• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

paşam resimlerine bayıldım çok hoş çıkmışsın kızzzzz sen kaç kilsun şimdi boyun kaç fazla kilon yok gibi duruyor ....

hoşgeldin canım aramıza sen burada iyi kilo verirsin deli gibi yarış var bu takımda iyi yerdesin emin ol:52::52::52::1::1::1:

canım yaaa eşim istemiyo face falan açmamı bende ısrar etmiyom ikimizin arkadaşları genelde ortak ondan bakıyom istemiyo bende açmıyom.valla birincilik koltuğu belli benim ikincilik için yarıştasın canım ganfed ile:9::9: canım az kaldı anlamında dedim tabiki buradayım şimdilik tabiki belkide kilo vermem durur kalırım öylece aynı kiloda haftalarca:27::27::27:

canım yaaa birşey kaybetmek değil eşim istemiyo zaten inanki faceyle ilgilenecek zamanım pek yok gibi eşim istemiyo bende ısrar etmedim açmak için. seni bırakmam paşam yaaa sen çok tatlı ve komik bi arkadaşsın yorumların güldürüyo beni valla . ganfede gaz olsun diye emekli oluyom falan dedim :32::32::32: bakalım tartılmadım kilo durumları nasıl şimdilik bilmiyom ama son tartıldığımda iyiydi.

valla bende ütü yapmasını çok severim yardıma gelemmi kızlarrrrrrrrrrrr
:5::5::5:sakın diyim kiloy verenler tek tek beni terkedip gidiyor:14:ben onları çok özlüyorm :14:haberleri yok :30:
bebek olsun sen zor yaparsın ev işini temizliği şimdi yap yaptığını bende öyleydim akşama kadar temizle dur aynı yerleri şimdi de hiç küçücük mutfağım var onu bile bugün yapamadım kızımdan yumurtaları kırdı kurufasülyeleri makarnaları döktü daha sayayımmı?:52::52::52::52:
canım ben ablamın oglndan biliyorm dün gittim mesela evi topladım arkamı döndüm baktımki :30::30:oyncakları gene saçmış bir yere ablama diyorm abla ne oyncagı alıyorsn almada bralarda bozlmasın diyorm diyor sen dogur görürüm ben seni:9::9:aman be çock sonuçta ben on bir gözümden bri gözüme sakınmam canım varsın yapsın ebn toplarım hem bana spor olur:27::27:okadar hasretimki evladımın kokusuna:14::14:bana hep öle diyorlar çocuk yokki temizsiz hele bri çock olsn diyorlar eşimde diyor o gene yapar yatmaz yapar benim karı çok fena bir otrdgm yerden kalmayayım hemen düzeltür kanepeyi der :9::9:bugün diyor kemerim nerde bende dedim nerde kıkardıysan orda oda demezmi çıkardıgım yeri bulsam olay biticek :9::9:geçem eşimin tarafını düzeltim sen git en alttaki kazagı çek düzenimi boz:47:bir kavga ettik sorma şimdi eskisi gibi benden istiyor getir diye :9::9:kardeşim örnek veriyim benim üst kata bir gelin taşındı neyse bebegi old kızı dedi paşa bu kız iş yaptırmıyor ölemi dedim sopktm mutfaga bebek arabasını koydm kızı içine ileri geri drmyor sabır dedim sonra yer yatagı varya bbegi koyp sallıyorsn he onn üstüne koydm bir yandan çorba karıştırıyorm bir yandanda bebegi ayagımla sallıyorm arkadaşı bir kahkaha ttt vallahi kız senden korkulur:9::9::9:anlıcagın gştti yere kadar bir hym var disiplinliyim eşim bazen der nazi kampı burdan iyi:9::9::9:bebekte olursa söz seni buulr yazarım böle böle diye:14::14:
kizlar elektrik kesildi cepten yazıyorum beni idare edn
:27::27:takım azmine bayıldım aferim :9::9:
hiçbir kuvvet bizi takımdan ayrı koyamaz işte örneği:9::9::9::9:
helal arkadaşıma valla
:60::60::60::60:manyak ne güldüm yazdıgına bayılazam şimdi :60::60::60:
canım yaa afiyet olsun da öğlendeki yediklerin biraz fazla hem bulgur pilavı hemde ekmek var bence birini tercih etseydin
spor yapmıyon mu ayol sen????:26::26::26:
canım blgr şöyle köy blgru yogurtda kattım yedim ekmekte kepek ekmegi çorbayla yedim akşamada 1 adet elma yedim yürüyüş yaptım 2 saat:32::32:anlıcagın yediklerim eridi:9::9:ben her şeyi hesap ederek yiyorum :27::27:ama allah var pilav güzeldi:9::9:bgün yataktan kalktım belim tutulmuş ne yapsak:27::27:
canlar benim bugün biliyorsunuz moralim cok bozuk.hicbisey yazasim yok.birazdan yaticam.mnümü hic yazmiyim cünkü moral bozuklugundan hic bisey yemedim.iyi geceler
:64::64::64::64:aman salla gitsin benim gibi kafaımı yicen :63::63:sen rabbime dogru ol gerisi boş:16::16:örnek bak bana eltim benle ugraşmasından bıktım ama ne yapayım benim imtihanım diyorm okadar:5::5:
Kızlar merhabalar ben geçen sene diyet grupların 14. gruptaydım. Ancak okul kpss falan derken malesef grupla çok ilgilenemez olmuştum. Bende boşuna grupta yer tutmayayım diye ayrılmıştım. Şimdi okul bitti işe başladım kısacası diyete başlamak için hiçbir bahanem kalmadı. Geçen hafta erkek arkadaşımdan evlenme teklif aldım ama bu kilolarla evlenmek istemediğim için seneye ertelemeye çalışıyorum.Bu arada diyete ve akapuntura başladım. Ama tek başıma yapamıyorum beni de gruba kabul edebilir misiniz? :48:

hoş geldin canım takım kaptanımız görürüse yazını işşallah kabl eder bende akapntra gittim gfayda görmedim işşallahs en görürsün :16:

kızlar hayırlı kandiller kandiliniz mubarek olsn :16::16::16:yedieklrimi akşama yazıcam toplu haberiniz olsun :6::6:

kızlar hepimizin kandili mübarek olsun herkesin duaları kabul olsun innnşallaaaaahhhhh,mutfağı temizledim çok yoruldum belim ağrıyor uzandım birazdan spora gitmeyi düşünüyorum sonra pazarda gezeriz 2,5 da lazer randevum var,ne yemek yapacağımı bilmiyorum lütfen fikir istiyorum....
canım sagolasın bebem :3::3:yemek ne desem :44:mercimek çorbası ıspanak yemegi makarna salata yap bebem :29:
paşam resimlerine bayıldım çok hoş çıkmışsın kızzzzz sen kaç kilsun şimdi boyun kaç fazla kilon yok gibi duruyor ....

:9::9:şimdi kaç kiloysam oym bebem 81 kilo yoktum burda bu halimle eltim ban aşişko diyorya yuh derim ben artık:14::14:eşim annesinin yanında kardeşinin evini yapıyor birazdan bende çıkıcem :10::10:bugün malm kandil büyüklerimizin hayır duasını almak lazım kayınpederim beni çok özlemiş :9::9:gidiyimde elini öpeyim adamcagınız:16::16:eltim aradı demin ben geçiyorm sende gel dedi aman oda geiyormş gene beni sinir edicek:47::47:gitmesen kaynanamların gözünde prim yapıcek aman eşimde kızıcek ne yapsam mecbr el mahküm giidcem namazı kılıyım düşerim yollara:10::10::10:
b resimleri yeni çektiridm aynı kilodayım ama hatn bir inandıramadım gitti:9::9:kendi totosna bakmıyor zaar:33::33:ona inat 70 düşmezsem benim adım paşa olmasın :47::47::47:AHANDA YAZIYORUM BURAYA:57::63::63:BEN GEÇ GELİRİM GİREMZSEM KIZMAYIN OLRM YEDİKELRİMİ YAZARIM GELİNCE İŞŞALLAH KAYNANAM DİRETMEZ KALIN DİYE :18::18:

kızlar hepimizin kandili mübarek olsun herkesin duaları kabul olsun innnşallaaaaahhhhh,mutfağı temizledim çok yoruldum belim ağrıyor uzandım birazdan spora gitmeyi düşünüyorum sonra pazarda gezeriz 2,5 da lazer randevum var,ne yemek yapacağımı bilmiyorum lütfen fikir istiyorum....

canım benim hepimizin kandili mübarek olsun inş. tüm dualarımız kabul olur. ben valla dün ezo gelin çorbası yaptım et suyu ile şimdide akşamdan kurufasülye oslamıştım onu pişiriyom kuruyu özledim valla bizim menü böyle
istersen fırında izmir köfte yap yoğurt çorbası olabilir, ne biliyim işte şimdilik aklıma bunlar geldi umarum işine yarar.

paşam bende bebek olmadan önce aynı ama aynı senin anlattığın gibiydim gardıropta sanki eşyalara ip çekmişsin o kadar düzenliydim şimdi salmadım ama bebek olunca yapamıyorsun benim kızım yürüyorda 1.5 yaşında sayılır dur durağı yok. eşimin arkasında önünde idim ne isterse ben yapıyordum şimdi valla kendisi. akşam bizim oturma odasını görmeliydim ana baba günü oyuncaklar odanın her yerinde ama her yerinde çoraplar eşimin gömleği yastıklar offfffffffffffffffffff kızım babasıyla gitti yattı topla babam topla anca bitti. bu günlerini çok arayacaksın diyim sana Yaradanım tez zamanda hayırlı bir evlat versin inşallah sana arkadaşım

canım sagolasın bebem :3::3:yemek ne desem :44:mercimek çorbası ıspanak yemegi makarna salata yap bebem :29:

:9::9:şimdi kaç kiloysam oym bebem 81 kilo yoktum burda bu halimle eltim ban aşişko diyorya yuh derim ben artık:14::14:eşim annesinin yanında kardeşinin evini yapıyor birazdan bende çıkıcem :10::10:bugün malm kandil büyüklerimizin hayır duasını almak lazım kayınpederim beni çok özlemiş :9::9:gidiyimde elini öpeyim adamcagınız:16::16:eltim aradı demin ben geçiyorm sende gel dedi aman oda geiyormş gene beni sinir edicek:47::47:gitmesen kaynanamların gözünde prim yapıcek aman eşimde kızıcek ne yapsam mecbr el mahküm giidcem namazı kılıyım düşerim yollara:10::10::10:
b resimleri yeni çektiridm aynı kilodayım ama hatn bir inandıramadım gitti:9::9:kendi totosna bakmıyor zaar:33::33:ona inat 70 düşmezsem benim adım paşa olmasın :47::47::47:AHANDA YAZIYORUM BURAYA:57::63::63:BEN GEÇ GELİRİM GİREMZSEM KIZMAYIN OLRM YEDİKELRİMİ YAZARIM GELİNCE İŞŞALLAH KAYNANAM DİRETMEZ KALIN DİYE :18::18:

canım sakın muhatap olma söylesin dursun suskunluğunla ona ceza ver bak çok işer yarıyor dene bak. ne derse desin çekemiyo seni emin ol

canım yaa afiyet olsun da öğlendeki yediklerin biraz fazla hem bulgur pilavı hemde ekmek var bence birini tercih etseydin
spor yapmıyon mu ayol sen????:26::26::26:

cnm fazla değil aslında ekmek değişimi yapmış gözüküyor bütün ekmekleri toplasan 3 dilim yapmış onun kilosundaki bir bayan için 3 dilim gayet normal aslında:34:

Kızlar merhabalar ben geçen sene diyet grupların 14. gruptaydım. Ancak okul kpss falan derken malesef grupla çok ilgilenemez olmuştum. Bende boşuna grupta yer tutmayayım diye ayrılmıştım. Şimdi okul bitti işe başladım kısacası diyete başlamak için hiçbir bahanem kalmadı. Geçen hafta erkek arkadaşımdan evlenme teklif aldım ama bu kilolarla evlenmek istemediğim için seneye ertelemeye çalışıyorum.Bu arada diyete ve akapuntura başladım. Ama tek başıma yapamıyorum beni de gruba kabul edebilir misiniz? :48:

hoşgeldin cnm dün ok yorgundum kuralları koyamadım birazdan eklerim sana uymayan bir kural olursa sölyrsin :40:

canlar benim bugün biliyorsunuz moralim cok bozuk.hicbisey yazasim yok.birazdan yaticam.mnümü hic yazmiyim cünkü moral bozuklugundan hic bisey yemedim.iyi geceler

cnm ya anlıyorum seni aslında bizde akrabadan hatta 1. derece akrabadan darbe yedik bir zamanlar bizde senin gibiydik emin ol zamanla herşey değişiyor su akar yolunu bulur derler ya öyle oluyor gerçekten herşey düzene giriyor

amiiiiiiiiiinnnnnnnnn cnm hepiniz kandilini kutluyorum:16:

kıs o resimler yeni değildi demi daha önce görmüştüm diyom bende :27:

Son düzenleme:
kahvaltımı yazayım
troid ilacımı içtim
1 domates, 1yk lor, 2 dilim ekmek, 1 yk zeytinyağı, maydonoz

ara
yarım elma

öğlen

canım benim hepimizin kandili mübarek olsun inş. tüm dualarımız kabul olur. ben valla dün ezo gelin çorbası yaptım et suyu ile şimdide akşamdan kurufasülye oslamıştım onu pişiriyom kuruyu özledim valla bizim menü böyle
istersen fırında izmir köfte yap yoğurt çorbası olabilir, ne biliyim işte şimdilik aklıma bunlar geldi umarum işine yarar.

bizde bugün kabak var pilav var yanına ne yerse artık babamın menüsü:34:

diyet olarak balkabağı kavrulup yanında yoğurtla :56::56: akşam yemeği olarak:34:

paşam bende bebek olmadan önce aynı ama aynı senin anlattığın gibiydim gardıropta sanki eşyalara ip çekmişsin o kadar düzenliydim şimdi salmadım ama bebek olunca yapamıyorsun benim kızım yürüyorda 1.5 yaşında sayılır dur durağı yok. Eşimin arkasında önünde idim ne isterse ben yapıyordum şimdi valla kendisi. Akşam bizim oturma odasını görmeliydim ana baba günü oyuncaklar odanın her yerinde ama her yerinde çoraplar eşimin gömleği yastıklar offfffffffffffffffffff kızım babasıyla gitti yattı topla babam topla anca bitti. Bu günlerini çok arayacaksın diyim sana yaradanım tez zamanda hayırlı bir evlat versin inşallah sana arkadaşım
:9::9::9:canım bebek bir tafafada paşayla köpük yetüyor yeminle yemleri tüyleri kakaları elimde ıslak mendil totolarında dolanıyorm :9::9:bebek konsna gelince işşallah bakarız bir o günler gelsinde:16::16:
canım sakın muhatap olma söylesin dursun suskunluğunla ona ceza ver bak çok işer yarıyor dene bak. Ne derse desin çekemiyo seni emin ol
canım bende diyorm 3 işlkindiyi kılıyım giidyim oraya varmam 5 blr akşamı kılarım 2 saat otrm sonra ver elini ev alırım dantelimi dürterim konşmam olr biter:33::33:rahmetli babamda derdi ne dserse cevap verme diye:9::9:
cnm fazla değil aslında ekmek değişimi yapmış gözüküyor bütün ekmekleri toplasan 3 dilim yapmış onun kilosundaki bir bayan için 3 dilim gayet normal aslında:34:

Hoşgeldin cnm dün ok yorgundum kuralları koyamadım birazdan eklerim sana uymayan bir kural olursa sölyrsin :40:

Cnm ya anlıyorum seni aslında bizde akrabadan hatta 1. Derece akrabadan darbe yedik bir zamanlar bizde senin gibiydik emin ol zamanla herşey değişiyor su akar yolunu bulur derler ya öyle oluyor gerçekten herşey düzene giriyor

amiiiiiiiiiinnnnnnnnn cnm hepiniz kandilini kutluyorum:16:

Kıs o resimler yeni değildi demi daha önce görmüştüm diyom bende :27:
canım eşimle olan ve tek vardıya o resim yeni degil am ayatak odasındakiler yeni canım :16::16:aynı kilodayım ne eksik ne fazla bu halime kilolu diyor:53::53:

canım uzun zamndır yapıyom arada bıraktığım oluyo birkaç günlük ama devamlı yapıyom hiçbir gelişme yok sanırım yaaa üzülüyom
bıraz daha sabret cnm bence ama ıstersen alphanovanın sıkılastırıcı kremlerı var
Selam arkadaslar.canim cok SIKKIN bugün.anlamiyorum anlayamiyorum bu akrabalari.iyi zannediyorsun bir sir veriyorsun ama o sir olmaktan cikip tüm bölgeye hatta uluslararasini gecip diger ülkelerede yayiliyor.moralim cok bozuk yaaa.esimin amcasi ve amcasi oglu gille kendi aramizda bisey konustuk.acip hem buradaki hemde Türkiye'deki akrabalara laflari büyüterek degistirerek anlatmislar.hesap sorunca da suclu beni yaptilar.simdi suclu benmisim.bana küsmüsler.hayret bisey yaaa.ya ben ne kadar salagim.nasil güvenip bir akrabaya bisey anlatirsin be saftirik.kendime cok kiziyorum.kücücük bir olayi balon gibi sisirip büyütmeye ne meraklilar akraba denen varliklar.ya ben akrabalarim hakkinda ne sirlar biliyorumda kimseye bisey anlatmiyorum.offfff la havle ve la guvvete illa billahil aliyyil azim.icim SIKILyor.
cnm benım ınsan sırrı varsa bıle gdıp kırk kat yabancısına solemelı helekı akrabaya asla akrabanın akrabaya ettıgını akrep etmezmıs derler ya

kızlarrr nasılsınız nasıl gıdıyor sanırım sızın dıyetler tam gaz devam edıyor offf yaaaaa su okul tatıle gırseydı

Şükür kavuşturana...

Sabah spora geç kaldım...birde hemen yemek yiyip spor yapmak doğru değilmiş bu yüzden sabah kahvaltım biraz sekteye uğradı. İlacımı, elma sirkemi içip bir parça dil peyniri yiyip spora koştum. 1saat step yarım saat aerobic, bugun step çok eğlenceli geçti. Gün geçtikçe haraketleri daha kolay yapıyorum ve mutlu oluyorum. Birde bugun ilkkez bu kadar çok terledim. Sonra, markete git gel evi toparla duş al vs. derken saat gene öğleni geçti... Tam bir kahvaltı yapmadığım için yemek yiyesim yoktu muhteşem omletimden yaptım. 3ad. mantar, 2dilim salam, bir adet sivri biber ve 2 yumurtadan. Beyaz light beynir ile yedim. Şimdi yeşil çayım demleniyor...
sevgiler....

20 dakıkayı ızleyen varmı kızlar harıkabır dızı yabancı fılmden calıntı senaryo ama olsun yıne de cok heyecanlı ve huzunlu

20 dakıkayı ızleyen varmı kızlar harıkabır dızı yabancı fılmden calıntı senaryo ama olsun yıne de cok heyecanlı ve huzunlu

bıraz daha sabret cnm bence ama ıstersen alphanovanın sıkılastırıcı kremlerı var

cnm benım ınsan sırrı varsa bıle gdıp kırk kat yabancısına solemelı helekı akrabaya asla akrabanın akrabaya ettıgını akrep etmezmıs derler ya

canım sağol senden başka hatırlamıyom bu konuda bana yardımcı olan sonunda bir Allahın kuluda beni duydu ve cevap verdi valla çok sağol. sinirleniyom bazen yaaa kırk kere soruyom birşeyi kimse takmıyo valla

canım o dizinin ilk 2 bölümünü izledim ama öylebir geçer zamankiye bakıyom iyicene saçmaladılar ama ne yapayım alışkanlık olmuş bu dizi ona bakıyom evet 20 dak. çok hoş bir dizi ilk 2 bölümde kalbim sıkıştı diziyi resmen ben yaşadım sanli

anşaaacımmmm benim tşk ederim menüm için evet bomba bomba geliyom inş. canım az kaldı 50 yeee az kaldı bu hafta olmazsa haftaya biter bu iş.:32::32::32::32:
hadi bakalım ınşallah...
galiba bu hafta ikimizde mezun oluyoruz bahayk cim
mezun mu helal olsun sıze....
171 de ayrilmisim 292 deymisiniz suan..bide 63.5 la ayrilmisim.

canım hoşgeldın takımımıza...
selam kızlar,bugün çok yoğun bir gündü yemin ederim yeni oturdum,kadı olmak ne zor yaaa herkesten önce kalkıyorum ve yatıyorum,sabah emine hanıma gittim geldim ev işi sonra spor sonra mantı yaptık kaynanamla sonra yusuf ve eşim geldi çocukları yıkadım şimdi kızı emziriyorum işte böyle....
mantıyı uap yeme adalet mı bu allahımm...
saol canımm senınde kandılın mubarek olsun...ben karnıbahar yaptım akşama patates havuc ve kıymalı...
kahvaltımı yazayım
troid ilacımı içtim
1 domates, 1yk lor, 2 dilim ekmek, 1 yk zeytinyağı, maydonoz

ara
yarım elma

öğlen
gerberacım cok azımlısın bu aralar nazr değmesın....
Şükür kavuşturana...

Sabah spora geç kaldım...birde hemen yemek yiyip spor yapmak doğru değilmiş bu yüzden sabah kahvaltım biraz sekteye uğradı. İlacımı, elma sirkemi içip bir parça dil peyniri yiyip spora koştum. 1saat step yarım saat aerobic, bugun step çok eğlenceli geçti. Gün geçtikçe haraketleri daha kolay yapıyorum ve mutlu oluyorum. Birde bugun ilkkez bu kadar çok terledim. Sonra, markete git gel evi toparla duş al vs. derken saat gene öğleni geçti... Tam bir kahvaltı yapmadığım için yemek yiyesim yoktu muhteşem omletimden yaptım. 3ad. mantar, 2dilim salam, bir adet sivri biber ve 2 yumurtadan. Beyaz light beynir ile yedim. Şimdi yeşil çayım demleniyor...
sevgiler....

bende dun akşam spor salonuna gittim ama kardıo yu zor bıtırdım 1 haftadır gitmıyodum resmen hamlamışım düzenlı gitmek lazım zamanla vucut adapte oluyo darısı bana

kızlarrr nasılsınız nasıl gıdıyor sanırım sızın dıyetler tam gaz devam edıyor offf yaaaaa su okul tatıle gırseydı

ben iyiyim valla canım diyetle ve ganfedle kafayı yiyicem taktı bana bu ganfed valla bakalım kim galip gelecek sen nasılsın bu hafta son canım okullar çok az kaldı dayan biraz

kızlar yediklerimi ve sporumu yazayım

sabah
ballı sirkeli su
kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği 5 siyah zeytin 2 küçük çatal salça 1 fincan çay

ara
2 şekerli türk kahvesi

öğle

2 kepçe ezo gelin çarbası

ara
1 elma 1 kivi

akşam