförden aldığım bi sarımsaklı karışım tarifi vardı onu yaptım ve ozamanlar saçlarımı erkek gibi kestirdim.şimdi şükürler olsun iyi. incetelli saç yapım var ama eskiye göre daha iyi şimdi
Eltine gecmis olsun ya insallah ikisinede bisey olmaz canim Allah korusun onlari
gecmis olsun dileklerinize candan tsk hanimlar ama dedigim gibi bebegi kaybettik anne iyi sukur.bugun taburcu oldu![]()
kızlar eşim pc yievde bıraktı. bende evi süpürdüm toz aldım hemen geldim valla kızım bi bıraksa yazacağım. ama onunla ilgilenmemi istiyo![]()
valla menülerdede müdahale edilecek bir şey bulamıyom erkez harika gidiyovalla
menümde sabah 3 tane şukızarmış hazır ekmekler varya etimek onlardan yedim
5tane zeytin kk kadarda peynir 2 fincan çay,
sporumu yapacğım şimdi. sonrada 1 bardak termos yeşil çay içeceğim sonra yine gelirim kızım ağlıyo uykusu geldi sanırım. bi ilgileneyim onunla kızlar
cnm acıl dıyetı yazarmısınbana uyarsa ona geceyım kac gunde verdın
Ya cok acikir insan nasil dayaniyosunuz bu diyetlere ben yumurta olmayinca bile sabah kahvaltisini adam yerine koymuyorum artik oyle alismisim[/QUOTE]Yaa porsiyon tabak olmayinca cok fenaa. Bebek faceteki kucukmu cok tatli o:)
Sen corbani ic iyiles ben sana besamel soslu tarifinide yazarim onu yaparsin cok guzel oluyo:)
:)valla geri dondun sen tam gaz devam
Ben o sarimsak konusunda kazitinca direk koklere temas edince etkili oldugunu duymustum hatta kaşlarima yapmakta istiyorum ama kiyamiyorum. iyiki duzelmis canim ya :)
Canim gecen hafta bildirim yapmadi diye yazildin sanirim hosgeldin:)
Suyu ilik denesen bide belki oyle artirirsin. Sporunu listemize ekliyorum hemen de sayilarini degistirmek derken anlayamadim ben onu kalp ritmiylemi alakali acaba
Evet ya su icmiyodum kola iciyodum.. Bende kahveyi krizlerim icin kullaniyorum ama seker degil tatlandiriciyla :)
Kesin vermissindir ananemler her sene giderler ve zayiflayip donerler dedemde oda
:) cok sevindim inan bisey kalmamis verdiginin yaninda :)
Kacamak yoksa sonuc iyidir ben inaniyorumm:)
1 haftada verdim canım 2 kilo sayılır tabiki ana sayfada diyet listeleri bölümünde 1 haftada 4 kilo diye yazıyor istersen incele listeyide yazayım,
tam olarak harfi harfine uygulayamadım tabiki uygulasaydım belkide daha fazla verirdim. sanırım ama iyi de gitti.
ŞOK DİYET 1 HAFTADA 4 KİLO
Sabah : 1 Su Bardaqı ILık diyet Süt,2 GriSiNi
Ara : 1 Tane ELma Veya PortakaL
ÖğLe : 1 Kase Çorba Ve SaLata
İkinDi : 1 Tane ELma Veya PortakaL
Akşam: 4 Kepçe Çorba,4 Kepçe Yoğurt,SaLata
Yatsı : 1 Tane ELma Veya PortakaL
NOT : Günde 3 LiTRe Su İciLeCeK…
sagol balim ama bebegi kaybetti annesi dun gece aldilar bebegi
bu sabah gordum
kucucuk biseyel kadar buyuklukte .anne karninda olmus yavrum almak zorunda kaldilar .ama anne iyi su anda bugunde taburcu oldu evinde![]()
amin canim rabbim gonlunuze gore versin .herseyin en hayirlisini![]()
kızlar yaaaa bırsey dıcem kızımın nufus cuzdanını kaybettım ne yapmam lazım bılmıyorum benzer bır olay basına gelen varmı yenısı cıkarılıyor dımı ama gazeteye ılan vermem gerekmı
menumu yazayım bana hıc yakısmıyor ama uc adet bıskuvı arkadaslarım ıkram ettı gerı cevıremedım
eve gelınce de bır adet ton balıgı aksam da yogurt ve tavugum var
ay ıns gıder kılocuklaroh masallah yemesi az bide pilates eklenmis mukemmelsin canim
valla ıyı olur benım ıcın..bırısı ıle yarısılınca daha ıyı oluorrrr...tmm su andan ıtıbaaren yarısıosetmezmiyiz hadi gel yarisalim ne dersin banada gerek bi yarissci arkadas
sagol balim ama bebegi kaybetti annesi dun gece aldilar bebegi
bu sabah gordum
kucucuk biseyel kadar buyuklukte .anne karninda olmus yavrum almak zorunda kaldilar .ama anne iyi su anda bugunde taburcu oldu evinde![]()
kızlar yaaaa bırsey dıcem kızımın nufus cuzdanını kaybettım ne yapmam lazım bılmıyorum benzer bır olay basına gelen varmı yenısı cıkarılıyor dımı ama gazeteye ılan vermem gerekmı
menumu yazayım bana hıc yakısmıyor ama uc adet bıskuvı arkadaslarım ıkram ettı gerı cevıremedım
eve gelınce de bır adet ton balıgı aksam da yogurt ve tavugum var
kilo:85
ideal kilom:75 altı
bu kadar![]()