helal sana kiz.ben senin rakiben olmma asla tirsiyom senden su emine hanim ne yapiyor anlamadim ki patir patir gidiyor kilolar.kizlar ya ben ge face gurubundaydim ama kaybolmus benide davet etsenize bidaha gurubaselam kızlar,sabah diyetisyenime gittim kilomu söylemiycem çoook ama çok mutluyum şükür emeğimin karşılığını alıyorum yeni diyet listem hazırlandı çok kötü değil inşallah bu haftada iyi sonuç alırım,çok yorgunum aşırı bir baş ağrısı var üzerinize afiyet,paşacım arkadaşlık isteği yollayan bendimbirazdan bugün yediklerimi yazıcam

amin canim amin gecti gececekte herzaman guzel seyler olsa kiymetini bilmeyiz arada acilarda olacakta guzellerinn kiymetini bilelim demi.dualarina aynenn cani gonulden katiliyom allah pasayada hayirlisi ile bir minis versin en kisa zamandaelimde bir kupa kuşburnu 3 tane diyet bisküvi ara öğünümü yapıyorum,paşacım maalesef açık kapalı kimsede hoşgörü kalmamış sıkma canını bazen öyle orjinaller çıkar
koskocaman 1 yıl acısıyla tatlısıyla geçti gitti inşalah önümüzdeki yıl herkes için hayırlı geçer herkesin istedikleri olur ...........
paşacım geçmişte okudum sana çok dua ettim allahım ömürlü hayırlı evlatlar versin sana çok içten ettim dua mı en kısa zamanda bir bebeişin olacak buna inan....
kiz ben resim hec koymam ki .esrarengiz olmayi seviyom .beni nasil hayal ederseniz ben oyleyimay o bayan senmiydin bende beeni rakibem dididydim
rakibem var ama sureti yok
hoş benimde vardıda yok bir ara koycem işşallah
görürüsünüz benim çirkinligimi
diyet listen nasıl bbem merak ettim b arada söylesene yavr ya bilirdik kilonubak dersen vallahi sana şnu vericem:131::131::131:bana eger dimezsem virmem
canım dogr açık kapalı ölede çok denk geldim öcü gibi bakıyolar bizim gibilere
Allah razı olsn bebem inan bir hamile kalsam dogrsam tüm türkiye sevinicek![]()

ohh iyide olmus gercekten bende sevmiyom o lapayi iyiki birakmissin .ben onu bi kere denedim .gerci tevbe ettim orasi ayrida hicde kilo veremedim mide bulantisi ve aclik yanima kar kaldiSevgili rakibem benim sana sevinidirici bir haber veriyim pirinç lapasını bıraktımsabah pirinç lapasını yedim 4 kaşık tavkl tel şehriye yedim 1 elma yarım arttla sezon kapadım anacım bu aralar ısınamıyorm ben ya
haberin olsn işim komigi midem kalktı birdahada yemem:2::2:sen neler yedin anlat bakem
![]()

uzulme canim endiselenecek bisey yok o kadar bolunuyoruz ki aklimizda yoruluyor herhaldeben geldim hanıııımmmm....
ohhh çok şükür akşam yemeği telaşesi bitt hiper oğlum babasının ömrünü törpüloyor içerde bende kızla ilgileniyorum,acaip unutkan oldum kızlar neden acaba 1 yıldan fazladır böyle yaşlı bilge bir teyze narkozdan olur demişti doğumlardan sonra hafızam kayboluyor resmen....
menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
domates
çay
ara
1 yeşil elma
öğle
ton balıklı salata
ara
3 adet diyet bisküvi
şekersiz kuşburnu çayı
akşam dün pişirdiğim 60 gr.kıymalı ıspanak yemeğin geri kalanı
1,5 dilim ekmek
1 çay bardağı yoğurt
birazdan
200 gr. meyveyle günü kapatıcam
kizdi oglandi evdi kocaydi aileydi arada unutkanlik olur
ay ben hazirlikliydim gibi gece patlarken uyaniktim ama sanki o bomba sesleri bana nini gibi geldi uyuya kalmisim gozumu sabah actimgünaydın en son ben yazmışım kimse yazmamış herkese günaydınlar olsun biz erkenden kalktık yine dün 10 da bi yattım ece nöbetlerim derken erkenden kaldırdı bebelerim,ortalık ne kadar sakin bizim buralarda ölü şehir gibi,dün gökyüzü delinecekti uykudayken ödüm koptu havai fişekmiş ....
birazdan kahvaltı hazırlıycam bakalım sonra ne yaparız eşim evde ev kalabalık oğlan evde allah yardımcım olsun....

allah rahmet eylesin babana pasacim .benim babam rahmetli olali 30 yili gecti zarzor hatirliyom onugünaydın bebem bebeleri bana yolla ben onlarla oynarımbenimkide evde birazdan kahvaltı yapıcem gece panik atak çarpıntısıyla uyandım eşime bagırdım oda hemen geldi kese kagıdını aldım agzıma nefes aldım nefes verdim elhamdrillah geçti aklım çıktı birşey olcek diye anlıcagınız yeni yıla panik atak nöbetiyle girdim
bgün babamın dogm günü drsaydı 60 yaşına giricekti aıcaktım nice senelere diye rahmeytliyi çok özledim kokusu burnumda tütüyor
![]()

pirinç lapasımı:120::120:zate sevmiyordm dedim bir zorlym sabah yaptım güzel birşey olarak hayal ettim dedim yi paşaanacım yiyemeidm öylene normal yemegime döndüm
reglide olmadım ben ya:44::44:wc hiç görüşmüyorm bu ara
vay sizi gidi alamancılar sizikız oralar nasıl güzelmi merak ettim
![]()
guzel yer ama sosyal yasanti pek yok
isten eve evden ise kimse kimseyi kolay kolay aramaz sormaz anlayacagin bencillik had safhada burda.ama duzenli hersey saatinde ve gununde olmali randevulu hersey ben seviyom boyle olmasini