Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canım aramıza sen burada iyi kilo verirsin deli gibi yarış var bu takımda iyi yerdesin emin ol
canım yaaa eşim istemiyo face falan açmamı bende ısrar etmiyom ikimizin arkadaşları genelde ortak ondan bakıyom istemiyo bende açmıyom.valla birincilik koltuğu belli benim ikincilik için yarıştasın canım ganfed ilecanım az kaldı anlamında dedim tabiki buradayım şimdilik tabiki belkide kilo vermem durur kalırım öylece aynı kiloda haftalarca
canım yaaa birşey kaybetmek değil eşim istemiyo zaten inanki faceyle ilgilenecek zamanım pek yok gibi eşim istemiyo bende ısrar etmedim açmak için. seni bırakmam paşam yaaa sen çok tatlı ve komik bi arkadaşsın yorumların güldürüyo beni valla . ganfede gaz olsun diye emekli oluyom falan dedimbakalım tartılmadım kilo durumları nasıl şimdilik bilmiyom ama son tartıldığımda iyiydi.
valla bende ütü yapmasını çok severim yardıma gelemmi kızlarrrrrrrrrrrr
canım ben ablamın oglndan biliyorm dün gittim mesela evi topladım arkamı döndüm baktımkibebek olsun sen zor yaparsın ev işini temizliği şimdi yap yaptığını bende öyleydim akşama kadar temizle dur aynı yerleri şimdi de hiç küçücük mutfağım var onu bile bugün yapamadım kızımdan yumurtaları kırdı kurufasülyeleri makarnaları döktü daha sayayımmı?![]()
kizlar elektrik kesildi cepten yazıyorum beni idare edn
hiçbir kuvvet bizi takımdan ayrı koyamaz işte örneği
helal arkadaşıma valla
canım blgr şöyle köy blgru yogurtda kattım yedim ekmekte kepek ekmegi çorbayla yedim akşamada 1 adet elma yedim yürüyüş yaptım 2 saatcanım yaa afiyet olsun da öğlendeki yediklerin biraz fazla hem bulgur pilavı hemde ekmek var bence birini tercih etseydin
spor yapmıyon mu ayol sen????:26::26::26:
canlar benim bugün biliyorsunuz moralim cok bozuk.hicbisey yazasim yok.birazdan yaticam.mnümü hic yazmiyim cünkü moral bozuklugundan hic bisey yemedim.iyi geceler
Kızlar merhabalar ben geçen sene diyet grupların 14. gruptaydım. Ancak okul kpss falan derken malesef grupla çok ilgilenemez olmuştum. Bende boşuna grupta yer tutmayayım diye ayrılmıştım. Şimdi okul bitti işe başladım kısacası diyete başlamak için hiçbir bahanem kalmadı. Geçen hafta erkek arkadaşımdan evlenme teklif aldım ama bu kilolarla evlenmek istemediğim için seneye ertelemeye çalışıyorum.Bu arada diyete ve akapuntura başladım. Ama tek başıma yapamıyorum beni de gruba kabul edebilir misiniz?![]()
canım sagolasın bebemkızlar hepimizin kandili mübarek olsun herkesin duaları kabul olsun innnşallaaaaahhhhh,mutfağı temizledim çok yoruldum belim ağrıyor uzandım birazdan spora gitmeyi düşünüyorum sonra pazarda gezeriz 2,5 da lazer randevum var,ne yemek yapacağımı bilmiyorum lütfen fikir istiyorum....
paşam resimlerine bayıldım çok hoş çıkmışsın kızzzzz sen kaç kilsun şimdi boyun kaç fazla kilon yok gibi duruyor ....
kızlar hepimizin kandili mübarek olsun herkesin duaları kabul olsun innnşallaaaaahhhhh,mutfağı temizledim çok yoruldum belim ağrıyor uzandım birazdan spora gitmeyi düşünüyorum sonra pazarda gezeriz 2,5 da lazer randevum var,ne yemek yapacağımı bilmiyorum lütfen fikir istiyorum....
canım sagolasın bebemyemek ne desem :44:mercimek çorbası ıspanak yemegi makarna salata yap bebem
şimdi kaç kiloysam oym bebem 81 kilo yoktum burda bu halimle eltim ban aşişko diyorya yuh derim ben artık
eşim annesinin yanında kardeşinin evini yapıyor birazdan bende çıkıcem
bugün malm kandil büyüklerimizin hayır duasını almak lazım kayınpederim beni çok özlemiş
gidiyimde elini öpeyim adamcagınız
eltim aradı demin ben geçiyorm sende gel dedi aman oda geiyormş gene beni sinir edicek
gitmesen kaynanamların gözünde prim yapıcek aman eşimde kızıcek ne yapsam mecbr el mahküm giidcem namazı kılıyım düşerim yollara
b resimleri yeni çektiridm aynı kilodayım ama hatn bir inandıramadım gittikendi totosna bakmıyor zaar
ona inat 70 düşmezsem benim adım paşa olmasın
AHANDA YAZIYORUM BURAYA
BEN GEÇ GELİRİM GİREMZSEM KIZMAYIN OLRM YEDİKELRİMİ YAZARIM GELİNCE İŞŞALLAH KAYNANAM DİRETMEZ KALIN DİYE :18::18:
canım yaa afiyet olsun da öğlendeki yediklerin biraz fazla hem bulgur pilavı hemde ekmek var bence birini tercih etseydin
spor yapmıyon mu ayol sen????:26::26::26:
Kızlar merhabalar ben geçen sene diyet grupların 14. gruptaydım. Ancak okul kpss falan derken malesef grupla çok ilgilenemez olmuştum. Bende boşuna grupta yer tutmayayım diye ayrılmıştım. Şimdi okul bitti işe başladım kısacası diyete başlamak için hiçbir bahanem kalmadı. Geçen hafta erkek arkadaşımdan evlenme teklif aldım ama bu kilolarla evlenmek istemediğim için seneye ertelemeye çalışıyorum.Bu arada diyete ve akapuntura başladım. Ama tek başıma yapamıyorum beni de gruba kabul edebilir misiniz?![]()
canlar benim bugün biliyorsunuz moralim cok bozuk.hicbisey yazasim yok.birazdan yaticam.mnümü hic yazmiyim cünkü moral bozuklugundan hic bisey yemedim.iyi geceler
kızlar hepimizin kandili mübarek olsun herkesin duaları kabul olsun innnşallaaaaahhhhh,mutfağı temizledim çok yoruldum belim ağrıyor uzandım birazdan spora gitmeyi düşünüyorum sonra pazarda gezeriz 2,5 da lazer randevum var,ne yemek yapacağımı bilmiyorum lütfen fikir istiyorum....
canım sagolasın bebemyemek ne desem :44:mercimek çorbası ıspanak yemegi makarna salata yap bebem
şimdi kaç kiloysam oym bebem 81 kilo yoktum burda bu halimle eltim ban aşişko diyorya yuh derim ben artık
eşim annesinin yanında kardeşinin evini yapıyor birazdan bende çıkıcem
bugün malm kandil büyüklerimizin hayır duasını almak lazım kayınpederim beni çok özlemiş
gidiyimde elini öpeyim adamcagınız
eltim aradı demin ben geçiyorm sende gel dedi aman oda geiyormş gene beni sinir edicek
gitmesen kaynanamların gözünde prim yapıcek aman eşimde kızıcek ne yapsam mecbr el mahküm giidcem namazı kılıyım düşerim yollara
b resimleri yeni çektiridm aynı kilodayım ama hatn bir inandıramadım gittikendi totosna bakmıyor zaar
ona inat 70 düşmezsem benim adım paşa olmasın
AHANDA YAZIYORUM BURAYA
BEN GEÇ GELİRİM GİREMZSEM KIZMAYIN OLRM YEDİKELRİMİ YAZARIM GELİNCE İŞŞALLAH KAYNANAM DİRETMEZ KALIN DİYE :18::18:
canım benim hepimizin kandili mübarek olsun inş. tüm dualarımız kabul olur. ben valla dün ezo gelin çorbası yaptım et suyu ile şimdide akşamdan kurufasülye oslamıştım onu pişiriyom kuruyu özledim valla bizim menü böyle
istersen fırında izmir köfte yap yoğurt çorbası olabilir, ne biliyim işte şimdilik aklıma bunlar geldi umarum işine yarar.
paşam bende bebek olmadan önce aynı ama aynı senin anlattığın gibiydim gardıropta sanki eşyalara ip çekmişsin o kadar düzenliydim şimdi salmadım ama bebek olunca yapamıyorsun benim kızım yürüyorda 1.5 yaşında sayılır dur durağı yok. Eşimin arkasında önünde idim ne isterse ben yapıyordum şimdi valla kendisi. Akşam bizim oturma odasını görmeliydim ana baba günü oyuncaklar odanın her yerinde ama her yerinde çoraplar eşimin gömleği yastıklar offfffffffffffffffffff kızım babasıyla gitti yattı topla babam topla anca bitti. Bu günlerini çok arayacaksın diyim sana yaradanım tez zamanda hayırlı bir evlat versin inşallah sana arkadaşım
canım bende diyorm 3 işlkindiyi kılıyım giidyim oraya varmam 5 blr akşamı kılarım 2 saat otrm sonra ver elini ev alırım dantelimi dürterim konşmam olr bitercanım sakın muhatap olma söylesin dursun suskunluğunla ona ceza ver bak çok işer yarıyor dene bak. Ne derse desin çekemiyo seni emin ol
canım eşimle olan ve tek vardıya o resim yeni degil am ayatak odasındakiler yeni canımcnm fazla değil aslında ekmek değişimi yapmış gözüküyor bütün ekmekleri toplasan 3 dilim yapmış onun kilosundaki bir bayan için 3 dilim gayet normal aslında
Hoşgeldin cnm dün ok yorgundum kuralları koyamadım birazdan eklerim sana uymayan bir kural olursa sölyrsin
Cnm ya anlıyorum seni aslında bizde akrabadan hatta 1. Derece akrabadan darbe yedik bir zamanlar bizde senin gibiydik emin ol zamanla herşey değişiyor su akar yolunu bulur derler ya öyle oluyor gerçekten herşey düzene giriyor
amiiiiiiiiiinnnnnnnnn cnm hepiniz kandilini kutluyorum
Kıs o resimler yeni değildi demi daha önce görmüştüm diyom bende![]()
bıraz daha sabret cnm bence ama ıstersen alphanovanın sıkılastırıcı kremlerı varcanım uzun zamndır yapıyom arada bıraktığım oluyo birkaç günlük ama devamlı yapıyom hiçbir gelişme yok sanırım yaaa üzülüyom
cnm benım ınsan sırrı varsa bıle gdıp kırk kat yabancısına solemelı helekı akrabaya asla akrabanın akrabaya ettıgını akrep etmezmıs derler yaSelam arkadaslar.canim cok SIKKIN bugün.anlamiyorum anlayamiyorum bu akrabalari.iyi zannediyorsun bir sir veriyorsun ama o sir olmaktan cikip tüm bölgeye hatta uluslararasini gecip diger ülkelerede yayiliyor.moralim cok bozuk yaaa.esimin amcasi ve amcasi oglu gille kendi aramizda bisey konustuk.acip hem buradaki hemde Türkiye'deki akrabalara laflari büyüterek degistirerek anlatmislar.hesap sorunca da suclu beni yaptilar.simdi suclu benmisim.bana küsmüsler.hayret bisey yaaa.ya ben ne kadar salagim.nasil güvenip bir akrabaya bisey anlatirsin be saftirik.kendime cok kiziyorum.kücücük bir olayi balon gibi sisirip büyütmeye ne meraklilar akraba denen varliklar.ya ben akrabalarim hakkinda ne sirlar biliyorumda kimseye bisey anlatmiyorum.offfff la havle ve la guvvete illa billahil aliyyil azim.icim SIKILyor.
20 dakıkayı ızleyen varmı kızlar harıkabır dızı yabancı fılmden calıntı senaryo ama olsun yıne de cok heyecanlı ve huzunlu
bıraz daha sabret cnm bence ama ıstersen alphanovanın sıkılastırıcı kremlerı var
cnm benım ınsan sırrı varsa bıle gdıp kırk kat yabancısına solemelı helekı akrabaya asla akrabanın akrabaya ettıgını akrep etmezmıs derler ya
hadi bakalım ınşallah...anşaaacımmmm benim tşk ederim menüm için evet bomba bomba geliyom inş. canım az kaldı 50 yeee az kaldı bu hafta olmazsa haftaya biter bu iş.![]()
mezun mu helal olsun sıze....galiba bu hafta ikimizde mezun oluyoruz bahayk cim
canım hoşgeldın takımımıza...171 de ayrilmisim 292 deymisiniz suan..bide 63.5 la ayrilmisim.
mantıyı uap yeme adalet mı bu allahımm...selam kızlar,bugün çok yoğun bir gündü yemin ederim yeni oturdum,kadı olmak ne zor yaaa herkesten önce kalkıyorum ve yatıyorum,sabah emine hanıma gittim geldim ev işi sonra spor sonra mantı yaptık kaynanamla sonra yusuf ve eşim geldi çocukları yıkadım şimdi kızı emziriyorum işte böyle....
saol canımm senınde kandılın mubarek olsun...ben karnıbahar yaptım akşama patates havuc ve kıymalı...kızlar hepimizin kandili mübarek olsun herkesin duaları kabul olsun innnşallaaaaahhhhh,mutfağı temizledim çok yoruldum belim ağrıyor uzandım birazdan spora gitmeyi düşünüyorum sonra pazarda gezeriz 2,5 da lazer randevum var,ne yemek yapacağımı bilmiyorum lütfen fikir istiyorum....
gerberacım cok azımlısın bu aralar nazr değmesın....kahvaltımı yazayım
troid ilacımı içtim
1 domates, 1yk lor, 2 dilim ekmek, 1 yk zeytinyağı, maydonoz
ara
yarım elma
öğlen
Şükür kavuşturana...
Sabah spora geç kaldım...birde hemen yemek yiyip spor yapmak doğru değilmiş bu yüzden sabah kahvaltım biraz sekteye uğradı. İlacımı, elma sirkemi içip bir parça dil peyniri yiyip spora koştum. 1saat step yarım saat aerobic, bugun step çok eğlenceli geçti. Gün geçtikçe haraketleri daha kolay yapıyorum ve mutlu oluyorum. Birde bugun ilkkez bu kadar çok terledim. Sonra, markete git gel evi toparla duş al vs. derken saat gene öğleni geçti... Tam bir kahvaltı yapmadığım için yemek yiyesim yoktu muhteşem omletimden yaptım. 3ad. mantar, 2dilim salam, bir adet sivri biber ve 2 yumurtadan. Beyaz light beynir ile yedim. Şimdi yeşil çayım demleniyor...
sevgiler....
kızlarrr nasılsınız nasıl gıdıyor sanırım sızın dıyetler tam gaz devam edıyor offf yaaaaa su okul tatıle gırseydı
kızlar ben de face te olmak ıstıyorum ama nasıl katılıcam