• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gandef
paşam
gerbera
berenim
dudujan
fiyona
nuhan
bahayk
roseberry
ohcanımadeysin

paşam haftanın rakip isimlerini kurada çekermisin:34::32:

:27::27::27::27::27::27:sendemi kek yedin :27::27:ben 1de yemiştim ama:27::27:çok acıktım yaa ne yesem bilmiyorum akşama kadar dinleneyim de dünün sayımını yapayım gecede bugünün sayımını yaparım haftaya gönüllü varmı kuramı çekelim:44:karar sizin:34:

canım sayım derken hangi üye kaç tane yorum yapmış onu diyorsun dimi...nasıl yapıyorsunuz sayımı her hafta bir kişimi seçiliyor beni bilgilendirirmisin...valla benim annem burdaydı 3 gündür 3 gün de bozdum iyice yeme düzenimi şimdi kızımı uyutayım hemen spora başlıycam..salata filan ye ya da meyveyle geçiştir istersen ben artık hiç bişey yemiycem artık yemiyiyim yani:)

:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:
yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu holeyyyyyyyyyyyyyyyyy ohhhhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhhhh hahahahahahahahah daha ne diyim sana şampiyonluğumu ilan ettim GANFEDİ YENDİMMMMMMMMMMMMMMM VARMI BAŞKA YENİLMEK İSTEYENNNNNNNNNNN
tebrikleri bekliyommmmmmmmmmmmmmmmmm kamponu çarptım canım sana aman ezilmeeeeeeeeeeeeeeee:33::33::33::33::33::33:

canım yaaaa benim de aslında daha çok verirdim ama yavaş veriyom gitgide yavaşlayacak kilo verme bünye alışıyo duraklamaya geçiyo üzülme
tebrikler canim gercekten yendin ama bende neden gitmedi hala anlamis degilim insallah bu hafta atarim bari biktim artik bu halimden
kızlar öncelikle hepinize merhaba...benim adım özge boyum 1.61 kilom 61.buradan önce başka bir zayıflama takımındaydım mezun olup arkadaşlarımla vedalaştım ama vedalaşmayıp kilomu korumaya alsaymışım iyiymiş:)şimdi ki kilo hedefim 54 aslında daha fazla vermek istiyorum ama şimdilik 54 bi olayım...
şimdi takım lideri kimdir takımın bazı kuralları varmıdır beni bilgilendirirseniz sevinirim...eğer takıma aldıysam düzenli yemek yiyip düzenli spor yapıp sizlerle paylaşmak istiyorum bunları yapmayınca beni azarlamanızı istiyorum:))
hg aramiza fiyona insalah azarlamaya gerek aklmadan zayiflarsin
hehe bosver saymiyim canim.valla caniniz ceker meker kizarsiniz banaaaa

bende bir ara kalorisepeti diye siteyi cok kullaniyordum.üye olmustum ve günlük kalorilerimi hesapliyordu.cok güzeldi

sagol canim.evet Allah düsürmesin bi daha:))görüsürüz insallah.ben bazen gelirim arada
tabiki eklerim once bi foto cekeyimde hele bakalim becerebilirsem eklerim

sorma sorma bahayki bu hafta sehit ettim.:))) ama kendime hala kizginim :47::47::47::47:o kadar dansa kalori yakimina o kadar ackalmama deyecek bisey cikmadi ya benim tarti bozuk ya benim vucut bozuk:47::47::47::47:

hehe atin beniiiiiii.benim zatrn son günüm bugün loooooo

niye öyle oldu canim arkadasim yaaa.gerci su an direniyordur,sonra akar gider insallah

ahhh ahhh kesin böyle kalamamömür boyu.troidleri calismayinca insanin böyle ömür boyu kilolarinla ugrasiyorsun

cok gecmis olsun canim.Allah sifa versin

tebrikler canim benim.vallahi senin adina cok sevindim ama ganfed kizma bana heeee.bahayk icin sevindim yani

hosgeldin canim.ben gidiyorum yeni kan geliyor takima.hayirli olsun
mezuniyetin hayirli olsun canim insallah basiri ile koruyabilirsintebrikler birdaha
:20::20:çok agır olmş bebem ayıp :9::9::9::9::9::9:kamyon çarpmışmı diidi biri:9::9::9:eşimi bekliyorm eşim gelsin kişileri çekiyimde gerberacım kimleri sokucaz listere kimleri yazıyım bebem:3::3::3:

valla şaka takıldım ama ganfed başlattı arkadaşım bende altta kalmam zaferimi kutladım valla. kamyon muhabbetinide o balşattı:52::52::52::52:

canım bu slim in 6 nedir nerede var you tube de varmı?

tebriğin için tşk ederim arkadaşım bende mezun olmak istiyom yaaa ama biraz daha var sanırım 3.3 kilom var daha vereceğim. unutma bizi bak ananede arada gelirim dedi uğramıyo sende öyle yapma sakın bana kahve içmeyede geleceksin heee türkiyeye gelince sakın unutma:52::52:
ama guzel oldu demi ben baslattim ama herkes azimlendi masalah herkes kilo vermis ben haric:47::47:
:27::27::27::27::27::27:sendemi kek yedin :27::27:ben 1de yemiştim ama:27::27:çok acıktım yaa ne yesem bilmiyorum akşama kadar dinleneyim de dünün sayımını yapayım gecede bugünün sayımını yaparım haftaya gönüllü varmı kuramı çekelim:44:karar sizin:34:

kura cekilsin gene kim kime denk gelirse .herkes kendi arkadasini secerse belki kutupklasma olur cekilis daha guzel .ne cikarsa bahtimiza:46:

hayir,li aksamlar kizlar ben girdigimde kalabalikti masallah ama ben gecmisi okuyup gelene kadar dagildi herkes bende yazam bari gelince okursunuz nasilsa

ayy nedir ki bu anlamadım ben ya:44::44::44:

canim buda kendi aramizda yarisma cekilisi takimca degil burdada kisisel olarak yani motivasyon yukselsin diye kucuk capli bi yaris gibi dusun her hafta pasacim cekilisi yapiyor eslesmis oluyoruz herkes biriyle rast gele yani oylede rakiple cekismeli bi yaris oluyor:46:

gandef
paşam
gerbera
berenim
dudujan
fiyona
nuhan
bahayk
roseberry
ohcanımadeysin

evet evet cek bakalim bu hafta rakibim kim olacak gerci bu haftanin moral bozuklugu ile bugun dozu kacirdim yediklerimi saymayim iyisimi ama su andan itibaren cok dikatli olacam yine

canim buda kendi aramizda yarisma cekilisi takimca degil burdada kisisel olarak yani motivasyon yukselsin diye kucuk capli bi yaris gibi dusun her hafta pasacim cekilisi yapiyor eslesmis oluyoruz herkes biriyle rast gele yani oylede rakiple cekismeli bi yaris oluyor:46:

aaa güzelmiş valla...çok hoşuma gitti

canım ne diyorsun yaa hiçbirşey anlamadım neyse ben bildiğimi yapayım leslie:52::52::52::52:
:1::1::1::1::1::1::1::1::1: istersen ayrintili anlatayim ozelden:34:
nerdeyse hiç bişey yememişsin yaa ben bgn yazmıyım en iyisi neler yediğimi:26::26::26:

benim problemim o zaten canim..o kadar dengesiz bir beslenmem varki suan.agustosta tr gittim 61 kiloyla..o kiloyada yeni dusmustum zorla dusmustum.
ama 2 ayda 4 kilo almis gelmisim hatta 5 desen yeri.hergun biri davet etmisti.annemde surekli uyariyordu' bak insanlar senin icin cagiriyor sakin kilo alacagim diye yememzlik etme"
bende bi kahvalti yapiyordum birde gittigim yerde tum tabagimi bitirmiyordum ama neticede hamur isi yagli seyler ve ust uste hergun olunca direk oturmus vucuduma..neyse buraya geri dondum (ABD) 1.5 ay kadar yine dikkat edemedim kendimi toparlayamadim.
simdi 2 aydir kalorsi hesabi yapmaya calisyorum dikkat ediyorum falan ama tik yok.diyet listeleri bana cok fazla geliyor.o kadar yesem kesin alirim diyorum.bir arkadasimin dedigine gore metabolizmamai mahvetmisim.diyetisyene ihtiyacin var dedi.burda gidemem sigortamiz yok.hersey pahali zaten.yazin tr donecegim anca eylul gibi baslayabilirim diyetisyene..65 in altini goremiyorum.66-65 rasinda dolanip duruyorum biktim valla.

esim yeni gitti kursa..gelsin leslie yi yapmam lazim hemen.ogleden sonra arkadasa gidecegiz bide uzakta evi.aksamada misafrm var hayatta yapamam bir daha.

iyi akşamlar hatunlar grip oluyorum heryerim tutlmuş gibi ağrıyor burnum tutmuyor,akşam yemeğimi yedim yarım tabak haşlanmış yoğurtlu karnabahar ayyyy bir nefisti tadı anlatamam:50:ama yedim ne yapayım acım,öğlen gittim kavitasyona ama emzirdiğim için çok tehlikeli vucuttan atılması gereken zararlı yağlar bebeğe geçer sütünüzden dedi yapan bayan pasif jimnastik ve lenf drenaj yapacaklar inşallah fayda eder ....

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum...Mezun olanlari kucaklayarak kutluyorum.
fiyona_07 hoşgeldin.

Rakibimi merakla bekliyorum..

Bende toplantıdan geldim. Yemeklerimi yaptım. Misafirlerim geç kaldı bekliyorum... 8,30 diye sözlesmistik ama bakalım neredeyse gelirler..

Neler yaptım;
Somon ızgara
Fırında kalamar
Buharda haslanmış burokoli karnıbahar
Satala
Peynir tabağı
ve misafirlerime Pilav....

ve finalde dukan usulu tiremusu...

iyi akşamlar hatunlar grip oluyorum heryerim tutlmuş gibi ağrıyor burnum tutmuyor,akşam yemeğimi yedim yarım tabak haşlanmış yoğurtlu karnabahar ayyyy bir nefisti tadı anlatamam:50:ama yedim ne yapayım acım,öğlen gittim kavitasyona ama emzirdiğim için çok tehlikeli vucuttan atılması gereken zararlı yağlar bebeğe geçer sütünüzden dedi yapan bayan pasif jimnastik ve lenf drenaj yapacaklar inşallah fayda eder ....

Cok gecmis olsun canim kativasyonu nerde yaptiriyorsun

gecmis olsun :2:

paşam, ben ambalajtasarmi yapıyorum. facebookta arkadasimsın orada yaptigim işler var bakabilirsin.

düzensiz günümün düzensiz kahvaltısını yeni yapiyorum.
klasigim;
Mantarlı omlet, (evdeki mantar bitmek üzere artık bitsin önümüzdeki hafta almaycağım)
bir parça light beyaz peynir
sekersiz çay
1ad yesil zeytin.
:24::24:baktım canım anladım :9::9:
gelen giden yok takımın yine suyu çıktı arkadaşlar toparlanın yaaaa
kız sırtım şuan agrıyor yeminle çok zor şartlarda yazıyorm buraya ah uy aman aaacıyor be ne yaptıysam geçmedi yeminle:14::14:
olur tabiki cnm da tartı işini ne yapacaksın ??

listemizi paylaşıma koyuyorum:34:
canım yanımda götürüyüm :27::27::27:olarmı ama benimki cam ya ya kırılırsa :18::18:
Diyete yeni başladığım için galiba ben acıkıyorum ne yapsam acaba :26:
yogurt çok tüket:32::32::32:
ayy ben de yediklerimi yazayım valla ben bgn bi yedim ki...1 hafta yemesem olur yani ama annem gelmişti memeleketten o güzelim yemeklerine karşı koyamadım:((

08:30 sabah 1 adet biber dolması 1 dilim kek yedim (ne alakaysa)
10:00 ara da 1 adet simit yedim:26::26:
14:30 öğlen 1 tapak etli nohut 4 dilim ekmek yedim :17::17::17:
yarım saat sonra filan da yarım kase sütlaç yedim
akşam da 2 dilim kek yedim:43::43::43::43:

aboooooo:53::53::53::53:

ayy yarından itibaren bu liste tamamiyle değişecek arkadaşlar...
bgn spora vereyim bari kendimi:8::8::8:
:30::30::30:vallahi hiç yememişin he :9::9:kız bu ney :57::57:birde diyet yapıcek hatm bende anneme gidicem memlekete şimdiden sayıyor kadın sen gel şunu bunu yaıcem diye:9::9:ben ne yapsam kuru biber dolmasına ölürüm ben:18::18:
gandef
paşam
gerbera
berenim
dudujan
fiyona
nuhan
bahayk
roseberry
ohcanımadeysin

canım eşim geldi yazsında çekelim krayı bakalım kim kime çıkıcek:27::27:
tebrikler canim gercekten yendin ama bende neden gitmedi hala anlamis degilim insallah bu hafta atarim bari biktim artik bu halimden

hg aramiza fiyona insalah azarlamaya gerek aklmadan zayiflarsin
hehe bosver saymiyim canim.valla caniniz ceker meker kizarsiniz banaaaa

bende bir ara kalorisepeti diye siteyi cok kullaniyordum.üye olmustum ve günlük kalorilerimi hesapliyordu.cok güzeldi

sagol canim.evet Allah düsürmesin bi daha:))görüsürüz insallah.ben bazen gelirim arada

mezuniyetin hayirli olsun canim insallah basiri ile koruyabilirsintebrikler birdaha
ama guzel oldu demi ben baslattim ama herkes azimlendi masalah herkes kilo vermis ben haric:47::47:

kura cekilsin gene kim kime denk gelirse .herkes kendi arkadasini secerse belki kutupklasma olur cekilis daha guzel .ne cikarsa bahtimiza:46:
canım kimi istersen tabagına onu sunuyum ben:9::9:bekle birazdan çekiyim yazıcam kim kime çıkmış:32::32::32:
evet evet cek bakalim bu hafta rakibim kim olacak gerci bu haftanin moral bozuklugu ile bugun dozu kacirdim yediklerimi saymayim iyisimi ama su andan itibaren cok dikatli olacam yine
saymaya başla birazdan rakibin belli olcek:27::27::27:
canım bende neler yedim bir bilsen :9::9::9:

ben bgün yediklerimi yazıyımda kurayı çekiyim kim kime çıkmış:131::131:
sabah ballı sirkeli suyumu içtim ılık:27:
sahab yediklerim şunlar
1-kibrit kts büyüklügünde peynir:39:
2- 5 bir arada ve yeşil çay
3-2 adet etimek
4-5 adet yeşil zeytin
5-2 çatal ymrta sahanda

öylen yediklerim alt kata indim
1 - 2 kupa bardagı açık çay
2-4 adet elmalı kurabiye:17:reglim yakınya allah var çok gzüel yapmış benim kanki:38:

akşamada yediklerim şunlar
1- bir kase yogurt
2-tavuk gögsünü jülyen dogradım baharatlı soya soslu pişirdim
3-1 büyük kereviz
4-yarım demet dereotu
5-soda
hepsini karıştırdım yedim dok tttu allah var
sodayıda birazdan içicem ben ş çekiliişleri yapıyım geliyorm bekleyin beni anacım :32::32:

canım sayım derken hangi üye kaç tane yorum yapmış onu diyorsun dimi...nasıl yapıyorsunuz sayımı her hafta bir kişimi seçiliyor beni bilgilendirirmisin...valla benim annem burdaydı 3 gündür 3 gün de bozdum iyice yeme düzenimi şimdi kızımı uyutayım hemen spora başlıycam..salata filan ye ya da meyveyle geçiştir istersen ben artık hiç bişey yemiycem artık yemiyiyim yani:)
ewet cnm kim kaç tane mesaj yazmış tek tek sayılıyor sadece dün yazan yerler sayılıyor yani 24 saatlik
her alıntının cevabıda 1 mesaj sayılıyor:34:

Sigarayı bıraktam doğru olur. bende kurtulduğuma çok seviniyorum. Pasam çok çok geçmiş olsun. Allah sana sağlık versin. İnşallah yakın zamanda da sağlıkla bebeğiniz olur. Allah sabir versin.

Eki Görüntüle 615165

canim bak bu makina.. ama baya eski 3 yılı vardır. bu modelin artık yenileri üretiliyor sanırım.
tesekkur ederım cnm gercekten cok guzel cekıyor bı bakıcam bende ozellıklerıne kızımın fotolarını cekmek ıcın gercı telımın 8 mgpiksel ama senın fotolar gıbı profesyonel cekmıyor

Back
X