• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sanada hayırlı cumalar canım Allah cemi cümlemizin dualarını kabul etsin inşallah.

yavrum korkuttun beni valla sen böyle geldikçe ben daha çok hırslanıyom ama korkuyom da ama elimden geleni yapacağım sen bittin kuzummmm ben seni tost yapar yerim 1 bardak ayranla sen rahat ol bebemmmm:1::1::1::1:
korkma canim korkma acitmadan yenecem ne oldugunu anlamayacan bilebi bakacan ki yenilmissin .aksam beni gorsen gulerdin halime.gece saat 10 da canim nasil boyle kocaman bir ekmek arasi istiyor yerimde duramiyom .dedim yabisey olmaz ye bitane sonra sen geldin gozumun onune kis kis guluyordun o anda bende istah mistah kalmadi sanki kuzu yedim :1::1::1::1
yediklerimi yazayım size

ballı sirkeli suyumu içtim

pirinç lapamı yaptım ama hepsini bitiremedim 2 yk kaldı.

ara
1 portakal 1 mandalina 1 kivi

canım hiçbirşey yemek istemiyo ama yemem lazım boğazlarım acıyo yine hastalık geliyo galiba bıktım hasta olmaya yaaaaaaaaaaa offffffffffffff

ganfed canım 120 cal yakmışsın :52::52: ben onu sadece bisiklete binerek yakıyom yavrum daha çok çalışman lazımmmm kuzummm

bisikletime bindim. 10 dk.
leslie 1 yaptım 14 dk.
kalça ve göbiş hareketlerimide bitti hergün aksatmadan yaparım belki haftasonu biraz düzensizlik olur eşim evde olunca olmuyo bazen
olsun ben seni 12oilerle gececem bak gor:47::47::47::47:yemiyom icmiyom durmuyom:20:
menümü yazayım sabah 11 de 1 portakal yedim

öğlen 1de 3 dilim ekmekle 1.5 kk peynir , 1 tatlı kaşığı kabak kavurması , 1 yk yoğurt , kavurma haşlanmış kırmızı biber , zahter

ara 3te 1 elma yerim
afiyet bal olsun da zahter ne ben ilk defa duydum .yenecek biseymi yoksa yazim hatasimi anlamadim acikcasi:26::26::26:
canım cok uydugumu dusunmuyorum ama ertesı gun acısını cıkardım sanırım

belırttıgım gıbı uyamadım cnm tabıkı ama dedıgım gıbı dun acısını cıkardım

hayırlı olsun tartın sekerım

katılıyorum

cnm yaaaa uzuldum valla ama bu gazla sen ne kılo verırsın sımdı

yasasın demek benlesın kalbım temız pasacım bak benımsız dedım oldu hehe

verıcem cnm ınsallah benım boy 162

cok sevındım yaaaa kucucuk kuzucuk demek ıyılestı

cnm calısıyorum ben oglen geldım bıseyler atıstırdım falan ondan sonra 2 gıbı basladım temızlıgeve aksamı buldu yorgunluktan da geberdım tabıkı

cnm haklı olabılırsınız ama ben haftada otuz mesaja bu yuzden evet demıstım cunku ben normalde de ısten gelınce ve ancak kızım uyuyunca gırebılıyorum cunku elımde laptop gordumu cekıstırıyor bı sekılde de dusuyorrr uyuyunca temızlık yapmaya basladıgım ıcın de dıger zamanlarda gıremedım zaten belırtmıstım haftada otuz mesaj olsa daha ıyı olur dıye gerberaya da cunku boylelıkle uygun zamanımda ıstedıgım kadar mesaj yazabılırdım ama koskoca takım tabıkı benım ıcın kuralları degıstırmek zorunda degıl ama kaptanım mazaretlı oldugunda bıldır demıstı bende oyle yaptım yanı oyle kafadan uydurmadım hafıfe adıgım ıcın falan degıl takımımı gercekten onemsıyorum ama sanırım ıstemedn dıskalıfıye olmak zorunda kalıcam
olmadin ki canim bu kuirallar yeni koyuldu kimse de ceza puani yoktu
selam canlarım sanırım ben dıskalıfıye oldum bıle cunku ıkı ceza puanım vardı zaten bu uc oldu neyse sızı sevıyorum yınede takıpteyım tabı bu kural dısı degılse sızlerle kılo varmek ıstıyorum yıne de
hep beraber verecegiz ama sen pasamdan kork hatun gecen hafta 2.5 kilo verdi ona gore calis,kostur terat yag yak:8::8:
canım yaaa öyle düşünme bir çözüm yolu bulunur bence. katı kurallar olan bir takım değiliz sonuçta gerbera ve anşaa bir yol bulur sanırım

evet şükürler olsunki artık bir tartım var. eşimin halasının kızı dün gelmişti tartıldı. 53 falan çıktı. bugün aradı beni diyo senin tartı 3 kilo fazla tartıyor. dışarıda tartılmış. kafam karıştı. ama ben tartımdan yola çıkarak zayıflayacağım.

canim belki disardaki tarti 3 kilo az tartiyordur o ihtimalde var o yuzden sen kendi tartini baz en dogrusu o .hem fazla giderse zarari olmaz demi yeterki verelim:46::46::46:

kocişin iyi bakmış cnm o zaman bu aksam sana
valla canm öyle ben hasta olunca çok üzülüyo oda spor VE DİYETE BAŞLADI EVDE BİR HAREKETLENME VAR SORMA bu sabah koşuya gitti ben gidemedim kızımı bırakamam çünkü neyse bende evde deli gibi yapıyom ganfede baksana taktı beni kafaya yenmem lazım onu :))
bugün ikinci gününmü olacakti?keske bitirseydin

canım takmıyorm artık inan ben benden vazgeçtim zaten allah ve verirse hayırlısını versin işşallah takdir yaradandan ol dicek olcek ama bir daha ne ltrosonda görmek istiyorm nede kalp atışlarını dymak istiyorm agırıma gidiyor göröpte kavşamamak allahım affetsin :14:

paşacık yesin seni hemi:9::9:gel bebem annene gel :9::9::9:

canım beni büyükmü küçük porsiyonm istersin ona göre ya sütlü yada şerbetli yapıcem kendimi aslında benden kül bastı olur ama neyse:9::9:hayırlı paylaşımlar bebem :29:

:32::32:bnende bu azim varken kim tutar beni yasasın pirinç lapası:63::63:

:59::59::59:içimden geldigi gibi yazdım sizlerde olmasanız ben derdimi kimlere anlatırım üzüyorsam kırıyorsam sizleri bir daha yazmam:14:bugün sizden sonra çok fena oldm yazınca onları sanki yaşadım tekrar facedeyken eşimin amcasının kıız dürtü ne yapıyorsn paşa dedi dedim abla pabnik atak geçiriyorm sonra görüşelim kapadım sonra aradı hadi gel ban kahvaltı yapalım dedim ben yaptım olsun gel oturrz dedi stresin gider neyse öle böyle gittim sag olsun çok ilgilendi agladım gözyaşlarımı sildi teselli etti paşa herşey allahtan dedi elimizden brişey gelmez bak dedi ne güzel neyin oldgu çıktı kiloda veriyorsn dedi :16:işşallah bebegimizi b sefer alıcan herkez dua ediyor sana dedi işin olur birşey olur beni bul dedi ben her zaman yanındayım sen benim de kardeşimsin dedi benim canımı acıtan elalem düşünüyor benim sülalem düşünmüyor ne acı degilmi:14::14:

bezelyede çok kalori var yeme bir daha derim ben:27::27::27:ama gzüel menü hadi kızma:9:

sen ben dogrnca banada gel :9::9:yemekleri boşver diyetet olrum hurcu getir ne aldın anlat paşana:6::6:

naber canım :3::3:ben yeni giridm eve misafirlikten rapor veriyim diidm :2:sagolsn ev sahibi çok ilgilendi benle:32::32::32:eşimde geldi yemegi orda yedik kalabalıktık 3 kilo hamsi yendi:53:ne var ne yok görüşmeyeli maşşallah beni geçmişin kiloda elini öpülücek hatunsun he:38:

paşam benim bezelyeye çok kalorili dedin ama maşallah dün dötürmüşsün :52::52::52: çok çabuk hastalanıyom aşkım yaaa ne yapayım yiyiyom biraz ama harekette yapıyom yazarken ve okurken insana çok geliyo aslında yediklerim o kadarda çok değil be kuzu

korkma canim korkma acitmadan yenecem ne oldugunu anlamayacan bilebi bakacan ki yenilmissin .aksam beni gorsen gulerdin halime.gece saat 10 da canim nasil boyle kocaman bir ekmek arasi istiyor yerimde duramiyom .dedim yabisey olmaz ye bitane sonra sen geldin gozumun onune kis kis guluyordun o anda bende istah mistah kalmadi sanki kuzu yedim :1::1::1::1

olsun ben seni 12oilerle gececem bak gor:47::47::47::47:yemiyom icmiyom durmuyom:20:

afiyet bal olsun da zahter ne ben ilk defa duydum .yenecek biseymi yoksa yazim hatasimi anlamadim acikcasi:26::26::26:

hep beraber verecegiz ama sen pasamdan kork hatun gecen hafta 2.5 kilo verdi ona gore calis,kostur terat yag yak:8::8:

canim belki disardaki tarti 3 kilo az tartiyordur o ihtimalde var o yuzden sen kendi tartini baz en dogrusu o .hem fazla giderse zarari olmaz demi yeterki verelim:46::46::46:
ganfed sen alemsin arkadaşım yaaa güldürdün beni okurken yanaklarından öpesim geldi kocaman kocaman yaaa hastalanıcam seninle aşık atarken valla :1::1::1: ama devam sen böyle beni gazlıyon arkadaşım yaaa devam devammmm parçalıycam seni inşallah (Allahım yüzümü kara çıkarma şu hatuna karşı):35::35::35::52::52::52:

valla canım haklısın tartım varya yeterki fazla tartsın:1::1: eksik tartmasında sıkılaşmam lazımmm yaaa kızlar krem falan mı alsam kullanan varmı krem tavsiye edermisiniz

kızlar yediklerimi yazayım yazayım size

aç karnına ballı sirkeli suyumu içtim
1 dilim kepek ekmeği kızarmış mis gibi kızarttım onu
1 haşalnmış yumurta
1 kk kadar peynir
3 siyah 2 yeşil zeytin
2 fincan çay

ara

1 portakal 1kivi

gerisini bilmiyom

sporumu yazayım

10 dk. bisiklet
15 dk. leslie 1 yaparım
kalça ve basen hareketlerim

dün yazdım ama kalça ve basen hareketlerimi yapamadım bacaklarım çok ağırdı hamlamışım 4 günde memlekette yapmadım ama bugün eşimi kandırayım koşuya gidelim diye gideriz herhalde

:3::3:kızlar nerdesiniz yaw ykuya doyamadınız zaar:110::110:sabahın köründe kalktım ben :25:eşimi işe yolladım dün pazara gitmiştik eşimle onları yerleştiricem evi dip köşe temizlemem lazım yemegim yok :30:ykm bir var bir yok gece 5 yattım :53:uyku tutmadı dicem olmcek takıldım öle facede 8 kalktım 3 saatlik uykuylayım ama:24::24::24: ayaktayım kalkın leynnnnnnn:118::118:hava güzel hadi yürüyüşe gidelim :32::32:bgün allah bozmasın içimde sevinçle kalktım işşallah hep böle gider rapor veriyim diidm işlerimi halletmeden giremem canlar haberin olsn hoş ben çalıyom ben oynuyom burda:113::113::113:kahvaltıda neler yedim yazıyımda çıkıyım bari :63::63:
1-5 birarada yeşil çay
2-kepekli sandiviç ekmegi
3-3 çatal sahanda yumurta
4-kimrit kutusu büyüklügünde peynir
5-4 çeri domates
6-bir adet minnacık badem
7-5 yeşil zeytin
8-yarım çig pırasa
9-birazdan ilaçlarımıda içerim
yatagımı toplym önce işelrimi bitiriyim gelirim ne yemek yapsam akşama acaba:44::44::44:pazardan beyaz lahana brokoli ıspanak karnıbahar aldım :27::27:onlardan birini yaparım yapmasınada eşimle anneisne gidicez galiba yemek kalır eşim gelsinde yada dr arıyım ben onu ne diyor ona göre yemekelri atarım ocaga:102::102:hey millet vallahi telefonlarınız olsa bende varya hemen hepinizi arardım gelen faturayıda sizlere kakalardım öderdiniz :9::9::9::9:
vallahi yanlızlık diye bir şarkı yazıcem he kalkın öhü öhü amannn:24::24:tek kaldım korkuyorm aman :24::24:strese sokyolar bu tombllar beni aman :24::24:seviniyordm bireysele giricem diye aman aglamak istiyorm ben biri mendil versin :43::43::43:dertlendim vallahi gidimde bir kadeh süt içiyim anca kendime geliriim :60::60::60:bura espiir yaptım gülün :60::60::60:paşa kafayı yedi vallahi :57::57:tek başına kalınca insan kafayı yiyormş onu anladım ben yetim gibi bıraktınız brda beni gene hafta son kimseler yok tek kaldım buralarda :59::59:

ı sizlerele bir akıl danışmak istiyorm siz ne derseniz on yapıcam ona göre düşünün iyi karar verin şimdi:99::99::99::99:
ablam beni 4 şbatta çagırıyor diyor sabah bin akşam burda ol ceyiz dizmeye götürüyümseni anca gelirsin diyor evinide görürüsün diye kzı teyzem mtfagı yatak odamı o yapsın renklerine göre ayırı çok düzenli demiş benim için allah için öleyim ammenler 8 gelicekler ablama ama 4 gidersem 3 hafta aklıcam eger 11 gibi gidersem belkim sadece evini görüp gelicem ablam 4 gelirsen eger samsnu gezdirim dedi sana stresini atarsın dedi şimdi olasılıklar şu
4 gidersem 3 hafta:53:
11 gidersem 2 hafta kalıcam annemide gelirken getiricem evime eşimden kuşlarımdan ayrılasım yok özlerim eşim kapıyı kilitlemeden gider diye korkyorm birde çayı ocakta çok bırakıyor birde kalp kapagında az egrilik varya birşey olr diye korkyorm bir taraftan diyorm paşa 4 git hem çeyiiz diz hem samsunu gez 3 hafta diyorm bir taraftanda 2 hafta neyine yetmiyor sadece git evini gör gel diyor ne yapıcem ben biraz karışık oldu ama kusura bakmayın 4 giidiyim şbarın 11 demi kafayı yemek üzereyim biri akıl versin ne olur:14::14:

paşam sen acilen git arkadaşım surumun iyiyye gitmiyo valla:52::52::52: şaka tabiki git yaaa ne olacak bende evhamlanıyom evde yokken eşim onu bunu yapıyomu diye ama inan daha dikkatli oluyorlar evdeyken bize güveniyorlar çünkü çık evden biraz kafan dağılsın. Allah sana öyle bir bebiş verecekki bu günlerini arayacaksın demedi deme eteğini toplayamayacaksın bakta gör :1::1::1:

bence 4 de git sen havan değişsin kendine gelirsin canım
kızma sakın dediklerime heee şaka takıldım

azericim daha az çıktım tartıda verdim yani ama bu sabah tartıldım yine aynıyım anlamadım taktım kafaya gene bu kiloları o zamanda veremiyom.

çık aklımdan kilolalar çıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:)))))))))))))))

yiğenin bir kere evleniyor cnm 4'ünde gitmeni tavsiye ederim bende evlenirken teyzemin gelmesini isterdim ev görmeye değil çeyizdede yanımda olsun isterdim 4 ünde git cnm eşini sık sık ararsın aklın burda kalmaz
cabnım ya 4 bileti alıyım dedi eşim iyide olur ama ben 3 hafta kadar olmucam :14:işşallah bi rsorn olmaz bir sizleri özlücem ben ya:14:annecigimide alıcam işşalah gelirken yanıma bugün eşimle alış veriş yaptık herşey büyük geliyor malm memlekete gidicem paspal demesinler:9::9:

:9::9::9:anacım nasıl yapıcen acıtmıcenmi ay gülmekten yarılıcam şimdi anacım bayılızammmmmmmmmmm:9::9::9:
valla canm öyle ben hasta olunca çok üzülüyo oda spor VE DİYETE BAŞLADI EVDE BİR HAREKETLENME VAR SORMA bu sabah koşuya gitti ben gidemedim kızımı bırakamam çünkü neyse bende evde deli gibi yapıyom ganfede baksana taktı beni kafaya yenmem lazım onu :))

paşam benim bezelyeye çok kalorili dedin ama maşallah dün dötürmüşsün :52::52::52: çok çabuk hastalanıyom aşkım yaaa ne yapayım yiyiyom biraz ama harekette yapıyom yazarken ve okurken insana çok geliyo aslında yediklerim o kadarda çok değil be kuzu

ganfed sen alemsin arkadaşım yaaa güldürdün beni okurken yanaklarından öpesim geldi kocaman kocaman yaaa hastalanıcam seninle aşık atarken valla :1::1::1: ama devam sen böyle beni gazlıyon arkadaşım yaaa devam devammmm parçalıycam seni inşallah (Allahım yüzümü kara çıkarma şu hatuna karşı):35::35::35::52::52::52:

valla canım haklısın tartım varya yeterki fazla tartsın:1::1: eksik tartmasında sıkılaşmam lazımmm yaaa kızlar krem falan mı alsam kullanan varmı krem tavsiye edermisiniz
krr iftira bikerem neyi götürmüşüm:27::27:hep kahvaltı yaptım ya yesem doyana kadar içim acımıcek çokm yemişimki be:30::30:bende yeşillik yerim artık inekler gibi mööööööööö derim artık :9:
balık aldım tavuk aldım işşallah maffak olrm kızlar :8::8:berenimde beni yermi acaba:9::9:yi beni sen ye kimse yimesin:9::9:
paşam sen acilen git arkadaşım surumun iyiyye gitmiyo valla:52::52::52: şaka tabiki git yaaa ne olacak bende evhamlanıyom evde yokken eşim onu bunu yapıyomu diye ama inan daha dikkatli oluyorlar evdeyken bize güveniyorlar çünkü çık evden biraz kafan dağılsın. Allah sana öyle bir bebiş verecekki bu günlerini arayacaksın demedi deme eteğini toplayamayacaksın bakta gör :1::1::1:

bence 4 de git sen havan değişsin kendine gelirsin canım
kızma sakın dediklerime heee şaka takıldım

yok canım şaka yaptıgını bilmiyommu ben allah seni:24::24::24:
bende öylen kahvaltı yaptım kepekli sandiviç yarım ymrtanın beyazı 3 zeytin yedim 3 bardak açık çay içtim :32::32:akşamada yemek yemicem ya meyve yada sandevüç yaparım bebeler badem domates eşliginde pazarda balık tavk yicem ekmegi kesicenm bitsinde işşallah bol suyda içebilisem ne olrd ne yapsamda içsem :27:ş metebolizma çayını yapıyırm diyorm bakalım ben çıkıyorm giremem artık dantel yapmam lazım pc eşime vericem :53::53:başımda beliyor hadi deyip duruyor:30:biri hayrına leptop alsında yollasın bana :9::9:

selam hanımlar,bugün pek keyfim yok sabah sporuma gittim geldim çocukları yıkadım hamur yoğurdum eşim 3 te geliyor cumartesileri peynirli hamur kızarttım avucumun içi kadar yemişimdir onun için akşam bişey yemeyi düşünmüyorum,kendimi gergin ve yorgun hissediyorum hafta sonu mesaj sayımı ne kadar olmalı bilmiyorum....

dün gece zar zor çıkabildik evden celal ile cerene gittik film çokta güzel değildi vasattı gece 00:15 te geldik kızı aldım hemen yattım tabi emdiği için gece sayamıyorum kaç kere kalktığımı sabah zombi gibiydim ...

yediklerim

sabah
1 diilim ekmek
1 yumurtanın beyazı
1 kibrit kutusu peynir

ara
1 kuru incir ve kuru kayısı

öğlen
kırmızı ve beyaz lahananadan salata
1 domatesli çabuk çorba

ara
hamur kızarttım avuç içi kadar onu yedim 30 gram peynir

az önce şekersiz nescafe içtim

akşam yemek yemiycem hamura saycam

gecede meyve yicem

aç karnına ballı sirkeli suyumu içtim
kahvaltı

1 dilim kepek ekmeği kızarmış mis gibi kızarttım onu
1 haşalnmış yumurta
1 kk kadar peynir
3 siyah 2 yeşil zeytin
2 fincan çay

ara

1 portakal 1kivi

öğlen
2 kepçe mercimek çorbası
eşim kızarmış tavuk aldı birazcık ondan yedim çok az yedim

ara
2 galeta ,
1 elma

akşam
1dilim küçücük kızarmış ekmek
2 kepçe mercimek çorbası
1elma dilimi patates 1 köfte fırında yaptım 1yk yağ koydum sadece patatesleri fırına attığımda
3yk yoğurtlu havuç(havuçları çok az yağda kavurdum )

eşim ve kayınvalidemlerle gebzeye gittik ev aldılar kaynıma onu görmeye gittik. sporumu yazdım ama hiçbirini yapamadım

sporumu yapamadım demiştim ama akşam saat 10 gibi bi gaz geldi bana kalktım hepsini yaptım sadece bisiklete binmedim çünkü bissiklete binmekten bozdum çevirirken çok ses çıkarıyo eşimi rahatsız etmek istemedim oturma odasında duruyo bizim bisiklet. öyle işte.

eşim diyo 1 ay önceki halinle şimdiki halin arasında acayip fark var çok mutlu oldum valla

kimsede gelmemiş yaaa kızlar olmuyo ki böyle beeeeeeeeeeeee

herkese iyi pazarlar,biz 1 saat önce kalktık ama çok uykum var ve moralim yine çok bozuk kahvaltı hazırlıycam canım istemiyor kaynanam burda aman sesini duymak istemiyorum dır dır dır dır offf ömrümü yedi bakalım bugün nasıl geçecek.....

kızlar ben bugün yokm kaynanam gidicem haberiniz olsn geç gelirim sonra giremezsem ksra bakmayın işlerim var :5::5:

herkese iyi pazarlar,biz 1 saat önce kalktık ama çok uykum var ve moralim yine çok bozuk kahvaltı hazırlıycam canım istemiyor kaynanam burda aman sesini duymak istemiyorum dır dır dır dır offf ömrümü yedi bakalım bugün nasıl geçecek.....

canım duyma bir süre sen onu çık dışarıya çıkabilirsen yürüyüş falan yap mağazaları falan gez havan dağılsın canım benim

iyi pazarlar hepinizxe kızlar istanbulda güzel bi hava var güzel bir kahvaltı hazırlayacağım şimdi öyle işte

öptüm hepinizi kocaman görüşürüzzzzzzzzzzzzz

ne gelen var ne giden ohhhhhh valla

Azerikızı birinci olmuş tebrik ederim. arkadaşım

azericim daha az çıktım tartıda verdim yani ama bu sabah tartıldım yine aynıyım anlamadım taktım kafaya gene bu kiloları o zamanda veremiyom.

çık aklımdan kilolalar çıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:)))))))))))))))
ohhh ne güzel az cikmissin.ne olacak bizim bu halimiz demi,hep kilolari düsünerek yasamak cok zor gercekten.herseyi yiyipte incecik manken gibi kalanlara gicik oluyorum gicikkkkkk:4:
aşkım öylede biliyorsunuz midem hassas akşamda boğazlarım çok fenaydı eşim dedi hemen bırakıyorsun yeemek yiyeceksin karşıda çıkmadım iyi oldu valla :35::35::35:
yooo saglik herseyden daha önemli tabiiki.saglik olsunda diyet her zaman yapilir
cabnım ya 4 bileti alıyım dedi eşim iyide olur ama ben 3 hafta kadar olmucam :14:işşallah bi rsorn olmaz bir sizleri özlücem ben ya:14:annecigimide alıcam işşalah gelirken yanıma bugün eşimle alış veriş yaptık herşey büyük geliyor malm memlekete gidicem paspal demesinler:9::9:

:9::9::9:anacım nasıl yapıcen acıtmıcenmi ay gülmekten yarılıcam şimdi anacım bayılızammmmmmmmmmm:9::9::9:

krr iftira bikerem neyi götürmüşüm:27::27:hep kahvaltı yaptım ya yesem doyana kadar içim acımıcek çokm yemişimki be:30::30:bende yeşillik yerim artık inekler gibi mööööööööö derim artık :9:
balık aldım tavuk aldım işşallah maffak olrm kızlar :8::8:berenimde beni yermi acaba:9::9:yi beni sen ye kimse yimesin:9::9:

yok canım şaka yaptıgını bilmiyommu ben allah seni:24::24::24:
bende öylen kahvaltı yaptım kepekli sandiviç yarım ymrtanın beyazı 3 zeytin yedim 3 bardak açık çay içtim :32::32:akşamada yemek yemicem ya meyve yada sandevüç yaparım bebeler badem domates eşliginde pazarda balık tavk yicem ekmegi kesicenm bitsinde işşallah bol suyda içebilisem ne olrd ne yapsamda içsem :27:ş metebolizma çayını yapıyırm diyorm bakalım ben çıkıyorm giremem artık dantel yapmam lazım pc eşime vericem :53::53:başımda beliyor hadi deyip duruyor:30:biri hayrına leptop alsında yollasın bana :9::9:
PASAM sen hangi memleketlisin,nereye gidicen?
selam hanımlar,bugün pek keyfim yok sabah sporuma gittim geldim çocukları yıkadım hamur yoğurdum eşim 3 te geliyor cumartesileri peynirli hamur kızarttım avucumun içi kadar yemişimdir onun için akşam bişey yemeyi düşünmüyorum,kendimi gergin ve yorgun hissediyorum hafta sonu mesaj sayımı ne kadar olmalı bilmiyorum....
Hafta sonu mesaj yazma zorunlulugu yok diye biliyorum.
Allah hayir etsin nolduki.iki gündür neden iyi hissetmiyorsun kendini?Kaynanan sorunmu cikartiyor?
ne gelen var ne giden ohhhhhh valla

Azerikızı birinci olmuş tebrik ederim. arkadaşım
Tesekkürler canim.
aynen öyle yaptım az önce geldim sahile indik deniz havası iyi geldi ilaç aldım sabah kafam 1500 sarhoş gibiyim....
sen Istanbulun neresinde oturuyorsun canim?Benim ailemde Istanbulda lar

Azeri kızı huuuu huuuuuu
nasılsın canım,
benim kilolarımın sebebi sen ve senin tariflerinken,,,sen diyet yapıyorsun öyle mi:)
ne kadar bilirsen o kadar kilo alıyorsun,şahsen ben öyleyim,o tarifi dene,bu yemeği dene derken hooop bir bakıyorum almışım.
Hepinizin mutlu olduğunuz kilolara ulaşmanızı diliyorum,sevgili 7.takım üyeleri

azeri kızı valla doğru dedin bende uyuz oluyom o yiyipte fıstık gibi gezenlere :)))

menümü yazayım size kızlar

sabah

ballı sirkeli su

1 haşlanmış yumurta
2 küçük dilim kızarmış ekmek
2 yeşil 3 yeşil zeytin
1 kk peynir
2 fincan çay

ara
1 portakal 1 küçük kivi

öğle
2 kepçe tel şehriyeli tavuk çorbası
patatesli havuçlu yoğurt 3 yk

ara
türk kahvesi avcumun içi kadar naturel kuruyemiş

akşam
2 köfte 2 elma dilim patates firında izmir köfte yapmıştım ondan
1 ince dilim defte yapraklı tavuk
1yk bulgur
öğlendeki yoğruludan yedim

her akşam 18:30 a kadar akşam yemeğini yiyiyoz

8 gibide 2 fincan çay içtim 1 avuçiçi naturel kuruyemiş

kızımla bol bol yabancı hızlı müziklerde dans ettik spor niyetine. ama geceye doğru yine sporumu yapacağım.

Son düzenleme:
Back
X