• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

***7. TAKIM 295. ETAP***

Ganfed(57
roseberry(65,5 geçen hafta bildirim yapmadığından kilosu ikiye bölündü
bahayk(52,8
berenim2012(88
gerbera1987(91,7 izinli
dudujan(108,1 / 106.8 / 1.3 / %1.20)
fiyona_07(60/
nuhan(82,7

7. Takım Ortalaması:

dudujamcım çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim canım.bu hafta ben ekledim kilonu listeye :34:

***7. TAKIM 295. ETAP***

Ganfed(57
bahayk(52,8
berenim2012(88
gerbera1987(91,7 izinli
fiyona_07(60/
nuhan(82,7

7. Takım Ortalaması:

dudujamcım çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim canım.bu hafta ben ekledim kilonu listeye :34:

çok sağol canım hem tebriğin için hemde kilomu eklediğin için bende tam nasıl yapacaz hesaplamayı diye soracaktım.diyete daha yeni başladığım ve kortizonu bıraktığım için doktor ilk aylar çabuk gider demişti inş kasımda kadar 30 kilo vermiş olurum:8:

ohcanimadeysin geçen haftanın sonuç listesinde yoksun ? bu hafta mı giriyorsun listeye? gerbera bana bilgi vermedi de

27.8.10 tarihli sonuç listesinden

ohcanimadeysin (63,5/ ayrıldı çünkü hamiş

canım sen hamilelik nedeniyle takımdan ayrılmışsın 2010 da..o zaman bu durumda yeni üye olarak işlem yapıcam.Takıma tam olarak ne zaman girmiştin,geçen hafta mı ?ona göre kilonu bölücem

canım yanlış hatırlamıyorsam geçen hafta eklenmeyi unutulmuştu listeye :26:

QUOTE=SAPHIRA;28695104]4 günse istediğin izin sorun değil,zaten 2 gün hafta sonu olacak.o zaman bildirim listesinde seni izinli yazmam...[/QUOTE]

tamam canım teşekkür ederim...pazartesi günü tekrar dönerim aranıza:16:

kilomu bildirip çıkıyım hemen
kilom : 58,9
sigarayı bıraktığım halde verdim kızlar bu kiloyu hiç kaçamak yapmadan düzenli sporumu yaptığım için olduğunu düşünüyorum..inşallah geri dönüşümü olmaz..
hepinizi çok çoookk öpüyorum:54::54::54::54:
pazartesiye kadar hoşçakalın mutlu huzurlu kalın...

***7. TAKIM 295. ETAP***

Ganfed(57
bahayk(52,8
berenim2012(88
gerbera1987(91,7 izinli
fiyona_07(60 / 58.9 / 1.1 / %1.83)
nuhan(82,7

7. Takım Ortalaması:

fiyonacım tebrikler sigaraya rağmen süpersin :46:

he doğru ya bugün yapacaksınız bildirimleri değil mi? yalnız herkes yüzdesini hesaplayıp listeye eklerdi normalde.Ben gerberanın yaptığı gibi excelde hazırlamayı bilmiyorum.gerbera gelecek mi onu da bilmiyorum :19: dolayısıyla herkes kendi yüzdesini hesaplayıp listeye eklesin kendini.ben şimdi listeyi koyarım :34:

aa yüzde nasil hesaplaniyor? bunu anlatan bir forum sayfasi varmi? seni çok yorduk özür... bende öğrenmek isterim...

Sanirim forumu hepbirlikte sağlıklı takip edemiyoruz... buraya gelinip, canimiz ne isterse yazip yazip gidiyoruz.. :43::43::43: öncelikle kısa geçmis okunursa gündemden haberdar olunmak kolay... persembemi bildirim yapacağız yoksa cuma sabahimi diye bir oylama bile yapamadik. çokmu isyankar oldum..

Son düzenleme:
sigarayı bıraktığım halde verdim kızlar bu kiloyu hiç kaçamak yapmadan düzenli sporumu yaptığım için olduğunu düşünüyorum..inşallah geri dönüşümü olmaz..

Sigarasiz hayata hosgeldin... hem sigarayi birakip hemde kilo vermen süper... tebrik ederim.. :16::16::16::16::16:

aa yüzde nasil hesaplaniyor? bunu anlatan bir forum sayfasi varmi? seni çok yorduk özür... bende öğrenmek isterim...

Sanirim forumu hepbirlikte sağlıklı takip edemiyoruz... buraya gelinip, canimiz ne isterse yazip yazip gidiyoruz.. :43::43::43: öncelikle kısa geçmis okunursa gündemden haberdar olunmak kolay... persembemi bildirim yapacağız yoksa cuma sabahimi diye bir oylama bile yapamadik. çokmu isyankar oldum..
canım zaten normalde bizim takımımızın sistemi yazdığım gibiydi ve bu kurallarımızda da yazar..ama gerbera sanırım sizlere zorluk olmasın diye bu görevi üstlenip kendisi yapmış.Yani her cuma sabahı,12 ye kadar,herkes kendi yüzdesini hesaplar ve listenin rengini değiştirmeden,kendini listeye ekler,sonra kaptan kontrol eder,ardından kardeş takıma kontrole sunar,sonra da paylaşım alanına listeyi koyar.kurallarımız arasında paylaşım alanı ve yarışma kurallarını okumak da var aslında ama kimse bunu farketmemiş anlaşılan.neyse canım sorun değil,toparlayacağız hep birlikte.benim izin dönemimde gelmiş olan arkadaşlarımız yeni yeni öğrenecekler :34:
ohcanima degisn geçen hafta yeniydi listeye alinmadı... bu hafta listeye girecek...

kendisi girip yazmadan çözemeyeceğiz bu durumu,kilosunu da bilmiyorum sonuçta :44:

canım zaten normalde bizim takımımızın sistemi yazdığım gibiydi ve bu kurallarımızda da yazar..ama gerbera sanırım sizlere zorluk olmasın diye bu görevi üstlenip kendisi yapmış.Yani her cuma sabahı,12 ye kadar,herkes kendi yüzdesini hesaplar ve listenin rengini değiştirmeden,kendini listeye ekler,sonra kaptan kontrol eder,ardından kardeş takıma kontrole sunar,sonra da paylaşım alanına listeyi koyar.kurallarımız arasında paylaşım alanı ve yarışma kurallarını okumak da var aslında ama kimse bunu farketmemiş anlaşılan.neyse canım sorun değil,toparlayacağız hep birlikte.benim izin dönemimde gelmiş olan arkadaşlarımız yeni yeni öğrenecekler :34:

kendisi girip yazmadan çözemeyeceğiz bu durumu,kilosunu da bilmiyorum sonuçta :44:
oh canima değsin amerikada yasiyor büyük bir ihtilmalle, biz gündüzü yasarken o geceyi yasiyor ve burada kisitli zamanada dek geliyoruz sanirim...

Cuma yarismasi kuralarinin olduğu linki bir türlü bulamiyorum.. link vermek mükün mü?

Son düzenleme:
tesekkürederim..

1- YARIŞMACININ VERDİĞİ/ALDIĞI KİLONUN YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
Formülümüz şu şekilde:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Yarışmacı 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82

benimkisi;
82.7 -81.7 = 1
1/82.7= 0.012091898
0.012091898x100= %1,2

yaptim galiba...:16::16::16:
Ben yarin sabah 81,5 olacağimi düsünüyorum. Bu yüzden yarin saat 11,00 gibi bildirim yapmak istiyorum . mümkün mü?

Aksam saat 19,30da stebim var... düs sonrasi buraya gelmem saat 21.00 bulabilir. Aksama görüsürüz...

Bildirim yapayim..
Bugun P günü yapiyorum,
1ad yumurta ile, tavada light beyaz peynirli yumurta.
2ad. çeri domates
bir miktar otlu peynir.
2 fincan sekersiz çay.

arada bir bardak süt

ögle yemeği, simdi kakip yapacağim..
bir mantar, bir yesil biber ve 1ad.yumurtadan olusan omlet, bir miktar light beyaz peynir ( yemek yapacak hiç vaktim yok suan en pratik bu geldi) yaninda bir fincan yesil çay

aksama
içinde yulaf kepeği olan fırında dukan köfteleri, (10-12 ad. kadar yiyorum) yaninda bir kase yoğurt

spordan geldikten 1saat sonra,
2 fincan yesil cay 10ad kadar kabuklu kavrulmamis findik. (dukanda kuruyemis yok. ama ben çok daraldim findiklari yesem kaçamak mi oluyor? ceza alir miyim?)

canim anlat anlat bitmez.hic ummadigim bisey yasadim hayatimda.cok guzel bi kazik yedim.bi de sonra kazik atan bi kusura bakma demedigi gibi trip yapip ben sucluymusum gibi davraniyor.neymis cok gururluymusda ondan demiyormus...buyuyoruz iste yaa.hayat her zaman her yasta bisey ogretiyor olgunlastiriyor insani'
o insan egolarına yenilen ezik bir insan canım hiç canını sıkma valla bak hiç takmaaa

Günaydın kızlar herkese mutlu bir gün diliyorum :16:
günaydınkaptancımmmm sanada güzel güneşli bir gündiliyom ist.da güneş var

görüşürüz canım iyileşinde siz gelirsin bekliyoz seni

selam kızlar sabah tartıldım 53.3 çıktım :43::43::43::43: ama regl oldum ondan sanırım büyük ihtimalle tuvaletede çıokamıyom sayılır bilmiyom şimdi kilomu yarın sabah bildireceğim bakalım yarın sabah ne çıkacak

yediklerimide yazayım

sbah ballı sirkeli suyumuiçtim

1.5 dilim tam buğday ekmeği
4 siyah 1 yeşil zeytin
1 kk dan fazla olabilir peynir
2 fincan çay

canım birşey yemek istemedi karnım ağrıyodu sabah

ara 2 şekerli türk kahvesi

öğle
2 kepçe mercimek çorbası
kuru ekmek 2dilim bile değildir.

tesekkürederim..

1- YARIŞMACININ VERDİĞİ/ALDIĞI KİLONUN YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
Formülümüz şu şekilde:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Yarışmacı 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82

benimkisi;
82.7 -81.7 = 1
1/82.7= 0.012091898
0.012091898x100= %1,2

yaptim galiba...:16::16::16:
Ben yarin sabah 81,5 olacağimi düsünüyorum. Bu yüzden yarin saat 11,00 gibi bildirim yapmak istiyorum . mümkün mü?
canım virgülden sonraki 3. rakam,5 ve üzeri ise yuvarlama yapıyoruz yani senin yüzden 1.209 çıkıyor, o zaman % 1.21 diyoruz :16:
Aksam saat 19,30da stebim var... düs sonrasi buraya gelmem saat 21.00 bulabilir. Aksama görüsürüz...

Bildirim yapayim..
Bugun P günü yapiyorum,
1ad yumurta ile, tavada light beyaz peynirli yumurta.
2ad. çeri domates
bir miktar otlu peynir.
2 fincan sekersiz çay.

arada bir bardak süt

ögle yemeği, simdi kakip yapacağim..
bir mantar, bir yesil biber ve 1ad.yumurtadan olusan omlet, bir miktar light beyaz peynir ( yemek yapacak hiç vaktim yok suan en pratik bu geldi) yaninda bir fincan yesil çay

aksama
içinde yulaf kepeği olan fırında dukan köfteleri, (10-12 ad. kadar yiyorum) yaninda bir kase yoğurt

spordan geldikten 1saat sonra,
2 fincan yesil cay 10ad kadar kabuklu kavrulmamis findik. (dukanda kuruyemis yok. ama ben çok daraldim findiklari yesem kaçamak mi oluyor? ceza alir miyim?)

afiyet olsun tatlım..kavrulmamış olduğu için çok sorun olmaz bence fındıklar :16:

***7. TAKIM 295. ETAP***

Ganfed(57
bahayk(52,8
berenim2012(88/ 88/ 0/%0)
gerbera1987(91,7 izinli
fiyona_07(60 / 58.9 / 1.1 / %1.83)
nuhan(82,7

7. Takım Ortalaması:

bu ofisdekiler ben rejime girdiğimden beri her gün pasta alıp bir şey kutluyorlar ya allahım sen bana sabır ver :14:

Back
X