• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Herkese Günaydınlar bugün felaket trafikte işe zor yetiştim zaten pazartesi bir işkence birde trafik olunca sabah sabah sinir kalmıyor:43:

Hemen kahvaltı mı yazayım
2 adet minicik domatesler
2 küçük dilim peynir
2 adet yeşil zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
birazdanda çay koydum ofiste içip kendime gelecem :7:

Selam kizlar,kaynanamla kahvaltimi yaptim haftasonu ev harp yerine dondu biraz toparlanicam ,kahvaltida 2 dililm ekmek ve peynir hakkimi tost yaparak yedim gecen hafta diyetisyenim diyetimi karbonhidrat agirlikli hazirladi 1 aydir ilk defa bu kadar fazla ekmek yedim oglen kavitasyona gidicem yemegi disarda yerim biraz evi toplayip spora gidicem...

Kizlar ne olur bana bir sticker yapiverin diyete ilk basladigim da kilom 74.4 tu simdi 65.5 hedef kilom 59 bilen arkadaslar hazirlarsa sevinirim...

Selam kizlar,kaynanamla kahvaltimi yaptim haftasonu ev harp yerine dondu biraz toparlanicam ,kahvaltida 2 dililm ekmek ve peynir hakkimi tost yaparak yedim gecen hafta diyetisyenim diyetimi karbonhidrat agirlikli hazirladi 1 aydir ilk defa bu kadar fazla ekmek yedim oglen kavitasyona gidicem yemegi disarda yerim biraz evi toplayip spora gidicem...

Selam canım birşey soracam kativasyona nerede gidiyorsun birde faydasını gördün mü ?

Ceyizin nesine bakacaklar canim anlamadim ceyiz iste :) insallah bu yazi istemiyorum dugun ama tutturuyor erkek arkadasim eylule diye :(
:123::123:bak sen sende dahada hırs olması lazım bebem kilo vermen için incecik gelinlikleirn içinde hayal et kendini:16:ben çok pişmanım ya okadar gelinlik giydim kiloluydum şimdiki halimle nede yakışırdı ah pis bogazım:47::47:canım adettendir karşı gelme ablaya:9::9:kaç yaşındasın bilmiyorm ama :17::17:
cnm aynen ya çeyiz serme çeyiz görmelerden nefret ederim ben eşyalarımı tek tek götürüp koyarım ben eşyalarımı kaynana görümceden başka kimsede olamaz:47::47: çok katıyım bu konuda:47::47:
:57::57:ss bakıyım kız çeyizsiz olurm seni ogluma alıcem ben hele bri oglanı tututruuyum:9:ben sana yazsam çeyizimi dilelre destan olr kaç kişi halen konuşur beni :34:80 yakın havlum tülbendtler patikler iilifler etek takımları vs :27::27: temcere vs saymıyorm :9::9:
selam kızlar nasılsınız dün gelemedim demiştim yaaa arkadaşa gittim eşi ile ayrılıyorlar çok üzgünüm bir türlü vazgeçiremedim kafaya takmış ayrılcam diye dün kendime birde cuma günü kardeşim geldi 2 erkek evde birde kızım hizmet etmekten belimi doğrultamadım valla gelemedim.

geçmişide oku oku bitmedi valla :1::1::1:

haftasonu benim diyet remen patladı hiç yazmıyım utanıyorummm
:99::99::99:anladın sen onu bebem
ayyyy ben hiç sevmem şu çeyiz serme muhabbetini bizim memlekette de var birde insanlar toplaşır gelirler görmeye sonrada bir yerde toplanır durumun kritiğini yaparlar çok saçma ben hiç öyle birşey yapmadım
ay ne çok çeyizi var :53:allahım hiçte çeyiz yok demezlerki parası varmı yokmu vs ama nerde:19::19:geçen bizim brda birinin çeyüizine gittiler kızının babasıo kansermiş yatıryomş aman kızın çeyizi yok okadarda çalışıyor dediler sinirim oynadı babası hasta ona harcamadıgını nerden biliyorsnuz okadar bilmeden konşyosnuz dedim sustlar çeyiz dedigim bez parçası degilmi şaka bir yana hzrm olmamış ne yapayım çeyizi dayımın 1 kızı evin 1 ogluna gitti dünyanın çeyizini götürdü 2 sandık ne oldu boşanıyolar şimdi insana çeyiz lazım degil huzur lazım :47:
dediğim gibi dün öğleden sonra arkadaşa gittim öğlenden sonra diyet bitti benim kendimi acayip saldım ama yarın yine devam edeceğim kaçamaklar gizel oluyorda sonradan şu cizdan azabı ne olacak o kadar çok pişman oldum ki yediklerime. neyse bu hafta dengede tutsam yine iyi valla kilo vermesemde olur yeterki almamış olayım

kardeşim pasta aldı şrbetli tatlı kuruyemiş hepsini götürdüm ama ÇOK PİŞMANIM YAAAA KİLO YAPMAMIŞTIR DİMİ KIZLAR YAAA TARTIYA ÇIKAMAM PERŞEMBE SABAHINA KADAR KORKUYOM ÇÜNKÜ
:53::30:ben tavuk gögsü yattım bir çatal aldım okadar onada pişman oldum allah var güzel yapmışım :9:
ilk günden pes etmek olur mu ya.. persembeye tam 5 gün var... bugun yemis olsan bile hemen taak diye kilo yapmazki.. yarin sabah hiç yememis gibi devam bence..

7 çoccukk:36::36::36: aman tanrım.. allah kolaylık versin...

fotograf çekmek tek tek yazmaktan daha kolayıma geliyor. ögle ve aksam fotolarınıda çekicem ama olmaz vazgeçtim... ahım şahım yemekler değil ama canı çeken olur vs..
:53::53::53::53:7 çock anacım oney koy vavrm mamaların resimelrini iyi oluyor:34::34:
dun

sabah
2 dilim ekmek
peynir
azcik tereyag:17:
domates
sekersiz cay

oglen
mercimek corbasi ve yogurt

aksam buyuk bi tabak yaptigim yagsiz kapuska:37:
:37::37::37:bende yapıcam kapsuska yemegim bitsinde:27::27:afiyet olsn bu arada:56:
Kizlar ne olur bana bir sticker yapiverin diyete ilk basladigim da kilom 74.4 tu simdi 65.5 hedef kilom 59 bilen arkadaslar hazirlarsa sevinirim...

canım biri yapıyorsa banada yapsın benim çizelgemn silindi sesimi duyan el atsın :36::36::36:
bende yazıyım 108 kilodan 81 geliyorm şimdi yazın kaç kilo vermişim boym 160 hedefim şimdilik 70:32::32::32:sonra bakarız 60 rakamlara:52::52:

Son düzenleme:
şimdi gelelim menülerime
1-badem
2-domates
3-pırasa
4-turp
5-kibrit ktsndan az peynir
6-etimek ekmegi
7-5 bir arada ve yeşil çay
8-4 adet yeşil zeytin
9-ilaçlarımı içtim :49:
bu yazdıklarım az yedim eşimle tabak yaptık oda bende yedik arta kalanıda öylene sakladım içine kıvırcık dogrcem dardanel ton balıkla yicem işşallah

akşamada 2 adet etimekle mercimek çorbası ve yogrt bir kase 3 kaşık yogurt oluyor kase aralarda meyve yermiyim bilemedim şimdi yersem yazarım :6::6:

:123::123:bak sen sende dahada hırs olması lazım bebem kilo vermen için incecik gelinlikleirn içinde hayal et kendini:16:ben çok pişmanım ya okadar gelinlik giydim kiloluydum şimdiki halimle nede yakışırdı ah pis bogazım:47::47:canım adettendir karşı gelme ablaya:9::9:kaç yaşındasın bilmiyorm ama :17::17:

:57::57:ss bakıyım kız çeyizsiz olurm seni ogluma alıcem ben hele bri oglanı tututruuyum:9:ben sana yazsam çeyizimi dilelre destan olr kaç kişi halen konuşur beni :34:80 yakın havlum tülbendtler patikler iilifler etek takımları vs :27::27: temcere vs saymıyorm :9::9:

:99::99::99:anladın sen onu bebem

ay ne çok çeyizi var :53:allahım hiçte çeyiz yok demezlerki parası varmı yokmu vs ama nerde:19::19:geçen bizim brda birinin çeyüizine gittiler kızının babasıo kansermiş yatıryomş aman kızın çeyizi yok okadarda çalışıyor dediler sinirim oynadı babası hasta ona harcamadıgını nerden biliyorsnuz okadar bilmeden konşyosnuz dedim sustlar çeyiz dedigim bez parçası degilmi şaka bir yana hzrm olmamış ne yapayım çeyizi dayımın 1 kızı evin 1 ogluna gitti dünyanın çeyizini götürdü 2 sandık ne oldu boşanıyolar şimdi insana çeyiz lazım degil huzur lazım :47:

:53::30:ben tavuk gögsü yattım bir çatal aldım okadar onada pişman oldum allah var güzel yapmışım :9:

:53::53::53::53:7 çock anacım oney koy vavrm mamaların resimelrini iyi oluyor:34::34:

:37::37::37:bende yapıcam kapsuska yemegim bitsinde:27::27:afiyet olsn bu arada:56:

canım biri yapıyorsa banada yapsın benim çizelgemn silindi sesimi duyan el atsın :36::36::36:
bende yazıyım 108 kilodan 81 geliyorm şimdi yazın kaç kilo vermişim boym 160 hedefim şimdilik 70:32::32::32:sonra bakarız 60 rakamlara:52::52:

Canım 24 yaşındayım ama 1 martta 25 olacam yazarken fark ettim çeyrek asır yaşına girmişim:43: Benim zayıflama için en büyük motivasyonum o gelinlik oldu zaten erkek arkadaşım 1.96 boyunda 78 kilo yani incecik düğünde nasıl dururum yanında benim hiç bozmamam lazım ama gelecek yaza yetişir mi ki zayıflamam :18:

Canım 24 yaşındayım ama 1 martta 25 olacam yazarken fark ettim çeyrek asır yaşına girmişim:43: Benim zayıflama için en büyük motivasyonum o gelinlik oldu zaten erkek arkadaşım 1.96 boyunda 78 kilo yani incecik düğünde nasıl dururum yanında benim hiç bozmamam lazım ama gelecek yaza yetişir mi ki zayıflamam :18:
bende nisanda 33 olucam ben senin ablan oluyorm bu arada kanımca:9::9:ben senin yerinde olsam o kiloları veririm bebem kaç kilosun şuan :6:ben dügün cd seyrediyormda diyorm ah paşa deniz anası gibi çıkmışsın 96 kiloydm ozaman düşün eşimin yanında anası gibi duryordm kaynamala aynı kilodaydık :14::14:bu pis bogazımı ttsaydım eger nede gzüel gelin olucaktım annem her seferinde kızım az ye gelinlik yakışsın derdi iyiligimi isterdi bende zannederdimki yedigimi istemiyor inan bana kilo verince adamın herşeyi degişiyor:17::17:seki kıyafetlerimi görsen içinde kaybolyorm biri gzüel söz dese dahada hırslanıyorum :16:sana birşey anlatıyım dinle :6::6:
devamlı eyüpten aldıgım pardesöcü vardı canım her gittigimde kilolu kişilerin giydigi yere yönlendiridi ordaki çalışanlar içim giderdi çeşit çeşit var ben giyemiyordum :14::14:hepte derdim bunn büyügü varmı vs kız ya 44 yada 46 var derdi içim acıdır içim içime kızardım ah paşa o pis bogazını tutsanda beyenmekten öyete geçsen giysen diye:14:neyse kiloyu verdimya feracem vardı üstümde gri rengi komş dediki eşime artık paşaya yeni al içinde kaybolmuş kız dedi ogünde eyübe gezmeye gittik eşim dedi gel girelim dedim canım aman boşver 70* düşüyüm alırız deidm olsn gel bakalım dedi:16::16::16:neyse içeri girdik yanımıza çalışan bayan geldi buyrn diye kaç zamandır istiyordm hakim yaka selanik modeli neyse kız buyrn dedi allahım diyorm nerden götürücek ana baktımki kilolu bölümü geçtik yürüdük sonra hanım efendi dedi sizin bedeniniz 46 bened bende tepki şu:53:dedim ben 54 beden giyiyordm kızdaki tepkiyi görmen lazımdı :9:sonra eşim dediki eşim kilo verdi en güzelinden alsın dedi ben siyah beyendim hep kilollar o renge saklanırya neyse dedi paşa bu sefer olmaz süt kahvesi krem rengi alıcez eşim beyendi rengini:16:anacım 54 beden getirdiler ne kadar bol old 48 bol old 46 beden tam old belim yok vcudma göre belden aşagısı sorun :17:eşiemede dedim canım 70 düşünce alırız pama varmı vs sen parayı dert etme dedi:17:neys ealdık çıktık üstüne eşarp ayakkabı vardı çanta aldık neyse eşim dediki bunu kimseler gösterme sakın dedi neyse o hafta eşimin amcasının dügünü vardı giyindim allah razı olsn alt kattakide makjaşımı yaptı 2 katlı orası eşimde gri takımları giydi alt kata iniyorm millet toplanmış okadar şaştılarki sorma aşagıya inince millet öle baka kaldı :53::53::53:dügün sahibi yengem dediki seni görünce aşık oldm zayıflık bu kadarmı yakışır bir insana dedi :16::16::16:millet hep bakıp drd ay nasıl verdin b kiloları vs bende bir kabarma varmış sorma:9::9:şimdi gelelim asıl meseleye eltim beni her görüdgünde yenge kilo almışsın der durur bende he aldım derim manyak bilmezki aynı kiloyum :9::9:78 kadar düştüm sonra geri aldım dukab ve pirinç lapası yaptım bıraktım hemen geri aldım :14::14:azim ettikten sonra veriliyor kilo canım beni ele al ben okadar kiloy nasıl vericem diye agladım şimdi gözüm çok aç bir 7 görüyüm sonra sıra 6 klarda işallah :27::27:memlekete gidncede hızlanmam lazım tek korkm kilo almak işşallah aazim ederimde veirim 7 görüryüm daha ne isterim :16::16::16:evlatlarım için başarmam lazım :14::14:çünkü 3 melek yolladım cennete allahım affetsin acıları halen taze korkyorm ya gene kaybedersem diye:14::14:
Mutfagimi temizledim kiz uyuyor mamasini hazirliycam sonra spora gitmeyi dusunuyorum sonra gelirim...
evim temiz yemekelrim var kıvırcıgı suya bastırdım paşayla köçpük kudrd bir otara bir bu tarafa uçuyor:9:bende birazdan çıkıcem tv açıcem otrp dantel yapıcem şu hediye havluları bitrsem yeter:21::21::21:sizlerde ne var ne yok bakalım

bende nisanda 33 olucam ben senin ablan oluyorm bu arada kanımca:9::9:ben senin yerinde olsam o kiloları veririm bebem kaç kilosun şuan :6:ben dügün cd seyrediyormda diyorm ah paşa deniz anası gibi çıkmışsın 96 kiloydm ozaman düşün eşimin yanında anası gibi duryordm kaynamala aynı kilodaydık :14::14:bu pis bogazımı ttsaydım eger nede gzüel gelin olucaktım annem her seferinde kızım az ye gelinlik yakışsın derdi iyiligimi isterdi bende zannederdimki yedigimi istemiyor inan bana kilo verince adamın herşeyi degişiyor:17::17:seki kıyafetlerimi görsen içinde kaybolyorm biri gzüel söz dese dahada hırslanıyorum :16:sana birşey anlatıyım dinle :6::6:
devamlı eyüpten aldıgım pardesöcü vardı canım her gittigimde kilolu kişilerin giydigi yere yönlendiridi ordaki çalışanlar içim giderdi çeşit çeşit var ben giyemiyordum :14::14:hepte derdim bunn büyügü varmı vs kız ya 44 yada 46 var derdi içim acıdır içim içime kızardım ah paşa o pis bogazını tutsanda beyenmekten öyete geçsen giysen diye:14:neyse kiloyu verdimya feracem vardı üstümde gri rengi komş dediki eşime artık paşaya yeni al içinde kaybolmuş kız dedi ogünde eyübe gezmeye gittik eşim dedi gel girelim dedim canım aman boşver 70* düşüyüm alırız deidm olsn gel bakalım dedi:16::16::16:neyse içeri girdik yanımıza çalışan bayan geldi buyrn diye kaç zamandır istiyordm hakim yaka selanik modeli neyse kız buyrn dedi allahım diyorm nerden götürücek ana baktımki kilolu bölümü geçtik yürüdük sonra hanım efendi dedi sizin bedeniniz 46 bened bende tepki şu:53:dedim ben 54 beden giyiyordm kızdaki tepkiyi görmen lazımdı :9:sonra eşim dediki eşim kilo verdi en güzelinden alsın dedi ben siyah beyendim hep kilollar o renge saklanırya neyse dedi paşa bu sefer olmaz süt kahvesi krem rengi alıcez eşim beyendi rengini:16:anacım 54 beden getirdiler ne kadar bol old 48 bol old 46 beden tam old belim yok vcudma göre belden aşagısı sorun :17:eşiemede dedim canım 70 düşünce alırız pama varmı vs sen parayı dert etme dedi:17:neys ealdık çıktık üstüne eşarp ayakkabı vardı çanta aldık neyse eşim dediki bunu kimseler gösterme sakın dedi neyse o hafta eşimin amcasının dügünü vardı giyindim allah razı olsn alt kattakide makjaşımı yaptı 2 katlı orası eşimde gri takımları giydi alt kata iniyorm millet toplanmış okadar şaştılarki sorma aşagıya inince millet öle baka kaldı :53::53::53:dügün sahibi yengem dediki seni görünce aşık oldm zayıflık bu kadarmı yakışır bir insana dedi :16::16::16:millet hep bakıp drd ay nasıl verdin b kiloları vs bende bir kabarma varmış sorma:9::9:şimdi gelelim asıl meseleye eltim beni her görüdgünde yenge kilo almışsın der durur bende he aldım derim manyak bilmezki aynı kiloyum :9::9:78 kadar düştüm sonra geri aldım dukab ve pirinç lapası yaptım bıraktım hemen geri aldım :14::14:azim ettikten sonra veriliyor kilo canım beni ele al ben okadar kiloy nasıl vericem diye agladım şimdi gözüm çok aç bir 7 görüyüm sonra sıra 6 klarda işallah :27::27:memlekete gidncede hızlanmam lazım tek korkm kilo almak işşallah aazim ederimde veirim 7 görüryüm daha ne isterim :16::16::16:evlatlarım için başarmam lazım :14::14:çünkü 3 melek yolladım cennete allahım affetsin acıları halen taze korkyorm ya gene kaybedersem diye:14::14:

evim temiz yemekelrim var kıvırcıgı suya bastırdım paşayla köçpük kudrd bir otara bir bu tarafa uçuyor:9:bende birazdan çıkıcem tv açıcem otrp dantel yapıcem şu hediye havluları bitrsem yeter:21::21::21:sizlerde ne var ne yok bakalım

Canım Öncelikle içten yazın için ve içimi rahatlattığın için çok teşekkür ederim. Ben 110 kiloyum :17: o yüzden nasıl gider bunlar hiç bilmiyorum:43: ama yazını okuduktan sonra içim biraz rahatladı şimdilik çok kararlıyım hiç bozmadan devam edecem inşallah da aralığa kadar 70leri görürüm diye umut ediyorum.
Ama büyük sorunum var ben lisanslı hentbol oyuncusuyum ağustosa kadarda ankara ünivertesinde oynuyordum ama boy-kilo oranını aşınca sporcu lisansımı kaybettim.Onun acısını sindiremeden başladım kiloları 5er 5 er almaya çünkü spor yaparken yesem yakıyordum ve vucut alışmış spor istiyor. onada tamam dedim spor salonuna yazıldım sonra bir trafik kazası ayakdaki tüm bağlar koptu yürümeye başlayalı 1 ay oldu ama spora ancak nisanda başlayabilecem bunlar hep üstüme üstüme geliyor ama inan yazını okuyunca neden olmasın ya demeye başladım:54:

Günaydınlar,
bende yeni uyandım. evde yumurta bitmiş... artik gelirken markete girerim.
• light beyaz beynir
•.light kasar peynir
• dukan ekmeği
• 3 çeri domates
kahvaltımı yapıp giyinip çikacağım...

Canım Öncelikle içten yazın için ve içimi rahatlattığın için çok teşekkür ederim. Ben 110 kiloyum :17: o yüzden nasıl gider bunlar hiç bilmiyorum:43: ama yazını okuduktan sonra içim biraz rahatladı şimdilik çok kararlıyım hiç bozmadan devam edecem inşallah da aralığa kadar 70leri görürüm diye umut ediyorum.
Ama büyük sorunum var ben lisanslı hentbol oyuncusuyum ağustosa kadarda ankara ünivertesinde oynuyordum ama boy-kilo oranını aşınca sporcu lisansımı kaybettim.Onun acısını sindiremeden başladım kiloları 5er 5 er almaya çünkü spor yaparken yesem yakıyordum ve vucut alışmış spor istiyor. onada tamam dedim spor salonuna yazıldım sonra bir trafik kazası ayakdaki tüm bağlar koptu yürümeye başlayalı 1 ay oldu ama spora ancak nisanda başlayabilecem bunlar hep üstüme üstüme geliyor ama inan yazını okuyunca neden olmasın ya demeye başladım:54:
canım ben başarabildiysem sende yaparsın kendine gzüenmen yeterli nefsine dur diceksin :47::47:buzdolabına resmini koy kilol resmini benim dolapta kocaman var annemle san aeeski yeni halimi gösteriyimmi facen varmı sen bizim grupa dahilmisin
gerbera seni ekllesin grba bu arada faceni versene bebem :17::17::17:ekliyim seni
:38:
Günaydınlar,
• light beyaz beynir
•.light kasar peynir
• dukan ekmeği
• 3 çeri domates

:113::113:resim nirde:43:

selam kızlar biraz temizlik yaptım mutfağımda camekan var oranın camlarını içten sildim çok büyükler. evi süpürdüm sildim çamaşırları topladım katladım banyolu sildim falan işte kızımla öğle yemeği yedik

yazayım size yediklerimi

sabah ballı sirkeli su

kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği
1kk peynir
4 siyah 1 yeşil zeytin
dereotu maydonoz
2 fincan çay

ara yok

öğle

1 tabak kıymalı ıspanak
1 kase yoğurt

şimdilik bu kadar küçük bir aradan sonra sporuma başlıycam şimdi sauna sortumuda giyicem
bisiklete binerim 15 dk.
leslie 1 yaparım 22 dak.
kalça ve göbek hareketleri o kadar
kalkıyom şimdi

VE KIZLAR DAYANAMADIM SABAH TARTILDIM 200 GR SADECE FARK ÇIKTI YEDİKLERİM BİR ETKİ YAPMAMIŞ ÇOK SEVİNDİMMMMMMMMMMMMMMMMMM

dun

sabah
2 dilim ekmek
peynir
azcik tereyag:17:
domates
sekersiz cay

oglen
mercimek corbasi ve yogurt

aksam buyuk bi tabak yaptigim yagsiz kapuska:37:
canım güzel menü olmuş afiyet olsun ara yapmıyon mu? birde suyu ne kadar içiyon de bakem bi
Herkese Günaydınlar bugün felaket trafikte işe zor yetiştim zaten pazartesi bir işkence birde trafik olunca sabah sabah sinir kalmıyor:43:

Hemen kahvaltı mı yazayım
2 adet minicik domatesler
2 küçük dilim peynir
2 adet yeşil zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
birazdanda çay koydum ofiste içip kendime gelecem :7:
ohhhhhhhhhh afiyetler olsun çok iyi başlıyoz kızlar güne helal bize valla
Günaydınlar,
• light beyaz beynir
•.light kasar peynir
• dukan ekmeği
• 3 çeri domates
sende harikasın nüketcimmm afiyet olsunnn ama paşanın dediği gibi hani resim yaaaaaaaaaaa akşamla öğlen resimleinide istiyom ben gözüm gönlüm açılıyo nede gizel diziyon yiyeceklerini tabağa :9::9::9::9:
öğlen yemeğimi yazayım:
1 kase tavuk çorbası
2 dilim çavdar ekmeği
1 paket ayran
valla çok iyi duygucum ara yapmayıda unutma ve tabiki suyuda unutma sakın :21::21::21::21:

Son düzenleme:
gelin olacak kızlar beni duyun sizin bizden 2 kat daha asılmanız gerekiyor o özel muhteşem günde eşsiz bir gelin olmalısınız dayanın biraz sakın koyvermeyin tamammı benim boyum kısa 1.53 düğünde bir sıktım 49 kilo ile gelin oldum harika oluyo öyle minik çıtı pıtı bir gelin size sadece tavsiye tabiki:32::32::32::32::32::1::1::1::1:

devamlı eyüpten aldıgım pardesöcü vardı canım her gittigimde kilolu kişilerin giydigi yere yönlendiridi ordaki çalışanlar içim giderdi çeşit çeşit var ben giyemiyordum :14::14:hepte derdim bunn büyügü varmı vs kız ya 44 yada 46 var derdi içim acıdır içim içime kızardım ah paşa o pis bogazını tutsanda beyenmekten öyete geçsen giysen diye:14:neyse kiloyu verdimya feracem vardı üstümde gri rengi komş dediki eşime artık paşaya yeni al içinde kaybolmuş kız dedi ogünde eyübe gezmeye gittik eşim dedi gel girelim dedim canım aman boşver 70* düşüyüm alırız deidm olsn gel bakalım dedi:16::16::16:neyse içeri girdik yanımıza çalışan bayan geldi buyrn diye kaç zamandır istiyordm hakim yaka selanik modeli neyse kız buyrn dedi allahım diyorm nerden götürücek ana baktımki kilolu bölümü geçtik yürüdük sonra hanım efendi dedi sizin bedeniniz 46 bened bende tepki şu:53:dedim ben 54 beden giyiyordm kızdaki tepkiyi görmen lazımdı :9:sonra eşim dediki eşim kilo verdi en güzelinden alsın dedi ben siyah beyendim hep kilollar o renge saklanırya neyse dedi paşa bu sefer olmaz süt kahvesi krem rengi alıcez eşim beyendi rengini:16:anacım 54 beden getirdiler ne kadar bol old 48 bol old 46 beden tam old belim yok vcudma göre belden aşagısı sorun :17:eşiemede dedim canım 70 düşünce alırız pama varmı vs sen parayı dert etme dedi:17:neys ealdık çıktık üstüne eşarp ayakkabı vardı çanta aldık neyse eşim dediki bunu kimseler gösterme sakın dedi neyse o hafta eşimin amcasının dügünü vardı giyindim allah razı olsn alt kattakide makjaşımı yaptı 2 katlı orası eşimde gri takımları giydi alt kata iniyorm millet toplanmış okadar şaştılarki sorma aşagıya inince millet öle baka kaldı :53::53::53:dügün sahibi yengem dediki seni görünce aşık oldm zayıflık bu kadarmı yakışır bir insana dedi :16::16::16:millet hep bakıp drd ay nasıl verdin b kiloları vs bende bir kabarma:-) varmış sorma:9::9:şimdi gelelim asıl meseleye eltim beni her görüdgünde yenge kilo almışsın der durur bende he aldım derim manyak bilmezki aynı kiloyum :9::9:78 kadar düştüm sonra geri aldım dukab ve pirinç lapası yaptım bıraktım hemen geri aldım :14::14:azim ettikten sonra veriliyor kilo canım beni ele al ben okadar kiloy nasıl vericem diye agladım şimdi gözüm çok aç bir 7 görüyüm sonra sıra 6 klarda işallah :27::27:memlekete gidncede hızlanmam lazım tek korkm kilo almak işşallah aazim ederimde veirim 7 görüryüm daha ne isterim :16::16::16:evlatlarım için başarmam lazım :14::14:çünkü 3 melek yolladım cennete allahım affetsin acıları halen taze korkyorm ya gene kaybedersem diye:14::14:

Harikasin pasam azim her zorlugun ustesinden gelir ben hamlelikte 95 kiloyu goren biri olarak azimsiz hicbir is olmaz diyorum ha gayret kizlar diyorum...

Dudujan canim soruna cevap yazmistim ama cikmamis kusura bakma ben istanbulda beylkiduzunde oturuyorum burda clup perla beauty diye bir guzellik merkezi var oraya gidiyorum ama sut verdigim icin kavitasyonu kestiler simdi 40 dakika pasif jimnastik 20 dakikada lenf drenaj yaptilar yaptilar faydasi var mi evet incelme oluyor bugun uzun zamandir gelen bir bayanla tanistim birakinca eski olculere geliniyormus bakalim sonuc ne olacak...

canım güzel menü olmuş afiyet olsun ara yapmıyon mu? birde suyu ne kadar içiyon de bakem bi

ohhhhhhhhhh afiyetler olsun çok iyi başlıyoz kızlar güne helal bize valla

sende harikasın nüketcimmm afiyet olsunnn ama paşanın dediği gibi hani resim yaaaaaaaaaaa akşamla öğlen resimleinide istiyom ben gözüm gönlüm açılıyo nede gizel diziyon yiyeceklerini tabağa :9::9::9::9:

valla çok iyi duygucum ara yapmayıda unutma ve tabiki suyuda unutma sakın :21::21::21::21:

gelin olacak kızlar beni duyun sizin bizden 2 kat daha asılmanız gerekiyor o özel muhteşem günde eşsiz bir gelin olmalısınız dayanın biraz sakın koyvermeyin tamammı benim boyum kısa 1.53 düğünde bir sıktım 49 kilo ile gelin oldum harika oluyo öyle minik çıtı pıtı bir gelin size sadece tavsiye tabiki:32::32::32::32::32::1::1::1::1:

Dudujan canim soruna cevap yazmistim ama cikmamis kusura bakma ben istanbulda beylkiduzunde oturuyorum burda clup perla beauty diye bir guzellik merkezi var oraya gidiyorum ama sut verdigim icin kavitasyonu kestiler simdi 40 dakika pasif jimnastik 20 dakikada lenf drenaj yaptilar yaptilar faydasi var mi evet incelme oluyor bugun uzun zamandir gelen bir bayanla tanistim birakinca eski olculere geliniyormus bakalim sonuc ne olacak...

Offff o gelinlik zaten beni baya motive ediyor inşallah başabilirim. Canım aramıda yaptım elma yedim ama su bugün fazla içemedim midem bulanıyor artık sudan ama çayla telafi ettim bol bol çay içtim (tabiki açık çay ve şekersiz). Benim boyum fena değil ama kilom fena:50:

Back
X