korkma canim korkma acitmadan yenecem ne oldugunu anlamayacan bilebi bakacan ki yenilmissin .aksam beni gorsen gulerdin halime.gece saat 10 da canim nasil boyle kocaman bir ekmek arasi istiyor yerimde duramiyom .dedim yabisey olmaz ye bitane sonra sen geldin gozumun onune kis kis guluyordun o anda bende istah mistah kalmadi sanki kuzu yedimsanada hayırlı cumalar canım Allah cemi cümlemizin dualarını kabul etsin inşallah.
yavrum korkuttun beni valla sen böyle geldikçe ben daha çok hırslanıyom ama korkuyom da ama elimden geleni yapacağım sen bittin kuzummmm ben seni tost yapar yerim 1 bardak ayranla sen rahat ol bebemmmm![]()

olsun ben seni 12oilerle gececem bak goryediklerimi yazayım size
ballı sirkeli suyumu içtim
pirinç lapamı yaptım ama hepsini bitiremedim 2 yk kaldı.
ara
1 portakal 1 mandalina 1 kivi
canım hiçbirşey yemek istemiyo ama yemem lazım boğazlarım acıyo yine hastalık geliyo galiba bıktım hasta olmaya yaaaaaaaaaaa offffffffffffff
ganfed canım 120 cal yakmışsınben onu sadece bisiklete binerek yakıyom yavrum daha çok çalışman lazımmmm kuzummm
bisikletime bindim. 10 dk.
leslie 1 yaptım 14 dk.
kalça ve göbiş hareketlerimide bitti hergün aksatmadan yaparım belki haftasonu biraz düzensizlik olur eşim evde olunca olmuyo bazen

afiyet bal olsun da zahter ne ben ilk defa duydum .yenecek biseymi yoksa yazim hatasimi anlamadim acikcasi:26::26::26:menümü yazayım sabah 11 de 1 portakal yedim
öğlen 1de 3 dilim ekmekle 1.5 kk peynir , 1 tatlı kaşığı kabak kavurması , 1 yk yoğurt , kavurma haşlanmış kırmızı biber , zahter
ara 3te 1 elma yerim
olmadin ki canim bu kuirallar yeni koyuldu kimse de ceza puani yoktucanım cok uydugumu dusunmuyorum ama ertesı gun acısını cıkardım sanırım
belırttıgım gıbı uyamadım cnm tabıkı ama dedıgım gıbı dun acısını cıkardım
hayırlı olsun tartın sekerım
katılıyorum
cnm yaaaa uzuldum valla ama bu gazla sen ne kılo verırsın sımdı
yasasın demek benlesın kalbım temız pasacım bak benımsız dedım oldu hehe
verıcem cnm ınsallah benım boy 162
cok sevındım yaaaa kucucuk kuzucuk demek ıyılestı
cnm calısıyorum ben oglen geldım bıseyler atıstırdım falan ondan sonra 2 gıbı basladım temızlıgeve aksamı buldu yorgunluktan da geberdım tabıkı
cnm haklı olabılırsınız ama ben haftada otuz mesaja bu yuzden evet demıstım cunku ben normalde de ısten gelınce ve ancak kızım uyuyunca gırebılıyorum cunku elımde laptop gordumu cekıstırıyor bı sekılde de dusuyorrr uyuyunca temızlık yapmaya basladıgım ıcın de dıger zamanlarda gıremedım zaten belırtmıstım haftada otuz mesaj olsa daha ıyı olur dıye gerberaya da cunku boylelıkle uygun zamanımda ıstedıgım kadar mesaj yazabılırdım ama koskoca takım tabıkı benım ıcın kuralları degıstırmek zorunda degıl ama kaptanım mazaretlı oldugunda bıldır demıstı bende oyle yaptım yanı oyle kafadan uydurmadım hafıfe adıgım ıcın falan degıl takımımı gercekten onemsıyorum ama sanırım ıstemedn dıskalıfıye olmak zorunda kalıcam
hep beraber verecegiz ama sen pasamdan kork hatun gecen hafta 2.5 kilo verdi ona gore calis,kostur terat yag yakselam canlarım sanırım ben dıskalıfıye oldum bıle cunku ıkı ceza puanım vardı zaten bu uc oldu neyse sızı sevıyorum yınede takıpteyım tabı bu kural dısı degılse sızlerle kılo varmek ıstıyorum yıne de

canım yaaa öyle düşünme bir çözüm yolu bulunur bence. katı kurallar olan bir takım değiliz sonuçta gerbera ve anşaa bir yol bulur sanırım
evet şükürler olsunki artık bir tartım var. eşimin halasının kızı dün gelmişti tartıldı. 53 falan çıktı. bugün aradı beni diyo senin tartı 3 kilo fazla tartıyor. dışarıda tartılmış. kafam karıştı. ama ben tartımdan yola çıkarak zayıflayacağım.
canim belki disardaki tarti 3 kilo az tartiyordur o ihtimalde var o yuzden sen kendi tartini baz en dogrusu o .hem fazla giderse zarari olmaz demi yeterki verelim