Dogru diyosunda yapamayinca daha bi yorucu oluyo o yuzden 5dk dan sonra iptal oluyorum ben:) gectimi canim iyisindir simdi umarim
Canim abartmamissin ben menulerini begeniyorum senin gayet guzel aksama karbonhidrat ve nisasta almamissin daha nolsun:)
Canim sende cikarken musli veya meyve falan yesen biskuvi yerine? Alismaz sanirim annem banada kucukken icirirdi nefret ederek hatirliyorum ben gerci seninki daha kucuk tabi
Canim hemen doktora gorunmen lazim senin
Insallah aksami iyi atlatirsin..
Afiyet olsun ya bende gaza geldim ayda bir yapcam bu corbadan tartildinmi hic canim:)
Canim ben bide kisin ne zaman hasta olsam o gribimsi hava gitmiyo bende

kilomdan baska bi tesellim yok suan:)
Cok guzel olmuss:) ama suyu icmwn lazim ya hic icmiyosunuz kizllaaar..
Balli sut tatli krizinemi acaba:)
Telafi fikrine katiliyorum:) valla en iyi yeni yilima gircem ben bitane takimim sayesindee:)
Normal canim az hatta
:) cok sevindim ne mutlu oluyo insan oyle dimi beklesin valla az kaldi:)
Cok iyi yapmissin canim
Aksam nasi allahkerim:) su ic ama ya
Hayirli olsun canim insallah devam ettircen bu sefer ansa ne guzel kizdi bak sana artik diyetini birakma hic..
insallah biseyin yoktur canim ya bende yarin son kez gitcem sanirim hic sevmiyorum hasta olmayi..
:):) ansammm:) iyi olmus cok sevindim ne isin vardi oralarda ya gel sen biz beraber mezun olcaz insallah:) valla ansa hic yiyesim yok nefes alamiyorum resmen uzun konusamiyorum bi ilacim var bu spreylerden onu icime cekemiyorum o derece oldum bi duzelseydim..
Bravooo:)
Bitki cayi sayilmiyo zaten canim ama artirman lazim insallah gunde 2lt olur

reset at kendine artik canim baska yapcak bisey yok
Oglunun sporu ne canim:)
Takim leslici oldu sende yap canim valla:)
87ol bence o zamana kendini affetmeden sifir kacamakla devam et diyetine olurmuu:)