Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baharcım ben ilk diyete başladığımda bana diyetisyenim bu idyeti vermişti ve ben 2,5 kilo vermiştim 1.700 yağdan gitmişti sende dene istersin.....
sabah
1 dilim ekmek
30 gr.peynir
1 yumurta
domates-salatalık
ara
1 ekşi yeşil elma
öğle
yağsız domatesle pişireceğin şehriye çorbası doayana kadar
ara
1 ekşi yeşil elma
akşam
koca bir kase kıvırcık,kırmızı lahana,turp aklına ne geliyorsa bir salata yapıp üzerine 1 bardak haşlanmış bakliyat bu 5 gün yapılacak 2 günde salata ve 100 gram tavuk haşlama
gece
1 yeşil elma(ekşi)
emin ol bu diyetle net 2,5-3 kilo gider...
kizlar basim oyle bi agriyorki hastalanacam galiba bugun oglumda hastalandi zaten sabahtan beri onla ugrasiyom doktora goturdum anca geldim![]()
Canim bu diyet cok hosuma gitti benim ama 1hafta boyunca bunlarimi yiycez onu merak ettim.ben calistigim icin öglen yemegini uygulayaman ama digerlerini yapabilirim.
1) ohcanimadeysin...15
2) dudujan...9
3) saphira...29
4) roseberry...11
5) nuhan...17
6) ganfed...5
7) gerbera...16
8) bahayk...9
9) paşam...izinli
10)berenim2012...3 hafta yatılı misafiri olduğundan mesaj sayısından muaf tutulmak istemiş
11)fiyona...kızı ve kendisi hasta olduğundan izinliymiş sanırım.çok geçmiş olsun
12)anşaa...izinli
afiyet olsun canım ellerine sağlık...oğlanı doyurdum kendi yemeğimi yaptım 30 gram kıymalı ama ben 2 günlük 60 gramla kereviz pişirdim onu yicem,evdekilerde çorba, kuru fasulye-pilav ayran çok yorgunum sporumuda yaptım evi süpürecektim ama kaldı,yarın oğlanı kreşten alıp anneme gidicem kızkardeşimle sinemaya gidicez önce sabah bir sporuma giderim sonra saat 12 de kavitasyon randevum var sonra pazar hepsini yetiştiririm inşallah....
kaptanım dönmüş listeyı hazırlamış ellerıne sağlıkkkk......rüzgarın yetmiş maşallaahh...canım benım mısafirim var yatılı 3. haftaya döndü bende ler ılk hafta ıyı kotu gırdim ama paylaşım yapamayıca arkadaşlara haksızlık olduğunu düşünüyorum muhtemelen hafta sonu gitme ihtimallerı var(İNŞAAAAAALLLLAAAAAHHHH ÇOK BUNLDIM BİLDİĞİNİZ GİBİ DİİL)ona göre dönüşüm haftaya olabilir bilgin olsun....herkeşleri öpüyorum....![]()
afiyet olsun canım ellerine sağlık...
şu kavitasyon benim de aklımın bir köşesinde,işe yarar mı yaramaz mı ya da geçici mi olur etkisi diye şüheliyim.Senin görüşlerin nasıl cnım,yaptıran biri olarak yani?
sağol tontişimtamamdır mucckk
kizlar basim oyle bi agriyorki hastalanacam galiba bugun oglumda hastalandi zaten sabahtan beri onla ugrasiyom doktora goturdum anca geldim![]()
son öğünüm olan meyvemi yedim çocukları yıkadım uyudular çok şükür bende uzandım 20 dakikayı izliyorum hiçbir bölümünü izlemedim ama olsun izliyom işte,reflüm o kadar diyet yapmama rağmen yanıyorda yanıyor biran önce ameliyat olmam lazım korkuyorum ...
kaptancım ben bu kavitasyonu lazer yaptırdığım yerdeki bayanın çok ısrar etmesi üzerine yaptırcaktım fiyat 1500 tl idi ama ben bir fırsat sitesinden aldım önce aradım ilgileniyor musunuz diye onlarda tabiiki ilgileniyoruz dediler bende 59 tl ye 2 paket satın aldım hem evime yakın hemde çok ilgililer bende başladım önce vücudu çizip ölçü alıyorlar her seansta 3-4 cm incelme oluyor ve bool su iç diyorlar sanki biraz inceldim pasif jimnastik,lenf drenaj,ultrason ve kavitasyon yapıyorlar 1 saat sürüyor bakalım ilerleyen günlerde ne olacak....
Ben birkez firsatlardan kavitasyon almistim....gittigim yerde okadar çok olumsuzluk olduki çok üzülmüstüm. Nasilsa bu firsat müsterisi deyip resmen isgence yaptilar. 3. seanta birakmistim..canım inşallah iyi sonuç alırsın ben de sonucunu merakla bekleyeceğim.evet internet fırsatlarında çıkıyor,belki ben de alırım onlardan
Ben birkez firsatlardan kavitasyon almistim....gittigim yerde okadar çok olumsuzluk olduki çok üzülmüstüm. Nasilsa bu firsat müsterisi deyip resmen isgence yaptilar. 3. seanta birakmistim..
Mesaj sayım tarihleri:
1) saphira...4.2.13 pazartesi +
2) gerbera...5.2.13 salı
3) ohcanimadeysin...6.2.13 çarşamba
4) roseberry...7.2.13 perşembe
5) nuhan...8.2.13 cuma
6) ganfed...11.2.13 pazartesi
7) dudujan...12.2.13 salı
8) bahayk...13.2.13 çarşamba
9) fiyona...14.2.13 perşembe
10)shopaholic...15.2.13 cuma
11)berenim...18.2.13 pazartesi