• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ganfed, krestemi çalışıyorsun?
Sohbetle ii gider.. sana sekersiz türk kahvesi yaptim. dudujan sanada yeşil çay yapayim mi? kahvemi?
$shutterstock_3372673.webp

nuhan dudujan oyle sessiz durmayin hadi gelin sohbet edelim.ay yeni geldim kresten yorulmusum .isleri yapmam lazim canim istemiyor ne yapsam acaba :50::50::50:

Canım ben işdeyim çalışıyorum o yüzden vakit buldukça bakabiliyorum :17: ama siz başlayın ben arada katılırım sohbete :34:

Hızlı hızlı okuyup geldim....:16::16::16::16:

detayli sabah kahvaltımı bildimi yapayorum..
• 2 kaşık yulaf kepeği, 1ad. yumurta, 3 kaşık sütten olusan haumuru teflon tavada yağsız pişirdim. Üzerine 1 ad. domatasi rendeledim sonra, bir miktar light kaşar peynir, 1ad. domates, 1ad. mantar, yarım yesil zeytin 1 dilim salam koyarak firindaoım. Şiddetle tavsiye ediyorum...dukancanlar varsa yapsın...
• 2 büyük bardak sekersiz çay.

Sanırım gene benim öğle yemeği kaynadı. Artik aksam üstü yerim.

arada bir sekersiz türk kahvesi ve bir kase yoğurt yerim.

Aksam:
dün hamsi ve palamut aldım. Bugun, hamsileri yikayip, üzerine domates soğanı serpip dibinede azıcık su koyup hop firina atmayı planlıyorum....

hepinize stressiz bol sağlıklı kalorisi az öğünler diliyorum...:16:
sevgiler..
off ya baliga bayilirim ama kizartmasini severim hic firinda yapmadim nasil oluyor acaba
edelim nerde şu şeytan başağını kıralım... :1::1::1::1::1::1:
aha burda ben kirdim tekide sana kalsin dedim:))
Ganfed, krestemi çalışıyorsun?
Sohbetle ii gider.. sana sekersiz türk kahvesi yaptim. dudujan sanada yeşil çay yapayim mi? kahvemi?
Eki Görüntüle 619451

yok ttalim calismiyorum ben benim 2 yasinda oglum var ordaki oyun gurubuna goturuyom hafdada iki gun:emir_bebek:

Ya bugün çok kötüydü üst kattki komşumuz pimaşı değiştirdi matkap sesi beynimin içindeydi sanki gezmeye kaçtık bizde akşam geldik yemek derken bi yattım :31:nolcsk benim bu uyku halim:24::24:
Canim fazla uyku metabolizmayi yavaslatiyo ve kilo alabilirsin dikkat et cat ic kahve ic de yada temizlik yapta uykun dagilsin:-) :-) :-)
bugün kimsecikler yok galiba:8:
Öğlen yediklerimi yazayım hemencik:
1 kase tavuk çorbası
2 dilim çavdar ekmeği

10:30 da da bir mandalina yedim
Canim harika gidiyorsun sakin bozma harika bi gelin olacaksin ben biliyom sakin sporuda ihmal etme

Ertelenmeyecek galiba canım ama 1,5 yıl nişanlı kalacam gibi görünüyor çünkü zayıflamadan evlenmek istemiyorum.Erkek arkadaşımla 5 yıldır çıkıyoruz ha nişan olsa nolacak olmasa nolacak erteleme hazırlandık o kadar dedi.Ben geçen perşembe başladım diyete 110 kiloydum ama sabah 2 kilo vermişim yani 108 kiloyum yolum çok uzun.Tek avantajım boyum uzun ve hentbolcu olduğum için kas fazla yine elbise falan giyebilecem ama istediğim elbiseyi değil tabiki :43:
Erteleme yaaa olsub dugun daha onemli guzel bi elbisede bulacaksin ben biliyom ve sana inaniyom canim sen yine 1,5 yil kalacaksin ben tam 3yil nisanli kaldim birsey olmaz sevdiginle ol yeter nisanlin seni seviyor baksana neler demis umrunda degil senin kilolarin onun icin sen mut ol ve bu guzel gunun tadini cikar

Canim benim... dünhep disarlardaydim...
Bugunda, saat 1'e geliyor ve ben hala kahvalti yapamadım...
Sabah aç karnınaa kan ve idrar tahili vermeye gittim. yeni geldim. Şimdi, Dukan usulu pizza yaptım.. ama sizin diyetlerinizi olumsuz etkiliyorum düsüncesi ile foto koymicam. Kiyamam size ..
geçmisi okuyum geliyorum..
Nuketcim yaaa nerelerdesin ozlettin kendini valla heee turk kahvesi resmine bayildim sen amatorcede olsa fotografcilikla ugras bence kardesim amatorce basladi slmdi iha jhaber ajansinda muhabir :-) :-) :-)

nuhan dudujan oyle sessiz durmayin hadi gelin sohbet edelim.ay yeni geldim kresten yorulmusum .isleri yapmam lazim canim istemiyor ne yapsam acaba :50::50::50:
Canim bazen bana da oluyo canim hicbirsey istemiyo aliyorum kumandayi elime yabanci muzik aciyom kizim basliyo oynamaya onu izliyom sonra kanallarda geziniyom canim sonrada kalkiyom is yapmak istiyom girisiyom valla
Hızlı hızlı okuyup geldim....:16::16::16::16:

detayli sabah kahvaltımı bildimi yapayorum..
• 2 kaşık yulaf kepeği, 1ad. yumurta, 3 kaşık sütten olusan haumuru teflon tavada yağsız pişirdim. Üzerine 1 ad. domatasi rendeledim sonra, bir miktar light kaşar peynir, 1ad. domates, 1ad. mantar, yarım yesil zeytin 1 dilim salam koyarak firindaoım. Şiddetle tavsiye ediyorum...dukancanlar varsa yapsın...
• 2 büyük bardak sekersiz çay.

Sanırım gene benim öğle yemeği kaynadı. Artik aksam üstü yerim.

arada bir sekersiz türk kahvesi ve bir kase yoğurt yerim.

Aksam:
dün hamsi ve palamut aldım. Bugun, hamsileri yikayip, üzerine domates soğanı serpip dibinede azıcık su koyup hop firina atmayı planlıyorum....

hepinize stressiz bol sağlıklı kalorisi az öğünler diliyorum...:16:
sevgiler..
Nuket aksama yemekte sendeyim haberin olsun harikasin bu kadar guzel ve herseyden yiyerek zayiflayan gormedim desem yeri kizimla geliyoz bak:51::52::52::33::33:
Offff benim bakanlığa gitmem gerekiyor yakın ama yinede gidecek en az yarım saat :43:
Taama iste spor icin harika bir firsat valla yuruyerek git gel super olur :8::8::8:

Selam kizlar tencere yemek yaptim kizimla birlikte yaramazlikta sinir tanimiyo valla aksam saat 2 ye kadar uymadi tabi bende bu sabah gec kalktik hanim simdi yine uyudu bende size bakayim dedim muhabbet koyulmusta koyulmus valla neyse yediklerimi yazayim

Elma sirkem bitti balli suyumu icemedim direk kahvalti yaptim
1 dilim tam bugday ekmegi
5 siyah zeytin
1kk peynir
Maydonoz
2fincan cay

Ara
2 sekerli turk kahvesi

Saat suan 2:30 oglen icin gec oldu2 defa ara yaaparim meyve ile sanirim elma ile portakal verim
Daha hic su icmedim sisemi alayim da iceyim bu kadar

Ddun bayagi agir spor yaptim bacaklarim cok agiriyor sanirim leslie yapmam ama gerisini yapacagim

Canim fazla uyku metabolizmayi yavaslatiyo ve kilo alabilirsin dikkat et cat ic kahve ic de yada temizlik yapta uykun dagilsin:-) :-) :-)

Canim harika gidiyorsun sakin bozma harika bi gelin olacaksin ben biliyom sakin sporuda ihmal etme

Erteleme yaaa olsub dugun daha onemli guzel bi elbisede bulacaksin ben biliyom ve sana inaniyom canim sen yine 1,5 yil kalacaksin ben tam 3yil nisanli kaldim birsey olmaz sevdiginle ol yeter nisanlin seni seviyor baksana neler demis umrunda degil senin kilolarin onun icin sen mut ol ve bu guzel gunun tadini cikar

Nuketcim yaaa nerelerdesin ozlettin kendini valla heee turk kahvesi resmine bayildim sen amatorcede olsa fotografcilikla ugras bence kardesim amatorce basladi slmdi iha jhaber ajansinda muhabir :-) :-) :-)

Canim bazen bana da oluyo canim hicbirsey istemiyo aliyorum kumandayi elime yabanci muzik aciyom kizim basliyo oynamaya onu izliyom sonra kanallarda geziniyom canim sonrada kalkiyom is yapmak istiyom girisiyom valla

Nuket aksama yemekte sendeyim haberin olsun harikasin bu kadar guzel ve herseyden yiyerek zayiflayan gormedim desem yeri kizimla geliyoz bak:51::52::52::33::33:

Taama iste spor icin harika bir firsat valla yuruyerek git gel super olur :8::8::8:

Dün iki toplantim birden vardı. Birde trafikte çok vakit kaybettim. İkiteliden 8 .30 da çiktim. Aksam eve gelmem saat 11,00 i buldu. malum istanbul trafigi. gelincede Hemen uyudum.

Benim evim aynı zamanda ofisimiz... yandaki odada işimiz gereği bizi fotoğraf studyomuz var. Yani biz orada profesyonel ürün fotografları çekiyoruz. Gerçi çekimleri zorda kalmazsam ben yapmiyorum. Hem iş , hemde hayat ortağım olan kişinin görevi... benim baska görevlerim var. Orada ışık sisteminden, bir çok kemaraya kadar birçok malzeme var. Fakat buraya koyduğum fotoğrafları, ben masamda duran minicik otomatik makinamla çekiyorum. Kahve fotografi stok görseldi Ama biraz sonra benim yapacak oludğum kahvenin fotosunu paylaşırım.

Aksama yemeğe gel bekliyorum... Ben suana kadar hiç aç kalmadım ilk baska biraz maliyetli gibi geldi. Fakat sonra, disaridan hiç hazir yemek almayınca aynı hesabi buldu. Çünkü ben ikindin falan pasta börek çörek satın alırdım.

Son düzenleme:
bahayk kizin kaç yasinda,
anne kiz mutfakta takilmişsiniz? ne güzel ya çok imrendim..

:-) :-) :-) :-) :-) canim kizim16 aylik evet beraber mutfaktaydik ben yemek yaptim oda tenncere ve tavalarla saklama kaplarini dagitmakla mesguldu:-) :-) :-) :-) :-) birde dagitmasini birak onlari oturma odasina tasiyo yaramaz
Allah sanada nasip etsin ins. Canim

Son düzenleme:

Bilmiyorum canım akşam konuşup kesin karar bağlayacaz bakalım.Ama ben ertelenmesini istiyorum öyle resmiyete dökülmesini istemiyorum. Ya altı üstü 9 ay sonra nişan 15 ay sonrada düğün olacak bir ton olay oldu:43:
Spora gelincede canım ben 30 kasımda bir trafik kazası geçirdim sol ayak bileğimdeki tüm arka ve yan çapraz bağlar koptu ve karın boşluğumda bir iç kanama oldu o yuzden çok hareket edemiyorum malesef mart sonu yada nisana kadar yavaş yürüyüş mekik falan idare edecem :(

Demeyi unuttumm kizlar 4 gundur hergun 3 saat tuzumu surup sauna sortumu giyiyorum belki sikilasirim diye tanitimlarinda yaziyor okudum 2haftada etki edecekmis bbakalim gorecegiz soylim dedim

:-) :-) :-) :-) :-) canim kizim16 aylik evet beraber mutfaktaydik ben yemek yaptim oda tenncere ve tavalarla saklama kaplarini dagitmakla mesguldu:-) :-) :-) :-) :-) birde dagitmasini birak onlari oturma odasina tasiyo yaramaz
Allah sanada nasip etsin ins. Canim

amin canım...ne güzel ya..napsın çocuk işte yapacak yaramazlık.
sanırım o dönemde tencereleri çok seviyorlar... 2 gün önce arkadaşim ve bebeği bize gelirsen ellerinde alimunyum tencere ve kevgirle geldiler. oda 1.5 yaşında... erke k bebek olmasina rağmen tercere seviyormuş kereta... davul niyetine kullanıyor..

sporumu yaptım geldim kızı emziriyorum,yemeğin etini koydum pişiyor evi süpürcem kaynanam beyzanın eline bisküvi vermiş her yer batmış oysa ben asla yere örtü sermeden vermem eline bişey aslında mutfakta mama sandalyesinde veririm ne verceksem işte böyle.....

sporumu yaptım geldim kızı emziriyorum,yemeğin etini koydum pişiyor evi süpürcem kaynanam beyzanın eline bisküvi vermiş her yer batmış oysa ben asla yere örtü sermeden vermem eline bişey aslında mutfakta mama sandalyesinde veririm ne verceksem işte böyle.....

bende aynı senin gibiyim canım benim de kayınvaliden eline verir kızım gezer butün evi en sinir olduğum şey yapma anne diyom ben görmeden ben yokken veriyo yada kızımın arkasında geziyo :52::52::52: bizim evde yapamaz ama kendi evinde yapabiliyo:9::9::9::9::9:

Back
X