Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

korktugum başıma geldi desene okadar emek ver topige takıma alamma he bu kadarmı yane:14::14:canım sıkıldı yemin olsun neden çıkardınızki bana sormadan 7 takımın cuma listesinde 10 kişi var neden 12 olmuyormuydu ben sizlerele motive oldum yapma dışlandım anlıcagını he öyle olsun :43::43::43::43:canım çok sıkıldı keyfime gitmedimki takımdan pc bozuldu bilseydim takımdan çıktıgımı gelmezdim buraya ay aylıcem şimdi he tutmayın beni ben ugraşıyorum bugün okadar yemedim aman kilo veriyim arkadaşlarıma borcum var diye yalan söylemesinide bilirsim kilo verdim diye ama ben dogruyu seçtim günahmı ay ben çok kötü oldum eşim demişti seni takımdan çıkarmışlardır diye inanmadım yapmazlar dedim :43::43::43:eşim haklıymış meyerse ben cuma günü listeye giremicemmi şimdi ne anladım ben bu diyetetn ozaman sagılk sorunlarım vardı sonra pc bozuldu 3 hafta gelmemein cezası takımdan çıkmak :5::5::5::5::5::5:ben nanaencim aglamaya gidiyorum izin veirrisen :5::5::5::14::14::43::43:eşim aradı demin dedigin çıktı dedim aglamamı duyunca çok kızdı boşver aglama dedi ay yemin olsun çok kötü oldum takıma alınıcam alınmasınada dışlanmış gibi oldum :59::59::59::59:kkya girmem olur biter zorlada kimseye kendimi istetttirememya:43::43:
Pasam listedesin sorunumuz yok:)
Kızlar cumayı iple çekiyorum çok merak ediyorum tartıda kaç çıkacağımı.
yaklaşık 10 gündür hiç tartılmadım.
ama bende tuvalet sorunu var, ne yapıcam bilmiyorum.
form çayı içtim, kayısı yedim, yeşil çay içtim, bol su içiyorum..yok yok yok.. :18:
3 gün olucak tık yok :18:
Canim 9hayat cayi var onu bi denesen?
ben ayrılıyorum takımdan geri dönmek üzere ayrıldı veya izinli olarak yazabilirmisin ananecim bir süre yazmak istimeyorum :50:
Haydaa nasil istersen canim ne diyim
:49::49::49: kızlar benim ayrılışım zorunlu resim size birşey ifade etmiyormu
:) hayirli olsun canim
BUGUN HIC SPOR YAPMADIM -daha dogrusu yemekten baska sey yapmadim eskiden ne guzel canim SIKILDIMI ISTAHIM KAPANIRDI son zamanlarda istahim aciliyor bu ne boyle ya:47::27::27::27:
Diyet piskolijisi olabilir ya bilemedimki
selam kızlar

kızım eşim ve bende çok çok hastayızve diyet sporum yalan oldu sizden 1 hafta falan izin istiyorum. ailemi iyileştirmem lazım bir sorun olmaz sanırım isterseniz gruptan ayırabilirsiniz beni ilk olarak sağlığımıza kavuşmamız gerekli diyet daha sonra

umarım sorun olmaz.
Tamam canim seni 1hafta izne ayiramiyoruz sanirim en az iki haftadan basliyo bu hafta bildirim yapmadi diye geceriz haftaya devam edersin :)

Kizlar gerberayida izne ayirdik simdi bu cuma listeleri icin persembe aksami hazir olmasini istiyorum sizden yoksa yetistiremiyorum cuma gunleri biliyosunuz..

Kizlar gerberayida izne ayirdik simdi bu cuma listeleri icin persembe aksami hazir olmasini istiyorum sizden yoksa yetistiremiyorum cuma gunleri biliyosunuz..

sen bana kızdınmı dogru süle bak merak ettim :17::17:gerberada benim yzüümdenmi çıktı yoksa o geri gelsin canım ya salak gibi neden geri döndümki benim yüzümden çıktı züldüm geri gelsin söyle o hatuna yoksa vicdan azabından ölürüm ben:43::43:

canim oldugu kilo onemli degil isterse 100 kilo olsun
o haftaki performansi onemli
100 kilolu biri 2 kilo verirse 55 kiloluk birini n 1 kilo vermesi hictir
ezip gecer o yuzden diyoz yapalim zaten:46:
dedm ya gulum herkes varsa bende varim
fazla yoğurt göz çıkarmaz beren yoğurt yağ yakar farkettirmeden:41:
oyle de ıcm almy6 be gulum corba yogurtlu yanında yogurt ıyy
amanın paşamda gelmış yağlanmışşş da gelmışşş....ben de dıyem paşaaaaa sanaaaa.....azımlı hatunsun yakacaksın inşallah o aldığın kıloları.....

valla oku oku bitiremedim bende maşallah yenı uyelerımız hafta sonu tatil 5 msj zorunluluğu yok bilginiz olsun....

ebru şallı gibi hatun olcan bu hızla sekerim...

hadi gözün aydın....gecen ay gecıktım 3 gun yemın ederim nasıl korktum anlatamam....

veeeeeee paşam fırtına gibi döndü.....

bence bu böle olmamalı paşama katılıyorum herkes kendi kılosuna bıyuna denk birileri ile eşleşmeli .....

takım en fazla 12 kışı olmalı diye biliyorum ben kızlar hata olmasın....

kızz gaza gelme her zaman o kadar ıyı olmuyo ne yazıkkı ben gecen hafta bi canta aldım....rezalett bişey geldi orda kocaman gözüküyodu mınnacık bi şeymış derhal iade ettim ...temkınlı ol genede ıade garantısı olan sitelerden alışveriş yap canım benım...

çnim hamile olşam da nıye oldu dmem benim korkum kistti 0 4haklısn zten belli sıtelerm var bı de bellı markalar alınca sıkıntı olmuxor

kizlarya bugun oyle bir karamsarlik varki ustumde anlatamam .kendimi cok kotu hissediyom sabahtan beri aslinda pc acik ama yazmak istegim yok oyle bos bos oturuyom hic bisey yapmadan ne oldu anlamadim bana nerdeyse 5 mesaj suremi bile doldurmayacam .canim SIKILIYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR!
hoooooop toparlan bakemmm....noluyo sanaa....gelmıyım oraya....
BUGUN HIC SPOR YAPMADIM -daha dogrusu yemekten baska sey yapmadim eskiden ne guzel canim SIKILDIMI ISTAHIM KAPANIRDI son zamanlarda istahim aciliyor bu ne boyle ya:47::27::27::27:
o iştahına benden selam söleee....ya az önce tartıldım o kadar dikkat ediyorum hep aynı haep aynı...sporumu aksattım ondan sanırsammm...hadi bacım silkenelım kendimıze gelelım...
kızlar gerçekten hiçbirinizi tanımıyorum ama hepinizi çok seviyorum söylemek istedim

paşam demiş benim yazdıklarımı alıntı yapmamışsın beni sevmiyormusun gibisine yazmış hepinizi çok seviyorum arkadaşlarım ama izine çıkmam lazım haftaya dönerim kızım herşeyden önemli. bir görseniz hiç oyuncaklarınla oynamıyo sadece kucağımda öylece duruyo beni sorsanız boğazlarım o biçim burnumda akıyo eşimde aynı.

TEKRAR SÖYLÜYOM GERÇEKTEN HEPİNİZİ SEVİYOM. VE ARKADAŞLIĞIMIZIN BİTMESİNİ İSTEMEM.
çok gecmış olsun canım benım dört gözle ıyıleşıp gelmenı beklıyoruz...
emır anlaşıldı kaptancımmmm....
sen bana kızdınmı dogru süle bak merak ettim :17::17:gerberada benim yzüümdenmi çıktı yoksa o geri gelsin canım ya salak gibi neden geri döndümki benim yüzümden çıktı züldüm geri gelsin söyle o hatuna yoksa vicdan azabından ölürüm ben:43::43:

ya ne alakası var senlık bı durum yok ortada nıye kendini parcalıyosun paşacım...:7:

Pazartesi salı mesaj sayımı kımdeydı hatunlar hanı nerde lısteler....

hoooooop toparlan bakemmm....noluyo sanaa....gelmıyım oraya....

o iştahına benden selam söleee....ya az önce tartıldım o kadar dikkat ediyorum hep aynı haep aynı...sporumu aksattım ondan sanırsammm...hadi bacım silkenelım kendimıze gelelım...

çok gecmış olsun canım benım dört gözle ıyıleşıp gelmenı beklıyoruz...

emır anlaşıldı kaptancımmmm....

ya ne alakası var senlık bı durum yok ortada nıye kendini parcalıyosun paşacım...:7:

canım ne biliyim ben geldim o gitti üzüldüm üstüme aldım bebem ya ne yaptın bugün anlat dinliyorum :6::6:

selam hanımlar,nasılsınız yemin ederim hayatım o kadar yoğun ki beni mazur görün bu saat oldu hala koşturuyorum şu çocuklar biraz büyüseler uslansalar allahım akıl fikir versin cemi cümlemizin çocuklarına,bugün uzun zamandır giremediğim pantolonlarıma girdim çok sevindim uğraşınca oluyor ....

sabahtan beri yediklerim
sabah 5 tane altınbaşak(kepek ekmeğim yoktu)
1 yumurta domates

ara 200 gram meyve

öğle
salata ve 60 gram tavuk

ara
3 tane diyet bisküvi

birazdan yağsız kıymalı patlıcan yemeği
1,5 dilim ekmek
1 çay bardağı yoğurt

ve boooool su yaklaşık 3 litre olmuştur

ve spor bi fitte

mutfak tantanası bitti şükür offff çok yorgunum,patlıcan midemi yaktı :)) geçmişe biraz bakabildim ecemavi hamileymiş hayırlı olsun kim buraya gelip kilo vermek istese hamile kalıyor korkuyom valla :P

biraz kırgınlıklar olmuş sanırım konuyu bilmiyorum ama burda herkes kilo verip biribirimize destek olmak için burdayız kimse canını sıkmasın şekerler...

bugün sabah uyandığımdan beri bir yorgunluk var üstümde hiçbir sebebi yok ama moralman çöküğüm havalardan olsa gerek ....

bahayk ve kızı hastaymış çok geçmiş olsun....

selam hanımlar,nasılsınız yemin ederim hayatım o kadar yoğun ki beni mazur görün bu saat oldu hala koşturuyorum şu çocuklar biraz büyüseler uslansalar allahım akıl fikir versin cemi cümlemizin çocuklarına,bugün uzun zamandır giremediğim pantolonlarıma girdim çok sevindim uğraşınca oluyor ....

sabahtan beri yediklerim
sabah 5 tane altınbaşak(kepek ekmeğim yoktu)
1 yumurta domates

ara 200 gram meyve

öğle
salata ve 60 gram tavuk

ara
3 tane diyet bisküvi

birazdan yağsız kıymalı patlıcan yemeği
1,5 dilim ekmek
1 çay bardağı yoğurt

ve boooool su yaklaşık 3 litre olmuştur

ve spor bi fitte

valla tebrikler, diyecek bir şey bulamıyorum.

bide benim menümü duysanız :)) iştahszlıktan yiyemiyorum bugun 1 öğün yedim sadece.. menümü yazamıycam bugun çünkü korkuyorum :18:
inşallah yarın iştahım biraz yerine gelir de normale dönerim.

kızlar hani mesaj sayımı yapıyoruz ya, çarşamba benim günümdü yani yarın.
ben onu nasıl yapıcam. tüm 1 gün boyunca üyelerin mesajlarını sayıcam sonra sonucu buraya mı yazıcam yoksa birine mesaj mı göndericem?
bir de, mesela alıntılı mesajlar oluyor onu sadece 1 mesaj olarak mı sayacağım yoksa kaçtane alıntıya mesaj yazmışsa ayrı ayrı mı?

güzel dileklerinize teşekkürler kızlar
10 yaşında bir kızım 6 yaşında bir oğlum var buda süpriz oldu hayırlısı

Hayırlısı olsun inşallah mutlu mutlu, sağlıklı doğsun, ülkesine yararlı, hayırlı olsun.
okusun büyük adam olsun, ailesine hayırları dokunsun inşallaaah :)

canım geçen hafta benim yaptığım diyete benziyor ben epey kilo verdim elmanın özellikle şu ekşi elmalardan yedim ve çok iyi geldi
darısı basıma sekerım tebrık ederım senı de sende yaz bı dıyetını belkım obr haftaya da onu yaparım
sans de bence ona hiç güvenemiyorum sanal alışverişe ya tavsiye etmem
canım kızıma bır dogum gunu elbıesı bır de pıjama takımı almıstım ve de esımın yenı yegenı olacak onada bır suru sey aldım hepsını super geldı cok sukur ama dedıgım gıbı bellı sıtelerım var guvenılır ve bellı markaları takıp edıp alıyorum
Kızlar cumayı iple çekiyorum çok merak ediyorum tartıda kaç çıkacağımı.
yaklaşık 10 gündür hiç tartılmadım.
ama bende tuvalet sorunu var, ne yapıcam bilmiyorum.
form çayı içtim, kayısı yedim, yeşil çay içtim, bol su içiyorum..yok yok yok.. :18:
3 gün olucak tık yok :18:
hade bakalım tartı yuzunu guldurur umarım
tamam cnm sıkıntı yapma sensiz takım olarmı tabiki listedisin bir küçük problemimiz vardı cuma günü listeden ayrılacaktım ama ecemavi ayrılınca gerek kalmadı:34:
heyt nere gıdıyon rakıbem noluyooo yaaaa
ben ayrılıyorum takımdan geri dönmek üzere ayrıldı veya izinli olarak yazabilirmisin ananecim bir süre yazmak istimeyorum :50:
cancagızım nereye gıdıyon kımse bır yere gıtmıyor lutfen yaaaaaaaaaa
:49::49::49: kızlar benim ayrılışım zorunlu resim size birşey ifade etmiyormu
canım cok ama cok mutlu oldum allah tamamına erdırsın
kizlarya bugun oyle bir karamsarlik varki ustumde anlatamam .kendimi cok kotu hissediyom sabahtan beri aslinda pc acik ama yazmak istegim yok oyle bos bos oturuyom hic bisey yapmadan ne oldu anlamadim bana nerdeyse 5 mesaj suremi bile doldurmayacam .canim SIKILIYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR!
anam ne oluyor bızım takıma boleeeeeeeeee
selam kızlar

kızım eşim ve bende çok çok hastayızve diyet sporum yalan oldu sizden 1 hafta falan izin istiyorum. ailemi iyileştirmem lazım bir sorun olmaz sanırım isterseniz gruptan ayırabilirsiniz beni ilk olarak sağlığımıza kavuşmamız gerekli diyet daha sonra

umarım sorun olmaz.
gecmısler olsun sekerım
canım forumda 1haftada 4 kilo diyeti diye yazıyo ordan alıntı yaptım belirli bir çorba yok. valla

yaaaa canım merak ettim bende beğeniyom hep ama cesaret edemiyom hangi siteden aldın bir mahsuru yoksa söyler misin
cnm tabıkı verırım ne demek ama reklam oluyor burda kk da arkadas olarak eklersen ozelıne atarım bır kac sıte var ve harka geldı ınanırmısın ayakkabı cuk dıye oturdu kızıma ve esıme aldıklarım da oyle
kızlar hani mesaj sayımı yapıyoruz ya, çarşamba benim günümdü yani yarın.
ben onu nasıl yapıcam. tüm 1 gün boyunca üyelerin mesajlarını sayıcam sonra sonucu buraya mı yazıcam yoksa birine mesaj mı göndericem?
bir de, mesela alıntılı mesajlar oluyor onu sadece 1 mesaj olarak mı sayacağım yoksa kaçtane alıntıya mesaj yazmışsa ayrı ayrı mı?
sonucu buraya yazıyorsun canım her alıntı bır mesaj sayılıyor yanı uc alıntı bır mesaj degıl uc alıntı uc mesaj sayılıyor

aaaa canim noldu sana yaaa.sen cok enerjik $en$akrak bir kadinsin.niye böyle söylüyorsun.olmaz,ben seni böyle görmek istemiyorum.yarin güzel seyler yaz bakayim!
off onu hic sorma.benimde moralim bozuk olunca yerimde yerim hic durmadan
yani persembe sabahi mi tartilicaz bundan sonra?
Glzün aydin canim.Allah tamamina erdirsin

Back
X