selam kizlar.doktordan geldim demin,kan aldilar guatirim icin.kendimi 2-3 aydir cok kötü hissediyorum.halsizim, sinirliyim,uykularim düzensizlesti,ayriyetende sekil A da görüldügü gibi cok hizli sekilde cok kilo aldim.iste simdide veremiyorum.zannedersem ilacimin dozaji az geliyor.bakalim,pazartesi sonuclari almaya gidicem.eger dozaji artirirlarsa o zaman insallah daha iyi kilo verebilicem.
uykumu alamadim,bu yüzden birazdan yine uyuycam ben.esim ise gitti,oglum amcamlarda,kizim da uyuyor.12 den önce kalkmaz.bende gireyimde misil misil uyuyayim.
rabbim şifa versin bebem işşallah sonuçların temiz çıkar bende çok sinirliyim ama regli zamanındaeşim bile yanıma bile ugramıyor reglim yakınken

kuzum seni tebrik ediyom valla çok iyi benden önce mezun olacaksın bu gidişle

DD
paşam sen harikasın valla işler bitince bizede gelsene

sen nasıl bi hatunsun pilinde bitmemiş valla helal sana arkadaşım

tekyu bebem sanada gelem yardıma istersen

el atarım ben çok severim düzeni helede yemek ve diger hazır şeyleri yapmayı öle hazır almam bisküvi vs

hem keseme yazık hem kendime en azından kendim yapıyorm içime siniyor

sana taf gelen şey bana çok gzüel geliyor benim gözümde ben eltimle abnlaşamıydm sevmemde çok çektirdi bana allah biliyor heleki bebek konusnda kızı dünyaya geldi ne dogr düzgün sevdim nede kucagıma aldım

daha yeni yürüyor eltimin kızı kaynanam eltim bize geldi ogün kalabalık artık neden açırdıysam aklıma gelmiyor şimdi:44::44:kaynanam mutfaga koyd kızını yürüyor yeni bende arkamda görmedim dönünce arkamı kızı düşürdüm bana doknca dengesini kaybedince düştü arkamı döndüm ay canı acımışmıdır dedim kaldırdım sevdim öptüm kaynanamda arkadan sinsi şekilde beni seyrediyormş

bakalım ne yapıcek diye göz göze geldik kaynanamla dedim haber ver ya görmeseydim dedi aldın kucagına sevdin yeter dedi

çok fenasın anne deeidm sonra olay bu

hep heves ederim aklıma geldikçe derim allahım derim benimde bebegim olrda birgün yaramazlıkı yaparmı

7.Takım kuralları:
1)HER HAFTA 30 MESAJ YAZMA ZORUNLULUĞU VARDIR .30 MESAJ YAZMAK 7 GÜNÜ KAPSAMAKTADIR. HER HAFTANIN PAZARTESİ VEYA EN GEÇ SALI GÜNÜ BİR ARKADAŞ SAYIM YAPACAKTIR . MAZERETSİZ SAYIM YAPMAYAN UYARI CEZASI ALIR. 3 UYARI CEZASI ALAN DİSKALİFİYE OLUR.
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER PERŞEMBE BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAK ZORUNDADIR . BİLDİRİMDE BULUNMAYAN CUMA GÜNÜ MAZERETİYLE BERABER KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE PAYLAŞIMA KONULMALIDIR. ÜYELER PAYLAŞIMI KONTROL ETMELİ, PAYLAŞIMA EKLENMEDİYSE YA KENDİLERİ EKLEMELİ YADA YARDIM İSTEMELİLER.
9)LİSTEYE SADECE KİLONUZU YAZMANIZ YETERLİDİR. HESAPLAMAYI KAPTAN EXCELDEN OTOMATİK YAPMAKTADIR. BÖYLECE HATALARINDA ÖNÜNE GEÇİLMEKTEDİR.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.YADA 6.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.
13) HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
14TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
15)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ O HAFTAKİ 35 MESAJ PAYLAŞIMINDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ PERŞEMBE GÜNÜ BİTTİĞİNDE KİLO BİLDİRMEMİŞ OLMAK 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
16)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
17)CEZA PUANINI TÜKETEN ÜYELER OYLAMA YAPILARAK DİSKALİFYE OLUR VE KADINLAR KULUBÜ KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.
18) UC GUN ARKA ARKAYA HABER VERMEDEN VE PAYLASIMDA BULUNMAYAN KISILER DISKALIFYE OLACAKTIR.

kız bu ney amanın

41 yandık desene

Niye kimse uğramadı:44: Neyse pazartesi kurallarımızı uygulamaya başlayacağız ceza puanlarınıda kurallara uymayanlara cezalar işlenecektir . Paşam haftalık sayım için kura çekimi yaparmısın lütfen şu isimlerden çekiliş yap paşam olarmı
Ganfed,anşaa,gerbera,bahayk, azerikizi,berenim,roseberry,paşam,pearljam
canım hemen çekiyorum yavrları bakalım kim kime geliyor bu sefer şansa

şansıma gene gandet çıkıyormş

kaptan yardımcısı seçimi yapalım artık kızlar
eee adaylığını kimler koyuyor
şimdi şöyle olyor ben becerebilsen inan seve seve adaylıgımı koyarımda becerememki

yoksa işim yok yane anca boş boş evde oturuyorm ben

sporıumu yazayım size kızlarrr
30 dk. lesli yaptım sauna şortumuda giydim bittim iyicene iyi bi ter attım valla
geriye kalanlar yani kesin kes yapacağım sporum
4 set kalça hareketlerim
3 set göbiş eritme hareketlerim
15 dk. bisiklet
menümüde paylaşayım
sabah
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 yeşil 3 siyah zeytin
1 fincan çay
1kk kadar peynir
ara
bilin bakalım ne ( tabikideeeee 2 şekerli türk kahvesi kimse gelmedi bende yalnız içtim

)
öğle
2 yk yoğurt
1kepçe mercimek çorbası
1 kepçe patatesli patlıcanlı kıymalı bi yemek yaptım işte ondan yedim
ara
4 gün kurusu yerim
akşam da
1 kepçe mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 kepçe patlıcan yemeğinden
sonrada malum her gece bizim çayımız vardır 2-3 fincançay içerim
suyum da 1.5 litre yaparım inşallah

birr ara senle takılalım biz

bugün pazara gittim bebeler hiç birşey almadan geldim nedeni pirinç lapası dkan yapıcem diye karnım çok şişti hiç birşey yemedigim halde artılarda çıkıyourm

isyanlardayım vucudumn suynu atmam lazım

kızlar ne diyecem aklıma geldi bazen erken akşam yemeği yediğimiz için 9-10 gibi acıkıyom elma portakal kivi falan yiyiyom olur mu acaba yoğurt yemiyom dolapta olduğu için dokunuyo mideme.
akşam mesela saat 10 gibi 1 elma 1 portakal 1 tanede kivi yedim çok mu oluyo bi yorum bekliyom
şimdi bebem akşam 9 sonra yenen meyveler şeker olarak depolanıyor vcda ben 6 sonra birşey yemiyorm çokmu acıktım bimden kepekli küçük krakerler var ekmeklerin yanında satılanlar ondan yiyorum hem agzımı oyalıyor hem dok tutuyor

tavsiye ederim
selam kızlar,SABAH GİTTİM HASTANEYE GÖĞSÜM ÇOK FENA Mastit olmuş iğne verdi doktor 5 gün sabah akşam iğne yapıcam kendime birde antibiyotik alıyorum dün ateşten dudaklarım uçuklamış hiç keyfim yok.....
sizler neler yaptınız nasıl verildi mi bu hafta kilolar?yine kimsecikler yok nerde bu millet nerde bu kızlar

P
canım ben ne yapayım sabah bimin yolunu tuttum el süpürgesi gelicekmiş malm gebelikte kolay olsn diye 4 adet gelmiş millet almışmı sana

kadının biri kararsız alsammı almasammı vs diyor dedim bu işe yaramaz

yandaki arkadaşı olmasa süpürge benim

yok kadını caydıramadım bimdeki adamla tanışız dedim kasaya gidene kadar zaman var eşim marketi yapıyor ben süpürgenin peşinde hayım aldı gitti bende kala kaldım öle arkasından

aman zati istedigim den degilmiş

kedi zanamadıgı cigere mmdar dermiş benim hesap

sonra eve geldim evid ip köşe temizledim beyazlıları katladım renklileri astım akşamada yemegim var benden iyisi yok

pazarada gittim gezdim bebek kıyafeti aldım arkadaşa kkdan görmeye gidicem wc fırçası aldım

millet pazarı götürdü ben 2 parça aldım geldim

parada cebime kaldı şaka bir yanada ya pirinç lapasına başlıcam pazar günü sonra dkan mecbr yicem zorla

vucudumdaki suyu atmam lazım reglimde çok agrılı oluyor birde canım ne tatlı çekiyor sormayın

bugün diger amcamın gelinine yardıma gittik evdeyim şimdi panik atak nöbetimi saymazsak iyiyim :18::18:sizler ne alemdesiniz