valla aynen ole de hıcbırı benımkı kadar karaktersız olamaz onun ıcın oglu bıle onemlı degıl cunku varsa yoksa parasorma şekerim bu kaynanalar hep mi böyle altından köprü yap üstünden geçir yinede yaranılmıyor,acaba ben nasıl bir kaynana olacağım acaba bak heyecanlandım inşallah evladımı ve gelinimi üzmeyecek bir kaynana olurum...
degıstırmeye calısmıyorum hayatım anlatmaya calısıyorum derdımı ama onemlı degıl artık ona da calısmayacagım ama ıkı gun sonra yıne baslar para gonderın demeye hem ogluyla konusmuyor ıtıyor hemde parasını ıstıyor yuzsuzluge bak buda bana koyuyor sabahın korunde ben onun ıcın gıtmıyorum ıse annem olmayınca cocuguma kreste bakacaklar cocgumu onun ıcın rezıl etmıyorum orada buradacanım kimse için ne üzül nede kafaya tak sadece kendini yıpratırsın hayatım kimseyide değiştirmeye çalışma olmuyo çünkü deneyimli biri olarak diyomboşveeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr kimse senden kıymetli önemli değil canım. o okadar insanmış
nıye gıdıyon cnm takımdan nıye ayrılıyon anlamadmdemi ya artik birazda fidan gibi gezelim ne o oyle futbol topu gibi yuvarlaniyoruz haydi fistiklar asilin diyetlere bu hafta bitti bitecek iki gune bildirim var sakin kilo almis olarak cikmayin karsima bozusuruz ha:))saka saka
bosver be guzelim sen ustune duseni yaptin gerisi onlara kalmis
insallah iyi seyler soyler .senden moralle bizde asiliriz diyete demi ama
vella ben garanmti veremem kesin cadi kaynana olacamDDD
ay ne icine atiyorsun sende ona sok lafi hik deyip otursun .uzuldugun seye bak
valla ben herhalde o diyeti kesinlikle yapamam bana gore degil yani herseyden yemeliyim bu yasak o yasak dinlemem hic yeterki canim istesin
sen ne yedin aksam anlamadim sadece yogurtmu .ayricada devret deretmesinede guzel rakibem arada da beni kontrole gel .bak bakayim ganfedin ne alemde verdimi aldimi yattimi kalktimi.bak eger bakmazsan yenilecen banaona gore.kocaciginada soyle bi rakibem var dusman basina bu hafta canima okudusana cok yedirmesin soyle
![]()
valla keske sana yollasaymısım ıyı valla senın adına sevındım allah benım kaynana gıbı cıngenesını kımseye vermesınKIZ SEN YANLIŞ YERE YOLLAMIŞIN BE
BANA YOLLASAYDIN KEŞKE
İŞŞALLAH KIYMET BİLİRLER
AHANDA BİR KAYNANA VAKASI DAHA BENİM KAYNANAM ÇOK İYİDİR ALLAH VAR BAZI HUYLARI HARİÇ![]()
selam yavrular nasılsınız bakalım yaaa neden ben birşey sorunca cevap alamıyom anlamadım aşk olsun size yaaa sıkılaştırıcı bir krem falan sormuştum arkadaşlar sıkılaşamıyom o kadar spor yapıyom da. kullanan varmı bi tavsiyeniz varmı
canım evi temizlemek istiyo ama benim yaramaz kızımlada zor oluyo ama canım yapmak istiyo hergün bir odayı temizliycem bugün mutfaktan başlıycam dolaplar silinmek istiyo artık birazda düzenliyim hep aynı düzende benim canım sıkılıyo. aynı tabakta yemek yemekten bile sıkılan bi kişiyim![]()
cnm uc gunluk sporla sıkılasmaz onlar bence bıraz daha sabret