• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kardesim tabletini birakti bana ondan bu aksam buradayim kizlar esim diger koltukta internette ben digerinde kizimda ortada oynuyo et bebegi var onu verdim saklamistim delirdi bebis bebis diye geziniyo kuzum bebim babasi diyo bebek benim agliyo kusuyo verince eline guluyo bebegine sarilip opuyo :52::52:

Çok tatlı canım ya kaç yaşında :)

ben hala gecmisi okuyamadim malesef.sanirim kurs donusume kalacak bu is.
sabah sinir bozuklugundan agladim
sonra dedim kendine gel..kendine dert uretme
harika bi esim,2 guzel kizim var sagligimiz iyi..3-5 kilo icin uzulmeye degmez dedim
biraz daha iyiyim...sadece surekli yerimde saymak delirtti artik beni.

sabah yediklerimide yazayim
sabah
iki kibrit kutusu kadar beyaz peynir 4 yaprak marul 1 domates yarim salatalim,bir bardak sut
oglen yok
aksam 2 kasik kepek,3 kasik yogur,1 tatli kasigi tarcin,1 tatli kasigi bal karisimibu karisim istah kesiyormu vede tok tutuyor ,ben denedim gercektende oyle
yarim domates dortte 1 salatalikbir iki yaprak marul bir kibrit kutusi kadar beyaz peynir yedim

kizlar hafta sonu yogundum hic giremedim misafirimde vardi valla kacirdim bu hafta hic umutlu degilim kendimden rakibem kimse beni rahatca gececek ama onumuzdeki hafta kimse korksun benden:))

dudujan seni goruyom altta ama hic sesin cikmiyor nasilsin canim simdilik cikayim yarin bol bol konusuruz herkesi opuyorumiyi geceler tatli ruyalaröpüldunuz:54::54::54::54::54::54:

ben hala gecmisi okuyamadim malesef.sanirim kurs donusume kalacak bu is.
sabah sinir bozuklugundan agladim
harika bi esim,2 guzel kizim var sagligimiz iyi..3-5 kilo icin uzulmeye degmez dedim
Canim sacmalama lutfen Allah dermansiz dert vermesin bir iki hafta sonra zaten duseceksin sanirim seninde reglin yaklasiyo duygusallasmis ve degisik duygulara kapilmissin canim sakin sukur et lutfen

dudujan seni goruyom altta ama hic sesin cikmiyor nasilsin canim simdilik cikayim yarin bol bol konusuruz herkesi opuyorumiyi geceler tatli ruyalaröpüldunuz:54::54::54::54::54::54:

Valla hasret kaldik canim yaaa neredesin bu kadar ozletme kendini olmuyo boyle:50:

Sanada iyi geceler canim tatli uykular

Son düzenleme:
Kizlar yaaa azelri kizimezun olmadi haberi yok sanirim gelmiyoda face den gorusuyorsaniz bi haber verir misiniz yaaa dliskalifiye falan olzmasin

bilmiyom ki canım ama küsmez bence yarın duygu sömürüsünün dibine vuracam :26:

:65::65::65:kahkaha attım sayende bu saatte :65::65: Ara ara o duygu sömürüsünün dibini bende bulurum da:65:
bimiyorum ki canım alırsam fotoğraflarını paylaşırım zaten

hayırlısı olsun cnm çok özeniyorum inanki bir ömür boyu mutlu olun:16:
[ı]ben hala gecmisi okuyamadim malesef.sanirim kurs donusume kalacak bu is.
Sabah sinir bozuklugundan agladim
[/ı]

şu saat farkında akşamları burda olsam da orda akşam olunca da orayamı gelsem :27: Anca uykumu alırım herhalde:52:
kizlar yaaa azelri kizimezun olmadi haberi yok sanirim gelmiyoda face den gorusuyorsaniz bi haber verir misiniz yaaa dliskalifiye falan olzmasin

ya cnm facede yok ama ganfedle görüşüyorlar sanırım gidip geliyor diye biliyordum yanlış hatırlıyorsam özür:17:eğer görüşüyorsanız hedefine ulaşmak için yolunun %75.5 tamamlamış mezun olması için %80 olması lazımmış haber verirmisin bir iki hafta daha devam etsin hem özleti kendini:23:

Ya bugün çok kötüydü üst kattki komşumuz pimaşı değiştirdi matkap sesi beynimin içindeydi sanki gezmeye kaçtık bizde akşam geldik yemek derken bi yattım :31:nolcsk benim bu uyku halim:24::24:

Back
X