• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aksam ki menu mu yazayim:
1 tabak karnibahar yemegi
2 adet kucuk domates,1 dal yesil sogan
simdik de cay keyfi yapacam

Son düzenleme:
Pasam sanirim senin reglin yaklasiyo acayip duygusala baglamissin arkadasim:-) :-) :-) :-) insan isterse herseyi yapabilir dlyorum

Canim hic moralini bozma vucudun tutuyor su anda banada aynisi oluyor sakin kacamak yapma ve sporu sakin birakma canim karsiligini alacaksin sakin birakma ama

Canim. Neden ertelemek istiyon anlamadim insan sevdiginle olunca hicbirsey gozunde olmuyo valla esin beheniyorsa sorunda yok sanirim dugun icin devam edersin bence:3::3:
Canım bende normalde öyle düşünüyordum ama eylül yerine mayıs 2014 olsun diyorum nişan eylülde olsun bende fotoğraflarda güzel çıkayım istediğimi giyeyim bugün az elbise bakayım dedim çok çirkinler oluyor bana:43:

canım ben bile kilo verdim eşime dedim bu halimmi gzüel ozamanki halimmi dedim sen her halinle güzelsin dedi ban hep ne derdi biliyormusun :9::9:ucan filim diye severdi geçen diyorm fillikten çıktım zayıf filim oldm dedi koptm gülmekten:9::9:
nişan bu cumartesimi olcek amanın aldınmı kıyafet vs kız anlat aplana:6::6::6:

:27::27::27:aferim gözüme girdin bende regli olcem şişti heryerim ya:18::18:

Canım elbise bugün baktım biraz ama çok çirkin kiyafetler benim beğendiklerim en büyük 44 bedeni var ama ben 50 giyiyorum:43: o yüzden nişan eylülde düğün mayıs 2014 de olsun diyorum.Cenk de 5 yıldır çıkıyoz bir 5 daha mı çıkacaz diye bana trip atıyor:43:

yazayım size yediklerimi

sabah ballı sirkeli su

kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği
1kk peynir
4 siyah 1 yeşil zeytin
dereotu maydonoz
2 fincan çay

ara yok

1 tabak kıymalı ıspanak
1 kase yoğurt

Ara
1 potakal 1 kivi

Aksam
1 tabak kiymali ispanak
3yk yogurt
2 kepce kereviz corbasi

Biraz oncede 2fincan cay ictim

Sporumda 15 dk bisiklete bindim
23dk leslie1 yaptim kalca ve gobek hareketlerim kaldikaldi

Canım bende normalde öyle düşünüyordum ama eylül yerine mayıs 2014 olsun diyorum nişan eylülde olsun bende fotoğraflarda güzel çıkayım istediğimi giyeyim bugün az elbise bakayım dedim çok çirkinler oluyor bana:43:

Canım elbise bugün baktım biraz ama çok çirkin kiyafetler benim beğendiklerim en büyük 44 bedeni var ama ben 50 giyiyorum:43: o yüzden nişan eylülde düğün mayıs 2014 de olsun diyorum.Cenk de 5 yıldır çıkıyoz bir 5 daha mı çıkacaz diye bana trip atıyor:43:

Canim kizma ve kusme sakin ama50 beden cok tatlim evet biraz dusmen lazim cumartesiye cok az kaldi daha elbise almadin mi aaaaaaaaaa ben olsam 1 ay varken tamamlamistim :52::49::52:

Canim kizma ve kusme sakin ama50 beden cok tatlim evet biraz dusmen lazim cumartesiye cok az kaldi daha elbise almadin mi aaaaaaaaaa ben olsam 1 ay varken tamamlamistim :52::49::52:

Canım niye küseyim biliyorum ben çok olduğunu zaten:43: o yüzden çok kararlıyım bu defa ve yaklaşık 10 gündür bozmadan devam ediyorum inş hiç bozmadan da devam edecem. tatlım elbise işini hiç istemiyorum o yüzden bakmıyorum nasılsa olmayacak çirkin bir elbise giyecem :43:

vallahi senin yüzünder girdim topige kıyamam diye seslendim okurken:5::5::5:üzülme bebem nişanlınla konş eylül gibi olsun de onu kilo vericegine inandır benim için çok önemli de kesin izin verir olmadı vermedi beni çagır dövüyüm onu:57::57:hızlı bir şekilde çıkarsam bilinki eşim geldi

vallahi senin yüzünder girdim topige kıyamam diye seslendim okurken:5::5::5:üzülme bebem nişanlınla konş eylül gibi olsun de onu kilo vericegine inandır benim için çok önemli de kesin izin verir olmadı vermedi beni çagır dövüyüm onu:57::57:hızlı bir şekilde çıkarsam bilinki eşim geldi

Canım sen döv şimdiden bana trip atıyor ama kesin kararlıyım zayıflayacam ve eylülde nişanlanacam.:52:

Canım niye küseyim biliyorum ben çok olduğunu zaten:43: o yüzden çok kararlıyım bu defa ve yaklaşık 10 gündür bozmadan devam ediyorum inş hiç bozmadan da devam edecem. tatlım elbise işini hiç istemiyorum o yüzden bakmıyorum nasılsa olmayacak çirkin bir elbise giyecem :43:

Oylede dusunme ne kiyafetler var canim cok az zaman zkaldi bayagi gez dolas eminim en guzelini bulacaksin sana yakisan nerede oturuyordun sen canim

yarın sabah diyetisyenime gidicem merak ediyorum ne olmuş ne bitmiş,durup durukrn başım ağrıdı uykum var ama ne mümkün çocuklar cin gibi....

yarın sabah diyetisyenime gidicem merak ediyorum ne olmuş ne bitmiş,durup durukrn başım ağrıdı uykum var ama ne mümkün çocuklar cin gibi....

Sorma canim benimkiside teror estiriyor evde bir damla cocuk. Can balkona veya camdan diSariya bak derin derin nefes al bas agrisina iyi geliyo bana oyle oluyo birde dus al canim oda faydali

Oylede dusunme ne kiyafetler var canim cok az zaman zkaldi bayagi gez dolas eminim en guzelini bulacaksin sana yakisan nerede oturuyordun sen canim

Canım ankara da oturuyorum ben. ama haziranda mezun oldum mezuniyet baya gezmiştim sonunda diktirmek zorunda kalmıştım.Ama konuşup eylülde yapacam gerekirse kot giyerim diye tehdit edecem:14:

Canım sen döv şimdiden bana trip atıyor ama kesin kararlıyım zayıflayacam ve eylülde nişanlanacam.:52:

hayaline göre yaşa herşeyi istediği kadar trip atsın sen üzülcen sonra fotolara bakıp:20::20:eylülde olursa istediğin bir kıyafeti giyebilirsin:32:

Canım ankara da oturuyorum ben. ama haziranda mezun oldum mezuniyet baya gezmiştim sonunda diktirmek zorunda kalmıştım.Ama konuşup eylülde yapacam gerekirse kot giyerim diye tehdit edecem:14:

cnm ya üzülme ben sinirimde mezuniyetlerimin hiç birine katılmadım her dönemde o dönemin en kilolusuydum :31:kendime yakıştıramadım hiç bişey bende gitmedim:31:

Hazirliklar ne durumda eylule aticanda herkez hazirlanmadimi cumartesi gunune gore evdemi olacak buyuk nisan mi salonda falan

hayaline göre yaşa herşeyi istediği kadar trip atsın sen üzülcen sonra fotolara bakıp:20::20:eylülde olursa istediğin bir kıyafeti giyebilirsin:32:

cnm ya üzülme ben sinirimde mezuniyetlerimin hiç birine katılmadım her dönemde o dönemin en kilolusuydum :31:kendime yakıştıramadım hiç bişey bende gitmedim:31:

aynen canım bende o yüzden bastırıyorum eylül diye :19:
Hazirliklar ne durumda eylule aticanda herkez hazirlanmadimi cumartesi gunune gore evdemi olacak buyuk nisan mi salonda falan

Canım evde olacak sadece pasta,içecek siparişleri verildi ama onları iptal etmek kolay yüzüğü de yarın bakacaktık ama yarın konuşup iptal edecem inş.

Kardesim tabletini birakti bana ondan bu aksam buradayim kizlar esim diger koltukta internette ben digerinde kizimda ortada oynuyo et bebegi var onu verdim saklamistim delirdi bebis bebis diye geziniyo kuzum bebim babasi diyo bebek benim agliyo kusuyo verince eline guluyo bebegine sarilip opuyo :52::52:

Ayyyyy duygu nasil iptal edicen yaaa ne desemki bilemedim nisanlin kusmese bari

Back
X