• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar eşim pc yievde bıraktı. bende evi süpürdüm toz aldım hemen geldim valla kızım bi bıraksa yazacağım. ama onunla ilgilenmemi istiyo :D

valla menülerdede müdahale edilecek bir şey bulamıyom erkez harika gidiyovalla

menümde sabah 3 tane şukızarmış hazır ekmekler varya etimek onlardan yedim
5tane zeytin kk kadarda peynir 2 fincan çay,

sporumu yapacğım şimdi. sonrada 1 bardak termos yeşil çay içeceğim sonra yine gelirim kızım ağlıyo uykusu geldi sanırım. bi ilgileneyim onunla kızlar

kıyamam rabbim hıçbir anneyı evladıyla sınamasınn....tez zamanda sağlıklarına kuvuşsunlar ınşalaahh...

korkmaaaaa şişmezzzz....ay daha ne kadar şişebilirz biz balon olduk baksana....yok sana aşure falan...:20:

hımmm...brokolı bayılırım...

bilirsin bilirsin itiraf et kac dilim yedin sana ceza versek napsak kızlar....:16:
ceza verelim yarim saat lesli yapsin :/
ha bu arada bahayk aramıza hosgeldın bıaz gec oldu ama:))

canım tşk ederim. olsun unutulmadım yaaa o yeter bana :)))

arkadaşım çok geçmiş olsun umarım hayırlı haberini alırsın.bizede bildir merak ederim.

arakadaşlar hepinize tşk ederim. aranıza kabul edildim. eşim geldi hemen pc ye yapıştım valla :D

mamalarla zayıflamıştım ya han iarkasındanda saçlarım bayağı azaldı edirnede çalışıyordum ozaman sigorta hastanesinde bi doktor karışım vermişti eczanede hazırlatıyordum o iyi geldi birde kuaförden aldığım bi sarımsaklı karışım tarifi vardı onu yaptım ve ozamanlar saçlarımı erkek gibi kestirdim.şimdi şükürler olsun iyi. incetelli saç yapım var ama eskiye göre daha iyi şimdi

Eltine gecmis olsun ya insallah ikisinede bisey olmaz canim Allah korusun onlari

gecmis olsun dileklerinize candan tsk hanimlar ama dedigim gibi bebegi kaybettik anne iyi sukur.bugun taburcu oldu :25:

kızlar eşim pc yievde bıraktı. bende evi süpürdüm toz aldım hemen geldim valla kızım bi bıraksa yazacağım. ama onunla ilgilenmemi istiyo :D

valla menülerdede müdahale edilecek bir şey bulamıyom erkez harika gidiyovalla

menümde sabah 3 tane şukızarmış hazır ekmekler varya etimek onlardan yedim
5tane zeytin kk kadarda peynir 2 fincan çay,

sporumu yapacğım şimdi. sonrada 1 bardak termos yeşil çay içeceğim sonra yine gelirim kızım ağlıyo uykusu geldi sanırım. bi ilgileneyim onunla kızlar

ilgilen tabi ben uyuttum benimkini rahatim simdi yediklerinde cok iyi ama ben hafta sonundan beri ipin ucunu kacirdim bugunden itibaren dikkat edecem insallah almamisimdir.bugun yediklerimi yazayim bari
sabah kahvaltida iki yumurta yagda kirip yedim 3 dilim normal ekmekle bide taze pogaca yapmistim eltime goturmek icin dayanamadim ondan bir tane yedim
4 bardak su ictim bardak biraz buyuk 300ml geliyor:)))
oglen bisey yemedim aksamada sadec harf makarnalar olurya kucuk kucuk ondan corba yaptim bi tabak icerim

cnm acıl dıyetı yazarmısınbana uyarsa ona geceyım kac gunde verdın

1 haftada verdim canım 2 kilo sayılır tabiki ana sayfada diyet listeleri bölümünde 1 haftada 4 kilo diye yazıyor istersen incele listeyide yazayım,
tam olarak harfi harfine uygulayamadım tabiki uygulasaydım belkide daha fazla verirdim. sanırım ama iyi de gitti.

ŞOK DİYET 1 HAFTADA 4 KİLO

Sabah : 1 Su Bardaqı ILık diyet Süt,2 GriSiNi

Ara : 1 Tane ELma Veya PortakaL

ÖğLe : 1 Kase Çorba Ve SaLata

İkinDi : 1 Tane ELma Veya PortakaL

Akşam: 4 Kepçe Çorba,4 Kepçe Yoğurt,SaLata

Yatsı : 1 Tane ELma Veya PortakaL

NOT : Günde 3 LiTRe Su İciLeCeK…[/QUOTE]
ıyıymıs yaaa bı dusunıyım ben bunu sen hala bunu mu yapıyorsun su anda
Yaa porsiyon tabak olmayinca cok fenaa. Bebek faceteki kucukmu cok tatli o:)

Sen corbani ic iyiles ben sana besamel soslu tarifinide yazarim onu yaparsin cok guzel oluyo:)

:) :nazar: valla geri dondun sen tam gaz devam

Ben o sarimsak konusunda kazitinca direk koklere temas edince etkili oldugunu duymustum hatta kaşlarima yapmakta istiyorum ama kiyamiyorum. iyiki duzelmis canim ya :)

Canim gecen hafta bildirim yapmadi diye yazildin sanirim hosgeldin:)

Suyu ilik denesen bide belki oyle artirirsin. Sporunu listemize ekliyorum hemen de sayilarini degistirmek derken anlayamadim ben onu kalp ritmiylemi alakali acaba

Evet ya su icmiyodum kola iciyodum.. Bende kahveyi krizlerim icin kullaniyorum ama seker degil tatlandiriciyla :)

Kesin vermissindir ananemler her sene giderler ve zayiflayip donerler dedemde oda

:) cok sevindim inan bisey kalmamis verdiginin yaninda :)

Kacamak yoksa sonuc iyidir ben inaniyorumm:)

1 haftada verdim canım 2 kilo sayılır tabiki ana sayfada diyet listeleri bölümünde 1 haftada 4 kilo diye yazıyor istersen incele listeyide yazayım,
tam olarak harfi harfine uygulayamadım tabiki uygulasaydım belkide daha fazla verirdim. sanırım ama iyi de gitti.

ŞOK DİYET 1 HAFTADA 4 KİLO

Sabah : 1 Su Bardaqı ILık diyet Süt,2 GriSiNi

Ara : 1 Tane ELma Veya PortakaL

ÖğLe : 1 Kase Çorba Ve SaLata

İkinDi : 1 Tane ELma Veya PortakaL

Akşam: 4 Kepçe Çorba,4 Kepçe Yoğurt,SaLata

Yatsı : 1 Tane ELma Veya PortakaL

NOT : Günde 3 LiTRe Su İciLeCeK…
Ya cok acikir insan nasil dayaniyosunuz bu diyetlere ben yumurta olmayinca bile sabah kahvaltisini adam yerine koymuyorum artik oyle alismisim[/QUOTE]
kacamak yok canım da bakalım adet olcam cok yakında
sagol balim ama bebegi kaybetti annesi dun gece aldilar bebegi
bu sabah gordum
kucucuk biseyel kadar buyuklukte .anne karninda olmus yavrum almak zorunda kaldilar .ama anne iyi su anda bugunde taburcu oldu evinde:5:

cok cok cok gecmıs olsun cnm sabırlar versın rabbım

kızlar yaaaa bırsey dıcem kızımın nufus cuzdanını kaybettım ne yapmam lazım bılmıyorum benzer bır olay basına gelen varmı yenısı cıkarılıyor dımı ama gazeteye ılan vermem gerekmı

menumu yazayım bana hıc yakısmıyor ama uc adet bıskuvı arkadaslarım ıkram ettı gerı cevıremedım
eve gelınce de bır adet ton balıgı aksam da yogurt ve tavugum var

kızlar yaaaa bırsey dıcem kızımın nufus cuzdanını kaybettım ne yapmam lazım bılmıyorum benzer bır olay basına gelen varmı yenısı cıkarılıyor dımı ama gazeteye ılan vermem gerekmı

emniyete sor cnm onlar seni yönlendirir ücretle çıkartıyorlar yenisini en son 60 tl idi duyduğum

oh masallah yemesi az bide pilates eklenmis mukemmelsin canim
ay ıns gıder kılocuklar

etmezmiyiz hadi gel yarisalim ne dersin banada gerek bi yarissci arkadas
valla ıyı olur benım ıcın..bırısı ıle yarısılınca daha ıyı oluorrrr...tmm su andan ıtıbaaren yarısıos
sagol balim ama bebegi kaybetti annesi dun gece aldilar bebegi
bu sabah gordum
kucucuk biseyel kadar buyuklukte .anne karninda olmus yavrum almak zorunda kaldilar .ama anne iyi su anda bugunde taburcu oldu evinde:5:

ahh yaa annesı ne uzulmustur..benımde basıma gelmıstı off ya:(

canım valla başıma gelmedi ama eniyisi kızların da dediği gibi emniyete sormak.

menumu yazayım bana hıc yakısmıyor ama uc adet bıskuvı arkadaslarım ıkram ettı gerı cevıremedım
eve gelınce de bır adet ton balıgı aksam da yogurt ve tavugum var

arada olur öyle şeyler akşama telafi edersin akşam hafif geçirince birşey olmuyo çünkü gün içinde yakıyorsun

arkadaşcıklarım benim yaptığım o şok diyet sadece 1 haftalıktı. şimdi birşeye bağlı bi diyet yapmıyom kendim yapıyom yani. geç kalktım bugün kahvaltıyıda 11 de yaptık kızımla yüzden ara öğünümü yeşil elme ve tabiki türk kahvesi olarak yaptım saat şuan 16:15 yemek yemek istemedim akşam yemeği yiyecem.

şok diyette ilk gün çok acıktım ama sonraki ginlerde açıkmadım yaaaa 3 litre su içince insanın acıkmaya hali kalmıyo ki

regl dönemindeki kilonla sonrası fark ediyor dimi kızlar?

hayırlı olsun dilekleriniz için teşekkürler
mekke akşamları özellikle çok güzeldi ılık bir havası vardı kabede zaten harika
inş şsteyen herkese nasip olsun

bu haftada komşularım gidiyor
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum
türkiyede karatay diyet kitabı ısmarlamıştım inanamıyorum ama gelmiş bir inceleyim bakalım

eğer aklıma yatar vede inanırsam karataya göre yaşamayı düşünüyorum
çünkü bizim sorunumuz geçici diyetlerle verdğimiz kiloyu fazlasıyla geri almak

Back
X