Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kizlar ben pazartesi yine hastaneye gidicekmisim doktoruma sordum yuzebilirim ama kosu bandinda falan nefesimi zorlamam gerekiyomus yarin baslicam pazartesi kursumada basliyorum isleri yoluna koydum biraz amaa bu aksam sucuk partisi varmis oraya gidicem ne yerim bilmiyorum sucuguda sevmem cunku insallah kacamakta yapmam ya:) unutuyodummm ben bugun 38beden skiny aldim kendime valla azcik dar oldu ama cok guzel oldu baya mutlu oldum ya:)

canım hafiften başla yorma kendimi iyice iyileş bütün sporunu yaparsın sınavın şimdi daha önemli bence tatlım

heeem bugün birde diyetisyenime gittim pazartesi başlayacağım diyeti hazırladı beynimi o kadar alıştırmaya çalıştırıyorum ki 2 ay herşeye kapalıyım allahın izniyle beni hiçbirşey caydıramıyacak 2013 benim yılım olacak:24::24:iki çocuktan sonra bakım zamanı geldi 2 çocuklu çıtır olucam:27::27: hep beraber inşallah....

diyetimi birazdan yazarım

1.122 kg garanti +su inşallah

çıtırım benim evet aynı şeyi bende istiyom ama benim 1kızım var 2. bebeğe sanki gücüm yok daha yaşım 28 olmasına rağmen geleceğini iyi hazırlamak istiyom çünkü kızımın:))

slm kızlar
aksam 6 gıbı oglum elını kapının mentesısıne sıkıstırdı delıye dondu...ortalık yıkıldı...tırnagı ıyıce kalktı.her yer kan oldu .doktora goturduk ..ılaclar fln verdı..sımdı sukur uyudu...elındekı tırnagı guzelce temızledım ..hastanede yapılması gereken seyı ben yaptım anlıcagınız allahtan uyuyordu...guzelce agrı kesıcı ve antıbıyotık kremını surdum...bakalım gece ne oluruzz

cok yaramaz oldu hıc bı yere ayrılamaıorum...erkek ccukları farklı olur derlerdıde ne farkı olabılır kı derdım..olyormus..hep ustlerde hep dolaplarda...hep kendını bı yerden atıyor..ıshal oldu dıye mutfaga patates haslamaya gıttıgımde bır cıglık ıle kostum yanına kı elını ezmıs zor cektım araya gırmıs...
ne yapacagım bılmıorum gıt gıde daha cok yaraamazlasıyor...bakalım gece noluruz:(

canım arkadaşım yaaa çok çok geçmiş olsun gecede ağrı kesicisini ihmal etme sakın. dışarı çıkamıyo havalardan çocuk ne yapsın evde deşarz olamıyo yaramazlığa saldırıyo :)))canım benim yaaaa öptüm oğlunu kocaman

bugünkü menümü yazayım size arkadaşlar;

sabah

1 dilim tam buğday ekmeği
3 yeşil 2 siyah zeytin
1 kk biraz fazla sanırım az yağlı peynir
2 fincan çay

ara
türk kahvesi 2 şekerli

öğle
1 dilim tam buğday ekmeği 2 köfte az bi kıvırcıklı taze soğanlı salata

arada 2 fincan çay 2 dilim tahin helvası birazda peynir

akşam

patatesleri haşladım 1 soğanı kavurdum salça ile patatesleri soteledim sonra özlemişim bunu 1 tabak yedim
1 koca bardak ayran içtim

18:00 gibi akşam yemeğini yedim sonrada 2 fincan çay içtim

1 litre su içebildim.

sporumda

sadece kalça hareketlerimi yaptım 80 defa o kadar

haftasonları benim biraz düzenim bozuluyo eşim evde oluyo onunla olunca dikkat etmiyom spor açısından yani diyete dikkat etmeye çalışıyom

kuzular öptüm hepinizi öpüyom iyi geceler... yarın görüşürüz

ayrıca darıldım valla kimse tebrik etmedi. :43::43:

Son düzenleme:
baharcım tebrık ederım cnm ben bastakı dıyetını sormustum gecmıste yazdın gercı ama bır kere daha yazarmısın su bır haftada dort kılo olan sok dıyet
mavı yesılcım evet bıraz daha ıyı ıdı bu hafta yarım kılo yarım kılodur degılmı
kızlar bu arada ben bı test yapcm hala regl olmadım dusuk de olsa gebelık ıhtımalı var ama bakalım hayırlısı cuma gunu de yazamadım benım kızı elle sallıyorduk dureklı ve dunden ıtıbaren bıraktırdık ama ne zor uyutmak bu yuzden gıremedım cunku kucagıma pcyı aldıgım an gelıyor ve kablosuu cekıyor uzgunum canlar taktır sızın optum herkesı

kıyamam ben sana cok geçmiş olsun canım
dikkat et kendine cok fazla yorma :)

cuma günü 2mizden de cok iyi haberler bekliyorum!
senin azmini menünü gördükce kendime cok kızıyorum :(
ben de dün aksam regl oldm bugun sabah davul gibi karnımla uyandım ne giysem göbek fıskırıyo:D
neyse 1-2 güne hafifler ins.. haftasonlarını seviyorum istediğim gibi dikkat edebilcem yediklerime..:)

çook teşekkür ettim :) çok iyiyim şükürler olsun :)
cuma günü iyi haberlerle geleceğime söz veriyorum.
ve bu sözlerin beni öyle mutlu etti ki anlatamam, havalara uçtum su an suratımda kocamaan bir gülümseme var :17:
ve bu arada bugun çok kötü bir şey yaptım 1 dilim pasta yedim.. evet bunu yaptım.. çok pişmanım :( ama oldu bir kere..

Son düzenleme:
Pearljam ve kizlar simdi benim gecen haftaki kilom 66ydi bi hafta 1kilo verdim 65oldum diyelim verdigim kilonun 100katini eski kiloma boluyorum yani 1*100/66 sonuc %1.515 oldu bu virgulden sonraki ucuncu rakam 5ve uzeriyse yuvarlama yapiyorum listeye koyme sirasida 66/65/1/%1.52 olur:)

teşekkür ederiiiz :)
not aldım defterime :D

kuzular öptüm hepinizi öpüyom iyi geceler... yarın görüşürüz

ayrıca darıldım valla kimse tebrik etmedi. :43::43:

iyi geceler, tatlı rüyalar. ayrıca ÇOOK TEBRİKLEER!! :))

Bu arada gelmişken menümü de yazayım.

Sabah
domates salatalık
1 dilim kepek ekmeği
2 bardak şekersiz çay
1 kk peynir

ara
2 kayısı
2 form bisküvi

Öğlen
yine kızıcaksınız biliyorum ama acıkmıyorum napıyım :18:

Ara
2 küçük çiğ köfte
marul

Akşam
tavuk
1 bardak light kola

Ve bir dilim pasta :50::50::50: bunu yapmamalıydım..

çook teşekkür ettim :) çok iyiyim şükürler olsun :)
cuma günü iyi haberlerle geleceğime söz veriyorum.
ve bu sözlerin beni öyle mutlu etti ki anlatamam, havalara uçtum su an suratımda kocamaan bir gülümseme var :17:
ve bu arada bugun çok kötü bir şey yaptım 1 dilim pasta yedim.. evet bunu yaptım.. çok pişmanım :( ama oldu bir kere..

:))) üzülme yavrucum nazar boncuğun olsun o senin....

ben bugun yazmayayım bile uyanır uyanmaz teyzemdeki duaya gittik
ne öğle ne aksam ne kahvaltı die öğün ayırabildim yogunluktan:)
yarın yazarım artık kızlar size...
smdi cok yorgunum yatıyorum

iyi geceler...

:))) üzülme yavrucum nazar boncuğun olsun o senin....

ben bugun yazmayayım bile uyanır uyanmaz teyzemdeki duaya gittik
ne öğle ne aksam ne kahvaltı die öğün ayırabildim yogunluktan:)
yarın yazarım artık kızlar size...
smdi cok yorgunum yatıyorum

iyi geceler...

iyi ki uykular öpüyorum :)) :54:

baharcım tekrar tebrikler elimize sürsekte haftayada biz birinci olurmuyuz:1:

maviyesil1999 kullanıcısından alıntı
slm kızlar
aksam 6 gıbı oglum elını kapının mentesısıne sıkıstırdı delıye dondu...ortalık yıkıldı...tırnagı ıyıce kalktı.her yer kan oldu .doktora goturduk ..ılaclar fln verdı..sımdı sukur uyudu...elındekı tırnagı guzelce temızledım ..hastanede yapılması gereken seyı ben yaptım anlıcagınız allahtan uyuyordu...guzelce agrı kesıcı ve antıbıyotık kremını surdum...bakalım gece ne oluruzz

cok yaramaz oldu hıc bı yere ayrılamaıorum...erkek ccukları farklı olur derlerdıde ne farkı olabılır kı derdım..olyormus..hep ustlerde hep dolaplarda...hep kendını bı yerden atıyor..ıshal oldu dıye mutfaga patates haslamaya gıttıgımde bır cıglık ıle kostum yanına kı elını ezmıs zor cektım araya gırmıs...
ne yapacagım bılmıorum gıt gıde daha cok yaraamazlasıyor...bakalım gece noluruz:(

içim kalktı cnm ya çok geçmiş olsun kıyamam ben ona biz bile dayanamıyoruz o yavrucak haklı o kadar acıya nasıl dayansın ishale muz çok iyi geliyor cnm gerçi bende iyi gelen tek şey sırf dem çay şekersiz:1:tavsiye ederim aklınızda bulunsun bi daha tuvalet sorununuz olmuyor:1:

Son düzenleme:
slm kızlar

çook geçmiş olsun allah beterinden korusun oğlun kaç yaşında? benimde bir canavarım var 3,5 yaşında saniye duramaz yerinde allahım esirgesin hepsini ....

Ben yarin hallederim canim:)

Yok ameliyat olmadim astim bronsit oldum nefes sorunum var

Napmis benim askim kendine ya:( cok gecmis olsun oyle yaramaz olunca biraz yara bere icinde gecer cocuklugu demekki canim vakti gelince krese gonderceksin enerjisini biyere yogunlastirmasi icin ama o zamana kadar Allah yardimcin olsun sen bana gonder benim yanimda daha simaran cocuk olmadi hic:d

sanada geçmiş olsun ben 10 senedir astım hastasıyım hatta dün eşimin yanına gidince ilaçlarım biitmişti raporumu çıkarttım,ilaçlarını düzenli kullanırsan iyileşirsin...

sabah saat 8:00 de afacan oğlum geldi elinde orgla gecede geç yatmıştım sabah sabah müzik şöleni yaşattı bıcırık kızımda sevinçten agucuklara başladı yani pazarım falan yok ılık kocaman bir bardak su içtim kayınvalidem yanımda birazdan kahvaltı hazırlıycam yediklerimi yazarım ...

baharcım tebrık ederım cnm ben bastakı dıyetını sormustum gecmıste yazdın gercı ama bır kere daha yazarmısın su bır haftada dort kılo olan sok dıyet
mavı yesılcım evet bıraz daha ıyı ıdı bu hafta yarım kılo yarım kılodur degılmı
kızlar bu arada ben bı test yapcm hala regl olmadım dusuk de olsa gebelık ıhtımalı var ama bakalım hayırlısı cuma gunu de yazamadım benım kızı elle sallıyorduk dureklı ve dunden ıtıbaren bıraktırdık ama ne zor uyutmak bu yuzden gıremedım cunku kucagıma pcyı aldıgım an gelıyor ve kablosuu cekıyor uzgunum canlar taktır sızın optum herkesı

tşk ederim hayatım al bende de o kadar kızım canavar oldu pc yi alamıyom tabi yazarım canım bi listeden bulayım

iyi geceler, tatlı rüyalar. ayrıca ÇOOK TEBRİKLEER!! :))

Bu arada gelmişken menümü de yazayım.

Sabah
domates salatalık
1 dilim kepek ekmeği
2 bardak şekersiz çay
1 kk peynir

ara
2 kayısı
2 form bisküvi

Öğlen
yine kızıcaksınız biliyorum ama acıkmıyorum napıyım :18:

Ara
2 küçük çiğ köfte
marul

Akşam
tavuk
1 bardak light kola

Ve bir dilim pasta :50::50::50: bunu yapmamalıydım..

yok o bir dilim pastadan bir zarar umarım dilimi abartmadın :))) tşk ederim tatlım

selam kızlar iyicene cıvkını çıkardım ben bugün diyetiny azmasammı ne yapsam öğlen 1 de kahvaltıyla başladı ve akşama arkadaşlar gelecek mercimek köftesifalan yaptım poğaça kek inşallah kendime engel olabilirim. :))

yarın yine tam gaz devam ederim ne yapayım oluyo kızlar arada işte

sporun s sini bile yapmadım ama vucudu dinlendirmek gerekiyo arada nasıl da kendimi telkin ediyom ama :)))

Son düzenleme:
ŞOK DİYET 1 HAFTADA 4 KİLO

Sabah : 1 Su Bardaqı ILık diyet Süt,2 GriSiNi

Ara : 1 Tane ELma Veya PortakaL

ÖğLe : 1 Kase Çorba Ve SaLata

İkinDi : 1 Tane ELma Veya PortakaL

Akşam: 4 Kepçe Çorba,4 Kepçe Yoğurt,SaLata

Yatsı : 1 Tane ELma Veya PortakaL

NOT : Günde 3 LiTRe Su İciLeCeK…

çok sağol canım evet 60 kilo ile hamile kalmıştım ama bu sabah 71.3 tüm geçen pazartesi 74.4 tü kilom açım açççç :52::52::52:

kuzucum emeksiz yemek olmaz :)))) aç kalacağız ama sonrasını düşün çıtır çıtır gezicez yazın. filiz gibi hatunlar olacağız.

bende yaa 55 yada 57 ile hamile kaldım. 5 haftalık hamileydim 55 kiloydum ve doğuma 74.5 ile gittim boyumda 1.55cm :D düşünün beni pilates topu gibiydim :))) amaşimdi çok az kaldıııııı

Son düzenleme:
ŞOK DİYET 1 HAFTADA 4 KİLO

Sabah : 1 Su Bardaqı ILık diyet Süt,2 GriSiNi

Ara : 1 Tane ELma Veya PortakaL

ÖğLe : 1 Kase Çorba Ve SaLata

İkinDi : 1 Tane ELma Veya PortakaL

Akşam: 4 Kepçe Çorba,4 Kepçe Yoğurt,SaLata

Yatsı : 1 Tane ELma Veya PortakaL

haftaya cts sevgilim gelcek 1 aydır görüşmüoduk bunu mu denesemmmm:D
cunku beni en son gördüğüünden bu yana bende bir gelişme yokk
evet eet 5 gün bunu deniyimm bakalim nolcak :Dama öğlen sdce corba içebilirim iş yerinde olduğum için
süt yerine de 5i biyerde cay olarak yapacağım ben....
NOT : Günde 3 LiTRe Su İciLeCeK…

haftaya cts sevgilim gelcek 1 aydır görüşmüoduk bunu mu denesemmmm:D
cunku beni en son gördüğüünden bu yana bende bir gelişme yokk
evet eet 5 gün bunu deniyimm bakalim nolcak :Dama öğlen sdce corba içebilirim iş yerinde olduğum için
süt yerine de 5i biyerde cay olarak yapacağım ben....

Back
X