- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sendemi kek yedin
ben 1de yemiştim ama
çok acıktım yaa ne yesem bilmiyorum akşama kadar dinleneyim de dünün sayımını yapayım gecede bugünün sayımını yaparım haftaya gönüllü varmı kuramı çekelim:44:karar sizin
![]()
gandef
paşam
gerbera
berenim
dudujan
fiyona
nuhan
bahayk
roseberry
ohcanımadeysin
paşam haftanın rakip isimlerini kurada çekermisin![]()
tebrikler canim gercekten yendin ama bende neden gitmedi hala anlamis degilim insallah bu hafta atarim bari biktim artik bu halimden
yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu holeyyyyyyyyyyyyyyyyy ohhhhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhhhh hahahahahahahahah daha ne diyim sana şampiyonluğumu ilan ettim GANFEDİ YENDİMMMMMMMMMMMMMMM VARMI BAŞKA YENİLMEK İSTEYENNNNNNNNNNN
tebrikleri bekliyommmmmmmmmmmmmmmmmm kamponu çarptım canım sana aman ezilmeeeeeeeeeeeeeeee
canım yaaaa benim de aslında daha çok verirdim ama yavaş veriyom gitgide yavaşlayacak kilo verme bünye alışıyo duraklamaya geçiyo üzülme
hg aramiza fiyona insalah azarlamaya gerek aklmadan zayiflarsinkızlar öncelikle hepinize merhaba...benim adım özge boyum 1.61 kilom 61.buradan önce başka bir zayıflama takımındaydım mezun olup arkadaşlarımla vedalaştım ama vedalaşmayıp kilomu korumaya alsaymışım iyiymiş:)şimdi ki kilo hedefim 54 aslında daha fazla vermek istiyorum ama şimdilik 54 bi olayım...
şimdi takım lideri kimdir takımın bazı kuralları varmıdır beni bilgilendirirseniz sevinirim...eğer takıma aldıysam düzenli yemek yiyip düzenli spor yapıp sizlerle paylaşmak istiyorum bunları yapmayınca beni azarlamanızı istiyorum:))
hehe bosver saymiyim canim.valla caniniz ceker meker kizarsiniz banaaaa
bende bir ara kalorisepeti diye siteyi cok kullaniyordum.üye olmustum ve günlük kalorilerimi hesapliyordu.cok güzeldi
sagol canim.evet Allah düsürmesin bi daha:))görüsürüz insallah.ben bazen gelirim arada
mezuniyetin hayirli olsun canim insallah basiri ile koruyabilirsintebrikler birdahatabiki eklerim once bi foto cekeyimde hele bakalim becerebilirsem eklerim
sorma sorma bahayki bu hafta sehit ettim.:))) ama kendime hala kizginimo kadar dansa kalori yakimina o kadar ackalmama deyecek bisey cikmadi ya benim tarti bozuk ya benim vucut bozuk
hehe atin beniiiiiii.benim zatrn son günüm bugün loooooo
niye öyle oldu canim arkadasim yaaa.gerci su an direniyordur,sonra akar gider insallah
ahhh ahhh kesin böyle kalamamömür boyu.troidleri calismayinca insanin böyle ömür boyu kilolarinla ugrasiyorsun
cok gecmis olsun canim.Allah sifa versin
tebrikler canim benim.vallahi senin adina cok sevindim ama ganfed kizma bana heeee.bahayk icin sevindim yani
hosgeldin canim.ben gidiyorum yeni kan geliyor takima.hayirli olsun
ama guzel oldu demi ben baslattim ama herkes azimlendi masalah herkes kilo vermis ben haricçok agır olmş bebem ayıp
kamyon çarpmışmı diidi biri
eşimi bekliyorm eşim gelsin kişileri çekiyimde gerberacım kimleri sokucaz listere kimleri yazıyım bebem
valla şaka takıldım ama ganfed başlattı arkadaşım bende altta kalmam zaferimi kutladım valla. kamyon muhabbetinide o balşattı
canım bu slim in 6 nedir nerede var you tube de varmı?
tebriğin için tşk ederim arkadaşım bende mezun olmak istiyom yaaa ama biraz daha var sanırım 3.3 kilom var daha vereceğim. unutma bizi bak ananede arada gelirim dedi uğramıyo sende öyle yapma sakın bana kahve içmeyede geleceksin heee türkiyeye gelince sakın unutma![]()
sendemi kek yedin
ben 1de yemiştim ama
çok acıktım yaa ne yesem bilmiyorum akşama kadar dinleneyim de dünün sayımını yapayım gecede bugünün sayımını yaparım haftaya gönüllü varmı kuramı çekelim:44:karar sizin
![]()
kura cekilsin gene kim kime denk gelirse .herkes kendi arkadasini secerse belki kutupklasma olur cekilis daha guzel .ne cikarsa bahtimiza![]()
ayy nedir ki bu anlamadım ben ya:44::44::44:
gandef
paşam
gerbera
berenim
dudujan
fiyona
nuhan
bahayk
roseberry
ohcanımadeysin
canim buda kendi aramizda yarisma cekilisi takimca degil burdada kisisel olarak yani motivasyon yukselsin diye kucuk capli bi yaris gibi dusun her hafta pasacim cekilisi yapiyor eslesmis oluyoruz herkes biriyle rast gele yani oylede rakiple cekismeli bi yaris oluyor![]()
canım ne diyorsun yaa hiçbirşey anlamadım neyse ben bildiğimi yapayım leslie![]()
nerdeyse hiç bişey yememişsin yaa ben bgn yazmıyım en iyisi neler yediğimi:26::26::26:
iyi akşamlar hatunlar grip oluyorum heryerim tutlmuş gibi ağrıyor burnum tutmuyor,akşam yemeğimi yedim yarım tabak haşlanmış yoğurtlu karnabahar ayyyy bir nefisti tadı anlatamamama yedim ne yapayım acım,öğlen gittim kavitasyona ama emzirdiğim için çok tehlikeli vucuttan atılması gereken zararlı yağlar bebeğe geçer sütünüzden dedi yapan bayan pasif jimnastik ve lenf drenaj yapacaklar inşallah fayda eder ....
iyi akşamlar hatunlar grip oluyorum heryerim tutlmuş gibi ağrıyor burnum tutmuyor,akşam yemeğimi yedim yarım tabak haşlanmış yoğurtlu karnabahar ayyyy bir nefisti tadı anlatamamama yedim ne yapayım acım,öğlen gittim kavitasyona ama emzirdiğim için çok tehlikeli vucuttan atılması gereken zararlı yağlar bebeğe geçer sütünüzden dedi yapan bayan pasif jimnastik ve lenf drenaj yapacaklar inşallah fayda eder ....
paşam, ben ambalajtasarmi yapıyorum. facebookta arkadasimsın orada yaptigim işler var bakabilirsin.
düzensiz günümün düzensiz kahvaltısını yeni yapiyorum.
klasigim;
Mantarlı omlet, (evdeki mantar bitmek üzere artık bitsin önümüzdeki hafta almaycağım)
bir parça light beyaz peynir
sekersiz çay
1ad yesil zeytin.
kız sırtım şuan agrıyor yeminle çok zor şartlarda yazıyorm buraya ah uy aman aaacıyor be ne yaptıysam geçmedi yeminlegelen giden yok takımın yine suyu çıktı arkadaşlar toparlanın yaaaa
canım yanımda götürüyümolur tabiki cnm da tartı işini ne yapacaksın ??
listemizi paylaşıma koyuyorum![]()
yogurt çok tüketDiyete yeni başladığım için galiba ben acıkıyorum ne yapsam acaba :26:
ayy ben de yediklerimi yazayım valla ben bgn bi yedim ki...1 hafta yemesem olur yani ama annem gelmişti memeleketten o güzelim yemeklerine karşı koyamadım(
08:30 sabah 1 adet biber dolması 1 dilim kek yedim (ne alakaysa)
10:00 ara da 1 adet simit yedim:26::26:
14:30 öğlen 1 tapak etli nohut 4 dilim ekmek yedim
yarım saat sonra filan da yarım kase sütlaç yedim
akşam da 2 dilim kek yedim
aboooooo
ayy yarından itibaren bu liste tamamiyle değişecek arkadaşlar...
bgn spora vereyim bari kendimi![]()
canım eşim geldi yazsında çekelim krayı bakalım kim kime çıkıcekgandef
paşam
gerbera
berenim
dudujan
fiyona
nuhan
bahayk
roseberry
ohcanımadeysin
tebrikler canim gercekten yendin ama bende neden gitmedi hala anlamis degilim insallah bu hafta atarim bari biktim artik bu halimden
hg aramiza fiyona insalah azarlamaya gerek aklmadan zayiflarsin
hehe bosver saymiyim canim.valla caniniz ceker meker kizarsiniz banaaaa
bende bir ara kalorisepeti diye siteyi cok kullaniyordum.üye olmustum ve günlük kalorilerimi hesapliyordu.cok güzeldi
sagol canim.evet Allah düsürmesin bi daha:))görüsürüz insallah.ben bazen gelirim arada
mezuniyetin hayirli olsun canim insallah basiri ile koruyabilirsintebrikler birdaha
canım kimi istersen tabagına onu sunuyum benama guzel oldu demi ben baslattim ama herkes azimlendi masalah herkes kilo vermis ben haric
kura cekilsin gene kim kime denk gelirse .herkes kendi arkadasini secerse belki kutupklasma olur cekilis daha guzel .ne cikarsa bahtimiza![]()
bekle birazdan çekiyim yazıcam kim kime çıkmış
saymaya başla birazdan rakibin belli olcekevet evet cek bakalim bu hafta rakibim kim olacak gerci bu haftanin moral bozuklugu ile bugun dozu kacirdim yediklerimi saymayim iyisimi ama su andan itibaren cok dikatli olacam yine
canım bende neler yedim bir bilseniyi akşamlar hatunlar grip oluyorum heryerim tutlmuş gibi ağrıyor burnum tutmuyor,akşam yemeğimi yedim yarım tabak haşlanmış yoğurtlu karnabahar ayyyy bir nefisti tadı anlatamamama yedim ne yapayım acım,öğlen gittim kavitasyona ama emzirdiğim için çok tehlikeli vucuttan atılması gereken zararlı yağlar bebeğe geçer sütünüzden dedi yapan bayan pasif jimnastik ve lenf drenaj yapacaklar inşallah fayda eder ....
![]()
ewet cnm kim kaç tane mesaj yazmış tek tek sayılıyor sadece dün yazan yerler sayılıyor yani 24 saatlikcanım sayım derken hangi üye kaç tane yorum yapmış onu diyorsun dimi...nasıl yapıyorsunuz sayımı her hafta bir kişimi seçiliyor beni bilgilendirirmisin...valla benim annem burdaydı 3 gündür 3 gün de bozdum iyice yeme düzenimi şimdi kızımı uyutayım hemen spora başlıycam..salata filan ye ya da meyveyle geçiştir istersen ben artık hiç bişey yemiycem artık yemiyiyim yani:)
tesekkur ederım cnm gercekten cok guzel cekıyor bı bakıcam bende ozellıklerıne kızımın fotolarını cekmek ıcın gercı telımın 8 mgpiksel ama senın fotolar gıbı profesyonel cekmıyorSigarayı bıraktam doğru olur. bende kurtulduğuma çok seviniyorum. Pasam çok çok geçmiş olsun. Allah sana sağlık versin. İnşallah yakın zamanda da sağlıkla bebeğiniz olur. Allah sabir versin.
Eki Görüntüle 615165
canim bak bu makina.. ama baya eski 3 yılı vardır. bu modelin artık yenileri üretiliyor sanırım.