Pasam listedesin sorunumuz yok:)korktugum başıma geldi desene okadar emek ver topige takıma alamma he bu kadarmı yanecanım sıkıldı yemin olsun neden çıkardınızki bana sormadan 7 takımın cuma listesinde 10 kişi var neden 12 olmuyormuydu ben sizlerele motive oldum yapma dışlandım anlıcagını he öyle olsun
canım çok sıkıldı keyfime gitmedimki takımdan pc bozuldu bilseydim takımdan çıktıgımı gelmezdim buraya ay aylıcem şimdi he tutmayın beni ben ugraşıyorum bugün okadar yemedim aman kilo veriyim arkadaşlarıma borcum var diye yalan söylemesinide bilirsim kilo verdim diye ama ben dogruyu seçtim günahmı ay ben çok kötü oldum eşim demişti seni takımdan çıkarmışlardır diye inanmadım yapmazlar dedim
eşim haklıymış meyerse ben cuma günü listeye giremicemmi şimdi ne anladım ben bu diyetetn ozaman sagılk sorunlarım vardı sonra pc bozuldu 3 hafta gelmemein cezası takımdan çıkmak
ben nanaencim aglamaya gidiyorum izin veirrisen
eşim aradı demin dedigin çıktı dedim aglamamı duyunca çok kızdı boşver aglama dedi ay yemin olsun çok kötü oldum takıma alınıcam alınmasınada dışlanmış gibi oldum
kkya girmem olur biter zorlada kimseye kendimi istetttirememya
![]()
Canim 9hayat cayi var onu bi denesen?Kızlar cumayı iple çekiyorum çok merak ediyorum tartıda kaç çıkacağımı.
yaklaşık 10 gündür hiç tartılmadım.
ama bende tuvalet sorunu var, ne yapıcam bilmiyorum.
form çayı içtim, kayısı yedim, yeşil çay içtim, bol su içiyorum..yok yok yok.. :18:
3 gün olucak tık yok :18:
Haydaa nasil istersen canim ne diyimben ayrılıyorum takımdan geri dönmek üzere ayrıldı veya izinli olarak yazabilirmisin ananecim bir süre yazmak istimeyorum![]()
:) hayirli olsun canimkızlar benim ayrılışım zorunlu resim size birşey ifade etmiyormu
Diyet piskolijisi olabilir ya bilemedimkiBUGUN HIC SPOR YAPMADIM -daha dogrusu yemekten baska sey yapmadim eskiden ne guzel canim SIKILDIMI ISTAHIM KAPANIRDI son zamanlarda istahim aciliyor bu ne boyle ya![]()
Tamam canim seni 1hafta izne ayiramiyoruz sanirim en az iki haftadan basliyo bu hafta bildirim yapmadi diye geceriz haftaya devam edersin :)selam kızlar
kızım eşim ve bende çok çok hastayızve diyet sporum yalan oldu sizden 1 hafta falan izin istiyorum. ailemi iyileştirmem lazım bir sorun olmaz sanırım isterseniz gruptan ayırabilirsiniz beni ilk olarak sağlığımıza kavuşmamız gerekli diyet daha sonra
umarım sorun olmaz.