• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

..♥ Hiçbir KAR TANESİ birbirine benzemez-miş..
Bir METRE KÜP karda,
350 MİLYON kar taneciği bulunduğu TAHMİN edilmekte,
Ve.. Herbir KAR TANESİNİN deseni birbirinden farklı-ymış..

Yüce RAB' bim,
Sen, yaratmada hiçbir ORTAĞI olmayan,
Sonsuz GÜÇ SAHİBİ ve
Herşeyi ÖRNEKSİZ olarak yaratansın..
Bütün kilitlerin, ANAHTAR' ları SENDE..
Lütfen;
Hakkımızda, en HAYIRLI kapıyı aç..!
Öyle İÇTEN,
Öyle EŞİ BENZERİ olmayan,
Öyle ÖRNEKSİZ sevgiler yaşat ki;
MUTLULUĞUMUZUN adı : KAR TANESİ olsun..! ♥..

Amin..

.♥ Öyle çok SEVDİĞİM var ki..

ÇOCUKLARIN gözlerini sevdim,
İçimde huzuru, MUTLULUĞU yaşattığı için..!

Dinmeyecek sanılan FIRTINALARI sevdim..
Yaşamın her döneminde,
SAVAŞMAM gerektiğini öğrettiği için..!

BAŞARISIZLIKLARI sevdim..
Başarıya giden yolu GÖSTERDİKLERİ için..!

GECELERİ sevdim..
Tüm günümü nasıl geçirdiğimi
DEĞERLENDİRME imkanı verdiği için..!

İnsanların SORUNLARINI dinlemeyi sevdim..
Hem O' nlara bir DERT ORTAĞI ve ÇARE olmak,
Hem de yaşamın GERÇEKLERİNİ görüp,
Daha OLGUN bir insan olacağımı bildiğim için..!

Duyulan EKSİKLİKLERİ sevdim..
Her şeye sahip olmanın,
İnsanı ne kadar MUTSUZ ettiğini bildiğim için..!

Sabahın ERKEN saatlerinde çalan
SAATİMİN sesini sevdim..
Bana bugün de YAŞAMA İMKANI verildiğini gördüğüm için..!

Buzlu yollarda YÜRÜMEYİ sevdim..
Yaşamda atılan YANLIŞ bir adımın,
İnsana ne denli ACI vereceğini anımsattığı için..!

UZAKLIKLARI, UZAKLARI sevdim..
Özlemlerin duyguları PEKİŞTİRDİĞİNİ bildiğim için..!

Yaşamın RENKLERİNİ sevdim..
Yaşanılan tüm DUYGULARI tablolara döktüğü için..!

Bir şeylere İNANMANIN mutluluğunu sevdim..
Kendimi iyi duyumsadığımda,
Yanımda olacak insanların VARLIĞINI bildiğim için..!

Her ne olursa olsun
Bir şey BİTTİĞİ için üzülmek yerine,
Yaşandığı için SEVİNMEYİ sevdim..
Üzüntülere LİMAN olursak,
Mutluluğun başka yerlere DEMİR ATACAĞINI bildiğim için..!

Sevmekten ve sevilmekten KORKMAYAN insanları sevdim..
Sevme ve sevilmenin YAPAYLIKTAN değil,
DOĞALLIKTAN geldiğini bildikleri için..!

DOSTLARIMLA geçirdiğim zamanları sevdim..
İçten bir SOHBETİN,
Tüm AĞRILARA iyi geldiğini bildiğim için..!

Sevdiklerimin ellerini TUTMAYI sevdim..
Avucumun içine bıraktığım yüreğime,
DOKUNDUKLARI için..!

Ve.. Herşeyden önce;
YÜCE' ler YÜCE' si RAB' bimi sevdim..
SEVGİ KAVRAMININ güzelliğini,
bana bu denli LUTFEDİP,
Sevebilecek BİNLERCE şey NASİP ETTİĞİ için..!

günaydın hatunlar,yemin ederim şoktayım kilom tammmmmmmmmm 66.8 kg. çok şaşırdım kilo vermem durur sanmıştım çok şükür durmadı inşalllahta durmaz birazdan kahvaltımı yapıcam bugün giricem inşallah foruma hepinizi öpüyorum,heeeee bu arada bahaykcım beni ekmek arası yapacaktın sanırım hadi afiyet olsun canııımmmmm:56:

KIZLAR MÜJDE MÜJDE TARTIMA KAVUŞTUM yen,s, gelmiş eşim bu akşam yenisini getirdi.arıtk benimde bir tartım varrrr geldiğinde tartıldım ama durum hiç iç açıcı değil kızlarrr kendi kendimi avutmuşum 54.6 çıktımmmm

başlıyom yaaa başlıyom artık salmakta yok tartıda var artık kontrol bende olacak artık
hadi gozun aydin olsun kavusmussun bende simdiden basliyorum hem spora hem yememeye insallah bu hafta basaracam.bu hafta en az 2 kilo vermeliyim bana basari dileyin hatunlar
canım çekilişi cuma günü yapıyorm ben :34::34::34:istersen erkende yaparım senin için ama hak geçmesin kilo veriyorz sonra çekiyorm kurayı daha heyecan olyor biliyinmi sen :34::9::9:ben bu hafta kaşamak olarak kek yedim oda hazır kek itiraf ediyim :9::9:ona kadarda vermişim çok şükür ama halen sütlaç var 2 kasesini kankime indirdim o yesin diye eşime 3 kase kaldı ne demişler yaptıgın nimetleri paylaş demişler:9::9:

:17::17:arkadaşlar götürdü vallahi ben ise onlara bakınmakla yetindim :9::9:ama 2 minnacık tuzl krabiye yetti yeminle dok olmamama orda birde panik atak çegiridimmi sana:14::14:allahım ne olucek benim bu halim kardeşim ya :14:canım dozst acı söyler patateste şeker var tavk kanat vs dışı deriyle kaplı sen b hafta 3 gün pirinç lapası yap ye ben sevindim sende sevinirsin keşke hepimiz bir yerde olsak spor yemek vs birlikte yapsak ben sizlerin yemek anası olurdm doyurudm sizleri:52::52:bu arada nerde face adresin linkl atta görem seni yoksa sen beni beyenmiyonmu :63::63:
kızlar bir kase yogurt bir kase mercimek çorbası tavk gögsü soteledim 1 adet çig pırasa 1 bardak s ve 1 adet soda içtim biline:56::56:eşim geç gelicekmiş gelmedi daha:5::5:
afiyet olsun bi ben basaramiyorum oylemi bogazimi tutmayi hain midem durmadan istiyor:47::47::47::47:sonunda gidip kelepce taktiracam,yada yerinden sokturecem bune ya ye ye nereye kadar dev gibi oldum :18::18:ablamlara gulerdim pis siskolar diye onlardan beter oldum acil acilacil cozmem lazim bu sorunumu:20::20::20::20:
sevindim senin adına canım bu arada tartı degişikligi diye yazılıyor merak etme b arada sen benim verdigim kiloy dysan böle kalırdın:53::53:
nerdesiniz bebeler ya birazdan hürrem başlıcem onu seyredicem sizlerle vakit geçiremicem :5::5:
oh masallah bu hafta herkesten supriz var desene .asil supriz azeride olacak sanirimbu hafta iyi bir sonuc gelecek bakalim.herkese basarilar

Son düzenleme:
evet canım yağ yaktıran çay evet yaaa merak ettim. iyi bakalım yarın sabah görürüz :21::21:

roseberry beni sanırım gerçekten ekmek arası yapıp yedi. ben hiç ümitli değilim ama şuda var kızllar geçen hafta kaç kiloydum bilmiyom.
bu haftaki rakibem kimse gerçekten benden korksunnnnnnn ben deli gibi geliyommmm
ne korkacam sen benden kork bu hafta kimse beni tutamayacaksen gorursun persembeye bu haftada seni ben cig cig yiyecem :56::56:catalsiz bicaksiz:1::1::1:bu hafta zaten kilo almisim fena kizmisim dur sen dur ben bu hafta esip gecmezsem banada ganfed demeyin pis sisko yalanci deyin:47::47:

30 kılo verılmesı ımkanszlarndan ..... 1.69 byundayım 88 kıloyum 58 ınmem grek..
imkansiz diye bisey yoktur canum120 kilodan 58 e ineni gordumsenindi ne ki bunlarin yaninda
paşam da yazmış benim de aklıma yattı kızlarrr mazereti olupta nete girenmeyenlere ceza puanı verilmemeli bence mesela dün ben yolculuk yaptım nasıl girebilirim nete sizlere söyledim ama yinede ceza aldım önemli değil ama mazeretli olunması haber verilmesi durumunda ceza olmamalı benceee:28::28::28::28:
aynen katiliyorum mazeretliler es gecilmeli
canım cuma günü öylen çekicem kraları olmadı yarın çekerim kişileri kuzum :38::38:bugün olmaza hürrem başlıcek heyecanlı bir şekilde onu seyredicem :18::18:pargalı ibrahimin kellesi giidcek bugün :30::30:

1.60 boym var 108 kilo geliyordm 78 kadar düştüm insan istediketn sonra veriyor misal örnek ben:86::86:haberin olsn kendine güvenmek yeter gerisi zaten geliyor canım sen bize takıl seni bir güzel kilo verdirelim bebem :27::27:grup dolu ama takılabilirsin :29:

canım ben 3 gün 1 çay bardagı pirinçle 1.5 çay bardagı suyla hasladım pişti sabah öylen akşam yogrt kattım 3 kaşık nane onu yedim okadar dukanada geçicektimde enişten sagolsn iizn vermedi:63::63:şimdi kendi diyetimi yapıyom cuma günü 1600 kalorilik diyetimi yapıcem bakalım kaç gram vericem :18::18:

:kkk::kkk::kkk:arkandayım bebem :32::32:hürroşm başlıyor ben kaçtım :10::10:

ben bu pirinc lapasi diyetini yapamadimhic bi zamanda yapamayacampragaliya ne oldu kellesi gittimi pasam:1:sen uzuldun mu kelesi giderken :2:

günaydın hatunlar,yemin ederim şoktayım kilom tammmmmmmmmm 66.8 kg. çok şaşırdım kilo vermem durur sanmıştım çok şükür durmadı inşalllahta durmaz birazdan kahvaltımı yapıcam bugün giricem inşallah foruma hepinizi öpüyorum,heeeee bu arada bahaykcım beni ekmek arası yapacaktın sanırım hadi afiyet olsun canııımmmmm:56:

tebrikler:nazar::nazar::nazar: doktorun listeleri çok işe yarıyor cnm kaçamak yapmadıktan sonra böyle devam et harika gidiyorsun:46::46:

***7. TAKIM 292. ETAP***
Ganfed(57.7
anşaa (708
Azerikizi(59,4
Paşam3405(84,4
roseberry(68,1
bahayk(52)290. etapta izne ayrılmıştı kilosu 3e bölündü
berenim2012(85)288. etapta izne ayrılmıştı kilosu 5e bölündü
gerbera1987(92.3/93.6/-1.3/%-0.35)289. etapta izne ayrıldı kilosu 4e bölündü

7. TAKIM ORTALAMASI:

YARIN SAAT KAÇ OLURSA OLSUN KİLO BİLDİRİMİ TAMAMLANSIN LÜTFEN CUMA GÜNÜNE PAYLAŞIM KALMASIN:42:
70,4 canım kılom

esraaaa ne dıyosun...arkadaşım nazar değcek valla sana helal olsun...kım tutar senıı...sen bıleziğin modelını esıne tarıf et o yapılana kadar sen 5 lerı görürsün...:52:

azerikizi kork benden haftaya bomba gibi düşcem 1.liğe oturcam :52::52: Kaçamak yapmazsam en az 1 kilo hedefim:32::8:
:1::1::1:herkez birbirini meydan okuyor okmasınada icraaat yok :9::9:şöyle bir sirkelenin yaw:57::57:kaçamk yapmayım bir hafta ne olur bireyseldede verelim kiloları lisetede 1 yazsın ne olur :57:anca kaçamak yapıyorz aslında kendimizi kandırıyorz yeminle burda artılarla eksilerle geldim buraya şaka bir yanada burası çok destek oluyor:16: başka zaman milletin yanında yemezdim biri olmayınca aman boşver ye derdim kendimi kandırıdım deli gibi:63::63:sonra baktım olmadı dün mesela misafirlige gitim bugünü düşündüm ben takım arkadaşlarıma ne derim diye:14::14:iyiki varsınız canlarım iyiki seferan beni çagırmış buraya seviyorm sizleri gelin bakıyım yamacıma benim sevgim hepinize yeter:48::48::48:öpüyorm hepinizi:38::38:bu hafta azim edin kızlar ne olur ben bireyselde 1 kere 1 ci 1 kerede 3 oldum isteyince olunuyor :16::16:bakalım bu hafta dereceye giricekmiyim :27::27:kilomu yazmıyorm yürüyüşe çıkıcem eşimle sonra tartılıcam gelir söylerim olarmı:32::32::32::32:gerbera gram gramdır sen biliyorsn az daha inerim belkim yürüyüşte:9::9:umud dünyası işte:17::17:
..♥ Hiçbir KAR TANESİ birbirine benzemez-miş..
Bir METRE KÜP karda,
350 MİLYON kar taneciği bulunduğu TAHMİN edilmekte,
Ve.. Herbir KAR TANESİNİN deseni birbirinden farklı-ymış..

Yüce RAB' bim,
Sen, yaratmada hiçbir ORTAĞI olmayan,
Sonsuz GÜÇ SAHİBİ ve
Herşeyi ÖRNEKSİZ olarak yaratansın..
Bütün kilitlerin, ANAHTAR' ları SENDE..
Lütfen;
Hakkımızda, en HAYIRLI kapıyı aç..!
Öyle İÇTEN,
Öyle EŞİ BENZERİ olmayan,
Öyle ÖRNEKSİZ sevgiler yaşat ki;
MUTLULUĞUMUZUN adı : KAR TANESİ olsun..! ♥..

Amin..
o kar tanesinden bende istiyorum ne olur allahım :43::43::43:
:32::32::32:aferim kız sana tebrikler hepiniz böyle oln ulen deli kadire baglamayın beni dayak manyagı yaparım hepinizi:9::9::9:
hadi gozun aydin olsun kavusmussun bende simdiden basliyorum hem spora hem yememeye insallah bu hafta basaracam.bu hafta en az 2 kilo vermeliyim bana basari dileyin hatunlar

afiyet olsun bi ben basaramiyorum oylemi bogazimi tutmayi hain midem durmadan istiyor:47::47::47::47:sonunda gidip kelepce taktiracam,yada yerinden sokturecem bune ya ye ye nereye kadar dev gibi oldum :18::18:ablamlara gulerdim pis siskolar diye onlardan beter oldum acil acilacil cozmem lazim bu sorunumu:20::20::20::20:
oh masallah bu hafta herkesten supriz var desene .asil supriz azeride olacak sanirimbu hafta iyi bir sonuc gelecek bakalim.herkese basarilar
sana bir şey diyim dinle öhü öhü :9:ben 110 kilonun üstünü gördüm demiyim şimdi utanırım :17::17:ama pkodan hoormon bozuklgu yüzünden canım :14: ama insan azim edince veriyor örnek ben evlatlarım için :5::5:en azından saglıgım yerine geldi istedikelrimi giyebiliyorum :16:54 bedenden 46 bedene düştüm ah bir 42 düşsem:16::16:70 kilo olmam için fazla kilom yok memlekete gidince bozarım diye korkyorm diyetimi:14:ama bozmam evlatlarıma ben bir söz verdim kendimede eşimede:17: 70 düşücem orası yeşillik belkim yürüyüş yaparım koşarım çocuklar gibi özgür olrm tek üzüldügüm çocklarımdan eşimden ayrı kalmam çok özlücem onları ablam diyor 4 gel ben diyorum 11 gibi çıkıyım ablamın kııznın çeyizi var başka memlekete gidicek teyze ne olr gel dedi iki tarafıda kırmak istemiyorm eşimide götüremem canım işleri yogn ne yapıcem bilemedim aklı verin :14::14:eger 11 gidersen 2 hafta 4 gidersem 3 hafta kalıcam kafayı yemek üzereyim ne yapsam :14::14:
ne korkacam sen benden kork bu hafta kimse beni tutamayacaksen gorursun persembeye bu haftada seni ben cig cig yiyecem :56::56:catalsiz bicaksiz:1::1::1:bu hafta zaten kilo almisim fena kizmisim dur sen dur ben bu hafta esip gecmezsem banada ganfed demeyin pis sisko yalanci deyin:47::47:

imkansiz diye bisey yoktur canum120 kilodan 58 e ineni gordumsenindi ne ki bunlarin yaninda

ben bu pirinc lapasi diyetini yapamadimhic bi zamanda yapamayacampragaliya ne oldu kellesi gittimi pasam:1:sen uzuldun mu kelesi giderken :2:
kız bende diyordm yapamam diye ama yogrtla gidiyor be:9::9::9:
tebrikler:nazar::nazar::nazar: doktorun listeleri çok işe yarıyor cnm kaçamak yapmadıktan sonra böyle devam et harika gidiyorsun:46::46:
kız o doktor iyi liste vermişte kaç kalorilik diyet :27::27:bence az iyi düşüp bayılmıyor:17:
70,4 canım kılom

esraaaa ne dıyosun...arkadaşım nazar değcek valla sana helal olsun...kım tutar senıı...sen bıleziğin modelını esıne tarıf et o yapılana kadar sen 5 lerı görürsün...:52:

benimde eşim 70 düşüyüm bana krtma makinesi alıcek keşke altın birşey isteseydim :9::9::9:ucza gittim ben be tüh :9::9::9:
günaydım tombul tavklarım benim hizaya girin bakıyım dökülün kaç kilo verdiginizi ben yürüyüşe gidiyim geliyim dicem kaç kilo verdim diye ş kadarı diyim 2 kilodan fazlasını verdim :32::32::32:azim azim azim :27::27:

:1::1::1:herkez birbirini meydan okuyor okmasınada icraaat yok :9::9:şöyle bir sirkelenin yaw:57::57:kaçamk yapmayım bir hafta ne olur bireyseldede verelim kiloları lisetede 1 yazsın ne olur :57:anca kaçamak yapıyorz aslında kendimizi kandırıyorz yeminle burda artılarla eksilerle geldim buraya şaka bir yanada burası çok destek oluyor:16: başka zaman milletin yanında yemezdim biri olmayınca aman boşver ye derdim kendimi kandırıdım deli gibi:63::63:sonra baktım olmadı dün mesela misafirlige gitim bugünü düşündüm ben takım arkadaşlarıma ne derim diye:14::14:iyiki varsınız canlarım iyiki seferan beni çagırmış buraya seviyorm sizleri gelin bakıyım yamacıma benim sevgim hepinize yeter:48::48::48:öpüyorm hepinizi:38::38:bu hafta azim edin kızlar ne olur ben bireyselde 1 kere 1 ci 1 kerede 3 oldum isteyince olunuyor :16::16:bakalım bu hafta dereceye giricekmiyim :27::27:kilomu yazmıyorm yürüyüşe çıkıcem eşimle sonra tartılıcam gelir söylerim olarmı:32::32::32::32:gerbera gram gramdır sen biliyorsn az daha inerim belkim yürüyüşte:9::9:umud dünyası işte:17::17:

:32::32::32:aferim kız sana tebrikler hepiniz böyle oln ulen deli kadire baglamayın beni dayak manyagı yaparım hepinizi:9::9::9:

sana bir şey diyim dinle öhü öhü :9:ben 110 kilonun üstünü gördüm demiyim şimdi utanırım :17::17:ama pkodan hoormon bozuklgu yüzünden canım :14: ama insan azim edince veriyor örnek ben evlatlarım için :5::5:en azından saglıgım yerine geldi istedikelrimi giyebiliyorum :16:54 bedenden 46 bedene düştüm ah bir 42 düşsem:16::16:70 kilo olmam için fazla kilom yok memlekete gidince bozarım diye korkyorm diyetimi:14:ama bozmam evlatlarıma ben bir söz verdim kendimede eşimede:17: 70 düşücem orası yeşillik belkim yürüyüş yaparım koşarım çocuklar gibi özgür olrm tek üzüldügüm çocklarımdan eşimden ayrı kalmam çok özlücem onları ablam diyor 4 gel ben diyorum 11 gibi çıkıyım ablamın kııznın çeyizi var başka memlekete gidicek teyze ne olr gel dedi iki tarafıda kırmak istemiyorm eşimide götüremem canım işleri yogn ne yapıcem bilemedim aklı verin :14::14:eger 11 gidersen 2 hafta 4 gidersem 3 hafta kalıcam kafayı yemek üzereyim ne yapsam :14::14:

kız o doktor iyi liste vermişte kaç kalorilik diyet :27::27:bence az iyi düşüp bayılmıyor:17:

benimde eşim 70 düşüyüm bana krtma makinesi alıcek keşke altın birşey isteseydim :9::9::9:ucza gittim ben be tüh :9::9::9:
günaydım tombul tavklarım benim hizaya girin bakıyım dökülün kaç kilo verdiginizi ben yürüyüşe gidiyim geliyim dicem kaç kilo verdim diye ş kadarı diyim 2 kilodan fazlasını verdim :32::32::32:azim azim azim :27::27:

kilon kaç cnm listeye ekleyim biliyorsun bugün bildiirim yapmazsan ceza eklenir:34:

m.ali birand öldü diye açıklama yapılmış oğlu yalanlamış hangisi doğrudur anlamadım:14::14: 67 yaşındaymış 55 anca gösteriyordu:50:

kuşumun sağ gözü kapandı ya ne yapabilirim acaba çayla sildim açıldı gözü ama göz kapağı şiş ve kızarık muhtemelen acıyordur da hafif karalığa koydum gözleri yormasın gün ışığı diye:ssz::ssz:bir bilgisi olan varmı

akşam bizimkilere maş ve mercimek çorbası yaptım kendimede kabuska yaptım şimdi spora gitmeyi düşünüyorum akşam ankaradan kaynanam gelicek rahatlarım şimdi kızıda götürmem gerek o gelince atlayıp gidiyorum....

akşam bizimkilere maş ve mercimek çorbası yaptım kendimede kabuska yaptım şimdi spora gitmeyi düşünüyorum akşam ankaradan kaynanam gelicek rahatlarım şimdi kızıda götürmem gerek o gelince atlayıp gidiyorum....

maş nedir cnm:44::44::44::44::44:

***7. TAKIM 292. ETAP***
Ganfed(57.7
anşaa (70.8/70.4/0.4/0.57%)
Azerikizi(59,4
Paşam3405(84,4
roseberry(68,1/66.8/1.3/1.91%)

7. TAKIM ORTALAMASI:

SAAT KAÇ OLURSA OLSUN KİLO BİLDİRİMİ TAMAMLANSIN LÜTFEN CUMA GÜNÜNE PAYLAŞIM KALMASIN:42:

paşam haftaya göreceksin o icraatı 1. olacağım işte o kadar :47: totem yaptım :1::1:

Doktorda neler öğrendiğimi yazmamdım yazayım anca dinlendim :9::9:

Gizli şeker değerim 6 ay öncesine göre yükselmiş
troidlerim çalışmıyormuş ilaç verdi en düşük doz
demir eksikliği var demir hapı içiyorum
insülin direncim oldukça yüksekmiş

diyetisyenime gittim kapıdan girer girmez kontrole geldin demi daha önce gelmiştin dedi:17: Nasıl utandım anlatamam 7 kilo alarak gitmişim :17::17:olsun ne olursa olsun gel dedi olmaz öyle bırakmak dedi :17::17:10 bardak su içmezsen, tempolu olarak 45 dk.dan fazla yürürsen , dediklerimin saatini atlarsan , troid ilacının saatini kaçırısan kilo veremezsin dedi

bugünde 45dk dan sonra yavaş yürüdüm işlerim vardı onları hallettim 2 saatte gelmişim eve
10 bardak suyumu da içtim
saatide kurcam yoksa kalkamam normalde 12de kalkıyorum ben kahvaltı dokuzda bünyemi sarsıyor:27::27:

aferin sana canım yaaa doğru yapıyorsun valla inş. herşey yoluna girer cancazım

seni tebrik ediyom hayatım valla çok azimlisin sakın bıraka kendini tamam mı

Allah benim rakibe çok fena hiç kaçamak yapmadan deli gibi spor yapmalıyım hade bakalım bende seni yiyicem yok haftaya kadar sıfır kaçamakla karşındayım kuzummm

m.ali birand öldü diye açıklama yapılmış oğlu yalanlamış hangisi doğrudur anlamadım:14::14: 67 yaşındaymış 55 anca gösteriyordu:50:

ciddimisin hiç duymadım gerçi haberlere hiç bakamadım ki bizim evde baby tv izleniyo hep :52::52:

kuşumun sağ gözü kapandı ya ne yapabilirim acaba çayla sildim açıldı gözü ama göz kapağı şiş ve kızarık muhtemelen acıyordur da hafif karalığa koydum gözleri yormasın gün ışığı diye:ssz::ssz:bir bilgisi olan varmı

canım bizde bakmıştık kuş ama hiç bilmem neden olduğunu

beni de götürsene gittiğin yere canım yaaaa :9::9:

selam kızlar sabah tartıldım ve hüsrannnnnnnnnnnnnn 54.1 kilo çıktım ama tuvalete de pek gidemiyom. sonuçu etkiliyor ama tartıda daha fazlasını göremedim

Valla ölümüne diyet yapıcam sonunda ama çabuk hastalanıyom. sinirden söylüyom böylede. ama dikkati elden bırakmıştım memlekette sanırım sonuç onu gösteriyo
yeni bir sayfa açıp balşıyorum bugün itibariyle

bugün pirinç lapasına başladım bakalım 2 gün sonunda ne olacak kızlar

canım pargalıyı bogdlarya çok agladım çocklarını düşündüm yavrları ne yapar diye :14::14:eşimde güldü manyakmısın ne aglıyorsn diye dedim ne gaddarlık varmış zamanında göz yaşı aktıya sonnda oda bana yetti galiba çocklarım ölünce çok duygusal oldum ben:14::14:herşeye aglıyorm nedense:14:heleki kızı dediya ne istersin diye oda anne dedi ordada koptum:14::14:
kilon kaç cnm listeye ekleyim biliyorsun bugün bildiirim yapmazsan ceza eklenir:34:
canım 81 kilo 900 geliyorm wc çıkamadım haberin olsun :17::17::17:yürüyüşede gidemedim eşimle fatura yatırmaya gittik hava soguktu yürüyüşü yaptırmadı bana zaten gripsin dahada hasta olma dedi bana:18::18:eşim bgün evde galiba giremzsem eklersin :16::16:
canım mantarmı olmuş acaba resmini çekebilirsen koy faceye bakıyım kşcya sor muhtemelen mikrop kapmıştır gaga yanlarına bak canım aman diyim mantar olmasın rabbim şifa versin işşallah :16::16:
canım bende aldım marş fasülyesinden bagışıklık sistemine iyi geliyormş bebem ama nasıl yemegi yapılır bilemem tarif alıyım lütfen :9::9::9:
***7. TAKIM 292. ETAP***
Ganfed(57.7
anşaa (70.8/70.4/0.4/0.57%)
Azerikizi(59,4
Paşam3405(84,4
roseberry(68,1/66.8/1.3/1.91%)

7. TAKIM ORTALAMASI:

SAAT KAÇ OLURSA OLSUN KİLO BİLDİRİMİ TAMAMLANSIN LÜTFEN CUMA GÜNÜNE PAYLAŞIM KALMASIN:42:
şimdilik 81 .900 sen geceye bırak eklemeyi wc gidim gelim belkim inerim :17::17:ben 9 gibi girer yazarım sana ş kilodayın diye müshil ilacım vardı onu içtim aferedsin var gibi ama otur dur gelmiyorki :17::17:ay tandım bgün kendime dt krsu aldım onu yicem aç karnıma kilo verdiriyormş diyete birebirmiş metebolizmayı çalıştıryormş biline:32::32::32::32:
paşam haftaya göreceksin o icraatı 1. olacağım işte o kadar :47: totem yaptım :1::1:
:32::32::32::32:bana bahanelerle gelme bebegim icraatını görelim :48::48::9:
selam kızlar sabah tartıldım ve hüsrannnnnnnnnnnnnn 54.1 kilo çıktım ama tuvalete de pek gidemiyom. sonuçu etkiliyor ama tartıda daha fazlasını göremedim

Valla ölümüne diyet yapıcam sonunda ama çabuk hastalanıyom. sinirden söylüyom böylede. ama dikkati elden bırakmıştım memlekette sanırım sonuç onu gösteriyo
yeni bir sayfa açıp balşıyorum bugün itibariyle

bugün pirinç lapasına başladım bakalım 2 gün sonunda ne olacak kızlar

vatana millete hayırlı olsn bebem işşallah veririsin kiloları :1::1::1:
bende wc gidebilsem varya ne ka gzüel olcek mudlyum ama gelir evde hareket yapayım evi temizlicem vs bakalım elime alıyım psikoloji kitabını temem bu iş vallahi bir psikoloji kitabı bitirdim wc :17::9::9:ne yesekte bagırsakları yumuşatsak :14::14:

Back
X