• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım ben anlayamamıstım durumu cok ozur dılıyorum sonradan anladım

burada ısım olmayınca cıktım zanneettım malum takımımız rabet goren bır takım sukurler olsun yer kalmadı falan zannettım:1:

ve anlayamdıgım meselenın acıklaması bu ımıs cnm anladım sımdı tesekkurler bebısım:7:

yenı kurallar supermıs bana uyar her gun bes mesajdan daha ıyı haftalık on mesaj harıkasın kaptanım

ben olmayı ısterım ama yapabılırmıyım bılmıyorum bu arada takıma ıkı hafta sonra donucem cnm

haftada 30 mesaj cnm 10 değil:27:ne zaman istersen dönebilirsin

kızlar ne diyecem aklıma geldi bazen erken akşam yemeği yediğimiz için 9-10 gibi acıkıyom elma portakal kivi falan yiyiyom olur mu acaba yoğurt yemiyom dolapta olduğu için dokunuyo mideme.

akşam mesela saat 10 gibi 1 elma 1 portakal 1 tanede kivi yedim çok mu oluyo bi yorum bekliyom

cnm 1 meyve ye yoğurdunuda çıkar 1 saat sonrada yoğurt ye tok tutar:34:

kızlar ne diyecem aklıma geldi bazen erken akşam yemeği yediğimiz için 9-10 gibi acıkıyom elma portakal kivi falan yiyiyom olur mu acaba yoğurt yemiyom dolapta olduğu için dokunuyo mideme.

akşam mesela saat 10 gibi 1 elma 1 portakal 1 tanede kivi yedim çok mu oluyo bi yorum bekliyom

woooww tebrik ederim canim,ne kadar cok gitmis iki haftada,tam 5 kilo 300 gram.nasil oldu bu?diyetisyenin verdigi diyetlemi?bize o listeyi paylasirmisn

teşekürler canım diyetimi daha önce yazmıştım benim diyetisyenim yiyecekleri gramla veriyor uyman şart yoksa dediğim rakamı veremezsin diyor birde vucudunda ki yağa proteine minerale ve suya gör diyet hazırlıyor buda kiloyu kolay vermeyi sağlıyor...

bahaykcım bence 3 meyve baya fazla gerberanın dediği gibi 1 kase yoğurt ve 1 meyve ye biliyorsun meyve çok masum değil içinde şeker bo,l yoğurtla yersen şeker kana çabuk geçmez ve seni çabuk acıktırmaz şekerim...

selam kizlar.doktordan geldim demin,kan aldilar guatirim icin.kendimi 2-3 aydir cok kötü hissediyorum.halsizim, sinirliyim,uykularim düzensizlesti,ayriyetende sekil A da görüldügü gibi cok hizli sekilde cok kilo aldim.iste simdide veremiyorum.zannedersem ilacimin dozaji az geliyor.bakalim,pazartesi sonuclari almaya gidicem.eger dozaji artirirlarsa o zaman insallah daha iyi kilo verebilicem.
uykumu alamadim,bu yüzden birazdan yine uyuycam ben.esim ise gitti,oglum amcamlarda,kizim da uyuyor.12 den önce kalkmaz.bende gireyimde misil misil uyuyayim.
rabbim şifa versin bebem işşallah sonuçların temiz çıkar bende çok sinirliyim ama regli zamanındaeşim bile yanıma bile ugramıyor reglim yakınken:9::9::9:
kuzum seni tebrik ediyom valla çok iyi benden önce mezun olacaksın bu gidişle :DDD

paşam sen harikasın valla işler bitince bizede gelsene :52::52::52:sen nasıl bi hatunsun pilinde bitmemiş valla helal sana arkadaşım
:17::17:tekyu bebem sanada gelem yardıma istersen :52::52::52::52:el atarım ben çok severim düzeni helede yemek ve diger hazır şeyleri yapmayı öle hazır almam bisküvi vs :19::19:hem keseme yazık hem kendime en azından kendim yapıyorm içime siniyor:17::17:
selam kızlar

bugün yemek yapmam lazım üşeniyom yaaaa kızımla mutfağa girince bütün alt dolaptaki tavaları tencereleri dışarı çıkarıyo bilmem ne :))) çok yaramaz çok. oyuncaklarda odanın heryerinde ben topluyom o inatla dağıtıyo

kilomuda bilmiyom ama acayip daralma hissediyom kendimde sporum etki etmeye başladı sanırım. hadi yaaaa tartım gelsene bi kendimi görsem 50 lerde:)))

daha hiçbir sporuma başlamadım ama saat daha erken 11:10 daha yapacağım gibi deli gibi etkisini görünce motive oluyom hevesleniyom

kahve içmek isteyen buyursun birazdan içerim ::52::52::52::52::52::32::32::32::32::32::32:
sana taf gelen şey bana çok gzüel geliyor benim gözümde ben eltimle abnlaşamıydm sevmemde çok çektirdi bana allah biliyor heleki bebek konusnda kızı dünyaya geldi ne dogr düzgün sevdim nede kucagıma aldım :50::50:daha yeni yürüyor eltimin kızı kaynanam eltim bize geldi ogün kalabalık artık neden açırdıysam aklıma gelmiyor şimdi:44::44:kaynanam mutfaga koyd kızını yürüyor yeni bende arkamda görmedim dönünce arkamı kızı düşürdüm bana doknca dengesini kaybedince düştü arkamı döndüm ay canı acımışmıdır dedim kaldırdım sevdim öptüm kaynanamda arkadan sinsi şekilde beni seyrediyormş :27::27:bakalım ne yapıcek diye göz göze geldik kaynanamla dedim haber ver ya görmeseydim dedi aldın kucagına sevdin yeter dedi :9::9::9:çok fenasın anne deeidm sonra olay bu:60::60::60:hep heves ederim aklıma geldikçe derim allahım derim benimde bebegim olrda birgün yaramazlıkı yaparmı:5::5:
7.Takım kuralları:

1)HER HAFTA 30 MESAJ YAZMA ZORUNLULUĞU VARDIR .30 MESAJ YAZMAK 7 GÜNÜ KAPSAMAKTADIR. HER HAFTANIN PAZARTESİ VEYA EN GEÇ SALI GÜNÜ BİR ARKADAŞ SAYIM YAPACAKTIR . MAZERETSİZ SAYIM YAPMAYAN UYARI CEZASI ALIR. 3 UYARI CEZASI ALAN DİSKALİFİYE OLUR.
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER PERŞEMBE BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAK ZORUNDADIR . BİLDİRİMDE BULUNMAYAN CUMA GÜNÜ MAZERETİYLE BERABER KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE PAYLAŞIMA KONULMALIDIR. ÜYELER PAYLAŞIMI KONTROL ETMELİ, PAYLAŞIMA EKLENMEDİYSE YA KENDİLERİ EKLEMELİ YADA YARDIM İSTEMELİLER.
9)LİSTEYE SADECE KİLONUZU YAZMANIZ YETERLİDİR. HESAPLAMAYI KAPTAN EXCELDEN OTOMATİK YAPMAKTADIR. BÖYLECE HATALARINDA ÖNÜNE GEÇİLMEKTEDİR.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.YADA 6.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.
13) HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
14TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.

15)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ O HAFTAKİ 35 MESAJ PAYLAŞIMINDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ PERŞEMBE GÜNÜ BİTTİĞİNDE KİLO BİLDİRMEMİŞ OLMAK 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN

16)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
17)CEZA PUANINI TÜKETEN ÜYELER OYLAMA YAPILARAK DİSKALİFYE OLUR VE KADINLAR KULUBÜ KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.
18) UC GUN ARKA ARKAYA HABER VERMEDEN VE PAYLASIMDA BULUNMAYAN KISILER DISKALIFYE OLACAKTIR.
:53::53::30::30::30:kız bu ney amanın :27::27::27:41 yandık desene:9::9::9:
Niye kimse uğramadı:44: Neyse pazartesi kurallarımızı uygulamaya başlayacağız ceza puanlarınıda kurallara uymayanlara cezalar işlenecektir . Paşam haftalık sayım için kura çekimi yaparmısın lütfen şu isimlerden çekiliş yap paşam olarmı:34:

Ganfed,anşaa,gerbera,bahayk, azerikizi,berenim,roseberry,paşam,pearljam
canım hemen çekiyorum yavrları bakalım kim kime geliyor bu sefer şansa:9::9::9:şansıma gene gandet çıkıyormş:9::9::9:
kaptan yardımcısı seçimi yapalım artık kızlar
eee adaylığını kimler koyuyor:27:
şimdi şöyle olyor ben becerebilsen inan seve seve adaylıgımı koyarımda becerememki :5::5:yoksa işim yok yane anca boş boş evde oturuyorm ben:14::14:
sporıumu yazayım size kızlarrr

30 dk. lesli yaptım sauna şortumuda giydim bittim iyicene iyi bi ter attım valla

geriye kalanlar yani kesin kes yapacağım sporum

4 set kalça hareketlerim
3 set göbiş eritme hareketlerim
15 dk. bisiklet

menümüde paylaşayım

sabah
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 yeşil 3 siyah zeytin
1 fincan çay
1kk kadar peynir

ara
bilin bakalım ne ( tabikideeeee 2 şekerli türk kahvesi kimse gelmedi bende yalnız içtim :9::9::9::9::9:)

öğle
2 yk yoğurt
1kepçe mercimek çorbası
1 kepçe patatesli patlıcanlı kıymalı bi yemek yaptım işte ondan yedim

ara
4 gün kurusu yerim

akşam da
1 kepçe mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 kepçe patlıcan yemeğinden

sonrada malum her gece bizim çayımız vardır 2-3 fincançay içerim

suyum da 1.5 litre yaparım inşallah
:46::46::46::46:birr ara senle takılalım biz :9::9:bugün pazara gittim bebeler hiç birşey almadan geldim nedeni pirinç lapası dkan yapıcem diye karnım çok şişti hiç birşey yemedigim halde artılarda çıkıyourm :47::47::47:isyanlardayım vucudumn suynu atmam lazım :53::53:

şimdi bebem akşam 9 sonra yenen meyveler şeker olarak depolanıyor vcda ben 6 sonra birşey yemiyorm çokmu acıktım bimden kepekli küçük krakerler var ekmeklerin yanında satılanlar ondan yiyorum hem agzımı oyalıyor hem dok tutuyor:32::32:tavsiye ederim
selam kızlar,SABAH GİTTİM HASTANEYE GÖĞSÜM ÇOK FENA Mastit olmuş iğne verdi doktor 5 gün sabah akşam iğne yapıcam kendime birde antibiyotik alıyorum dün ateşten dudaklarım uçuklamış hiç keyfim yok.....

sizler neler yaptınız nasıl verildi mi bu hafta kilolar?yine kimsecikler yok nerde bu millet nerde bu kızlar :PP

canım ben ne yapayım sabah bimin yolunu tuttum el süpürgesi gelicekmiş malm gebelikte kolay olsn diye 4 adet gelmiş millet almışmı sana:53::53:kadının biri kararsız alsammı almasammı vs diyor dedim bu işe yaramaz:27::27:yandaki arkadaşı olmasa süpürge benim :9:yok kadını caydıramadım bimdeki adamla tanışız dedim kasaya gidene kadar zaman var eşim marketi yapıyor ben süpürgenin peşinde hayım aldı gitti bende kala kaldım öle arkasından :9::9:aman zati istedigim den degilmiş :63::63:kedi zanamadıgı cigere mmdar dermiş benim hesap:60::60:sonra eve geldim evid ip köşe temizledim beyazlıları katladım renklileri astım akşamada yemegim var benden iyisi yok :9::9:pazarada gittim gezdim bebek kıyafeti aldım arkadaşa kkdan görmeye gidicem wc fırçası aldım :60::60:millet pazarı götürdü ben 2 parça aldım geldim :27::27:parada cebime kaldı şaka bir yanada ya pirinç lapasına başlıcam pazar günü sonra dkan mecbr yicem zorla :30::30:vucudumdaki suyu atmam lazım reglimde çok agrılı oluyor birde canım ne tatlı çekiyor sormayın :52::52:bugün diger amcamın gelinine yardıma gittik evdeyim şimdi panik atak nöbetimi saymazsak iyiyim :18::18:sizler ne alemdesiniz :3::3::3:

sabah yediklerim şunlar:kkk:
1- 1 adet badem
2-2 adet çeri domates
3-bimden aldıgım kepekli sandevüç
4-5 bir arada yeşil çay

öylen yemdim

arada 2 bardak açık çay tek şekerle 2 yaprak dolması 2 adet kr kurabiye 2 adet elmalı kurabiye 1 soda akşamada noht yicem okadar ne yapayım yardıma gittik adetimin aziziligine ugradım dün düşüyom zannettim yer ayagımdan kaydı eşim kızdı regli olunca az tatlı ye dedi :17::17:kocam sag olsn beni düşünür yersem noht ve yogrt yicem 1 dilim tam bugday ekmegiyle işşallah :27::27::27:sporda 2 saa pazarın altını üstüne getirdim :9::9:

bu haftaki rakipler :kkk::kkk:

1-roseberry:8:pearljam
2-anşa:24:gerbera
3-bahayk:30:ganfet:5:
4-berenim :55:paşam
5-azerikız boşta kaldı bebem :5::5:
bu haftaki sayımlar bunlar bebem :29::29::29:

bu haftaki rakipler :kkk::kkk:

1-roseberry:8:pearljam
2-anşa:24:gerbera
3-bahayk:30:ganfet:5:
4-berenim :55:paşam
5-azerikız boşta kaldı bebem :5::5:
bu haftaki sayımlar bunlar bebem :29::29::29:

eyvah eyvah bu hafta yandim ben .24 saat spor yapmaliyim bide ac kalmaliyim yoksa bahayki gecmem ne mumkun ama olsun onuda gececem .hehe kork benden bahaykgeliyorum:10:

Selam kızlar. Bu hafta 7. takım olarak liste yapma sırası sizde. Belki unutulur diye hatırlatmak istedim. :16:

7.Takım kuralları:

1)HER HAFTA 30 MESAJ YAZMA ZORUNLULUĞU VARDIR .30 MESAJ YAZMAK 7 GÜNÜ KAPSAMAKTADIR. HER HAFTANIN PAZARTESİ VEYA EN GEÇ SALI GÜNÜ BİR ARKADAŞ SAYIM YAPACAKTIR . MAZERETSİZ SAYIM YAPMAYAN UYARI CEZASI ALIR. 3 UYARI CEZASI ALAN DİSKALİFİYE OLUR.
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER PERŞEMBE BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAK ZORUNDADIR . BİLDİRİMDE BULUNMAYAN CUMA GÜNÜ MAZERETİYLE BERABER KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE PAYLAŞIMA KONULMALIDIR. ÜYELER PAYLAŞIMI KONTROL ETMELİ, PAYLAŞIMA EKLENMEDİYSE YA KENDİLERİ EKLEMELİ YADA YARDIM İSTEMELİLER.
9)LİSTEYE SADECE KİLONUZU YAZMANIZ YETERLİDİR. HESAPLAMAYI KAPTAN EXCELDEN OTOMATİK YAPMAKTADIR. BÖYLECE HATALARINDA ÖNÜNE GEÇİLMEKTEDİR.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.YADA 6.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.
13) HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
14TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.

15)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ O HAFTAKİ 35 MESAJ PAYLAŞIMINDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ PERŞEMBE GÜNÜ BİTTİĞİNDE KİLO BİLDİRMEMİŞ OLMAK 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN

16)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
17)CEZA PUANINI TÜKETEN ÜYELER OYLAMA YAPILARAK DİSKALİFYE OLUR VE KADINLAR KULUBÜ KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.
18) UC GUN ARKA ARKAYA HABER VERMEDEN VE PAYLASIMDA BULUNMAYAN KISILER DISKALIFYE OLACAKTIR.

guzel kurallar ama bence haftalik sayimki kuralini degiselim o cok zor olur ya
bir gunu bile sayamazken 7 gunu nasil sayacagiz bayagi zaman alir bide bazen kisi bir gunde 30 mesaji dolduruyor nasilsa doldurdum biur hafta takima ugramama olabilir.gunluk sayim ve kontrol daha mantikli geliyor bana.gerci takima kalmis bisey kabul edilirse bende kabul ederim .ben sadece nacizane fikrimi soyledim:34:

bugun yediklerimi sayim sabah bir sandvic iki dilim arasina yapilmis beyaz peynir,ve 4-5 saaltalik dilimiyle,bir buyuk fincan balli sütictim
oglen canim yemek istemede bende bir kase musli yedim
aksam bir tabak makarna ile 3 kasik yogurt yedim
4 bardakta su ictim bugun
spor yok

eyvah eyvah bu hafta yandim ben .24 saat spor yapmaliyim bide ac kalmaliyim yoksa bahayki gecmem ne mumkun ama olsun onuda gececem .hehe kork benden bahaykgeliyorum:10:

haftaya seni kimseye vermicem çig çihg yicem haberin olsn dua et reglime denk geldim varmısın haftaya kapışmaya hodri meydan :52::52::52::52::52:senden korkan senin gibi olsn nen:57::57:ben bu tarafını hiç düşünmedim bahar dişli rakim yandın kızım sen:60::60::60:

seviyorm kız seni ver bakıyım bir nanak :38::38:

selam kızlar,SABAH GİTTİM HASTANEYE GÖĞSÜM ÇOK FENA Mastit olmuş iğne verdi doktor 5 gün sabah akşam iğne yapıcam kendime birde antibiyotik alıyorum dün ateşten dudaklarım uçuklamış hiç keyfim yok.....

sizler neler yaptınız nasıl verildi mi bu hafta kilolar?yine kimsecikler yok nerde bu millet nerde bu kızlar :PP

gecmis olsun canim .yok canim cok az verilmis kilo .gercektende bir gevseme var .acil duruma mudahale etmek gerek:47:

haftaya seni kimseye vermicem çig çihg yicem haberin olsn dua et reglime denk geldim varmısın haftaya kapışmaya hodri meydan :52::52::52::52::52:senden korkan senin gibi olsn nen:57::57:ben bu tarafını hiç düşünmedim bahar dişli rakim yandın kızım sen:60::60::60:

seviyorm kız seni ver bakıyım bir nanak :38::38:

iyi alistiniz demi. gecen hafta seni yenecem diye canim cikti bu hafta bahay haftaya gene sen .heeeyt savulun nen
teker teker gelin :47::47::47:bu hafta bahayki haftaya seni gene yenecem hodri meydan bundan sonra gorursunuz siz:1::1::1:ben hemen simdi basliyom sporuma :33::33:persembeye kadarda durmak yok nasilsa okullarda aciliyor burda basimda viz viz eden cocuklarda olmayacak oglusumuda uyutup sporumuda yapacam:8::8::8:cumaya kadarda demeyecem kac kilo verdigimi .supriz olsun . bende seni seviyom mucuks:54::54:gel bende seni opem bebem

masalalh 3 kisi var takimda tu tu tu nazar degmesin gerbara ben ve pasam .kizlar ben pasami oneriyom kaptan yardimciligina tabi kendiside kabul ederse :4:

iyi alistiniz demi. gecen hafta seni yenecem diye canim cikti bu hafta bahay haftaya gene sen .heeeyt savulun nen
teker teker gelin :47::47::47:bu hafta bahayki haftaya seni gene yenecem hodri meydan bundan sonra gorursunuz siz:1::1::1:ben hemen simdi basliyom sporuma :33::33:persembeye kadarda durmak yok nasilsa okullarda aciliyor burda basimda viz viz eden cocuklarda olmayacak oglusumuda uyutup sporumuda yapacam:8::8::8:cumaya kadarda demeyecem kac kilo verdigimi .supriz olsun . bende seni seviyom mucuks:54::54:gel bende seni opem bebem
inan okdmya demin yazdıgını şekil bu yemin olsun sesli bir şekilde :60::60::60:eşim ne oluyor dedi durdu:60::60:dedim ne olsn benimkiyle gülüşüyom dedim :29:canım şaka bir yana vallahi inanmazsın böyle olnca insan motive oluyor he:16::16::16:ben şimdi yarım kadınlar külübünden bir arkadaşımız var bebek görmeye gidicem mucizemi görmeye işşallah ilk bebegimi zvefat etti 8 gün yaşadı 6.30 aylıkken dogmşt oglnu ccennete yolladık şimdi gene erkek bugün oglma ciciler aldım :55::55::55:hazırlıkta yaptım işşallah götürücem yanımda söz verdim yaprak sarması var kek kurabiye tatlı tzl birazdan kalkıp revanı yapıcem :32::32::32::32::32:yarın götürücem işşallah giderken birraz agır olcek ama olsun :16::16::16:arkadaşlarıma yavruma deger hepsi benim gibi bebeklerini kaybedenler birinin kızı birinin ogl old benle arkadaşım beklemede bakalım ne zaman nasip olcek :14::14:
masalalh 3 kisi var takimda tu tu tu nazar degmesin gerbara ben ve pasam .kizlar ben pasami oneriyom kaptan yardimciligina tabi kendiside kabul ederse :4:

canım inan becerebilsem seve seve benim kafam biraz kalında :57::57::57:zor anlıyorm yoksa b kutsal görevi layıkıyla yaparım yane :kkk::kkk::kkk:daha kiloları hesaplayamıyorm ben ya bir bana ögretsin noluuu:17::17::17:

canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyom
valla ben bugün iyiyidim banyoyu temizledim birde bol bol spor yaptım

canım diyetin çok güzel,lütfen şu tartını al bu hafta kimse kilo verememiş inşallah haftaya kilo bidirimi yaparsın

inş. canım eşim bugün müşteri hizmetlerine bildirmiş bakalım pazartesi belli olacak tartım
,
bahaykcım bence 3 meyve baya fazla gerberanın dediği gibi 1 kase yoğurt ve 1 meyve ye biliyorsun meyve çok masum değil içinde şeker bo,l yoğurtla yersen şeker kana çabuk geçmez ve seni çabuk acıktırmaz şekerim...

tamam canm tşk ederim sadece 1 meyze ve 1 kase yoğurt yerim çok acıkırsam oda

aşkım dua ette benim tartı gelmesin :)))yedim seni yedimmm iyi motive oluyom ben böyle sağolun yaaa bakalım kim kimi geçecek ama Ganfed üzgünüm seni yeneceğimmmm

kızlar menümü yazmıştım ama akşam yemeğini değiştirdim

1 kepçe mercimek çorbası
1 kepçe patlıcanlı patatesli kıymalı yemek
1 yemek kaşığı dolusu yoğurt
bol bol kıvırcık salatası içine ne bulduysam koydum köy biberi kırmızı biber domates salatalık kıvırcık zeytin yağı biraz tuz ve limonlu

3 fincan çay sonrada

7. takıma katılma başvuru formu

adınız kilovericem

yaşınız: 21

işiniz: öğrenci

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:hipotirioid hastası olduğum için en son 3. sınıftaykn zapzayıf bir kızdım sonrasında bi anda tombik oldum çıktım, etrafımda kilo al diye dolaşan tüm insanlar kilo ver diye dolaşmaya başladı :( 78 kilodan 68 e düşdüm 2 yıl önce.. şimdi 72 oldum tekrar

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum): annem de aynı hastalıkdan müzdarip, babam yanlarımı sıkıp yağ bunlar yağ diye canımı acıtır.. Sevdiğim insan da rahatsız.. ama en önemlisi ben rahatsızım!

boyunuz: 1.68

ilk başladığınız kilo: 72

hedef kilonuz: 60 dı ama artık -55-

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba: iki sene önce special k kullanarak zayıflamıştım :)

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun: Elma tipli bir insan olduğum için üst taraf bol alt taraf dar tercih ediyorum :) vücudumun güzel kıvrımlarını göstermek istiyorum.. mağazaya girdiğimde bu bana yakışmaz diyip yerine koymak yerine aralarından sçim yapmak istiyorum..

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir: her istediğimi giyebilmek, mezuniyette en güzel kız olabilmek, işe başladığımda a bu bana bakıyor n kadar şişkoyum diye düşünmemesini istemek :)

Back
X