Kizlar ben pazartesi yine hastaneye gidicekmisim doktoruma sordum yuzebilirim ama kosu bandinda falan nefesimi zorlamam gerekiyomus yarin baslicam pazartesi kursumada basliyorum isleri yoluna koydum biraz amaa bu aksam sucuk partisi varmis oraya gidicem ne yerim bilmiyorum sucuguda sevmem cunku insallah kacamakta yapmam ya:) unutuyodummm ben bugun 38beden skiny aldim kendime valla azcik dar oldu ama cok guzel oldu baya mutlu oldum ya:)
canım hafiften başla yorma kendimi iyice iyileş bütün sporunu yaparsın sınavın şimdi daha önemli bence tatlım
heeem bugün birde diyetisyenime gittim pazartesi başlayacağım diyeti hazırladı beynimi o kadar alıştırmaya çalıştırıyorum ki 2 ay herşeye kapalıyım allahın izniyle beni hiçbirşey caydıramıyacak 2013 benim yılım olacakiki çocuktan sonra bakım zamanı geldi 2 çocuklu çıtır olucam
hep beraber inşallah....
diyetimi birazdan yazarım
1.122 kg garanti +su inşallah
çıtırım benim evet aynı şeyi bende istiyom ama benim 1kızım var 2. bebeğe sanki gücüm yok daha yaşım 28 olmasına rağmen geleceğini iyi hazırlamak istiyom çünkü kızımın:))
slm kızlar
aksam 6 gıbı oglum elını kapının mentesısıne sıkıstırdı delıye dondu...ortalık yıkıldı...tırnagı ıyıce kalktı.her yer kan oldu .doktora goturduk ..ılaclar fln verdı..sımdı sukur uyudu...elındekı tırnagı guzelce temızledım ..hastanede yapılması gereken seyı ben yaptım anlıcagınız allahtan uyuyordu...guzelce agrı kesıcı ve antıbıyotık kremını surdum...bakalım gece ne oluruzz
cok yaramaz oldu hıc bı yere ayrılamaıorum...erkek ccukları farklı olur derlerdıde ne farkı olabılır kı derdım..olyormus..hep ustlerde hep dolaplarda...hep kendını bı yerden atıyor..ıshal oldu dıye mutfaga patates haslamaya gıttıgımde bır cıglık ıle kostum yanına kı elını ezmıs zor cektım araya gırmıs...
ne yapacagım bılmıorum gıt gıde daha cok yaraamazlasıyor...bakalım gece noluruz![]()
canım arkadaşım yaaa çok çok geçmiş olsun gecede ağrı kesicisini ihmal etme sakın. dışarı çıkamıyo havalardan çocuk ne yapsın evde deşarz olamıyo yaramazlığa saldırıyo :)))canım benim yaaaa öptüm oğlunu kocaman