Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

inş. cnm ya hoşgeldin bu arada:29:

Hoşbulduk :))

aramıza hosgeldın cnm

Hoşbulduk canım:))

aramıza hoş geldin arkadaşım tabiki baskülde 50 görmeden bırakmayacağız azimle devam. yorumlarımızı paylaşalım ki kaçamaklar olmasın çizgiden kaçmayalım :DD
ahh o 50lileri gördüğüm ilk gün parande, takla ne varsa atacağım :1:

hosgeldin takımımızaa:))) hep beraber zayıflıcaz insallahh...

Hoşbulduuukk:))

Bugünkü menümü yazayım :34:

Sabah (08.00)
Buğday ekmeğinin iç kısmını çıkartıp sandeviç yaptım
içinde: domates, salatalık, biber, azcık da lor vardı.

Ara (11.00)
2 form bisküvi

Öğlen (13.20)
1 kase tarhana çorbası
1 porsiyon etli patates yemeği

Ara (16.00)
3 form büskivi
1 bardak şekersiz çay

Akşam(18.30)
2 yk ekşili köfte yemeği
1 kase yoğurt

Gece de form çayı ve yeşil çay içerim. toplamda da 2 lt su içtim:)

Selam kizlar ben cok hasta oldum ya kuafore gittigim gunden beridir bi halsizlik vardi ustumdede haftasonu yataktan cikamadim bugunde evdeydim bronslarim dolmus babami aradim ben hastaneye gidiyorum dedim medicanaya gittim ates 39.5 bronsitler iltihap kafa goz ciger agrisi derken serumla falan atesimi dusurduler bide buhar makinasi yapildi nefesim acildi babamla eve donduk bu arada facete bi gruba uyeydim beni biri tehdit etti o gruptan cikmazsan sayfani kapatirim diye ciddende kapanmis sayfam onada uzuldum ben yine yaticam kizlar su ihlamur ve ilik yogurt disinda agzima bisey girmedi sporda kursta yalan oldu tabi ben kendime geliyim gecmisi okur yazarim size kendinize iyi bakin ama gelemezsem izninizle izinli sayilmak istiyorum bugun en kotu ihtimalle yarinda..

ananacecım ekelrmısın

12dk bel
12 dk karın
12 dk kalca ve bacak

calıstım...

lahana corbamı ıctım.bırazdan yesıl cayımı ıcıp kapanısı yapcam:D

cnm kaç öğün yapıyorsun benim öğün sayım 8
canm normal olarak 6 öğün 3 ana 3 ara ama arada canım isterse yada arkadaşım falan gelirse çay bitki çayı falan içiyom ama birşey yemek yok asla yanında :)

Sabah (08.00)

Ara (11.00)
2 form bisküvi

Öğlen (13.20)
1 kase tarhana çorbası

Ara (16.00)
3 form büskivi
1 bardak şekersiz çay

Akşam(18.30)
2 yk ekşili köfte yemeği
1 kase yoğurt

süper olmuş valla güzel menü tebrikler

Selam kizlar ben cok hasta oldum ya kuafore gittigim gunden beridir bi halsizlik vardi ustumdede haftasonu yataktan cikamadim bugunde evdeydim bronslarim dolmus babami aradim ben hastaneye gidiyorum dedim medicanaya gittim ates 39.5 bronsitler iltihap kafa goz ciger agrisi derken serumla falan atesimi dusurduler bide buhar makinasi yapildi nefesim acildi babamla eve donduk bu arada facete bi gruba uyeydim beni biri tehdit etti o gruptan cikmazsan sayfani kapatirim diye ciddende kapanmis sayfam onada uzuldum ben yine yaticam kizlar su ihlamur ve ilik yogurt disinda agzima bisey girmedi sporda kursta yalan oldu tabi ben kendime geliyim gecmisi okur yazarim size kendinize iyi bakin ama gelemezsem izninizle izinli sayilmak istiyorum bugun en kotu ihtimalle yarinda..
canım esracım çok çok geçmiş olsun kendine iyi bak. iyileşte bol bol görüşeceğiz canım
ananacecım ekelrmısın

12dk bel
12 dk karın
12 dk kalca ve bacak

calıstım...

canım çorban nasıl oldu tadi merak ettim bende yaparım anlatsana nasıl yaptığını haşlayıp blenderladın mı?

sporla aram iyi gidiyo yaaa eşim de zayıfladığımı söylüyo ama kalça basenlerden daha var.

menümü yazayım

öğlenden başlıyım sabahı arayı yazmıştım zatem

3 kepçe sebze çorbası

ara
1 galeta

3 fincan portakal tarçın bitki çayı

akşam

2tabak bamya yemeği bol limonlu 1 kase yoğurt

şimdide çay içicem

su da daha 1 litre içtim

sen nerede yasiyorsun canim?

arabistandayım yaklaşık 2.5 senedir

en son konuştğumuzda iyiydi:) canım haberin olsun 3 haftadır kilo bildiriminde buunmuyosun haftanın en musaıt gununu kendıne tartı gunu yapmalısın en azından

ben 2 haftadır kilo bildirimde bulunmuyorum birinci hafta umredeydim 2. hafta işte o benim suçum giremedim
umrede olduğumu vede kilo bildiriminde bulunamayacağımı yazmıştım takdir sizin

dsds geçmiş olsun benimde gözlerim hala ağrıyor 20 aralık perşembe gününe randevu verdiler saat 9da gitcem bide ağrı kesici denicem bakalım geçer umarım bide cnm sıkkın hiç çekilmiyor:14:

geçmiş olsun
Merhaba kızlar ben aranıza bugün katıldım.
77 kilodan 66'ya kadar düştüm ama sonra tekrar 69.6 oldum ve 50leri görmeden bırakmayacağım yeni bir diyete başlamaya karar verdim.
her gün menümü paylaşacağım, umarım iyi kötü yorumlar yazarsınız, sizlerinkine de ben yazmaya çalışacağım :34:

umarım güzelce kilolarımızı verir kurtulur, güzel güzel dar pantolonlar, gömlekleri bikiniler alırız :)
öptüm hepiziii:16:

hoşgeldin aramıza

bahar biraz sinirlerim bozuk girip yazacak halim yok inan yoksa seviyorum ben burada olmayı ama işte yarın aşure var:18:yarın giremicem haberiniz olsun

üzme tatlı canını

çok geçmiş olsun face işlerinden anlamam ama millet biribirinin sayfasını kapatabiliyormu bu sanal alem de bir başka

arkadaşlar bu gün oğlumun yerlimalı haftası kutlaması vardı anaokulunda biraz karışık yedim yarın artık menüleri bildiririm inş ayrıca yarım saat yürüdüm

doğru yere mı yazıyorum bilmiyorum ama ama ben ayşegülün eşiyim kendisi görevde bu gece gün içinde haber verememiş size iletmemı istedi inşallah yalnış yere yazmamışımdır

gecmış olsun cnm benım

hello kızlar

leslie 1 yaptım 14.30 dk. kalça ve basen hareketlerimide tamamladım. veeee 15 dk. bisiklete bindim.

yaaa hiç su içemiyom yaaaa. iç canım istemiyo saat 15.30 daha hiç su içmedim.

yaa ben de hiç su içemiorumm:((( nolcak bölee

cnm kaç öğün yapıyorsun benim öğün sayım 8

8 öğün mü!! nasıl vakit buluosun ya su an cok özendim.. benim işim o kdr yogunki ben sdce 2 öğün yiyebiliorm hadş bide aksam cayı de 3 öğün:(

Sabah (08.00)

Ara (11.00)
2 form bisküvi

Öğlen (13.20)
1 kase tarhana çorbası

Ara (16.00)
3 form büskivi
1 bardak şekersiz çay

Akşam(18.30)
2 yk ekşili köfte yemeği
1 kase yoğurt

valla mükemmel olmus, tebrkler!

sporla aram iyi gidiyo yaaa eşim de zayıfladığımı söylüyo ama kalça basenlerden daha var.

menümü yazayım

öğlenden başlıyım sabahı arayı yazmıştım zatem

3 kepçe sebze çorbası

ara
1 galeta

3 fincan portakal tarçın bitki çayı

akşam

2tabak bamya yemeği bol limonlu 1 kase yoğurt

şimdide çay içicem

su da daha 1 litre içtim

ne güzel listler. tebrik ediorm!!!

ben yazıyorum
sabah yok
ara yok
öğlen : 1 kase corba yarım tost
ara yok
aksam : 1 kasık pilav 2 kasık püre 1 kasık tavuk 1 bardak ayran

keşke böle bitseydi demin 1 kupa çay ile 3 ev yapımı kurabiye yedim :(
bide regl olcam kızlar karnınm ağrıoor...

kızlar beren dış çıkarma merasiminde gündüz uyumad hala da ayakta bu yüzden giremedim yarın okuldan gelince üç günlük mesaj sayımını birden yapacağım lütfen bugünluk idare edin şimdi tekrar kızı uyutmaya #calısacz ıyı geceler

sen sekerıne baktır cnm.bende oyle doymak bılmeyen krızlere gırıyordum.sekerımı olctuler ,ilac ve dıet verdıler
aaa canim tamam tesekkür ederim.dogru söylüyorsun bazen öyle bir kriz geliyorki,ne yesem doymuyorum.patliyorum resmen ama hala midem nasil kaziniyor.
püsküütün dediini anladım :1::1: işte sorun buradaymış

**7.TAKIM ** 223. ETAP*** DOKUZUNCUSU
kırmızıgül06(80.7/1.4/79.3/1.74%)
doga3(91.8/0/91.8/%0)
azerikızı(55/0/55/0% Mezun olmak istiyor )
ganfed(52,5/0/52.5/0%) (bildirimde bulunmadi)
nev81 (78.2/0.6/77.6/%0.77)
hulyaeyup(68/0/68/%0)
aysen34(65.7/-1.3/67/%-1.98)
roseberry(62.10.9/61.2/1.45%)
SAPHIRA(99.8/0.5/99.3/%0.50)
saferan(124.5/124.2/0.3/0.12%)(222.etapta izne ayrılmıştı,verdiği kilo 2'ye bölündü)
PABYA(78/-0.5/79.5/%-0.64)(221.etapta izne ayrılmıştı,kilosu 3'e bölündü)
anşaa(74.5/-0.2/75.3/-0.27%)(219.etapta izne ayrılmıştı,kilosu 4'e bölündü)

7.TAKIM TOPLAM YÜZDE:( 0.14% )
hmm benim hedefim zannersem 52 ydi.bnde 55 le mezun olmak istemisim demekki.valla herseyi unutmusum yaa.ama gruba girmem sorunsa,cikabilirim canlar.problem olmasin yeterki

sabah ve öglen yediklerimi yazmistim.aksamda cocuklarla balikciya gittik ve izgarada somonla haslanmis patates yedim.spor yok ama Ikea'yi bastan sona karisladim :)

sen nerde yaşıyorsun ki

esracım 15 dk bisiklete bindim. evde kondisyon bisikleti var.sonrada yerde kalça hareketleri yapıyom 10 dk. falan zaman alıyordur.

kızlar hepinize kocaman günaydııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn

kahvaltımı yapmadan leslie 1 yapacağım şimdi. öptüm görüşürüzzzz

şimdiye kadarki menümü paylaşayım sizinle,

sabah

1 tam buğday galeta 1 yumurta 2 yeşil 3 siyah zeytin 3 fincan çay 1kk peynir

ara
türk kahvesi 1 portakal

sabah kahvaltıdan önce 20 dk leslie yaptım.

ananecım not alırmısın

35 dk fıtness yaptım

su damlıo sırtımdan assagıya:)

kizlar eksik kimse yok demi listedebide nufusumuz arttigina gore mesaj sayimini haftalik ayarlasak mi
ne dersiniz
Canim simdi halim yokta ben guncel bi liste atarim ben paylasimlardanda cok memnunum ama ceza puani olan arkadaslarin puani yujselsin diye sayim yapilsin istiyorum o kadar :)
selam kızlar akşam yemeğine kadar diyetim harikaydı akşam yemeğindede 2 kepçe sebze çorbası hazır kızarmış tavuk aldı eşim ondan yedim sonra bir tatlı krizi engel olamadım kendime ekmeğe sürülen çikolataya daldım o da yetmez gibi kakaolu tahin helvası üstüne.sonra çay içerkende kuruyemiş yedim iyice cıvkını çıkardım kendimden nefret ediyom bu akşam çok hemde.şu andada midem çok kötü yediklerim yüzünden rahatsız oldu çünkü çok yedim. sizinle yaplaşmak istedim yaptığım saçmalığı
:(((

arkadaşıma kahve içmeye gittim. beni görünce şoka girdi çok zayıfsın dedi daha yapma dedi kayınvalideside. çok motive olmuştum.
Canim bu yasadgni yasamaman anormal olurdu malesef hepimizde oluyo o ben bi gecede 5kilo fazla cikmisligim var sirf yemekten:d ne guzel cezani vermissin telafi olmus onemli olan bu:)
sadece yaptığım iyi şey bugün 40 dk.leslie yaptım o kadar. neyse olan oldu bu günü ğunutup yarına bakmalıyım haftasonu olunca ya pazar yada cumartesi bi kaçamak oluyo işte. kendime kızıyom valla billa

veee bir obezzden herkese gecelerr:D

aksam yarım kase mercimek corba
2 kasık pilav 2 kasık tavuk sote yedim

yemeseydim daha iyiydi dişimde gene ağrı basladıı..
sanırım yarın sadece sıvı ile besleneceğim - belki az yemeğe başlamamda bir işarettir bu bana :) insallah öyledir..

sizler nasıl motive oldunuz _ rejme başlayabildiniz kızlar?
bir de bende aşırı derecede yaglanma oldu bacaklarımda - eskiden bu kilodayken bu kadar değildim simdi calsıyorum diye oturmaktan sanırım iice bıngıl bıngıl oldum:(
çözüm önerisi plsss :(
Canim lesli veya yuruyus yapabilirsin
günaydınnnnnnnnnn kuzular kimsecikler yok dükkanı da bu sabah ben açtım :))))) çıkırttttttt

bugün cezaolarak1saat lesli ve tüm sporumu yapacağım cezaverdim kendime yeni bir gün teslim olmayacağım kararım kesin çok az kalmışken gerilrmrk yokkkk haydi kızlar destekkkkkkkkkkkkk :DDDD

canım geçmiş olsun tuzlu su ile gargara yapmak iyi geliyor yapabilirsen tabi. gitsin şu kilolar söz verelim bende hiç kaçamak yapmıycam artık bende sana söz veriyom dsds :)))

cezama başladım lesli 2 yaptım 33 dak. birde yağ yapma egzersizi 14 dk. terledim valla daha bitmedi ama devam şimdi günlük yaptıklsrıma başlıycam

paylaşıma bakabilirmisiniz kızlar ben anlayamadım da:26:
Canim bende anlayamadim etabimi yanlis yazmisiz suanda bakcagmida sanmiyorumda bi kontrol edicem
kızlar valla tatildesiniz geliyom gidiyom kimseyi göremedim.

menümü paylaşayım yinede :D
sabah
2 tam buğday galeta3 siyah 2 yeşil zeytin 1kk daha küçük peynir 2 fincan çay

ara
1 tane kış armutu

saat 15.30 gibi de yemek yedik.
2 kepçe sebze çorbası 1 yemek tabağı taze fasülye 1 küçük kase yoğurt birde şu kırmızı biberlerle çözleyip yapılan sirkeli kahvaltı sosundan yedim.

akşam yemeği yemedim sadece 1 küçük kış armudu 1portakal 3 ceviz

2litre su içtim 3-4 fincanda çay içtim.

sporumu da yazayım

46 dk. leslie 14 dakikasını yağ yakma olarak buldum youtube de onu yaptım. kalçahareketlerimi ve 20 dk. kondisyon bisikletine bindim.

kocabir günüm böyle geçti işte cezamıdabitirdim fazla fazla :DDD
Canim o yag yakma dedigin nedir linki varsa atabilirmisin:)
Merhaba kızlar ben aranıza bugün katıldım.
77 kilodan 66'ya kadar düştüm ama sonra tekrar 69.6 oldum ve 50leri görmeden bırakmayacağım yeni bir diyete başlamaya karar verdim.
her gün menümü paylaşacağım, umarım iyi kötü yorumlar yazarsınız, sizlerinkine de ben yazmaya çalışacağım :34:

umarım güzelce kilolarımızı verir kurtulur, güzel güzel dar pantolonlar, gömlekleri bikiniler alırız :)
öptüm hepiziii:16:
Hosgeldin:) insallah beraber zayiflicaz ben yarin musait oldugumda kurallarida atarim sana:)

Bence çok güzel olmuş vallahi takdir ettim :))
Yalnız akşam yemeği yemeden nasıl dayanabildin, ben yemek yediğim halde geceleri midem gurul gurul oluyor açlıktan :32:
zor dayanıyorum yememek için :))
Aynen canim ben yemeden yatamiyorum o hale geldim ama cozumum yatarken iki kasik civarinda yogurt denemeni oneririm eger cidden kendini tutamiyosan:)
gunaydın kızlar

5i bı arada cayımı ıctım
bı elma yedım
bugun lahana corbasına baslıcaktım kı lahanayı almayı unuttum dun gece dısarı cıktıydık ama gelırken unutmusum
sımdı kızımı almaya gıderken alcam yapcam o yuzden kahvaltı yapmadım
Bu bi isaretmis ve sen anlamayip hala o corbayi alcam diyosun afiyet bal seker olsun simdi ic icebiliyosan:d
kızlar bugun ebru sallı ıle plates yaptım

45dk pılates yazarmısın annnanecım

bahar biraz sinirlerim bozuk girip yazacak halim yok inan yoksa seviyorum ben burada olmayı ama işte yarın aşure var:18:yarın giremicem haberiniz olsun
Canimmm hicbiseyi takma kafana kucuk bi sorun yok sorundur:)
akşamda forumdaki diğer kouları inceledim bal ve elma sirkesi kürü bayağı aklımı çeldi başladım bakalım ne olacak. birde tartımı servise vermiştim değişim olacakmış 15 günü bulur dediler ben şimdi kilomu cumagünleri bildiremeyeceğim nasıl yapsak kızlar bi akıl verin.

kendimi acayip zayıflamış hissediyom kıyafetlerimden de fark ediyo bu beni çok ama çok mutlu ediyo yakın bir zamanda tartıda 49-50 kg diye yazdığını bir görsem ahtım var o gün manti ve profiterol yiyeceğim :52::52::52::52:
Canim eczaneden tartilabilirsin olmadi bildirmedi diye yazcaz aklima baska bisey gelmedi
kızlar kalçahareketlerimi yapayım sonrada leslie yapacağım. yine yazarım görüşürüz.

kızlar lahana corbam pısıyor.
ıcıne ne buldysam attım vucut bıtkın dusmesın hepten
hastada olmak ıstemem acıkcası

lahana
domates
bıber
maydanoz
kerevız
havuc
yag yok
tuz az
nane var
az bı karnıbahar

bakalım tadı nasıl olcak.pısene kdr bugun sabahtan berı 2 elma yedım
sıze yazıcam aclık ve tokluk deneyımlerımı bı yandanÇ))):)
Iyk o piserkenki kokusu burnuma geldi ya
anane cim sporlari sen not aliyosun degilmi

ben cumartesi 36 dakika leslie
ve dün 36 dakika leslie yaptim

bugün aclik krizleri geciriyorum galiba.
sabah 6 dan beri 2 dilim ekmekle tost,yesillik
2 saat sonra 1 armut
4 saat sonra da kuru fasülye,yesillik,3 kuru kayisi,yarim nar yedim.
bol sütlü de kahve ictim

sükür doydum.aclik krizleri gelince sinirlerim bozuluyor.
Canim. Cok degil aslinda ve abur cuburda yok guzel atlatmissin kizma kendine:)
hello kızlar

leslie 1 yaptım 14.30 dk. kalça ve basen hareketlerimide tamamladım. veeee 15 dk. bisiklete bindim.

yaaa hiç su içemiyom yaaaa. iç canım istemiyo saat 15.30 daha hiç su içmedim.
Hello canim su icmezsen kilo vermen zor olur simdi bu mesaji okuyunca 1.5ltlik su aliyosun gunde onu bi kez bitiriyosun yetmiyo tabiki ikincide kendini oldukca zorluyosun:)

Sabah (08.00)

Ara (11.00)
2 form bisküvi

Öğlen (13.20)
1 kase tarhana çorbası

Ara (16.00)
3 form büskivi
1 bardak şekersiz çay

Akşam(18.30)
2 yk ekşili köfte yemeği
1 kase yoğurt

Menun cok guzel 6bucukta kapanmis mutfak:) tarhana corbasini nasilda ozledim yaa
ananacecım ekelrmısın

12dk bel
12 dk karın
12 dk kalca ve bacak

calıstım...

Afiyet olsun :)
canm normal olarak 6 öğün 3 ana 3 ara ama arada canım isterse yada arkadaşım falan gelirse çay bitki çayı falan içiyom ama birşey yemek yok asla yanında :)

süper olmuş valla güzel menü tebrikler

canım esracım çok çok geçmiş olsun kendine iyi bak. iyileşte bol bol görüşeceğiz canım

canım çorban nasıl oldu tadi merak ettim bende yaparım anlatsana nasıl yaptığını haşlayıp blenderladın mı?
Tesekkur ederim canim:) simdi maviyesil bi ivme kazanmak icin yapiyodur o corbayi tahminimce ama sen iyi gidiyosun tadida cok fena corbanin bence senin icin gerek yok ya
arabistandayım yaklaşık 2.5 senedir

ben 2 haftadır kilo bildirimde bulunmuyorum birinci hafta umredeydim 2. hafta işte o benim suçum giremedim
umrede olduğumu vede kilo bildiriminde bulunamayacağımı yazmıştım takdir sizin

geçmiş olsun

hoşgeldin aramıza

üzme tatlı canını

çok geçmiş olsun face işlerinden anlamam ama millet biribirinin sayfasını kapatabiliyormu bu sanal alem de bir başka
Tesekkur ederim kapatiyolar valla.. Canim ben sana yardimci olmak istiyorum hani bi cozumumuz olsun diye listemizde kilosunu bildirmedi diye yazmasinida istemiyorum kimsenin yani bi gun sec kendine haftallik ve mutlaka girebilcegin kilonuda bildirebilcegin bi zaman olsun derim
arkadaşlar bu gün oğlumun yerlimalı haftası kutlaması vardı anaokulunda biraz karışık yedim yarın artık menüleri bildiririm inş ayrıca yarım saat yürüdüm

gecmış olsun cnm benım
Tesekkur ederimm
yaa ben de hiç su içemiorumm:((( nolcak bölee

8 öğün mü!! nasıl vakit buluosun ya su an cok özendim.. benim işim o kdr yogunki ben sdce 2 öğün yiyebiliorm hadş bide aksam cayı de 3 öğün:(

valla mükemmel olmus, tebrkler!

ne güzel listler. tebrik ediorm!!!

ben yazıyorum
sabah yok
ara yok
öğlen : 1 kase corba yarım tost
ara yok
aksam : 1 kasık pilav 2 kasık püre 1 kasık tavuk 1 bardak ayran

keşke böle bitseydi demin 1 kupa çay ile 3 ev yapımı kurabiye yedim :(
bide regl olcam kızlar karnınm ağrıoor...
Canim kahvaltisiz olmazki ama susuzda hic olmaz:(
Dsds geçmiş olsun
ananee geçmiş olsun tatlım :94::94:
Tesekkurler canim
kızlar beren dış çıkarma merasiminde gündüz uyumad hala da ayakta bu yüzden giremedim yarın okuldan gelince üç günlük mesaj sayımını birden yapacağım lütfen bugünluk idare edin şimdi tekrar kızı uyutmaya #calısacz ıyı geceler

canim gecmis olsun size sen tabi giremiyosun haberin yok bu dordüncu baski olcak sanirim mesaj sayimlari birer gunluk simdi girip bosuna saymadan gorursun insallah:)

aaa canim tamam tesekkür ederim.dogru söylüyorsun bazen öyle bir kriz geliyorki,ne yesem doymuyorum.patliyorum resmen ama hala midem nasil kaziniyor.

hmm benim hedefim zannersem 52 ydi.bnde 55 le mezun olmak istemisim demekki.valla herseyi unutmusum yaa.ama gruba girmem sorunsa,cikabilirim canlar.problem olmasin yeterki

Yok canim ne problemiiii ama ben hala anlamadim iyimi:)

Kizlar ben oyle sporlari alinti yaptim bi anda yazarim diye simdi kalkcak halim yokta:) ben yine yatym azcik iyi geceler size :)

Back
X