• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben bugün çok yoğunum işte walla pek iyi değilim o yüzden ama diyet iyi gidio. Sen nasılsın senin diyet nasıl gidio rakibem :34:

Yulaf ezmesi marketlerde var canım ben ordan alıyorum. Diyetisyene de sorarım tabiki 10 günde bir gidiyorum.
tamam canım çok tşk ederim aklıma birşey takılırsa soracağım. tamam canım yulaf ezmesinide bAKICam markete hiç dikkatimi çekmedi

başiniz sağolsun.. :(

Başınız sağolsun canım :(

bende sinir olurum böyle insanlara karışmayın bi ne yiyeceğime ben karar vereyim birşey olmaz lafındanda nefret ederim.... karışmayım arkadaşlar diyetteyizzzzz BİZZZZZZZZZZZZZ

Allah sabırlar versin canım

kimse benim yazdıklarımı okumuyor mu neden cvp vermiyonuz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:47::47::47::47::47:

bu yazdığıma bi cevap veren olmadı yaaaaa aşk olsun kızlarrrrr

allah sabir versincanim zor bi durum .rabbim bidaha yasatmasin

teşekkürler cnm kızı çok kötü ya ben kime baba dicem demiş yazık şimdi kızı yurtdışından gelcek nasıl kaldırcaklar bu olayı :14::14::14::14:

Yeni bir site kullanıcısı olarak diyet gruplarına katılmak istiyorum. Acaba 7. grup bana kapısını açar mı?

tabiki gelebilirsin cnm takımda yer olup olmadığına bakmam lazım ama bizimledevam edebilirsin:34:

:-) :-) :-) :-) :-) canim kizim16 aylik evet beraber mutfaktaydik ben yemek yaptim oda tenncere ve tavalarla saklama kaplarini dagitmakla mesguldu:-) :-) :-) :-) :-) birde dagitmasini birak onlari oturma odasina tasiyo yaramaz
Allah sanada nasip etsin ins. Canim
ahhh o dagitmalar yokmu..sirf o yuzden bide gittimiz yerde rahat vermedigi icin 2. yi erken istedim.beraber buyusunler dedim.
simdi buyuk olan 4 yasina girecek dagitsada topla deyince topluyor.sabah kalkinca yatagini duzeltiyor.gece yatmadan oyuncaklarini topluyor.kucuk olan daha cok dagitiyor suan.21 aylik oda.ama mesela dolaptan meyve aliyor soyup kabuklarini cope atiyor.bardakla sut veriyorum bitirince tezgaha koyuyor bide mendiller agzini siliyor..bu ablasindan daha duzenli olacak gibi.seneye hersey daha duzene girer insallah.banada yemek yaparken yardim ediyorlar :)

Bilmiyorum canım akşam konuşup kesin karar bağlayacaz bakalım.Ama ben ertelenmesini istiyorum öyle resmiyete dökülmesini istemiyorum. Ya altı üstü 9 ay sonra nişan 15 ay sonrada düğün olacak bir ton olay oldu:43:
Spora gelincede canım ben 30 kasımda bir trafik kazası geçirdim sol ayak bileğimdeki tüm arka ve yan çapraz bağlar koptu ve karın boşluğumda bir iç kanama oldu o yuzden çok hareket edemiyorum malesef mart sonu yada nisana kadar yavaş yürüyüş mekik falan idare edecem :(
kaza icin cok gecmis olsun canim..
Bu kahveleri kendi ellerimle yaptım.. Şekersiz.. isteyen alsın...

Eki Görüntüle 619522 Eki Görüntüle 619523
himmmm bayilirimmmmm
1 tane elma yedim öğle yemeği yerine birazdan. akşam yemeğine kadar bol bol su içerim

akşam
2 kepçe kerevizçorbası
1 tabakta fazla doldurmadan bamya pişirdim kendime ondan yerim
3 yk yoğurt

eşim hiç sevmez yemezde bamyayı ben aksime çoooookkkk severim ona tazefasülye pişirdim kızımada şehriyeli tavuk çorbası herkeze özel menü yani:37::37::37::37::37:

yemekten sonrada 8 e doğru çay içeriz eşimle

ayyyyyyyyyyyyyyyy bu hafta kaç kilo çıkıcam acaba çok merak ediyommmmmmmmmmm
ben arik merak etmiyorum nasilsa 65 in altini gormeyecegim yine :27:
kızlar merhaba nasılsınız...ben çok hastayım arkadaşlar pazar günü fenalaştım ve iki gündür hastenede yatışımı verdiler bgn artık zorla kendimi taburcu ettirdim...size de haber vermedim inşallah sorun olmaz..ama cezaya kaldıysam yine de kabulum:2::2::2::2:

kızlar 3 gündür nerdeyse hiç bişey yemedim boğazım çok ağrıyor çünkü..bol bol sıvı tükkettim bgn sadece öğlen kaşarlı tost yedim.eve gelince de bi bardak süt içtim o kadar...tartlıdım baya da kilo vermişim ama giden kiloların kilodan çok su olduğunu düşünüyorum..neyse normala dönünce görecez artık...
cok gecmis olsun aman dikkat et kendine lutfen.
ohcanima değsin sen sabret... elbet gidecek o kilolar..
ne zaman acaba:5::5::5:
kızlar ya bugünde pek gelemedim misafir vardı bugün onlar gitti akşama başka misafirler geldi çocukta pcde zaten misafirleirn yanında oturulmazda bugünde çok uğrayamadım:50:
bende cok ugrayamiyorum ya.daha takima dahil olmadan atilacagim diye korkuyorum:18::18:
sabah zaten kahvalti yemek evi topla duzenle hemen oglen oluyor.ogleden sonra mutlaka bi isim oluyor.mesela dun cocuklarida alip markete gittim.sonra hava guzel diye parka goturdum.eve zor yetistim.yemeklerini yedirip kosa kosa kursa gittim.gelince zaten aksam 9.30 oluyor.cocuklari uyutup kahve ictim:68::68::68::68:sonra esimle film izleyelimd edik ama ben coktan sizmisim

Şimdi gelelim nişan olayına:Akşam anlattım böyle böyle ben ne giyecem hep çirkin kıyafetler fotoğraflar çirkin olacak başladım ağlamaya.Sonra Cenk hadi gel kıyafet bakalım dediğin gibiyse söz nişanı eylüle değil kasıma alacam ki maden erteledik istediğin zamana kadar erteleyelim.

Başladık alışveriş merkezlerini taramaya ama yok 50 bedene göre güzel bir elbise yok biz gezdikçe ben daha çok ağlıyoru.Sonra cenk de yeter ya seni sevdiğim için nişanlanmak evlenmek istiyorum sen mutsuz ol ağla diye değil dedi.Gittik pastacıya iptal gerçi verdiğimiz 250 tl yi iade etmediler ama olsun dedi cenk artık ağlamayacaksan 250 milyar gitsin dedi.

Sonuç olarak nişan kasıma alındı ama cumartesi günü aile arasında bir yüzük takılacak.Ama cenk in bir şartı var ben annemlere bir sürü açıklama yaptım herkese bir ton laf anlatacam eğer diyette pes edip bırakırsan nişan falan yok direkt evlenecez dedi.Bende kabul ettim o yüzden kesinlikle pes etmeden kasıma kadar sürem sizce kasıma kadar 30 kilo verebilir miyim :18:
ne anlayisli bi sevgilin var.bak sen uzuleceksin diye oda uzuluyor..ama sakin pes etme.dediginde hakli eger birakirsan hemen dugun olmali..30 kilo rahat verirsin istikrarli olduktan sonra
kızlar merhabalar dun yazmıstım ama sanırım cok fazla onemseyen olmamıs zor gunlerıme bır de kızımın hastalıgı eklendı allah beterınden korusun dermansız dert vermesın dıyorum kızım dun gece ateslendı aslında cok ıyıydı hasta bır goruntusu de yoktu ates dusurucu verdım dustu atesı sabah da cıkmamıstı ama yıne de doktora goturdum dr kac gundur boyle bu cocuk dedı sadece geceden berı dedım bır gunde bu cocuk nasıl bu hale geldı dedı ınanamadım yaaaa kızlar bogazı ıltıhab ıcındeymıs ve ben antıbıyotık kullanmaya bıle razı degılken 8 tane ıgne verdı konyadakı kendı doktorunu aradım durumu anlattım o da atesı altı saatte bır yukselmıyorsa ıgne yaptırma dedı baska bır surup verdı ama ben yıne de ıgne yaptırmaya karar verdım bı de surup ıse yaramazsa ustune ıgne yaptırmak zorunda kalıcam buradakı drlara da pek guvenmıyorum ama yıne de yaptırıcam ıgnelerı hep esımın memleketıne gıttıgımız ıcın oldu evler sobalı bır abısıne gıtttık cocuk terden mhvoldu oburune gıttık soguktan donduk esım on gun oldu gelelı oranın etkısı degıldır dıyor ama bır gunde olacak mesle degıl bu
cok cok gecmis olsun cok uzuluyorum cocuklar hasta olunca.insani mahvediyor bitiriyor..Allah sifa versin
selam kızlar akşam yemeğinde bu patlama oldu benim
yazayım size

dedim yaaa bamya yaptım limonları içine kesmiştim limonun kabukları yemeği acıtmış yiyemedim döktüm mecburen. ilk olarak 2 kepçe kereviz çorbası içtim birde tulum peynirine benze bi peynir var bizde şebinkarahisardan geldi hala getirdi 3 yk peynirin içine bir tane yeşil biber doğradım yedim.

yarım saat sonra eşim geldi 3-4 yk taze fasülye 2 lokmada tam buğday ekmeği yedim.

sonra bir tatlı kirizi kendimi tutamıyom bir tane 161 kalorilik gofret yedim yerken üstüne şokella sürdüm sonrada 2 avuç naturel doğal yani kuruyemiş yedim
ben bittim yaaaa

meyvede yedim ben ne yapıcam yardım edin bu tatlı krizi ne olacak şimdi birşey yokta akşama gene olursasize olmuyor mu???
yarasinmi diyeyim bir daha olmasinmi bilemedim:1:
Ay çok kötüyüm ben ya nasıl cnm sıkkın anlatamam sabah babam telefonla konuşuyordu uyandığımda arkadaşı intihar etmiş silah dayamış kafasına oracıkta ölmüş çok kötü oldum eskileri hatırlayınca çok üzülüyorum neler anlatırdı babam şuraya gittik böyle eğlendik gezdik diye :50:

basiniz sag olsun canim

bende geleyim yediklerime..dun sabah-ogle cok hafifti iyi gecti
aksam salata ve kavurma yedim o biraz yagliydi zaten hemen tikadi cok yiyemedim.bide light gazoz ictim 1 kutu.0 kalori olanlardan

gece kurstan geldim cocuklara sut hazirlarken dayanamadim bir bardak ta ben huplettim ama pimsnaim o saatte..bide buranin sutleri cok kaliteli yagli falan..:5:

3 gunde bir tartiliyorum bi 65 bir 66 gormekten gina geldigi icin bu sabah cok fazla saglam bi kahvalti yaptim spor da yapamicam cunku birazdan temizlige kalisacagim sonra misafirim gelecek.sonrada zaten aksam oluyor kursa gidecegim.:25:

iyi akşamlar hanımlar,bugün günümüz vardı akşam eve 7 de girdik pazara gittim akşam yemeği derken bu saat olmuş yeni oturdum kaynanamın dırdırını dinliyorum,bugün günde bir sürü mama vardı ama ben 4 yemek kaşığı nesfit bir çay bardağı sütümle yedim sabah kahvaltısında ki haşlanmış yumurtamı öğlen yedim ara öğün içinde yeşil lemamı yedim gelincede kıvırcık,kırmızı lahana ve kırmızı şalgamdan salatamı yapı konserve ton balıklı salatamı yedim berenim çok geçmiş olsun allah başka dert vermesin,işte böyle biraz geçmişe bakıcam...

Aksam menumu yazayim
1 adet haslanmis tavuk but
2 adet domates
simdi cay kitap keyfi yapiyorum.
Kizlar 1 haftalik deneme suresi vardi o bitti mi yani bende artik takima dahil miyim.birde yarin kilo bildiriminda bulunacak miyim

kislar ben geldim...
bir müsteri ile görüsmem vardi...son o mağaza senin bu mağaza benim gezdim gezdim geldim...hiç bişe almadım. da kilo vereyim. büyük bir alisveris olacak...

bu yazdığıma bi cevap veren olmadı yaaaaa aşk olsun kızlarrrrr

bahayk canım kusurabakma,
bende de tatlı krizi oluyor. Ben hafda da bir kez falan tatlandırıcı ile dukan tarifleri yapiyorum ve tatlı krizlerimi simdiye kadar hep böyle aştım. Kuruyemiş yemen iyi olmuş ona diyecek birşeyim yok ama gofret ve şokella kötü olmuş artık yapcak bişe yok. yarın maratona devam. İstersen sende eve bir tatlandıcı al. yoğurdun içine 1 kaşık atıp yersin...bende süper işe yarıyor. Birde yoğurdun içine diyebetik reçel de iyi oluyor.

50 bedenle nişanlanmış ve yaklaşık 4 ay sonra düğünü olacak biri olarak seni çok iyi anlayabiliyorum. malum gelin dediğin hep ince narin 38beden olur. Bizim evlenmeye gelinlik giymeye hakkımız yoktur. Zayıflama yolunda bütün kalbimle başarılı olmanı diliyorum. Dilerim herşey gönlünce olur.
pika suana sanırım 115 kilo 50 beden gelin olacaksın? 4ay sonrası için nasil bir program uyguluyorsun?

Son düzenleme:
ben 5 cm kadar incelmişim... bugun artık giymedegim pantolunum giyip zayiflmamı göseteren bir foto çektim görmek isteyen arkadas olabilir...foto pek güzel değil sonra sileceğim.

ilk defa bugün gündekiler çok zayıflamışsın dediler aman daha fazla zayıflama yakışmaz dediler bende 59 hedefim dedim azmine hastayız dediler inşallah az kaldı 59 kiloya indiğm zaman korumak için uğraşıcam...

Toplantı için başka ofisde olduğum için ve buraya yemek söyledikleri mecburen akşam ve öğleni yer değiştirmek zorunda kaldım diyetisyenin listesinde.Zaten değiştirebilirsin duruma göre demişti.

Öğlen:
4 adet ızgara köfte (ekmek arasıydı ekmekten çıkardım)
ekmek hem yağ hemde beyaz ekmek olduğu için hiç yemedim ama karbonhidrat için içinden 2 adet minik elma dilimli patates aldım.
yanımda taşıdığım 2 marul yaprağımı yedim.

Şuandada zorla 1 küçük fincan sahlep içiyorum.Ama bitirmeyecm yoksa durmadan birşey getiriyorlar. Diyetdeyim diyorum aman bugünde kalsın diyorlar anlamıyorlar sanki kapris yapıyormuşum gibi aman bugünde kalsın canım,aaaaa ekmeği yememişsin bir ekmekten birşey olmaz diyip duruyorlar.:43:

canım nüketin dediğine katılıyorum isanlar diyet yaparken asla saygı duymuyor allah aşkına ye,burda diyet olmaz,şimdi ye akşama yemezsin vs.gibi ama ben güzellikle söylediğimde anlamayanlara tepkimi gösteriyorum....

canım bronşit olmuşum ama en önemlisi boğazımda iltihap varmış o yüzden ateşim yükseliyor sürekli en 39.8 gördük yani ateşimde..o yüzden yatırdılar eve gitmesin yine ateşlenirim diye...hala çok kötüyüm boğazım acayip yanıyor :43::43::43:

geçmiş olsun,bol bol dinlen ilaçlarını kullan iyileş canım...

Şimdi gelelim nişan olayına:Akşam anlattım böyle böyle ben ne giyecem hep çirkin kıyafetler fotoğraflar çirkin olacak başladım ağlamaya.Sonra Cenk hadi gel kıyafet bakalım dediğin gibiyse söz nişanı eylüle değil kasıma alacam ki maden erteledik istediğin zamana kadar erteleyelim.

Başladık alışveriş merkezlerini taramaya ama yok 50 bedene göre güzel bir elbise yok biz gezdikçe ben daha çok ağlıyoru.Sonra cenk de yeter ya seni sevdiğim için nişanlanmak evlenmek istiyorum sen mutsuz ol ağla diye değil dedi.Gittik pastacıya iptal gerçi verdiğimiz 250 tl yi iade etmediler ama olsun dedi cenk artık ağlamayacaksan 250 milyar gitsin dedi.

Sonuç olarak nişan kasıma alındı ama cumartesi günü aile arasında bir yüzük takılacak.Ama cenk in bir şartı var ben annemlere bir sürü açıklama yaptım herkese bir ton laf anlatacam eğer diyette pes edip bırakırsan nişan falan yok direkt evlenecez dedi.Bende kabul ettim o yüzden kesinlikle pes etmeden kasıma kadar sürem sizce kasıma kadar 30 kilo verebilir miyim :18:

nişalın maşallah çok anlayışlı ve seni seven biri,hakkında hayırlısı olsun azim et ve istediğin tarihe kadar sık dişini yarın birgün anne olmak istediğindede kilo problem olacak 10 ayda 30 kiloyu rahat rahat verirsin inşallah,nev diye bir arkadaşımız vardı o da 105 kilolardan 70 li kiloları görmüştü darısı sana canımmm....

ilk defa bugün gündekiler çok zayıflamışsın dediler aman daha fazla zayıflama yakışmaz dediler bende 59 hedefim dedim azmine hastayız dediler inşallah az kaldı 59 kiloya indiğm zaman korumak için uğraşıcam...

Mutluluğun daim olsun... kilo vermek ne güzel bir duygu dimi?

bende bugun neler yedim yazayım,
sabah kahvlatimi yazmiştim...

görüsmede 1 bardak sekersiz çay içtim.
disarida mantarli biftek yedim. -pilavsiz patatestis ekmeksiz- Eve de geç geldim zaten.
Şimdi sekersiz türk kahvesi içiyorum.
Yatmadan önce belki bir bardakta yeşil çay içerim.

Mutluluğun daim olsun... kilo vermek ne güzel bir duygu dimi?

sorma çok güzel bir duygu hayatımda iki kere diyet yapmak zorunda kaldım o da hamileliklerimde aldığım kilolar yüzünden ilkinde muvaffak oldum ama 2.bebeğime hamile kaldım ama bu sefer son diyetim olacak...

disarida mantarli biftek yedim. -pilavsiz patatestis ekmeksiz- Eve de geç geldim zaten.

senin menülerini görünce özeniyorum benim diyetim 735 kalori diyetisyenime güvenmesem bende yapmak isterdim dukan...

sorma çok güzel bir duygu hayatımda iki kere diyet yapmak zorunda kaldım o da hamileliklerimde aldığım kilolar yüzünden ilkinde muvaffak oldum ama 2.bebeğime hamile kaldım ama bu sefer son diyetim olacak...

senin menülerini görünce özeniyorum benim diyetim 735 kalori diyetisyenime güvenmesem bende yapmak isterdim dukan...

iki çocuk kolay bişe değil... allah bağışlasın.

dukani bende sevdim... yiye yiye zayıfliyorum. Bakalım güçlendirmeye geçince nasil olacak...

aksam salata ve kavurma yedim o biraz yagliydi zaten hemen tikadi cok yiyemedim.bide light gazoz ictim 1 kutu.0 kalori olanlardan

gece kurstan geldim cocuklara sut hazirlarken dayanamadim bir bardak ta ben huplettim ama pimsnaim o saatte..bide buranin sutleri cok kaliteli yagli falan..:5:

3 gunde bir tartiliyorum bi 65 bir 66 gormekten gina geldigi icin bu sabah cok fazla saglam bi kahvalti yaptim spor da yapamicam cunku birazdan temizlige kalisacagim sonra misafirim gelecek.sonrada zaten aksam oluyor kursa gidecegim.:25:
canmı yaaa bırak şu tartıyı. haftada 1 gün tartılıyoz zaten perşembe günleri onun haricinsw tartılma motivasyonun düşüyo bence. lütfen moralini bozma ineceksin 65 de 64 ve dahasınada merak etme biraz sabır et canım

ben 5 cm kadar incelmişim... bugun artık giymedegim pantolunum giyip zayiflmamı göseteren bir foto çektim görmek isteyen arkadas olabilir...foto pek güzelm.[/QUOTE

süper b i haber bu canım çok sevindim hızlı kilo vereceksin eminim heleki olmayan pantolonun içine girebilmek tekrar giyebilmek harika bir duygu tebrikler

Son düzenleme:
öğleden sonraki arada 1 kırmızı elma yedim

akşam yemeğinde,

2 kepçe ezogelin çorbası
2 kepçeden biraz daha fazla taze fasülye
3 yk yoğurt

yemekten sonraa yağyakıcı çayımdan içtim 3-4 fincan kesmedi çay demledim 2 fincanda çay içtim

yarın sabahı iple çekiyom ve merak ediyom inş. hüsran olmaz benim için

öğleden sonraki arada 1 kırmızı elma yedim

akşam yemeğinde,

2 kepçe ezogelin çorbası
2 kepçeden biraz daha fazla taze fasülye
3 yk yoğurt

yemekten sonraa yağyakıcı çayımdan içtim 3-4 fincan kesmedi çay demledim 2 fincanda çay içtim

yarın sabahı iple çekiyom ve merak ediyom inş. hüsran olmaz benim için

a yarın perşembe dimi? bu hafta hızlı geçti...bakalım yarın sabah kilolar ne olacak?

canım nüketin dediğine katılıyorum isanlar diyet yaparken asla saygı duymuyor allah aşkına ye,burda diyet olmaz,şimdi ye akşama yemezsin vs.gibi ama ben güzellikle söylediğimde anlamayanlara tepkimi gösteriyorum....

geçmiş olsun,bol bol dinlen ilaçlarını kullan iyileş canım...

nişalın maşallah çok anlayışlı ve seni seven biri,hakkında hayırlısı olsun azim et ve istediğin tarihe kadar sık dişini yarın birgün anne olmak istediğindede kilo problem olacak 10 ayda 30 kiloyu rahat rahat verirsin inşallah,nev diye bir arkadaşımız vardı o da 105 kilolardan 70 li kiloları görmüştü darısı sana canımmm....

a yarın perşembe dimi? bu hafta hızlı geçti...bakalım yarın sabah kilolar ne olacak?

inş canım bende 10 ayda 70lileri görmek istiyorum ayda 4 kilo versem yeter walla fazlasında gözüm yok yavaş yavaş:17:
Bu haftayı bende merak ediyorum:21:

hemen unutmadan kahvaltımı yazayım kızlar:
1 dilim peynir
2 yeşil 1 siyah zeytin
1 adet domates
1 dilim çavdar ekmeği
ofisdede çay keyfi yapacam şimdik:7:

iyi diyelim de iyi olsun canım yaaa

yeme canım böreği yeme geçen afta kilo n düşmedi diye ne kadar çok üzüldün yeme yarın tartı günü canım düşük çıkarsan yarın akşama yersin kandırayım seni:52::52::52:

yulaf ezmesini nerden alıyonuz kızlar ben bilmiyom aktardan falan mı

çok iyi yaaa cancazım süperrrrrrrrrrr aklıma yattı deniycem valla regl olacam herhalde ondan oluyo ama iyi olmuyo valla öptümmm senin diyetisyeni soracak birşeyim olursa sana desem sorar mısın diyetisyene benim yerime duygu olur mu??? bazen aklıma birşeyler geliyo da
marketlerde var sanirim yulaf ezmesi.yemedim canim yemedim desemde inama yedim cunku dayanamadimmubarek cok lezzetliydi bende seytana uydum hain nefsim kandirdi beni ama bugunden yine basliyorum kacamaksiz bir hafta gecirmeye.bana haftada bir o yeme krizi geliyor bu hafta bi borekle atlatacam insallah
arla zorla leslie yaptım 22 dak.şimdi bisilete binicem akşamada yatmadan hareketlerimi yaparım
oh masalah sporunuda yapmis hatuntebrikler o kacamagi anca sporla engellerdi #n zaten;)
Ben bugün çok yoğunum işte walla pek iyi değilim o yüzden ama diyet iyi gidio. Sen nasılsın senin diyet nasıl gidio rakibem :34:

Yulaf ezmesi marketlerde var canım ben ordan alıyorum. Diyetisyene de sorarım tabiki 10 günde bir gidiyorum.
rakibenin diyetide gayet iyi gecti duku borek krizine ragmen gecen hafta sondaki stres yemesine ragmen bakalim bugun ne cikacak sabah tatrtilmadim aksama dogru tartilip yazacam.cunku sahurda yedim simdi tartilsam cok cikar eminim .ramazanda yemistim onlari tutayimm dedim insallah dayanirsam tutacam iki hafta
teşekkürler cnm kızı çok kötü ya ben kime baba dicem demiş yazık şimdi kızı yurtdışından gelcek nasıl kaldırcaklar bu olayı :14::14::14::14:

tabiki gelebilirsin cnm takımda yer olup olmadığına bakmam lazım ama bizimledevam edebilirsin:34:
zor bi durum ama olumde hak elden bisey gelmiyor rabbim geride kalanlarina sabir versin

menun gayet guzel olmus canum abartili bisey yokinsallah baska kacamak yoksa eksik cikacaksin kesin
iyi akşamlar hanımlar,bugün günümüz vardı akşam eve 7 de girdik pazara gittim akşam yemeği derken bu saat olmuş yeni oturdum kaynanamın dırdırını dinliyorum,bugün günde bir sürü mama vardı ama ben 4 yemek kaşığı nesfit bir çay bardağı sütümle yedim sabah kahvaltısında ki haşlanmış yumurtamı öğlen yedim ara öğün içinde yeşil lemamı yedim gelincede kıvırcık,kırmızı lahana ve kırmızı şalgamdan salatamı yapı konserve ton balıklı salatamı yedim berenim çok geçmiş olsun allah başka dert vermesin,işte böyle biraz geçmişe bakıcam...
afferin sana kiz o mamalara karsi koymussun ya barvvo
ben 5 cm kadar incelmişim... bugun artık giymedegim pantolunum giyip zayiflmamı göseteren bir foto çektim görmek isteyen arkadas olabilir...foto pek güzel değil sonra sileceğim.
foton nerde canim bende bakayim merak ettim dogrusu
hehehe sonunda pes ettiler demi direnmeye hele sen bi istedigine ulas bu seferde kiskanclik krizine girecekler:))))))))

afiyet bal olsun ama kara yag olup kalmasin canim yediklerin bence gayet guzel cok degil
iki çocuk kolay bişe değil... allah bağışlasın.

dukani bende sevdim... yiye yiye zayıfliyorum. Bakalım güçlendirmeye geçince nasil olacak...

basarili olacak nasil olacak bunca emekten sonra salmayacaksin daha bi dikkatli olacaksinfistik gibi gorununce kendinle gurur duyacaksin

Back
X