• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam kızlar,sabah diyetisyenime gittim kilomu söylemiycem çoook ama çok mutluyum şükür emeğimin karşılığını alıyorum yeni diyet listem hazırlandı çok kötü değil inşallah bu haftada iyi sonuç alırım,çok yorgunum aşırı bir baş ağrısı var üzerinize afiyet,paşacım arkadaşlık isteği yollayan bendim:3: birazdan bugün yediklerimi yazıcam
helal sana kiz.ben senin rakiben olmma asla tirsiyom senden su emine hanim ne yapiyor anlamadim ki patir patir gidiyor kilolar.kizlar ya ben ge face gurubundaydim ama kaybolmus benide davet etsenize bidaha guruba:(
elimde bir kupa kuşburnu 3 tane diyet bisküvi ara öğünümü yapıyorum,paşacım maalesef açık kapalı kimsede hoşgörü kalmamış sıkma canını bazen öyle orjinaller çıkar

koskocaman 1 yıl acısıyla tatlısıyla geçti gitti inşalah önümüzdeki yıl herkes için hayırlı geçer herkesin istedikleri olur ...........

paşacım geçmişte okudum sana çok dua ettim allahım ömürlü hayırlı evlatlar versin sana çok içten ettim dua mı en kısa zamanda bir bebeişin olacak buna inan....
amin canim amin gecti gececekte herzaman guzel seyler olsa kiymetini bilmeyiz arada acilarda olacakta guzellerinn kiymetini bilelim demi.dualarina aynenn cani gonulden katiliyom allah pasayada hayirlisi ile bir minis versin en kisa zamanda

:17::17::17:ay o bayan senmiydin bende beeni rakibem dididydim :9::9:rakibem var ama sureti yok :9::9:hoş benimde vardıda yok bir ara koycem işşallah :27::27::27:görürüsünüz benim çirkinligimi:37::37:

diyet listen nasıl bbem merak ettim b arada söylesene yavr ya bilirdik kilonu:9::9:bak dersen vallahi sana şnu vericem:131::131::131:bana eger dimezsem virmem:9::9::9:canım dogr açık kapalı ölede çok denk geldim öcü gibi bakıyolar bizim gibilere:14::14::14:
Allah razı olsn bebem inan bir hamile kalsam dogrsam tüm türkiye sevinicek:9::9::9::9:
kiz ben resim hec koymam ki .esrarengiz olmayi seviyom .beni nasil hayal ederseniz ben oyleyim;)
Sevgili rakibem benim sana sevinidirici bir haber veriyim pirinç lapasını bıraktım :9::9:sabah pirinç lapasını yedim 4 kaşık tavkl tel şehriye yedim 1 elma yarım arttla sezon kapadım anacım bu aralar ısınamıyorm ben ya:5::5:haberin olsn işim komigi midem kalktı birdahada yemem:2::2:sen neler yedin anlat bakem:27::27:
ohh iyide olmus gercekten bende sevmiyom o lapayi iyiki birakmissin .ben onu bi kere denedim .gerci tevbe ettim orasi ayrida hicde kilo veremedim mide bulantisi ve aclik yanima kar kaldi:1:
ben geldim hanıııımmmm....

ohhh çok şükür akşam yemeği telaşesi bitt hiper oğlum babasının ömrünü törpüloyor içerde bende kızla ilgileniyorum,acaip unutkan oldum kızlar neden acaba 1 yıldan fazladır böyle yaşlı bilge bir teyze narkozdan olur demişti doğumlardan sonra hafızam kayboluyor resmen....

menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
domates
çay

ara
1 yeşil elma

öğle
ton balıklı salata

ara
3 adet diyet bisküvi
şekersiz kuşburnu çayı

akşam dün pişirdiğim 60 gr.kıymalı ıspanak yemeğin geri kalanı
1,5 dilim ekmek
1 çay bardağı yoğurt

birazdan
200 gr. meyveyle günü kapatıcam
uzulme canim endiselenecek bisey yok o kadar bolunuyoruz ki aklimizda yoruluyor herhalde
kizdi oglandi evdi kocaydi aileydi arada unutkanlik olur
günaydın en son ben yazmışım kimse yazmamış herkese günaydınlar olsun biz erkenden kalktık yine dün 10 da bi yattım ece nöbetlerim derken erkenden kaldırdı bebelerim,ortalık ne kadar sakin bizim buralarda ölü şehir gibi,dün gökyüzü delinecekti uykudayken ödüm koptu havai fişekmiş ....

birazdan kahvaltı hazırlıycam bakalım sonra ne yaparız eşim evde ev kalabalık oğlan evde allah yardımcım olsun....
ay ben hazirlikliydim gibi gece patlarken uyaniktim ama sanki o bomba sesleri bana nini gibi geldi uyuya kalmisim gozumu sabah actim:1::1:
günaydın bebem bebeleri bana yolla ben onlarla oynarım :1::1:benimkide evde birazdan kahvaltı yapıcem gece panik atak çarpıntısıyla uyandım eşime bagırdım oda hemen geldi kese kagıdını aldım agzıma nefes aldım nefes verdim elhamdrillah geçti aklım çıktı birşey olcek diye anlıcagınız yeni yıla panik atak nöbetiyle girdim :43::43::43:bgün babamın dogm günü drsaydı 60 yaşına giricekti aıcaktım nice senelere diye rahmeytliyi çok özledim kokusu burnumda tütüyor:14::14::14:
allah rahmet eylesin babana pasacim .benim babam rahmetli olali 30 yili gecti zarzor hatirliyom onu:43::43::43::43::43:
pirinç lapasımı:120::120:zate sevmiyordm dedim bir zorlym sabah yaptım güzel birşey olarak hayal ettim dedim yi paşa:9::9::9:anacım yiyemeidm öylene normal yemegime döndüm :27::27:reglide olmadım ben ya:44::44:wc hiç görüşmüyorm bu ara
vay sizi gidi alamancılar sizi:9::9::9:kız oralar nasıl güzelmi merak ettim :17::17:

guzel yer ama sosyal yasanti pek yok
isten eve evden ise kimse kimseyi kolay kolay aramaz sormaz anlayacagin bencillik had safhada burda.ama duzenli hersey saatinde ve gununde olmali randevulu hersey ben seviyom boyle olmasini

sabah ballı ılık suym içmeyi unututum:17::17:kahvaltıda yedikelrim badem domates çarliston biber 2 adet kepek ekmeginden biber salçalı kaşarlı tost yagsız 5 biradave yeşil çay içtim 3 siyah 3 yeşil zeytin bir bardakta suyumu içtim :32::32::32:

öylene birşey yemeyi düşünmüyorm meyveyle geçiştiricem akşamada taze fasülye 4 kaşık 2 kaşık blgr pilavı bol salata ve cacık yapmayı düşünüyorum bebeler :27::27::27:eşim evde kızlar vakit blpta giremem haberiniz olsn az romantik takılalım didim :17::17::17::17:
hoş 2 gündür ben söylüyom ben çalıyom bu topikteeeeeeee:24::24::24::24::24::24:
rakibem nerdesim huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:3::3::3::3:

burdayim balim sesini duydum geldim .dur bende yediklerimi sayim
sabah birbardak balli süt bir buyuk fincanda nestlenin sicak cikolatasindan ictim .oglende karisik sebze dolmasi yedim nekadar diye sorma bilmiyom koydum oglumla beraber yedik biraz o biraz ben bitirdik beraberce.uzerinede yogurt koydum tabi.ay takil tabi adam evde kalmanin keyfini yasasin:21:

yok cancagazim ben yollamadim senin adresini bilmiyomki yollayimarkadaslik .sakin yeme pasta falan hebide don eskisine ya
lapa igrenc ben yapamadim eminim sende yapamazdin biz az ve oz yiyerek diyet yapalim daha iyi kendini sok diyetlere alistirma hizli giden hizli geri gelir balim.kizim az once gene dedi anne gel spor ypalim emme ben basariyla savusturdum :1::1::1::1::1:oglani bahane ettim o uyusun sonra yapalim dedim :4::4:
canım mesela dedim :1::1:ama eşim söz verdi 70 görüyüm bana ugr böcekli pasta alıcek ay ne ka gzüel bir pasta okadars evimliki yiyemezsin işşallah alır diyetim boynca dondrmayı hiç kısıtlamadım bebem:131::131:bolca tükettim
pirinç lapasına gelince ben yaptım 3 gün ama sen bana sor midem kalka kalka dün sabah yaptım yidim ama sen gelde bana sor elma yedim sonra eşimde kızdı yapma paşa diye aman yapmadım bende adet olcem heryerim şiş olamadım be hamilemiyim acaba:27::27::27:eşim kendimden emin ama biz daha bebek düşünmüyorz bebem nasip olrsa şbatta ş ablamın kızınıo dünya evine sokyum öle işşallah sonra gelince bebeg vesile olucem artık:27::27:hızlı verilen kilolar geri qalıbıyor dogr didin :27::27:

helal sana kiz.ben senin rakiben olmma asla tirsiyom senden su emine hanim ne yapiyor anlamadim ki patir patir gidiyor kilolar.kizlar ya ben ge face gurubundaydim ama kaybolmus benide davet etsenize bidaha guruba:(

amin canim amin gecti gececekte herzaman guzel seyler olsa kiymetini bilmeyiz arada acilarda olacakta guzellerinn kiymetini bilelim demi.dualarina aynenn cani gonulden katiliyom allah pasayada hayirlisi ile bir minis versin en kisa zamanda

kiz ben resim hec koymam ki .esrarengiz olmayi seviyom .beni nasil hayal ederseniz ben oyleyim;)

ohh iyide olmus gercekten bende sevmiyom o lapayi iyiki birakmissin .ben onu bi kere denedim .gerci tevbe ettim orasi ayrida hicde kilo veremedim mide bulantisi ve aclik yanima kar kaldi:1:

uzulme canim endiselenecek bisey yok o kadar bolunuyoruz ki aklimizda yoruluyor herhalde
kizdi oglandi evdi kocaydi aileydi arada unutkanlik olur

ay ben hazirlikliydim gibi gece patlarken uyaniktim ama sanki o bomba sesleri bana nini gibi geldi uyuya kalmisim gozumu sabah actim:1::1:

allah rahmet eylesin babana pasacim .benim babam rahmetli olali 30 yili gecti zarzor hatirliyom onu:43::43::43::43::43:

guzel yer ama sosyal yasanti pek yok
isten eve evden ise kimse kimseyi kolay kolay aramaz sormaz anlayacagin bencillik had safhada burda.ama duzenli hersey saatinde ve gununde olmali randevulu hersey ben seviyom boyle olmasini
seninde basşın sagolsn bebem ben babamı dol dol yaşadım rahmetliyi kalp krizi geçridigi akşam çokkonştk hatta eşime espiri yaptım adan ölcek galiba bu kadar konşmazdı diye gülüştük şakayla okadar özledimki benle graşmasını bebegim olmuyor diye benle çok alakalıydı bebem çok üstüme tütrerdi rahmetli bir baba kızıyla aglarmı benim babam agladı ömürümü cennete yolladıgımda hastane koridornda dedim babacım bir melek daha yolladın sana ne olur ona iyi bak ben gelene kadar dedim 3 evladım vefat etti çok zor bir anne için 5 ay bedeninde büyütüyorsn karnın kocaman oluyor sonra melek olp cennete gidiyorlar babacım bakıyorumdr ona yeri iyimidir bugün çok agladım kahvaltı hazırlarken eşim agladıgı görünce paşa ne old dedi bgün babamın dogm günü drsaydı 60 yaşında olucaktı dedim her ocagın 1 arardım babamı dogm günün kutlu olsun diye ben şimdi kimi arıcam :43::43::43::43:okadar derinki yeri bende ne sen sor ne ben söylüyüm 7 sene bebegim olmadı hamile kaldıgımda anneme deidm git babam söyle şimdi deki paşan hamile bebek bekliyor de dedim annem kızım saat geç söz sabah giderim dedi rahmetlinin yanına erkenden giderim dedi bende beni ara dedim ben seni ararım gitti babamın mezarına diyofon açtırdım dedim babacım artık paşan üzülmüyor bak bebegim olucak hamileyims ende üzülme olrmu dedim nasıl aglıyorm telefonda annembir yerde okadar zorki evlatsızlık vardır bundada bir hayır diyorm ama içim acıyor göz yaşlarım drmyor çokkötüyüm bugün çok içim acıyor tarif edilemeyen bri acı aglaıyorm sabahtan beri eşimde işe gitti ev işi dryor yemek yapıcem hiç yapasım yok :14::14:
burdayim balim sesini duydum geldim .dur bende yediklerimi sayim
sabah birbardak balli süt bir buyuk fincanda nestlenin sicak cikolatasindan ictim .oglende karisik sebze dolmasi yedim nekadar diye sorma bilmiyom koydum oglumla beraber yedik biraz o biraz ben bitirdik beraberce.uzerinede yogurt koydum tabi.ay takil tabi adam evde kalmanin keyfini yasasin:21:
aferim bebem beni halt edebilrsen edersin regli olcam ona göre :30::30:

kızlar mutlu huzurlu sağlıklı ve en onemlısı hayırlı bır yıl diliyorum herkese....
özür dilerim ortada yoktum bikaçgundur evın yolunu unuttum o dereceyın artık duşunun....sabah 04,20 itibari ile eve gelebildim....rezalet mıllet eğlendi coştu bız her zamankı gibi pisliğini cektık içen sapıttı içen sapıttı gerisini anlatmak bıle ıstemıyorum....sokağın ortasına öpüşen koklaşan mı ararsın çöp kenarlarında kusanlar mı .....tarıfı yok anlatılmaz yaşanır....neyse siz nasılsınız keyifler nasıll...:16:

kızlar mutlu huzurlu sağlıklı ve en onemlısı hayırlı bır yıl diliyorum herkese....
özür dilerim ortada yoktum bikaçgundur evın yolunu unuttum o dereceyın artık duşunun....sabah 04,20 itibari ile eve gelebildim....rezalet mıllet eğlendi coştu bız her zamankı gibi pisliğini cektık içen sapıttı içen sapıttı gerisini anlatmak bıle ıstemıyorum....sokağın ortasına öpüşen koklaşan mı ararsın çöp kenarlarında kusanlar mı .....tarıfı yok anlatılmaz yaşanır....neyse siz nasılsınız keyifler nasıll...:16:

öpüşenmi didin:17::17::17:ay bak tandım şimdi istifar edenlermi didin canım ben senin başın olsaydım sana 10 milyar aylık baglardım ipi kopuklarla graşmak çok zor:18::18:yemeklerim pişti öylene birşey yemedim demin minik armd yedim okadar akşamada dediklrimi yicem okadar :5::5:

kızlar selamlar neler yapıyorsunuz.
2 gündür giremedim ya ama hep aklımdaydınız, ders çalıştım bilgisayarı açamadım :/
hepinize iyi ve zayıf yıllar diliyorum :))

selam kızlar,sabah diyetisyenime gittim kilomu söylemiycem çoook ama çok mutluyum şükür emeğimin karşılığını alıyorum yeni diyet listem hazırlandı çok kötü değil inşallah bu haftada iyi sonuç alırım,çok yorgunum aşırı bir baş ağrısı var üzerinize afiyet,paşacım arkadaşlık isteği yollayan bendim:3: birazdan bugün yediklerimi yazıcam

kilonu neden söylemiyorsun yaa:) :52:

ben geldim hanıııımmmm....

ohhh çok şükür akşam yemeği telaşesi bitt hiper oğlum babasının ömrünü törpüloyor içerde bende kızla ilgileniyorum,acaip unutkan oldum kızlar neden acaba 1 yıldan fazladır böyle yaşlı bilge bir teyze narkozdan olur demişti doğumlardan sonra hafızam kayboluyor resmen....

menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
domates
çay

ara
1 yeşil elma

öğle
ton balıklı salata

ara
3 adet diyet bisküvi
şekersiz kuşburnu çayı

akşam dün pişirdiğim 60 gr.kıymalı ıspanak yemeğin geri kalanı
1,5 dilim ekmek
1 çay bardağı yoğurt

birazdan
200 gr. meyveyle günü kapatıcam

çok güzel olmus tebriker:) :42:

SEVGİLİ 7. TAKIM CAN ARKADAŞLARIM

yeni yıl hepimize en önce sağlık evlerimize bereket ağız tatlılığı bütün içinizden geçen dileklerinizin olması temennisinde YENİ YILINIZI kutluyorummmmm

NİCE NİCE MUTLU SENELERE SEVDİKLERİMİZLE EŞİMİZLE AİLEMİZLE ÇOLUĞUMUZLA ÇOCUĞUMUZLA İNŞALLAHHHHH

HEPİNİZİ SEVİYOMMMMMMMMMMMMM

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
biz de seni seviyoruuz iyi yıllaaaaaaaaaaar:16::16::16:

çok saygı deger 7 takım :27::27:olmyor ama böyle millet nerde:57::57::57:dünden beri kimse yazmamış sayılı kişiler haricinde siz beni beyenmiyormusunuz:59::59:insan bir düşünür paşa gelmiştir birşeyler yazmıştır dr bakıyım ş yavruya demeniz lazımdıda ama neyse:63::63:hoş bugünde beni zor bulursunuz:63:kabl günüm var onları hazırlıcem yarına bazılarını bgün yapıcem bazılarını yarın hazırlık yapmam lazım :24:menü kabarık desemmi demesemmi:17::17:hadi acıdım diyeyim bari:60::60::60:biraz iştahınız açılsın:32::32:
1-makarna salatası içinde kuskus kornişon turşusu patates mısır havuç bezelye yogur mayonez dereotu sarımsak
2-zeytinyaglı yaprak sarması üstüme yokturda
3-muhallebili kurabiye
4-ıssız adam keki
5-sütlü irmik tatlısı
6-gül böregi

dahada eklerim belkim bgün hazırlık yapıcem işşallah evi dip köşe temizlicem ütüm var çamaşırları katlıcam makinaya atıcem :83::83: anacım allahtan yemegim var :56: bakalım işler kaçta biter :32::32::32:sizce liste nasıl daha eklesemmi çıkarsammı bilemedim şimdi
akşamada yengemler kalır bende keisn yemege menüde yayla çorbası var noht yemegi pilav yapıyım diyorum :32::32::32:salata olur tamam menü iyimi kızlar :18::18:onlar 1 kadar otr giderler kanımca :30::30:yarın sizlerle anca sabahleyin görüşrüz kalkar kalmaz eger giremezsem ksra bakmayın şimdiden çok geç girerim haberiniz olsun :27::27::27:nerdesiniz be deli kadire baglıcem şimdi he:57::57::57::57::57::57:

sabah yediklerimi yazıyım çıkıyım
1 - kepekli sandevüç ekmegi
2-içinee beyaz peynir
3-3 siyah 2 yeşil zeytin
4-yeşil çayla 5 bir arada çay
5-ballı sirkeli ılık symu içtim
6-ilaçlarımı içtim :49::49::49:
ben çıkıyorum hoş kendim çalıp kendim oynuyorum :24::24::24:ben gelene kadar herkez brda olsn işte o kaaaaaaaaaaaaaaa:57::57::57::57:

selam kızlar

dün uğrayamadım. bugün pirinç lapasına başladım ama yiyemedim ki vazgeçtim bana göre değilmiş. 2 gün diyeti ve sporu yedim. bugün yeni yıla yeniden diyetle ve sporla başlıycam şimdi evimi temizlemem lazım sonra yine görüşürüz.

çok saygı deger 7 takım :27::27:olmyor ama böyle millet nerde:57::57::57:dünden beri kimse yazmamış sayılı kişiler haricinde siz beni beyenmiyormusunuz:59::59:insan bir düşünür paşa gelmiştir birşeyler yazmıştır dr bakıyım ş yavruya demeniz lazımdıda ama neyse:63::63:hoş bugünde beni zor bulursunuz:63:kabl günüm var onları hazırlıcem yarına bazılarını bgün yapıcem bazılarını yarın hazırlık yapmam lazım :24:menü kabarık desemmi demesemmi:17::17:hadi acıdım diyeyim bari:60::60::60:biraz iştahınız açılsın:32::32:
1-makarna salatası içinde kuskus kornişon turşusu patates mısır havuç bezelye yogur mayonez dereotu sarımsak
3-muhallebili kurabiye
4-ıssız adam keki
5-sütlü irmik tatlısı
6-gül böregi

dahada eklerim belkim bgün hazırlık yapıcem işşallah evi dip köşe temizlicem ütüm var çamaşırları katlıcam makinaya atıcem :83::83: anacım allahtan yemegim var :56: bakalım işler kaçta biter :32::32::32:sizce liste nasıl daha eklesemmi çıkarsammı bilemedim şimdi
akşamada yengemler kalır bende keisn yemege menüde yayla çorbası var noht yemegi pilav yapıyım diyorum :32::32::32:salata olur tamam menü iyimi kızlar :18::18:onlar 1 kadar otr giderler kanımca :30::30:yarın sizlerle anca sabahleyin görüşrüz kalkar kalmaz eger giremezsem ksra bakmayın şimdiden çok geç girerim haberiniz olsun :27::27::27:nerdesiniz be deli kadire baglıcem şimdi he:57::57::57::57::57::57:

oo hamarat kolay gelsin :34:

öpüşenmi didin:17::17::17:ay bak tandım şimdi istifar edenlermi didin canım ben senin başın olsaydım sana 10 milyar aylık baglardım ipi kopuklarla graşmak çok zor:18::18:yemeklerim pişti öylene birşey yemedim demin minik armd yedim okadar akşamada dediklrimi yicem okadar :5::5:
yok canım benım mıllı pi,yangodaydı umudum hemen ıstıfa ederim dıydum amortı bıle vurmamış o derce...çalışmaya devam...
kızlar selamlar neler yapıyorsunuz.
2 gündür giremedim ya ama hep aklımdaydınız, ders çalıştım bilgisayarı açamadım :/
hepinize iyi ve zayıf yıllar diliyorum :))
saolll bebeeemmmm...çok azimli başladım bende dunden berii....
3-muhallebili kurabiye
4-ıssız adam keki
5-sütlü irmik tatlısı
6-gül böregi

ayy paşaaaaa evı temızle temızle canını çıkardın vallaaa...konu temızlık olunca çok hassassın sankı yoksa yanlış mı düşünüyorum...
sabah yediklerimi yazıyım çıkıyım
1 - kepekli sandevüç ekmegi
2-içinee beyaz peynir
3-3 siyah 2 yeşil zeytin
4-yeşil çayla 5 bir arada çay
5-ballı sirkeli ılık symu içtim
6-ilaçlarımı içtim :49::49::49:
ben çıkıyorum hoş kendim çalıp kendim oynuyorum :24::24::24:ben gelene kadar herkez brda olsn işte o kaaaaaaaaaaaaaaa:57::57::57::57:

geldım annemmmmmmm....kıyamam yalnız mı kaldın sen...son gunlerde malum katır yukuyle calıştırdılar kuzum ıhmal ettim herkesten çok özür dilerim...menun çok guzel tatlım harıkasın paşa fırtına gibi öndü helalllll....:nazar:

kızlar dun spor salonuna yazıldım diyetisyen buldum kendime bu ayın 16sına randevum var....bakalım akkoyun karakoyun bellı olsun dedım artık çünku ne kadar dikkat edersem edeyım durrdu gitmiyo artık gecen mezunıyetımde eskıler bilir isveç diyetı ıle bı sok yapıyım deım evet gayet guzel 1 haftada 4 kılo gitti mezun oldum ama 2 hafta sonra aynen geri aldım tekrar olsun istemıyorummm:19:

***7. TAKIM 290. ETAP***
Ganfed(58
maviyesil1999 (69.2)İZİNLİ
anşaa (71,0
Bahayk(52
Azerikizi(60,4
Paşam3405(82
dsds(82,6)İZİNLİ
roseberry(70,5
pearljam(67,5
7. TAKIM ORTALAMASI

pirinç lapasımı:120::120:zate sevmiyordm dedim bir zorlym sabah yaptım güzel birşey olarak hayal ettim dedim yi paşa:9::9::9:anacım yiyemeidm öylene normal yemegime döndüm :27::27:reglide olmadım ben ya:44::44:wc hiç görüşmüyorm bu ara
vay sizi gidi alamancılar sizi:9::9::9:kız oralar nasıl güzelmi merak ettim :17::17:
valla ne diyim.güzel yankarida var güzel olmayan yanlarida var.ama ben Türkiye'de yasamayi tercih ederdim esim gelseydi.
ayyy reziller ya.gördükdün haberlerde.ya Türkiye zivanadan cikmis,bu ne böyle.valla Avrupa'da bile insanlar daha edepli bazen he.
yok canım benım mıllı pi,yangodaydı umudum hemen ıstıfa ederim dıydum amortı bıle vurmamış o derce...çalışmaya devam...

saolll bebeeemmmm...çok azimli başladım bende dunden berii....

ayy paşaaaaa evı temızle temızle canını çıkardın vallaaa...konu temızlık olunca çok hassassın sankı yoksa yanlış mı düşünüyorum...

geldım annemmmmmmm....kıyamam yalnız mı kaldın sen...son gunlerde malum katır yukuyle calıştırdılar kuzum ıhmal ettim herkesten çok özür dilerim...menun çok guzel tatlım harıkasın paşa fırtına gibi öndü helalllll....:nazar:

kızlar dun spor salonuna yazıldım diyetisyen buldum kendime bu ayın 16sına randevum var....bakalım akkoyun karakoyun bellı olsun dedım artık çünku ne kadar dikkat edersem edeyım durrdu gitmiyo artık gecen mezunıyetımde eskıler bilir isveç diyetı ıle bı sok yapıyım deım evet gayet guzel 1 haftada 4 kılo gitti mezun oldum ama 2 hafta sonra aynen geri aldım tekrar olsun istemıyorummm:19:

aa kiz sen mezun mu olmustun?ne zaman ve kac kiloyla oldun?
bide iyi etmissin diyetisyene gitmekle.keske burda da TR deki gibi olsaydi da bizde gitseydik ya.

yediklerimi sayim
sabah bisey yemedim ama oglen iki sandvic yedimoda beni bayagi tok tuttu abarttim galiba.aksamada ne yerim bilmiyorum daha karar vermedimverince yazarim.bu arada 50 dk sporumuda yaptim geldim kizlar sporu es gecmeyin 10 dk da olsa yapin yacabuk mezuniyet gelsintakilip kaldik yerimizde

Back
X