• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam kızlar,yeni oturdum bi türk kahvesi içtim,sabah sporuma gittim geldim lahana sardım sonra dün pazardan yer elması almıştım kızıma çorbasını yaptım kendim içinde akşam yemeğine yer elması pişirdim onu yicem nezle gibiyim yada alerjim arttı burnum gözlerim akıyor,biraz geçmişe bakıyim...

afiyet olsun canım nasıl pişirdim kendine ve kızına bi tarif etsene bende almak ve yapmak istiyom aaaaa evde bisiklet var ve sen salona para veriyon alçabuk o bisikleti oturma odasına bin üstüne dizi izlerken aşk olsun valla sana kullan bence yaaaa

benimde eliptik bisikletim var... öyle tv karsilarına tasiya tasiya bir hal yol oldum... ama birtürlü sevemedim... çok sıkılıyorum. spor salonunda fitnesde sevimiyorum. benim olayim step...:1::1::1: fiyona sen itakdir ettim. devam canım.

canım daha satın almadım maaşı bi alalım ondan sonra :) kız biraz soyledi ama tam hrpsini söylermi bilmiyom kendi özel karışımım dedi kekik yağı biberiye portakal yağı falan var içinde dedi yağ karışımı canım sürüyormuşsun sonra dedi streç film ile sar dedi dedim sauna şortum var tama işte onu giy sporda yapıyom dedim süper dedi 40 liraymış birde daha çabuk etki etsin diye daha başka bi yağ koyuyormuş 95 lira oluyormuş fiyatı ben ilk olarak 40 liralıktan alıcam

yok canım başka bir kural kaçamak yasak ve en az 30 dk. spor hergün yazalım yaptığımız sporları olur bazen öyle ben de bazen okuduğumu anlamıyom kafa başka yerde çünkü :52::52::52:

sen varya kuş gibi olacaksın arkadaşım canım çekti valla salatanı afiyet olsun

Pahalıymis biraz nivain jeli 32 lira... ben 2 tüp kulandim bende çok işe yaradi...
Benim bugun aksam stebim vardi. Hoca girp olmus ertelendi... bugun sizin için yarım saat wii yaparım...

Kızlar çok üsüyorum ben ya kombiyi 70 de yakıoz ofiste ısınamıyorum herkes rejimden diyor napsam iyi gelir:18:

ben hiç üşümedim. İstersen bir doktora sor.
bende sivilcelenem yaptı. kilo verdikçe vucudumda yağ atıyor bende sirtimda minik minik sivilceler çıkıyor bende seviniyorum.. sorun etmiyorum. genelde bu yaşima kadar bir sivilee sorunum hiç olmadı.
dudujan dünde sormustum seni boyun kaç...

selam kızlar,yeni oturdum bi türk kahvesi içtim,sabah sporuma gittim geldim lahana sardım sonra dün pazardan yer elması almıştım kızıma çorbasını yaptım kendim içinde akşam yemeğine yer elması pişirdim onu yicem nezle gibiyim yada alerjim arttı burnum gözlerim akıyor,biraz geçmişe bakıyim...

afiyet olsun, yerelmasinin nasil yapiyorsun? ben hiç yemedim ve denemedim..
astim için geçmiş olsun...

ohhhh sefan olsun allah devamını getirsin,hani resimleri ben niye görmedim bide son halimi ben koymak istiyorum ama eşim resim çekmesi lazım...

sana arkadaslik isteği gönderdim foto profilimde... senin fotograflarınıda merakla bekiliyorum.

yediklerimi yazayım kahvaltı

ballı sirkeli suyumu içtim

yarım dilim tam buğday ekmeği
5 siyah zeytin
1 kk peynir
maydonos,1 küçük çatal köy salçası
2 fincan çay

ara
1 kivi 1 portakal
1 türk kahvesi 2 şekerli

öğle

3 kepçe ezo gelin çorbası

ara

1 kırmızı elma

akşam
2 kepçe ezo gelin çorba
3 kepçe tazefasülye
3 yk yoğurt

sonrada çay içeriz eşimle beraber bu kadar

23 dk. leslie yaptım 10 dk. bisiklete bindim

benimde eliptik bisikletim var... öyle tv karsilarına tasiya tasiya bir hal yol oldum... ama birtürlü sevemedim... çok sıkılıyorum. spor salonunda fitnesde sevimiyorum. benim olayim step...:1::1::1: fiyona sen itakdir ettim. devam canım.

Pahalıymis biraz nivain jeli 32 lira... ben 2 tüp kulandim bende çok işe yaradi...
Benim bugun aksam stebim vardi. Hoca girp olmus ertelendi... bugun sizin için yarım saat wii yaparım...

ben hiç üşümedim. İstersen bir doktora sor.
bende sivilcelenem yaptı. kilo verdikçe vucudumda yağ atıyor bende sirtimda minik minik sivilceler çıkıyor bende seviniyorum.. sorun etmiyorum. genelde bu yaşima kadar bir sivilee sorunum hiç olmadı.
dudujan dünde sormustum seni boyun kaç...

afiyet olsun, yerelmasinin nasil yapiyorsun? ben hiç yemedim ve denemedim..
astim için geçmiş olsun...

sana arkadaslik isteği gönderdim foto profilimde... senin fotograflarınıda merakla bekiliyorum.

Canım sorunu görmedim boyum 1.72 ve grip oluyorum şuanda burun akıntısı ve boğaz ağrısı başladı.Hatta hafifte ateşim var.

Kızlar ofisten erken çıkıyorum doktora gidecem hasta olmamam lazım haftaya denetime istanbula gidecem o yüzden fenalaşmadan doktora gidip önlem alayım. Akşama girer miyim bilmiyorum o yüzden menümu yazıp çıkayım:
Akşam 1 tabak ıspanak yemeği (yağsız,tuzsuz,pirinçsiz)
yanında 1 kase yoğurt
Saat 10:30 bir bardak süt

bende ne yedim içtim yazayım,

sabah,
1ad. domates,
dukan ekmekmegim
3ad salam dilimini ve bir tane iri mantarı birlikte pişirdim üzerine acıcık liht kasar septim.
1 bardak light süt

arada
2 fincan yeşil çay

öğleyin:
4 halka palamut izgara,
kocaman kase lahana göbeği içine 3 tane çeri dotes doğradim. Üzerine bol limon, bir tatlı kaşığı zeytin yağı döktüm.

simdi gene 1 fincan yesil çay içeceğim.
1 fincada kahve içerim bir ara

öğle yemegini az önce yedim. aksama 8,30 gibi, dolapda dukan kabak dolmam var. minik 2 parça kaldı onunla yoğurtla yemeği planlıyorum.

Canım sorunu görmedim boyum 1.72 ve grip oluyorum şuanda burun akıntısı ve boğaz ağrısı başladı.Hatta hafifte ateşim var.

Çok geçmiş olsun...şimdi ilaç kulanman gerekecek... inşallah çabuk atlasırsın. Diyetisyenin diyetle birlikte vitamin önerdi mi?

Çok geçmiş olsun...şimdi ilaç kulanman gerekecek... inşallah çabuk atlasırsın. Diyetisyenin diyetle birlikte vitamin önerdi mi?
Sağol canım. Supradyn önerdi canım multivitamin hasta da olsam rejimden asla vazgeçmeyecem zaten canım birşey istemio

8 kaşık süt tozu, 2 kasık tatlandırıcı, 1 damlacik badem aroması, 1 kaşik kakao, çirptim hop firina verdim. Çikoata isetğim geldi... 15 dak 150 derecede pişiyor suan.. 4ad. sikilon kaliba döktüm. Yapmak isteyen varmi? foto istermisiniz? simidi 1tanesini türk kahvemle yiyeceğim.

8 kaşık süt tozu, 2 kasık tatlandırıcı, 1 damlacik badem aroması, 1 kaşik kakao, çirptim hop firina verdim. Çikoata isetğim geldi... 15 dak 150 derecede pişiyor suan.. 4ad. sikilon kaliba döktüm. Yapmak isteyen varmi? foto istermisiniz? simidi 1tanesini türk kahvemle yiyeceğim.

güzel birşeye benziyo canım valla resmini görmek isterim afiyet olsun Nüket arada bizede gelsene yaaa yapmaya. birde bu diyet biraz masraflıya benziyo sanki :1::1::1::1::1:

akşam
2 kepçe ezo gelin çorba
3 kepçe tazefasülye
3 yk yoğurt

bu şekilde yazmıştım akşam yemeğimi ama değiştirdim canım tazefasülye istemedi eşimle ikimize güzel bi sofra hazırlamıştım aradı geç kalacağım dedi :43::43::43::43: kaldı benim sofra kızımı bile önce yedirdim ikimiz başbaşa yiyelim diye ama kısmet olmadı

yediğim akşam yemeğini diyim size

2 kepçe ezogelin çorba
3yk havuç kavurdum ondan yoğurtla karıştırdım çok severim havuç kavurmasını o kadar başla birşey yemedim öncesinde kayısı kaynatmıştım şekersiz sadece pişerken içine 1yk belki biraz fazla bal koydum ama hiç şekersiz gibi tadı ondan içtim. bağırsaklarım çalışsın diye bu kadar

güzel birşeye benziyo canım valla resmini görmek isterim afiyet olsun Nüket arada bizede gelsene yaaa yapmaya. birde bu diyet biraz masraflıya benziyo sanki :1::1::1::1::1:

:9::9::9::9: banada ilk başladigimda maliyetli gelmisti ama şimdi dengelendi gibi? Söyleki pastane vs çok abur cubur aliyordum suan maliyet kafa kafaya, ama bu diyeti yanliz yapmak lazım aile olunca çok zorlanır insan...

Son düzenleme:
kaçamaksız yarışmamız bugün itibariyle başladı arkadaşlar

ben
GANFED
NÜKHET
DUYGU
ÖZGE

EN AZ 30DK. İSTEDİĞİN BİR SPOR VE DİYETİNİN DIŞINA ÇIKMAYACAKSIN. CIZZZZZZZZZLARI YEMİYOZZZZZ O KADAR HAYIRLI OLSUN ARKADAŞLARRRRRRRRR:72::72::72::72::46::46::46::46::46:

:9::9::9::9: banada ilk saşladgimda maliyetli gelmisti am aşimdi dengelendi gibi? Söyleki pastane vs çok abur cubur aliyordum suna maliyet kafa kafaya, ama bu diyeti yanliz yapmak lazım aile olunca çok zorlanır insan...

EVET canım senin menülerine bakıyom daa valla iyi. sen yalnız mı yaşıyon ailen nerde ???

kızlar 33dk. sporumu yaptım

23 dk. leslie1
10dk. bisiklete bindim

kalça ve göbiş hareketlerim için dk. tutmuyom onları saymıyom ama yapıyom hergün düzenli olarak

EVET canım senin menülerine bakıyom daa valla iyi. sen yalnız mı yaşıyon ailen nerde ???

evimin bir kısmı ofis, ofisimin diger kısım ev :1::1::1::1:
yanlızım
gün içinde benimle çalismaya gelenler oluyor. Onlar yemek için disariya çikiyorlar...ben yemeğimi kendim sadece kendime kadar yapiyorum. sizin işiniz çok zor, eşe ve çocuğa yemek yapinca tadina bakmadan durulmaz...

Son düzenleme:
kizlar paylasilmadi demi daha kilomuz bende bildireyim dedim 57 olmusum,700 gr gitmis bu hafta:46::46::46:

tebrikler canım ohhhhhhhhhhhhh herkez kilo veriyo çok güzelllllllll yaaaaaaaaaaaaaaaa

HEPİMİZE AFERİNNN VALLA AZİMLİ HATUNLARIZ

daradarom.....eti browni yemis kadar oldum...
evde malzeme varsa yapın...
süt tozunun paketi migroslarda 5 tl. 11 tL yede migrostan takitak tatlandıcı alabilirsiniz. Dr oteker aromaların 4 tanese 1.35 kurus, bunlarla 2-3ay tatli yapilir. $DSCN0628.webp

Trifi eksik yazmisim... karısımın üzerine yarim çay bardaği süt tabiki...
sonra firini içinde soğumasin bekleyin. çikartirsanniz çöküyor...

Back
X