Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

cnm face açsana yeniden ya zor oluyor burdan ordan anında görüyoruz mesajları

şöyle oluyorki kişi ilk kilosunu yazar onu biliriz yada kendi bilir kilosunu bu haftaki kilosunuda yazar öyle girer listeye yani pearljam bugün kilo bildirmiş olsaydı listeye girebilirdi bizde öyle girdik ya listeye ilk hafta yazdık ikinci hafta farkıyla girdik listeye:34:anladın:40:
Acicamda simdi email hesabi almam lazim uzun surcek musait olunca alirim canim:)
insallah öyle olur canim.kilo veremedigimde cok üzülüyorum.birde bunlar cok kisa sürede hizla alinan kilolar,aslinda daha hizli gitmesi gerekmezmi?ama dur bakalim gerci.reglim bitsinde,bakalim degisma olacakmi
Canim mesela bir gunde 1kilo yag alman cok zor bi ihtimal hani kisa surede aldigindada hepsi yag olmuyo ayni verdigindeki gibi ama acele etme sen yavas vermek en sagliklisi
yandan ordan burdan ortadan nerden girersen gir başımla beraber canım...ananecim yer varmı takımda bu azımlı hatunu kaçırmayalım...

canım gecmış olsun dikkat et kendine

yaaa dikkat edin kendinize aman hasta olmayın hava çok soğuk geldimi hastalık gitmekde bilmiyo...

ananeeeeeeeeeeeeeee.....

bu hafta iyimiyiz ne....

çok mantıklı bencede...

bak nette ne buldum benim dediğimi demişler

çok faydalı bi bilgi teşekkürler paylaşım için....:16:[/QUOTE]

Yerimiz var canim:) hazir aldiklarinla muhattap olmazsin insallah ben iyilestim sanki canim neler cekti sen pastane diyince:d ben degilim canim bahayk birinci olmus olabilir bakmadim ama sende o spordan ozen valla aksam lesli yapabilsen super olcak

kızlar çok şükür geri döndüm aranıza pc yapıldı gene kafayı yemesse burdayım :9::9::9:beni özledinizmi bakalım :17::17::17::17:allah razı olsun hem sordunuz beni şimdi pc degişti degişmesinede çay kürü vardı sakladıgım oda gitti ya:5::5::5:allah rızası için bile biri gene yazsın inanın herşeyi aldım tarif yok bu arada kilo aldım haberiniz olsun 84 geliyourm :18::18::18::18:işşallah cumaya kadar veirim bakalım kaç kilo vericem kilo almamıda hiç sormayım hem diyet yapmadım anca eydim canımın sıkıntısından ama yarın kesin diyetime geri dönücem haberinzi olsun :32::32::32:sonra anlatırım belkim neden yedigimi:14::14:

Hosgeldin canim sana bisey diyim moralin bozulsun ben buraya geleli 6ay oluyo ben geldigimde 85tin bak dikkat etmen lazim artik.. Hemen basla diyetine kopmadan ara vermeden 70e gel hemen canimmm

Kizlar iyi aksamlar ben yarin son kez doktora gidicem sanirim sorym ne zaman spora baslayabilirim diye artik pzartesi kursumada basliyorum haftaya cumada sinavim var insallah kuru atlarim ya kizlar bugun cidden nefes aldgimi falan hissettigimden kendime kiyma kavurma yaptim maydonozlu odami toplayabildim camasir yikadim cavdari taradim simdide uyku moduna girdim yaticam simdi bide yarin kolumdaki bi yara izi icin hastaneyle konuscam eger olursa ameliyat olcam insallah olur cok cirkin duruyo cunku:(

Kizlar iyi aksamlar ben yarin son kez doktora gidicem sanirim sorym ne zaman spora baslayabilirim diye artik pzartesi kursumada basliyorum haftaya cumada sinavim var insallah kuru atlarim ya kizlar bugun cidden nefes aldgimi falan hissettigimden kendime kiyma kavurma yaptim maydonozlu odami toplayabildim camasir yikadim cavdari taradim simdide uyku moduna girdim yaticam simdi bide yarin kolumdaki bi yara izi icin hastaneyle konuscam eger olursa ameliyat olcam insallah olur cok cirkin duruyo cunku:(

yara izini dert etme canim.hersey cok gelisti artik.onu da hallederler bi kolayca.bende 3 ay önce burun ameliyati gecirdim.burada Almanya'daki doktorlar burun kemik ve kikirdak egriligimden ameliyat olmami söylüyorlardi kac senedir.ben korkuyordum.ondan sonra inceledim baktim,Türkiye'deki doktorlar cok gelismis.geldim 3 ay önce orada hem islevsel hemde görsel olarak düzelttridim.seklinden dolayida cok rahatsizdim,psikolojim bozuluyordu bazen.oh iki ameliyatimi ayni anda gecirdim.simdi cok mutluyum.hem artik sprey kullanmadan uyuyabiliyorum hemde özgüvenim geldi kendime.

iyi akşamlar hatunlar,çook yorgunum benim azman oğlum evdeydi kız cabası sabah bi fite gittim yusuf evde sıkılmasın diye bizim burda bir avm ye gittim mahvoldum çok hareketli oğlum allahım ömür versin ama çok yoruyor beni....

sabah
1 yumurta peynir ve ekmek yedim

ara
1 yeşil elma

öğle
dışardaydım
1 kase mercimek çorbası
mevsim salatası

ara
yok

akşam 1 kase çorba ve salata yedim

geçmişe bakmadım direk yazdım kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum veremeyenler haftaya inşallah..

Listedesin canim ben 21yasindayim abla deme :)

tmm canım:) 24üm ben de.

kilo bildiriminizi en geç cuma sabah 11'e kadar yapmış olmazsanız kilosunu bildirmedi diye geçeceğim
işin arasında erkenden yaptım vallahi..

Hosgeldin canim sana bisey diyim moralin bozulsun ben buraya geleli 6ay oluyo ben geldigimde 85tin bak dikkat etmen lazim artik.. Hemen basla diyetine kopmadan ara vermeden 70e gel hemen canimmm

walla beniimde her kilo vreme kararısımndan 1 sonraki ay 2 kilo fazla oluyorum!!!!

ben bu yeme işini nasıl azaltıcam hiç bilmiyorum kafayı yemek üzereyimmm...
umarım bu reglyi oldum ya artık vücudum bi kendne gelsin dengeye girsinn!!!

sabah
yarım simit
ara
yok
öğlen
yarım kase corba 2-3 catal salata 2 kasık pilav 2-3 kasık türlü
ara
yarım fincan cay
aksam
mantı :(((

HERKES DUYSUUNN BURDA KENDİME SÖZ VERİYORUM:)
YARIN SABAH İTİBARİ İLE HEM LESLİ YE BAŞLIYORUM HEM DE AKSAM 7 DEN SNRA HİÇBİŞEY YEMEMEYE!!

iyi akşamlar hatunlar,çook yorgunum benim azman oğlum evdeydi kız cabası sabah bi fite gittim yusuf evde sıkılmasın diye bizim burda bir avm ye gittim mahvoldum çok hareketli oğlum allahım ömür versin ama çok yoruyor beni....

sabah
1 yumurta peynir ve ekmek yedim

ara
1 yeşil elma

öğle
dışardaydım
1 kase mercimek çorbası
mevsim salatası

ara
yok

akşam 1 kase çorba ve salata yedim

geçmişe bakmadım direk yazdım kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum veremeyenler haftaya inşallah..

cok başarılı! bravoo

sabah
yarım simit
ara
yok
öğlen
ara
yarım fincan cay
aksam

YARIN SABAH İTİBARİ İLE HEM LESLİ YE BAŞLIYORUM HEM DE AKSAM 7 DEN SNRA HİÇBİŞEY YEMEMEYE!!
birtek mnati olmamis canim,yoksa gerisi cok az zaten.ben aksam 6 dan sonra yemem.6 sihirli bir saat sanki.o saaten sonra ayran bile icsem yariyor bana nedense

birtek mnati olmamis canim,yoksa gerisi cok az zaten.ben aksam 6 dan sonra yemem.6 sihirli bir saat sanki.o saaten sonra ayran bile icsem yariyor bana nedense

ya ben cıok yiyormusum gibi hissediyorum artık
ve hiç bu 83 e fln cıkmamıstım 1 senedir sanıyorum
hep 79-81 arası gidip geliyordum
bu ocakta subatta ne güzel 76 bile olmustum.. kendime cok haksızlık ediyorum ama bu iş hayatı mahvetti beni:'((((

demi demi ama umarim yerimiz vardir eskisi gibi gene beraberce zayiflariz.az ter atmadik beraberce:1:

inşallah canım spor salonuna gidemiyorum demişsin kapalı olduğun için canım bi fitlere sadece kadınlar girebiliyor nerde oturuyordun oturduğun yerde muhakka vardır araştır bence...

merhaba.aranızda yeniyim.nasıl yapıyorsunuz.69 kiloyum tok karnına.7.5 aylık bebeğim var sorun doğum sonrası emzirme döneminde aldığım kilolar.ne yaptıysam terketmediler şizofren bi aşık gibi.spor diyet bi erde yanlış yapıyorum ama nerde?

hoşgeldin benimde durum aynı ama ben doğumdan beri hiç diyet yapmadım çevremin baskısıyla ama artık kendine gel esra dedim burda hep beraber zayıflarız inşallah...

Masallah ne kadar cok spor yapiyorsun.iste spor cok güzel destekliyor diyeti.sen kac kiloya düsmek istiyorsun.yani diyomkiiiiiii,52 yle napiyon burda baciiiiiii:27:
canım aşk olsun valla hergün yazıyom yaa neler yaptığımı hiç okumuyon mu ne yada beni umursamıyon :)) lesli muhakkak yapıyom bisiklete biniyom ve kalça hareketlerim var onları yapıyom cancazımmm

canım boy kilo orantisi yokki. boyum 1.55 o yüzden 49 falan olmak istiyom ama ilk olarak 50 yi göreyim gerisi kalsınn doğumdan sonra toparlanamadım ki :))))inş.sizlerle olacak eski günlerdeki gibi.

kızlar bu gün sabah 2 dilim ekmek menemen peynir 2 adet zeytin şekersiz çay
öğlen 1 kase çorba akşamsa salata yoğurtlu karnabahar 1 kasede çorba

canım çok iyisin tebrikler

kızlar çok şükür geri döndüm aranıza pc yapıldı gene kafayı yemesse burdayım :9::9::9:beni özledinizmi bakalım :17::17::17::17:allah razı olsun hem sordunuz beni şimdi pc degişti degişmesinede çay kürü vardı sakladıgım oda gitti ya:5::5::5:allah rızası için bile biri gene yazsın inanın herşeyi aldım tarif yok bu arada kilo aldım haberiniz olsun 84 geliyourm :18::18::18::18:işşallah cumaya kadar veirim bakalım kaç kilo vericem kilo almamıda hiç sormayım hem diyet yapmadım anca eydim canımın sıkıntısından ama yarın kesin diyetime geri dönücem haberinzi olsun :32::32::32:sonra anlatırım belkim neden yedigimi:14::14:

hoşgeldin arkadaşım bende gruba yeni katıldım sayılır aslında eskidim bile denebilir benden sonra katılan arkadaşlarda oldu.

sınavın için başarılar diliyom canım inş. istediğin gibi olur. hastalığıda atlattın çok şükür.

sabah
yarım simit
ara
yok
öğlen
ara
yarım fincan cay
aksam

canım olmuyo yaaa bırak şu pilavı mantıyı onlar cızzzzzz cızzzzz yemek yasak lütfen yeme artıkkkkkk

Son düzenleme:
menun guzel olmus .sen pc ye ne yaptin kizdin camdan asagimi attin :1:

hala haber yokmu tatilmi oldu okulunuz olduysa ne guzel sinavdan yirttin

a

Kendiliğinden kapanıp duruyordu pilinde sorun varmış. değiştirdk kendine geldi bilgisayarım :)
valla tek tatil olmayan okul bizimkiydi bugün, hasta hasta gittim sınava da girdim ne yapalım.. :)

Gecmis olsun ya usuttunmu acaba mideni biseymi bozdu hicbisey yemek icin zorlama kendini canim hastaneye git istersen

Bilmiyorum ki üşüttüm herhalde ama hayatımın en kötü günlerindendi şu iki gün, şimdi yeni yeni kendime geldim :)

canım geçmiş olsun ayaklarını sıcak tutmayaçalış birde benimde ağrıyınca bol şekerli su yani şerbet içiyom iyi geliyo karnınadasıcak su tulumu koyabilirsin

çok teşekkür ederim :16: atlattım neyseki şimdi biraz daha iyiyim :)

sağol canım ben süt veriyorum bebeğime biraz ondan tedirginim ama diyetisyenime sordum bir sorun yok dedi....

ananane,sanırım ismin esra, adaşız hangi etapta ayrıldım hatırlamıyorum ne yapsam acaba ?

canım bnede bebeğimi emziriyorken diyete başlamıştım 4 ayda 10 kilo verdim çok etkili emzirmek yardımcı oluyo valla.

dsds ve pearljam hedef kilolarınızıda bildirirmisiniz

ben işim var listeyi halledersiniz demi

şuanki kilom 69.6
hedef kilom 58

ama ben anlamadım şimdi. cuma günleri bildirim yapıyoruz ama nasıl yazıyoruz bilmiyorum?
birisi anlatırsa çok sevinirim? Ben bugün hep yattım ilaç filan içtim bi akşamüstü mecburen gittim okula sınav için. onun dışında bütün gün uyudum.
daha önceden haberim olsaydı telefondan da olsa girip yazardım. tartılamadım da..
haftayaki listeyi beklesem daha iyi olcak sanırm. ben ceza filan alıcak mıyım şimdi? ama benim haberim bile yoktu ki bugün bildirim yapıldığından...
nasıl yapıldığını, kime-nereye yapıldığını bile bilmiyorum? :5:

Son düzenleme:
kızlar bugünkü menümü ve sporumu yazayım

sabah kahvaltı öncesi ılık suya elma sirkesi ve bal katıp içtim.

sabah
1dilim tam buğday ekmeği
3 yeşil 2 siyah zeytin
2 fincan çay
maydonoz
1kk daha az az yağlı peynir

ara
2 şekerli türk kahvesi

öğle
1 kase mercimek çorbası
1 galeta birazda maydonoz yedim çorba ısınırken

ara
1 elma

akşam
1.5 kepçe mercimek çorbası
turşu(çok özledim turşuyu biber dolması yemedim turşuyladeğiştirdim.)
1 kase yoğurt

2 fincan çay 1 dilim kalıpta kek dilimi kakaolu portakal ve tarçınlı kek yedim ödül olarak.

saat 18 gibi akşam yemeği yiyiyoruz biz 7 den sonra kesinlikle birşey yemiyom sadece sıvı

20:30 gibide şu yağ yakıcı elmalı tarçınlı çay varya ondan içtim 3 fincan

sporumda

20dk. bisiklet
33 dk. leslie1 yaptım 2 defa yani
120 kez kalça hareketi

bugünüde böyle kapattım arkadaşlar

Son düzenleme:
kızlar bugünkü menümü ve sporumu yazayım

sabah kahvaltı öncesi ılık suya elma sirkesi ve bal katıp içtim.

sabah
1dilim tam buğday ekmeği
3 yeşil 2 siyah zeytin
2 fincan çay
maydonoz
1kk daha az az yağlı peynir

ara
2 şekerli türk kahvesi

öğle
1 kase mercimek çorbası
1 galeta birazda maydonoz yedim çorba ısınırken

ara
1 elma

akşam
1.5 kepçe mercimek çorbası
turşu(çok özledim turşuyu biber dolması yemedim turşuyladeğiştirdim.)
1 kase yoğurt

2 fincan çay 1 dilim kalıpta kek dilimi kakaolu portakal ve tarçınlı kek yedim ödül olarak.

saat 18 gibi akşam yemeği yiyiyoruz biz 7 den sonra kesinlikle birşey yemiyom sadece sıvı

20:30 gibide şu yağ yakıcı elmalı tarçınlı çay varya ondan içtim 3 fincan

sporumda

20dk. bisiklet
34 dk. leslie1 yaptım 2 defa yani
120 kez kalça hareketi

bugünüde böyle kapattım arkadaşlar

menü de spor da çok güzel olmuş tebrikler :)
turşu fazla kalorili bir şey değilmiş ben de geçenlerde araştırdım.
çok abartmadıkça zararı yokmuş :) için rahat olsun

Ben de bugünkü menümü yazayım

Sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
domates-salatalık-biber
1 fincan yeşil çay
1 çay kaşığı nutella

Ara
2 form bisküvi

Öğlen
yok çünkü kahvaltıyı geç yaptım halim ve iştahım da yoktu

Akşam
2 biber dolması
yoğurt
2 yk kuru fasulye

kızlar epeydir tartılamıyorum ama kilo verdiğimi ciddi şekilde hissediyorum.
şu reglimde bitsin, rahatlayayım, cuma gününe size iyi haberler vereceğim inşallah :)

Back
X