Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar ben bu sabah 86 kilo ile başladım..kaçla ayrıldıgımı hatırlamıyorum....

hoşgeldin,inşallah en kısa zamanda hepimiz mezun oluruz...

10:30 da bir mandalina yedim
öğlen yemeğimi de şimdi yiyecem toplnatı yüzünden 1 saat aksatı ama napalım :(
1 tabak izmir köfte
1 kase yoğurt

afiyet olsun canım,sen yemekleri normal pişmiş olarak mı yiyorsun mesela benim diyetisyenim yağsız sebze yada 30.gr kıymalı yada 1 tatlı kaşığı yağla pişirilmiş olarak veriyor onun için ben kendi yemeğimi ayrı pişiriyorum koyuyorum tupperlara az az yiyorum...

guzel oluyormuu??
bende lahana aldım suyunu ıççem.salatasınıda yaparım ozmn

ben beyaz lahanayı çok kullanırım salatalarıma çok güzel bağırsak çalıştırıyor tavsiye ederim...

ohhhh afiyet olsun saphircim bende nescafe içiyorum kavitasyondan çıkınca avm de çorba salata yedim benim diyetimde sabah hiç açlığım yok ama öğle ve ikindi arası içimde bir canavar böğürüyor resmen akşamda iyiyim ama bu saatleri ne yapsam acaba?

dudujan canım senin fikrinde güzel 1 dilim pastanı ye biraz hareket edersin yakarsın inşallah....

öyle yapacam canım doğum günümde pasta yemezsem olmaz :)
arkadaşlar ben akupunktura gitmeyi düşünüyorum ama emin diilim...iştah problemim var yada yeme bozuklugu belki de...akupunktur gercekten iştahı kesiyor mu?bilgisi olan var mı?

Ben başlamıştım ama diyetisyenim metabolizman yavaşlayınca başlarız diyerek bıraktırdı bana.İştah kesmekten çok metabolizma hızı için yaptırmıştım ben.
hoşgeldin,inşallah en kısa zamanda hepimiz mezun oluruz...

afiyet olsun canım,sen yemekleri normal pişmiş olarak mı yiyorsun mesela benim diyetisyenim yağsız sebze yada 30.gr kıymalı yada 1 tatlı kaşığı yağla pişirilmiş olarak veriyor onun için ben kendi yemeğimi ayrı pişiriyorum koyuyorum tupperlara az az yiyorum...

ben beyaz lahanayı çok kullanırım salatalarıma çok güzel bağırsak çalıştırıyor tavsiye ederim...

Canım ben iş yerinde normal pişenden çok az yiyorum.Evden getirme çok zor oluyor akşam salata yiyorum yem ek yapmaya vaktim olmuyor.Annem kızkardeşime gitmeden yapıyordu ama şimdi sadece salataya vaktim oluyor eve gidiyorum saat 8 oluyor :43:

Selam canim hosgeldin
hoşbulduk canım:16::16:
kırmıızıımmm hoşgeldin cnm....senin içn 7 kilo ne ki..sen 2 haftada verirsin onuu....

hoşbuldum cnm nasılsın?karatay mı yapıyorsun canım sen de?2 yumurtadan öyle sandım:))

hoşgeldiiiiinnnnn aysencimmm:))aldıgımız gibi vermesini de biliriz biz bu kiloları....

benimde hiç spor yapasım yok..koşu bandında hergün yarım saat yürümeyi öyle ya da böyle ilke edinsek manken oluruz biz kuzum zaten..yarım saat hiç az değil yani..

hoşbulduk tatlım evet aldığımız gibi vericez inşlh:16:
ayşecim sende hoşgeldin sefalar getirdin,sporuma gittim kavitasyonada gittim geldim bamya yemeğini pişirdim kendime nescafe yaptım içiyorum bi vazgeçemedim şu nescafe ve türk kahvesinden şekersiz içiyorum ama nescafeye toz krema koyuyorum acaba süttozuyla aynımıdır kalorisi?

hoşbulduk güzel anne:16:
bende asla vazgeçmem günde bir kez türk kahvesi içmem lazım en azından..bazen iki bile içiyorum şekersiz.nescafe için splenta kullanıcam:34:
arkadaşlar ben akupunktura gitmeyi düşünüyorum ama emin diilim...iştah problemim var yada yeme bozuklugu belki de...akupunktur gercekten iştahı kesiyor mu?bilgisi olan var mı?

bende merak ediyorum eniştem taktırmıştı hiç fayda etmedi demişti:27:

gittim diyet alışverişimi yaptım
special k aldım bazen sabahları kahvaltı yapmak istemeyince iyi oluyor
yağsız peynirimi
buğday ekmeğimi leblebilerimi:8:
splentam var sanıyodun ama bulamadım bi daha çıkışıma kaldı
bugün eşimin doğum günü pasta aldık iki çatal aldım (doğum günümü buldun dediği için ):1:

bugünki menümüde yazayım daha giremem belki

sabah
1kk peynir
2 domates 1 salatalık
2 dilim çavdar ekmeği

ara
türk kahvesi

öğle
bir kase mercimek çorbası

ara
2 çatal pasta:ssz:

akşam
8 kaşık nohut yemeği
2 dilim çvdr ekmeği
3 tane küççük salatalık turşusu(sizce çok kalori varmıdır çok seviyorum acayip canım çekiyo:5:)
salata

ara
bir türk kahve fincanı kadar leblebi

günaydıııın günayyyydddııııınnn asıl efsane isim geri döndü takımımıza, hoşgeldin canımmm,senin o güzel programlarınla yine o eski kilona döneceksin inşallah şunun şurasında 5-6 ayda iş tamamdır senin için bugün hayırlı bir gün olsun innnşşşşalllaaaaahhhh....
Canımmmmmmmmm,teşekkür ederim :70: Çok duygulandım.O beraber günler,verilen kilolar,beraber yaşadığımız mucizevi değişimler,hepsi anında gözümün önünden geçti.27 kg aldığım için üzgünüm ama sizlerle yeniden beraber olduğum için çok mutluyum çok,hoşbulduk :70:

nilomu görünce çok sevindim herkese kocaman günaydınlar güzel bir hafta olsun inşallah,koca bir bardak sıcak suyumu içtim oğlanı yolladım eşimi yolladım kaynanam ve kızımla oturuyoruz,birazdan kahvaltımızı yaparız sonra devammmm.....
Çok teşekkür ederim canım benim,sıcak suya başlaman da harika olmuş ayrıca,japonların inceliğinin sırrı bu sıcak su ve küçük lokmalardaymış.

Günaydın:16:
siz daha gelmeden paşamdan duymuştum başarınızı bir kez başaran bir daha başarır :)
İnşallahhhhh,inşallah hep beraber başarıcaz :70:

Gunaydin kizlar,

bende buralardayim..
muthis bir uykusuzluk ve halsizliklen beraber...
hava cok sogukkkk...diyetten zorlaniyorum oyuzden biraz.
malum benimki sabah ogle yogurt sonra salata:31::31:
isinacak birsey yok bende sicak su iciyorum..
aldigim 13 kilonun 6si gitti.. kalan 7 kiloyla ugrasiyorum...
suan 66 kiloyum :27::27:
Canım maşallah,66 kg harika :nazar:

Günaydıııııııııınnn arkadaşlar...ben de geldim...
Saphiram takımda yer var mı?
Günaydın canım,hoşgeldinnnn :70: Durumlar nasıl,kilo durumları nasıl canım?

dfdum kurkçu tukanıma:))
aynen bende don
İnşallah sağlıkla atalım kilolarımızı :70:

selamlar eski takımım
selamlar eski takım arkadaşlarım
selamlar yeni takım arkadaşlarım:16::16::16::16::16:
bende mezun olarak çıktığım 7.takıma 97,5 kilo ile dönmüş bulunmaktayım
birincilikler beklesin bizi:32::32::32::32::32::32::8::8::8::8::8:
Canım canım canım,selamlarrr :70: Başarıcaz Ayşen'im :70:

canommm hoşgeldik :9::9::9::9:
nilüm ben şu an spor yapmak istemiyorum en azından bi 8 leri göreyim diyorum vücudumu çok ağır hissediyorum :ssz:
ya da yarım saat koşu bandıyla başlasammı bilemedim:26: gerçi bu eve taşınalı beri hiç koşumu bandını açmadım sığacakmı çalışacakmı:31:
Bugün beraberce ilk kez çıkalım canım.Çok kendimizi yormadan 20 dk ile başlayalım.Çıkmadan önce nescafe,indikten sonra soda ile önerilen spor yapma ve yağ yakma formülünü uygulayalım.20 dk yeter ilk gün için,bugün bizim için milat olsun canım benim :70:

kızlar ben bu sabah 86 kilo ile başladım..kaçla ayrıldıgımı hatırlamıyorum....
Biz ne yaptık kendimize böyle ya,ne kadar inceyken ayrıldık :43:

canlarımmm herkese mutlu bir hafta diliyorum :16:
aman da kimler gelmiş kimler gelmiş :62::62: motivasyon meleklerim gelmiş :16::16: hoşgeldiniiiizzzzz :16::16::16:
mesajlarınızı okudum hepiniz ama bir an evvel cevap yazayım diye heyecandan,alıntılamayı unutmuşum :1::1:
Canımmmmm,hoşbulduk.Start verildi :66:

Kahvaltım:

2 ad. dukan krep ( 1 yumurta beyazı,1.5 kaşık kepek,2 sap maydanoz,5 kaşık süt ve 5 kaşık su ile) (sütüm yağlı olduğu için yarısını su koydum)
1 kk peynir
1 küçük fincan şekersiz çay
1 tam rafadan yumurta

kursta 2 bardak şekersiz çay
1 lokma lazanya (ders)

30 dk hızlı adım yürüyüş

dukan amcayla başlamış bulunuyorum.sabah aç karnına tartıldım kızlar ben de yeniden 9 ları görmüşüm 91.5 kg yum..ölçülerimi almadım henüz,onları da alıp yazıcam bir ara
9'lara vurduk çoğumuz ama inşallah beraber 6'lara da vurucaz ben yürekten inanıyorum :70:

Ben yaptırmıştım senenin birinde,iştahımda da hiç azalma olmamıştı canım ya :26:

yağsız peynirimi
bugün eşimin doğum günü pasta aldık iki çatal aldım (doğum günümü buldun dediği için ):1:
Harikasın :46:

sabah
1kk peynir
2 domates 1 salatalık
2 dilim çavdar ekmeği

ara
türk kahvesi

öğle

ara

akşam
8 kaşık nohut yemeği
2 dilim çvdr ekmeği
3 tane küççük salatalık turşusu(sizce çok kalori varmıdır çok seviyorum acayip canım çekiyo:5:)
salata

ara
Menü harika canım,kusursuz bir başlangıç :46:

Bu arada bugün yerel bir radyodan dj'lik teklifi aldım,kararsız kaldım kıvırabilir miyim acaba :1:

kızlar takımdan ayrılıyorum geri dönmemek üzere hoşçakalın
ayrilma diyecegim ama olmayacak gecen sene bende senin durumundaydim son 3 kiloyu biturlu veremedim ayrilmistim .ama sen sakin benim yaptigimi yapma kilo alma diyetini birakma sakin basarilar canim
hadi bakalim kolay gelsin bende bugun cok hafif gecirmek istiyorum.dunden cezaliyim..:18:
dun aksam yemegi yemedim
gece 10 gibi acaip aciktim kendimi zor tuttum biseyler yememek icin ama ck sukur yemedim:32::32::32:
helal sana tutmussun ya kendini bravvo canimbasarilarinin devami surekli olsun
kızlar bir problem yok ama buraya gelemeyebilirim evde işlerim aksıyo çünkü bu yüzden takımdan ayrılıyorum ama diyeti bırakmayacağım yine devam günde 5 mesaj kuralına uyamayacağım için çıkıyorum burdan
kiz 5 mesaja taktin sen ha bak zamanin olmadigi zamanlarda sende bir satirlik mesajlarla doldurursun ne var onda hepimiz zaman zaman yogun olabiliyoruz bence kal sebep buysa
yeşil elmamı yedim banyomu yaptım suyumu içip birazda kitap okuyup uyucam,herkese iyi geceler fıstıklar.....
tatli ruyalar demeyim iyi bir hafta dileyim sanada ben:))
selam kızlar ptesının ılk mesajı benden olsun:)))
bugun gec kallktıydım bı turlu uykum gelmedı.kacırdıgım dızılerı ızlıorum:))) seksenler ve ısler gucler

bugun artık baslıyorum sabah tartılır soylerım bılmıorum kac kılo aldıgımı
opuldunuz
aksam mesajida benden olsun buyurun kizlar sohbete
Günaydın 7. takımmmmmmmmmmmmmmmmm :52: Şubat 2011'de 105 kg ile girdiğim takımımdan tam bir yıl sonra şubat 2012'de 35 kg vererek 70 kg ile ayrıldım.Ve yine bir şubatta,şubat 2013'te 97 kg ile kürkçü dükkanıma döndüm :50: İnsan hayatında yıldan yıla nasıl büyük değişimler olduğunun bir kanıtı da bu sanırım :6:
Efsane 7. takımım,listeleri tekrar titretmek üzere start aldık :1: Aslında Dukan diyeti kararı ile girdim diyet mantığına ama,cuma günü babam yanıma gelecek ve 15 gün kalacak.Babamı yolcu ettikten sonra da dukana başlıycam.O süreçte ise planım;ilk hafta detokslarla ödem atmak ve haftaya da kalori sayarak sporla kilo atmaya başlamak.Bugün pirinç lapası ile başladım.Kahvaltım pirinç lapası+limonata+1 lt su idi.Öğle ve akşam da pirince devam.Önce ödemleri atmak lazım demi ama :70: Hemen stickerimi de ekleyim ve start veriyim.Vira bismillah :1:
hosgeldin nevcim bende geri donenlerdenim ama bu sefer basaracam insallah bir kilo bile kalsa atmadan ayrilmak yok
herkese günaydın :16:Tatilden sonra ofise girmek ne zor oluyormuş.:(
sabahki menümü yazayım
1 dilim beyaz peynir
2 siyah zeytin
1 adet domates
1 tutam maydanoz
2 dilim tam buğday ekmeği
200 ml süt

kızlar bugün diyetsyen günü çok korkuyorum:18: istanbula gidince kaçamak yapmadım ama pek uyamadım listeye :17:

menun gayet guzelmis canim .diyetisyenle ne oldu cabuk anlat:20:

Canımmmmmmmmm,teşekkür ederim :70: Çok duygulandım.O beraber günler,verilen kilolar,beraber yaşadığımız mucizevi değişimler,hepsi anında gözümün önünden geçti.27 kg aldığım için üzgünüm ama sizlerle yeniden beraber olduğum için çok mutluyum çok,hoşbulduk :70:

Çok teşekkür ederim canım benim,sıcak suya başlaman da harika olmuş ayrıca,japonların inceliğinin sırrı bu sıcak su ve küçük lokmalardaymış.

İnşallahhhhh,inşallah hep beraber başarıcaz :70:

Canım maşallah,66 kg harika :nazar:

Günaydın canım,hoşgeldinnnn :70: Durumlar nasıl,kilo durumları nasıl canım?

İnşallah sağlıkla atalım kilolarımızı :70:

Canım canım canım,selamlarrr :70: Başarıcaz Ayşen'im :70:

Bugün beraberce ilk kez çıkalım canım.Çok kendimizi yormadan 20 dk ile başlayalım.Çıkmadan önce nescafe,indikten sonra soda ile önerilen spor yapma ve yağ yakma formülünü uygulayalım.20 dk yeter ilk gün için,bugün bizim için milat olsun canım benim :70:

Biz ne yaptık kendimize böyle ya,ne kadar inceyken ayrıldık :43:

Canımmmmm,hoşbulduk.Start verildi :66:

9'lara vurduk çoğumuz ama inşallah beraber 6'lara da vurucaz ben yürekten inanıyorum :70:

Ben yaptırmıştım senenin birinde,iştahımda da hiç azalma olmamıştı canım ya :26:

Harikasın :46:

Menü harika canım,kusursuz bir başlangıç :46:
İnş başarırız hep beraber mezun oluruz. benim kasıma kadar vermem lazım nişanım var kasımda:18:

Bu arada bugün yerel bir radyodan dj'lik teklifi aldım,kararsız kaldım kıvırabilir miyim acaba :1:

aaa çok güzel neden başaramayasın ki :16:

ayrilma diyecegim ama olmayacak gecen sene bende senin durumundaydim son 3 kiloyu biturlu veremedim ayrilmistim .ama sen sakin benim yaptigimi yapma kilo alma diyetini birakma sakin basarilar canim

helal sana tutmussun ya kendini bravvo canimbasarilarinin devami surekli olsun

kiz 5 mesaja taktin sen ha bak zamanin olmadigi zamanlarda sende bir satirlik mesajlarla doldurursun ne var onda hepimiz zaman zaman yogun olabiliyoruz bence kal sebep buysa

tatli ruyalar demeyim iyi bir hafta dileyim sanada ben:))

aksam mesajida benden olsun buyurun kizlar sohbete

hosgeldin nevcim bende geri donenlerdenim ama bu sefer basaracam insallah bir kilo bile kalsa atmadan ayrilmak yok

menun gayet guzelmis canim .diyetisyenle ne oldu cabuk anlat:20:

canım daha gidemedim ki randevum 7 de işten 6 da çıkıyorum az kaldı heyecan dorukta yani :18: yarın yazarım neler olduğu akşam misafir var girebilirsem akşam da yazarım:16:

nevcim sen dj liği çok güzel yaparsın o donanımın sebde fazlasıyla yapabileceğine inanıyorum hakkında hayırlısı olsun.....

oğlanı servisten aldım yemeğin yanına bulgur pilavı pişiriyorum evdekilere benim içinde taze fasulye var yanınada 1 bardak yoğurt bitti gitti,yarın emine hanıma gideceğim inşallah bakalım ne kadar yağdan ne kadarı sudan gitmiş....

Gunaydin kizlar,

bende buralardayim..
muthis bir uykusuzluk ve halsizliklen beraber...
hava cok sogukkkk...diyetten zorlaniyorum oyuzden biraz.
malum benimki sabah ogle yogurt sonra salata:31::31:
isinacak birsey yok bende sicak su iciyorum..
aldigim 13 kilonun 6si gitti.. kalan 7 kiloyla ugrasiyorum...
suan 66 kiloyum :27::27:
senin iradene herzaman hayran kalmisimdir zaten mukemmelsin canim
selamlar eski takımım
selamlar eski takım arkadaşlarım
selamlar yeni takım arkadaşlarım:16::16::16::16::16:
bende mezun olarak çıktığım 7.takıma 97,5 kilo ile dönmüş bulunmaktayım
birincilikler beklesin bizi:32::32::32::32::32::32::8::8::8::8::8:
hosgeldin canim yeniden
merhaba gülüm nasılsın:16:
az kalmış 1 ayda verirsin onuda sen :21: akapunktur taktırdınmı yine:34:
bu konu kirmizigulun uzmanlik alani o cevaplar kesin
canommm hoşgeldik :9::9::9::9:
nilüm ben şu an spor yapmak istemiyorum en azından bi 8 leri göreyim diyorum vücudumu çok ağır hissediyorum :ssz:
ya da yarım saat koşu bandıyla başlasammı bilemedim:26: gerçi bu eve taşınalı beri hiç koşumu bandını açmadım sığacakmı çalışacakmı:31:
basla bence vucudu habersiz yakalamak bol kilo yaktirirmiso yuzden hic erteleme
selam kızlar ..ev şlerinden ancak gelebildim...
kahvaltım.....1.5 tane yumurta,, dilim peynir..az salatalık ve domates..ve sekersiz çay...
1 saat sonra da acıkmaya yakın lahana saatası yapim diyorum...
suyum yarım litre....
kahvaltin gayet guzel olmus canim
10:30 da bir mandalina yedim
öğlen yemeğimi de şimdi yiyecem toplnatı yüzünden 1 saat aksatı ama napalım :(
1 tabak izmir köfte
1 kase yoğurt
afiyet olsun aksamada bisey yeme sadece salata yeter bugunluk
Pazartesi ve salı günleri sabahtan aşçılık kursuna gidiyorum bir süredir.Haziranda bitecek,sertifikamı alıcam inşallah.Sonra da kendi yerimi açıcam nasip olursa..bu yüzden pazartesi ve salı günleri biraz yoğun oluyorum,sabahtan buralarda olamıyorum.Bugün kursta çok sevdiğim yemeklerden birini yaptık,Kıymalı lazanya :111: vee sadece küçücük bir lokma yiyerek tadına baktım.ders olduğu için onu da yapmam gerekiyordu zaten.kalanını eve getirdim kızımın öğlen yemeği oldu,ona yemek düşünmemiş oldum böylece :9:
amanin ascilikmi kiz zormeslek baska sey bulamadin miinsan gorunce o mamalari tutamazki kendini sadece tadina bile bakmak yeter sanirim kilo almaya:///
Kahvaltım:

2 ad. dukan krep ( 1 yumurta beyazı,1.5 kaşık kepek,2 sap maydanoz,5 kaşık süt ve 5 kaşık su ile) (sütüm yağlı olduğu için yarısını su koydum)
1 kk peynir
1 küçük fincan şekersiz çay
1 tam rafadan yumurta

kursta 2 bardak şekersiz çay
1 lokma lazanya (ders)

30 dk hızlı adım yürüyüş

dukan amcayla başlamış bulunuyorum.sabah aç karnına tartıldım kızlar ben de yeniden 9 ları görmüşüm 91.5 kg yum..ölçülerimi almadım henüz,onları da alıp yazıcam bir ara

öğlen yemeği olarak haşlanmış tavuk yedim,derilerini ayırarak.yanında 2 silme kaşık yoğurt yedim.doydum mu anlamadım yalnız :32:
şimdide nescafemi içiyorum :68:
afiyet olsun canim senin bide yemek blogun vardi demi yanlis hatirlamiyorsam
ayşecim sende hoşgeldin sefalar getirdin,sporuma gittim kavitasyonada gittim geldim bamya yemeğini pişirdim kendime nescafe yaptım içiyorum bi vazgeçemedim şu nescafe ve türk kahvesinden şekersiz içiyorum ama nescafeye toz krema koyuyorum acaba süttozuyla aynımıdır kalorisi?
ay ama turk kahvesi harika ya afiyet olsun kapatta falina bakalimbari
yağsız peynirimi
ay bu eslerde resmen sabotaj uyguluyorlar ha benimkide ayni diyette oldugum zamanlarda pizza yeme lahmacun yemeye yada donere davet ediyor bide zorla goturuyor
ustunede dondurma ismarliyor iste bunlar yuzunden butun emeklerim bosa gidiyor:/

yaparsin canimm cok zor bisey degil zaten evde oturup pcden yayin yapacan onemli olan programi kurmakgerisi kolaybide bol bol muzik arsivin olmali:)):46::46::46::46:

bence hiçbir faydası yok boşubşuna paran gidiyor diyet olmadan hiçbirşeyin faydası yok....

yağsız peynirimi

eferin sana eşinle nice mutlu yıllara canııımmmm....

sabah
1kk peynir
2 domates 1 salatalık
2 dilim çavdar ekmeği

ara
türk kahvesi

öğle

ara

akşam
8 kaşık nohut yemeği
2 dilim çvdr ekmeği
salata

ara

bence çok güzel bir menü afiyet olsun...

nevcim sen dj liği çok güzel yaparsın o donanımın sebde fazlasıyla yapabileceğine inanıyorum hakkında hayırlısı olsun.....

oğlanı servisten aldım yemeğin yanına bulgur pilavı pişiriyorum evdekilere benim içinde taze fasulye var yanınada 1 bardak yoğurt bitti gitti,yarın emine hanıma gideceğim inşallah bakalım ne kadar yağdan ne kadarı sudan gitmiş....

afiyet olsun canim. bendede bugun bolonez soslu makarna ve kuru fasulye var azar azar yerim artikgerci makarna belki yemeyecem sadece fasulyeden yerim ama simdilik bilemiyecem yemekteki durumuma bagli:1:

kızlar bişey danışmak istiyorum şimdi eşim bana kilo problemim ve çocuklar yokken bir koşu bandı aldı sonra hamile kaldım sonra bel fıtığı ameliyatı o arada erkek kardeşim abla kullanmıyorsun evden alayım işim bitince geri getiririm dedi aradan yıllar geçti beyza oldu ve ben artık spor yapmak istediğimde abla bana sat dedi bende çok cuzi bir paraya sattım çünkü makinam sıfırdı eşim neden sattın dedi bir daha almam dedi bugün spor salonunda konuşurken anterenör ikinci el al dedi bende baktım bir tane iyi durumda bir koşu bandı buldum eşimde yapmazsın boşu boşuna yer kaplar dedi ama ben ideal kiloma gelince kilomu sporla korumayı düşünüyorum sizce ne yapayım....

kızlar bişey danışmak istiyorum şimdi eşim bana kilo problemim ve çocuklar yokken bir koşu bandı aldı sonra hamile kaldım sonra bel fıtığı ameliyatı o arada erkek kardeşim abla kullanmıyorsun evden alayım işim bitince geri getiririm dedi aradan yıllar geçti beyza oldu ve ben artık spor yapmak istediğimde abla bana sat dedi bende çok cuzi bir paraya sattım çünkü makinam sıfırdı eşim neden sattın dedi bir daha almam dedi bugün spor salonunda konuşurken anterenör ikinci el al dedi bende baktım bir tane iyi durumda bir koşu bandı buldum eşimde yapmazsın boşu boşuna yer kaplar dedi ama ben ideal kiloma gelince kilomu sporla korumayı düşünüyorum sizce ne yapayım....

kardesinden geri almak ayip olur bence ama sifir olmasada kendine ikinci el bitane al yada kardesinle beraber yapin gerci bence disarda yuruyus cok daha verimli oluyorama yinede sen bilirsin:34:

masallah kizlar bugun kalabaligizben menumu yazim .benim yazdan kalma oruc borcum vardi iki haftadir onu tutuyorum sahurda yarim simit yedimm parmak ucu kadarda pide yedim 5 tanede siyah zeytinle birlikte
bir kupada sut ictim suyuda unutmadim tabi .iftarda daha olmadi .bu arada bodrumumdaki boru patlamisti onla ugrastim yarin tamirci gelecek bu gece susuzuz yani mahsur ladik anlayacaginiz:((

hosgeldin nevcim bende geri donenlerdenim ama bu sefer basaracam insallah bir kilo bile kalsa atmadan ayrilmak yok:
Hoşbulduk Ganfed,yakışıklı oğlun nasıl?

İnş başarırız hep beraber mezun oluruz. benim kasıma kadar vermem lazım nişanım var kasımda:18:
Hayırlı olsun canım,kasıma kadar iğne ipliğe dönersin hiç merak etme :66:

nevcim sen dj liği çok güzel yaparsın o donanımın sebde fazlasıyla yapabileceğine inanıyorum hakkında hayırlısı olsun.........
Teşekkür ederim canım benim,hafta içi bi deneme yayını yapıcaz bakalım kıvırabilecek gibi olursam başlıycaz.

yaparsin canimm cok zor bisey degil zaten evde oturup pcden yayin yapacan onemli olan programi kurmakgerisi kolaybide bol bol muzik arsivin olmali:)):46::46::46::46:
Evden yapmam sanırım,radyodaki sistemler daha donanımlı,heralde orda yapıcam.

Canım bana sorarsan 2. el bir koşu bandı yerine eliptik bisiklet tavsiye ederim.Hem vücudun daha çok kasını çalıştırıyor,hem de daha az yer kaplıyor.

Back
X