Acicamda simdi email hesabi almam lazim uzun surcek musait olunca alirim canim:)cnm face açsana yeniden ya zor oluyor burdan ordan anında görüyoruz mesajları
şöyle oluyorki kişi ilk kilosunu yazar onu biliriz yada kendi bilir kilosunu bu haftaki kilosunuda yazar öyle girer listeye yani pearljam bugün kilo bildirmiş olsaydı listeye girebilirdi bizde öyle girdik ya listeye ilk hafta yazdık ikinci hafta farkıyla girdik listeyeanladın
![]()
Canim mesela bir gunde 1kilo yag alman cok zor bi ihtimal hani kisa surede aldigindada hepsi yag olmuyo ayni verdigindeki gibi ama acele etme sen yavas vermek en sagliklisiinsallah öyle olur canim.kilo veremedigimde cok üzülüyorum.birde bunlar cok kisa sürede hizla alinan kilolar,aslinda daha hizli gitmesi gerekmezmi?ama dur bakalim gerci.reglim bitsinde,bakalim degisma olacakmi
yandan ordan burdan ortadan nerden girersen gir başımla beraber canım...ananecim yer varmı takımda bu azımlı hatunu kaçırmayalım...
canım gecmış olsun dikkat et kendine
yaaa dikkat edin kendinize aman hasta olmayın hava çok soğuk geldimi hastalık gitmekde bilmiyo...
ananeeeeeeeeeeeeeee.....
bu hafta iyimiyiz ne....
çok mantıklı bencede...
bak nette ne buldum benim dediğimi demişler
çok faydalı bi bilgi teşekkürler paylaşım için....

Yerimiz var canim:) hazir aldiklarinla muhattap olmazsin insallah ben iyilestim sanki canim neler cekti sen pastane diyince:d ben degilim canim bahayk birinci olmus olabilir bakmadim ama sende o spordan ozen valla aksam lesli yapabilsen super olcak