Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

herkese selamlar kucak dolusu sevgiler :1: dün gece döndüm evime anadan babadan ayrı olmak çok zor bunu bi kez daha anladım :(

sabahtan beri sadece mutfagı temizledim ve çamaşır yıkatıp asıyorum...başım felaket ağrıyo sanırım deterjanlar dokundu öğle yemeğimde yok bende bi paket çubuk kraker yedim :) eşim beni görünce süzülmüşsün dedi ama ben tartılmadım bakalım cumaya süpriz olacak..şimdi kalkıp süpür sil yapayım sonra market alışverişi sonra yemek sporumda akşama kalır artık

Mart Ayı Kilo Verme Alt Sınırları

Ganfed...0.6 kg
roseberry...0.6 kg
dudujan...1 kg
SAPHIRA...0.9 kg
nev81...0.9 kg
maviyesil1999...0.7 kg
lepistesinyavrucugu...1 kg
anşaaa...0.7 kg
ipekyol...0.8 kg
vermeyenn bidon olsun bakın bu ay neler olacak...
herkese kocaman bir günaydın hafta başımız çok güzel olsun inşallah,bol bol yağlarımız gitsin,oğlanı ve eşimi yolladım hiç yapmadığım yatak keyfi yaptım bugün kızımla beraber o yanımda oynaştı bende uzun zamandır bitiremediğim kitabımı bitirdim birazdan kahvaltı yapıcam.....
haftasonu yeğenimin doğum günü vardı oraya gittik bir gece annemde kaldım dün geldim benim bir yere gidip gelmem bir eziyet koca bir çanta temiz eşya götür tekrar pis eşyaları getir yıka ütüle zor oluyor ama ne yapalım hayat ....
emınım kı o doğum gununde de sıfır kaçamkla dönmuşsundur bende dun arkadaşın doğum gunundeydım ama sırf sussunlar dıye pastadan ıkı catal aldım...

Herkeslere günaydınnn sabah sabah başıma neler geldi ya :(
1. olarak 7 de uyanmam gerekirken 8 de uyandım
2. olaral malum pazartesi trafiğinde 20 dlık yolu 1 saatte geldim
3. olarak ofise 3 km kala yolun tam ortasında arabam bozuldu sandım ki benzin bitmiş ben arabam bozuldu yolda kaldım napacam diye cenki aradım garibim işten izin alıp gelmiş hal etmeye bir baktı benzin bitmiş beni gözleriyle öldürecek sandım ama arabaya benzin koyup benide ofide bırakıp işe döndü :43:
eşin mı ....hahahaaayyy... cok guldum ....kız yakıt göstergende kırmızı falan yanmıyo mu.... dur gulmıyım başıma gelir...benım tosun bana ters ters bakmazz....trafiğin ortasında pis tutuşuruz bende hayatta altta kalmam....tiyatro malzemesi oluruz vallaa...:37:
bende regliyim bebem bugün banyo edicem annemler brdaydı çörekler keşkekler artıdayım yane :17::17:sen okadar memlekettete tt bogazını brda bırak isyanlardayım:5::5:ben yarın pirinç lapası yapayım sonra dkanmı yapsam 5 gün ama ne lor nede krep yemem yeminle:19::19:ne yiyebiliirm sabahları bebem el at kardeşine:43::43:gerbera nerelerde b arada bebeler görünmüyor berenimde yok diger kızlarda yok ne oldda gittiler rapor vericek olan varsa verebilirimi:38::38:öpücügümü veriyimde sizde rapor verin degilmi ama:9::9:
beni hiç sormayın cumartesi annemler gitti bende bir temizlik aşkı varki sormayın eşim sag olsn bugün işe gitmedi bana yardım edicek:16::16:işşallah evi bitirebilirim kızlar :52::52:yatak odası bitti ne var ne yok bazaların altlarına kadar hallettim nevresimlerim yıkanıcak ütü var mtfak wc banyo yemek odası ve balkon var oturdgm odanın duvarlarını silicem camlar kapılar silinicek halılar sirkelenicek ve s yapıp üstünden halı fırçasıoyla fırçalıanıcak yemek yok :27::27:artık eşimle ne bulursak yeriz:9::9:yarın kaynanam gidilicek :18::18:dügün telaşesi var :19::19:gene paşanın anası aglıcek şimdi kalkayımda işlere bakayım bebeler işler bebni bekler :30::30:

:9::9::9::9:allahtan arabam yokta yolda kalmıyorm sen beni gezmeye götürme böle benzinsiz kalırsın :9::9:kızlar yediklerimi akşam yazarım şu işlerimi halletmem lazım sonra dönüşüm mhteşem olcak :32::32::32:dantel aldım parayla onları bitiricem tam takım etek takımı var yapılıcak tespihlerim var :30::30:işleri bitiriyim gelicem söz bu arada hepinizi çok özledim :17::17:
amasyanın neresınden paşam...çok severim keşkeğ, bende...
herkese selamlar kucak dolusu sevgiler :1: dün gece döndüm evime anadan babadan ayrı olmak çok zor bunu bi kez daha anladım :(

sabahtan beri sadece mutfagı temizledim ve çamaşır yıkatıp asıyorum...başım felaket ağrıyo sanırım deterjanlar dokundu öğle yemeğimde yok bende bi paket çubuk kraker yedim :) eşim beni görünce süzülmüşsün dedi ama ben tartılmadım bakalım cumaya süpriz olacak..şimdi kalkıp süpür sil yapayım sonra market alışverişi sonra yemek sporumda akşama kalır artık

hoşgeldinnn....bu ne temızlık askıdır kızlar maşallaahhh....benı de gaza getirdiniz eve gidiyim temızlık yapcam :21:

1 ayı bitirip yeni bir aya başladığımıza göre,1 aylık değerlendirmemizi yapalım...

***7. TAKIM 294. ETAP*** etap birincisi (1 Şubat 2013)

Ganfed(57.7/57/0,7/1,21%)
Paşam3405(81,9/80/1,9/2,32%)izinli
roseberry(65,5)kilo bildiriminde bulunmadı
bahayk(53,3/52,8/0,5/0,94%)
berenim2012(89/88/1/1,12%)
gerbera1987(92,7/91,7/1/1,08%)
dudujan(110,4/108,1/2,3/2,08%)yeni üye hedef kilo:65
fiyona_07(61/60/1/1,64%)yeni üye hedef kilo:54
nuhan(83,7/82,7/1/1,19%)yeni üye hedef kilo:73

7. TAKIM ORTALAMASI:%1,29

***7. TAKIM 298. ETAP*** Etap 9.cusu (1 Mart 2013)

Ganfed (56.3 / 56 / 0.3 / %0.53) 1 ayda en az 0.6 kg vermen gerekiyordu,1 kg vermişsin tebrik ediyorum :71:

roseberry ( 61.7 / 61 / 0.7 / %1.13) 1 ayda en az 0.7 kg vermen gerekiyordu,4.5 kg vermişsin tebrik ediyorum :71::65:

dudujan (105.1 / 105.1 / 0 / %0) 1 ayda en az 1 kg vermen gerekiyordu,3 kg verdin tebrik ediyorum :71:

SAPHIRA (88.3 / 87.5 / 0.8 / %0.91) 91.5 la başlamıştım,1 ayda en az 1 kg vermem gerekiyordu,3 haftada 4 kg verdim :124:

nev81 (93.8 / 92.7 / 1.1 / %1.17) 94.5 la başlamıştın,1 ayda en az 1 kg vermen gerekiyordu,3 haftada 1.8 kg verdin,tebrik ediyorum :71:

maviyesil1999 (70 /70,5/-0,5/-%0,71 ) 70 ile başladın,1 ayda en az 1 kg vermen gerekiyordu,3 haftada 0.5 kg aldın.henüz 1 ayı tamamlamadığın için ceza almıyorsun,Mart sonundaki raporda daha iyi bir sonuç almanı temenni ediyorum

lepistesinyavrucugu(97 / 95,8 / 1,2 / %1,24 ) yeni üye..hedef:70 97 ile başladın,1 ayda en az 1 kg vermen gerekiyordu,1 haftada 1.2 kg verdin,tebrik ediyorum :71:

anşaaa (70.4 / 72 / -1.6 / -%0.38)293. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 6'ya bölündü bu hafa başlangıç kilonuzu bilmediğimden değerlenrime yapamadım anşaaacım ve ipekcim
ipekyol (73.5 / 76.5 / -3 / -%0.15 ) 272. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 27'ye bölündü Mart sonundaki raporda iyi bir sonuç alacağınıza eminim :16:

7. Takım Ortalaması :% 0.37

Mart Ayı Kilo Verme Alt Sınırları

Ganfed...0.6 kg
roseberry...0.6 kg
dudujan...1 kg
SAPHIRA...0.9 kg
nev81...0.9 kg
maviyesil1999...0.7 kg
lepistesinyavrucugu...1 kg
anşaaa...0.7 kg
ipekyol...0.8 kg
ellerine emegine saglik canim zahmet etmissin
yok tatlım yeni haftanın listesi değil o,kimlerin kazandığını yazmak için kopyala yapıştır yaptım :1: seni rakiben lepistesti,galip geldi :34: önümüzdeki haftanın rakibeleri belli olmadı,kura çekecek bir gönüllü arıyorum :1:
cekilmis bile hatunlar pek hamarat canim ben daha yeni gordum bu haftaki rakibempek hafif kaldi ben onu yerim :DD maviyesil duyuyon demi meydan okuyom sana :))
İŞTE CANLI YAYINDA ÇEKTİĞİM BADY KURALARI :1: SESİMİN KUSURUNA BAKMAYIN,YENİ UYANMIŞTIM :1: Ama video eklemeyi beceremedim,nasıl ekleniyor bilen var mı canlarım?
Eki Görüntüle 646423
Bu haftanın badyleri :65:
DUDUJAN VE LEPİSTESİN YAVRUCUĞU
MAVİYEŞİL1999 VE GANFED
ROSEBERRY VE NEV81
İPEKYOL VE ANŞAA
SAPHİRA VE PAŞAM
eline saglik nevcim renkli renkli yapmissin canim seker istedi ya :))
yemeyim ama bu hafta lik kacamak haddimi hafta sonu doldurdum .cok stresli bi hafta sonu gecirdim ama atlattim sukur iyiyim yine ve dort elle sarildim yeniden diyete bu hafta kesin 55 li bi rakam gorecem tartida:47::47::47:yoksa olmaz boyle son iki haftam kaldi tatile en az 2 kilo atmaliyim:18::18::18:
2013-03-03 tarihli kaloricetveliniz

Miktar

Kalori
[1]

Dost Yoğurt

200 GRAM

158.8
[2]

Turşu

50 GRAM

5
[3]

Kısır

10 YEMEK KAŞIĞI

625
[4]

Mango

0.4 ADET

52.8
[5]

havuç

4 adet

104
[6]

Patates (kızarmış)

25 gr

70
[7]

Beyaz Peynir

30 GRAM

75
[8]

Menemen

0.7 PORSİYON

125.3
Toplam :

1215.9 kal.

pazar kaçamağı oldu biraz
bu ne ki ben hic bisey anlamadim:17:
herkese kocaman bir günaydın hafta başımız çok güzel olsun inşallah,bol bol yağlarımız gitsin,oğlanı ve eşimi yolladım hiç yapmadığım yatak keyfi yaptım bugün kızımla beraber o yanımda oynaştı bende uzun zamandır bitiremediğim kitabımı bitirdim birazdan kahvaltı yapıcam.....

haftasonu yeğenimin doğum günü vardı oraya gittik bir gece annemde kaldım dün geldim benim bir yere gidip gelmem bir eziyet koca bir çanta temiz eşya götür tekrar pis eşyaları getir yıka ütüle zor oluyor ama ne yapalım hayat ....
amin canim amin gitsin yaglarimiz canim bu haftada mukemeldin gayet guzel verdin beni hakkinla gectin tebrik edíyorum seni
3. olarak ofise 3 km kala yolun tam ortasında arabam bozuldu sandım ki benzin bitmiş ben arabam bozuldu yolda kaldım napacam diye cenki aradım garibim işten izin alıp gelmiş hal etmeye bir baktı benzin bitmiş beni gözleriyle öldürecek sandım ama arabaya benzin koyup benide ofide bırakıp işe döndü :43:
bos veeer aksama unutur guzel bi iltifat edersin bide opucuk oldu bitti:21:
15 gün kursa gelmeyince bayağı geri kalmışım nasıl telafi edeceğim valla çok calismam lazım
ne kursuna gidiyorsun sen canim

ay o temizlikten nefret ediyom gezmege giderken temizleyip gidiyon dondugunde bi daha temizlik uyuz oluyom yahu evde yoktum ne ara batti bu ev diyom vallaha:DD
vermeyenn bidon olsun bakın bu ay neler olacak...

emınım kı o doğum gununde de sıfır kaçamkla dönmuşsundur bende dun arkadaşın doğum gunundeydım ama sırf sussunlar dıye pastadan ıkı catal aldım...

eşin mı ....hahahaaayyy... cok guldum ....kız yakıt göstergende kırmızı falan yanmıyo mu.... dur gulmıyım başıma gelir...benım tosun bana ters ters bakmazz....trafiğin ortasında pis tutuşuruz bende hayatta altta kalmam....tiyatro malzemesi oluruz vallaa...:37:

amasyanın neresınden paşam...çok severim keşkeğ, bende...

hoşgeldinnn....bu ne temızlık askıdır kızlar maşallaahhh....benı de gaza getirdiniz eve gidiyim temızlık yapcam :21:

demi ya ben o 0.6 yi sadece bu hafta bile verririm mart sonunu beklemeye gerek yokdemi ansaciim:21:

kizlar benim tarti galiba gercekten yanlis tartiyor gorenler en az 5 kilo vermissin diyor ama ben tartida sadece bir kilo vermisim cikiyor .bir turlu yeni tarti alamadim merak ediyom gercekten kac kiloyum .bu arada 42 den 38 bedene dusmusum haberiniz olsun hedefim 36 beden bakalim basaracakmiyim .dun 36 beden etegim vardi onu cikardim dolaptan nerdeyse agliyacaktim ya ben onun icinde donuyordum ya nasil bu hale geldim ne ara bu kadar kilo aldim anlamadim ki:(((((ama ahdim var yine olacam o etegin icine:47::47::47::47:

ansaacim spor listesini sen tutuyon demi yine benim icin yazarmisin cumartesi 4 mil lesli.pazar 30 dk yuruyus
pazartesi yani bugun 50 dk 200 kalori yakan bir dansli spor yaptim vaktim olursa ve canim isterse bide lesli yapmayi dusunuyom:46:

ne oldu canim
kotu bisey yok demi cumayada bildirimini yapacan demi rakibem
bu hafta dananin kuyrugu kopsun artik birincilik bizi bekler:DDD

kızlar keyıfsız bı kac gun yasadım annem ıle ılgılı mevzular.ınanın hıc keyfım yok.arada gırer bakarım belkıde bı hafta surmez..opuyorum hepınızı

bugun yiyip ictigime gelince
sabah 900 ml ac karnina su
2 haslanmis yumurta bir dilim ekmek 8-10 yaprak marul
bir domates.yarim salatalikoglen yok aksamida yazarim:))

ay canım benim ya gelmiş geçmiş olsun :70: eşim olsa ''tabi,kadın milleti trafiğe çıkınca böyle oluyor''der :47:
15 gün kursa gelmeyince bayağı geri kalmışım nasıl telafi edeceğim valla çok calismam lazım
sen halledersin bence :34:
bende regliyim bebem bugün banyo edicem annemler brdaydı çörekler keşkekler artıdayım yane :17::17:sen okadar memlekettete tt bogazını brda bırak isyanlardayım:5::5:ben yarın pirinç lapası yapayım sonra dkanmı yapsam 5 gün ama ne lor nede krep yemem yeminle:19::19:ne yiyebiliirm sabahları bebem el at kardeşine:43::43:gerbera nerelerde b arada bebeler görünmüyor berenimde yok diger kızlarda yok ne oldda gittiler rapor vericek olan varsa verebilirimi:38::38:öpücügümü veriyimde sizde rapor verin degilmi ama:9::9:
beni hiç sormayın cumartesi annemler gitti bende bir temizlik aşkı varki sormayın eşim sag olsn bugün işe gitmedi bana yardım edicek:16::16:işşallah evi bitirebilirim kızlar :52::52:yatak odası bitti ne var ne yok bazaların altlarına kadar hallettim nevresimlerim yıkanıcak ütü var mtfak wc banyo yemek odası ve balkon var oturdgm odanın duvarlarını silicem camlar kapılar silinicek halılar sirkelenicek ve s yapıp üstünden halı fırçasıoyla fırçalıanıcak yemek yok :27::27:artık eşimle ne bulursak yeriz:9::9:yarın kaynanam gidilicek :18::18:dügün telaşesi var :19::19:gene paşanın anası aglıcek şimdi kalkayımda işlere bakayım bebeler işler bebni bekler :30::30:

:9::9::9::9:allahtan arabam yokta yolda kalmıyorm sen beni gezmeye götürme böle benzinsiz kalırsın :9::9:kızlar yediklerimi akşam yazarım şu işlerimi halletmem lazım sonra dönüşüm mhteşem olcak :32::32::32:dantel aldım parayla onları bitiricem tam takım etek takımı var yapılıcak tespihlerim var :30::30:işleri bitiriyim gelicem söz bu arada hepinizi çok özledim :17::17:
oh oh afiyet olsun yaramış demekki yediklerin,yaptığım listeleri,değerlendirme raporunu gördünmü paşacım,ay sonunda eksi çıkanlar ve hatta benim yazdığım rakamları verememiş olanlar ceza alıyor :28: hemen dediğin gibi pirinç yap arkasından dukan veya başka sıkı bir beslenme uygula,at bir an evvel artılarını :34:
gerbera 22 Marta kadar izin aldı..yine diğer arkadaşlardan kendi ayrılan da oldu,izne ayrılan da..beren de izne ayrıldı,zamanını bilmiyoruz yazmadı
elcağızların dert görmesin hayatım eline sağlık,uğraşmış vakit ayırmışsın okadar.. öpücük smyle :)
sağol tatlışım böyle aylık rapor görmek hepimizin hoşuna gitti sanırım :54::54::54:
kızlar ben bı hafta kadar yokum..arada gelır bakarım.benı ızınlı sayarsanız sevınırım
gorusuruz
cuma bildirim yapacak mısın,yoksa listede izinli mi yazayım?
ellerine emegine saglik canim zahmet etmissin

sağol canım :16::16:

ay canım benim ya gelmiş geçmiş olsun :70: eşim olsa ''tabi,kadın milleti trafiğe çıkınca böyle oluyor''der :47:

sen halledersin bence :34:

oh oh afiyet olsun yaramış demekki yediklerin,yaptığım listeleri,değerlendirme raporunu gördünmü paşacım,ay sonunda eksi çıkanlar ve hatta benim yazdığım rakamları verememiş olanlar ceza alıyor :28: hemen dediğin gibi pirinç yap arkasından dukan veya başka sıkı bir beslenme uygula,at bir an evvel artılarını :34:
gerbera 22 Marta kadar izin aldı..yine diğer arkadaşlardan kendi ayrılan da oldu,izne ayrılan da..beren de izne ayrıldı,zamanını bilmiyoruz yazmadı

sağol tatlışım böyle aylık rapor görmek hepimizin hoşuna gitti sanırım :54::54::54:

cuma bildirim yapacak mısın,yoksa listede izinli mi yazayım?

sağol canım :16::16:

cumaya kdr sorun çıkmazsa gelır yaparım
ama gelmıosam anlarsın ıznlı yazarsın olurmu?

eline sağlık kuzum
geçen haftada dudujanlaydım :1: duduuu bu hafta sıkı bi yarıştayız haberin ola :1:

:1: adam haklı :1:
neyse böylelikle birbirinizi görmüş olmuşsunuz iyi tarafından bakmak lazım değilmi :1:

kolay gelsin canım

Canım walla bu hafta ben çok sıkı tutuyorum nevden de çayı aldım mı tutmasınlar beni :)

Ama ben ona dedim ki benim araba ses geliyor birde benzini koyuyorum gösterge düzelmiyor bak bir dedim hatta haftasonu benim arabayı kullan gör dedim.Yok senin araban küçük yok senin araban kız arabası dedi, sen kaybolup yolu uzatıyorsun benzin yetişmiyor göstergeye suç bulma dedi.Sonrada sabah kalınca yolda gördü hatta benzin aldı ama gösterge göstermio yani bitip bitmediğini anlayamıyoruz oh iyi oldu aslından ama iş yerlerimiz baya uzak sabah trafikte işkence olmuştur ona :9:

paşaaaammmmm sen ankaraya gel ben seni nasıl gezdirecem en kısa zaman gelirsin inş:16:

kahvaltı: nescafe,dukan topkek üstüne dukan nutellasıyla (meşhur dukanella :))))
ara (kursta) : 1 çay,bolonez makarna ve peynirli fırın makarna yaptık bugün,onlardan yedim biraz,2 şer 3 er çatal kadar
öğlen: balık,bir küçük domates,zero,2-3 çay kaşığı puding

reglmden dolayı hem tatlı krizindeyim hem de nasıl ağlayasım var anlatamam size :ssz:of bu hormanlar offf:ssz:

1 lt su içtim
40 dk yürüdüm

kahvaltı: nescafe,dukan topkek üstüne dukan nutellasıyla (meşhur dukanella :))))
ara (kursta) : 1 çay,bolonez makarna ve peynirli fırın makarna yaptık bugün,onlardan yedim biraz,2 şer 3 er çatal kadar
öğlen: balık,bir küçük domates,zero,2-3 çay kaşığı puding

reglmden dolayı hem tatlı krizindeyim hem de nasıl ağlayasım var anlatamam size :ssz:of bu hormanlar offf:ssz:

1 lt su içtim
40 dk yürüdüm

ayyy ben hasta oldum ama hala tatlı istiyorum hatta şeytan diyor git al o kadar fena istiyorum ama diyetisyen rejim ilerledikçe olur demişti :(

ansaacim spor listesini sen tutuyon demi yine benim icin yazarmisin cumartesi 4 mil lesli.pazar 30 dk yuruyus
pazartesi yani bugun 50 dk 200 kalori yakan bir dansli spor yaptim vaktim olursa ve canim isterse bide lesli yapmayi dusunuyom:46:
toplam dakıkası nedır kuzum...
Canım walla bu hafta ben çok sıkı tutuyorum nevden de çayı aldım mı tutmasınlar beni :)

Ama ben ona dedim ki benim araba ses geliyor birde benzini koyuyorum gösterge düzelmiyor bak bir dedim hatta haftasonu benim arabayı kullan gör dedim.Yok senin araban küçük yok senin araban kız arabası dedi, sen kaybolup yolu uzatıyorsun benzin yetişmiyor göstergeye suç bulma dedi.Sonrada sabah kalınca yolda gördü hatta benzin aldı ama gösterge göstermio yani bitip bitmediğini anlayamıyoruz oh iyi oldu aslından ama iş yerlerimiz baya uzak sabah trafikte işkence olmuştur ona :9:
o zaman enısteye saygılarrr....al sana kız arabası:35:

kızlar ıyı aksamlar herkese...
keyıfler yerındedir umarım...dukanın kıtabını tekrar okumaya başladım benım tosunla başlıycaz bakalım haftaya malum butce ıstıyo kredı kartının devrını beklıyorum bu haftada ama ağırlıklı proteıne yöneldım bu haftadan...kıtabı okudukça sankı gecen sene hıç okumamışım gıbı hıssedıyorum nedendir bılınmez...menumu de yazıyım
sabah kahve 2 yumurta 1 dılım cavdar ekmeği 1 dewmet maydoonoz
öğle ıspanak yemeği yoğurt
akşam 4köfte 2 bardak ayran:56:

iyi akşamlar kızlar bugün popomun üstüne oturamadım yemeği bile zar zor yetiştirdim marketten gelince poşetler ortada ben yemek yapmaya çalışıyom üzerlerinden atlaya atlaya zaten popom kadar mutfak :1:
ev tertemiz oldu yarınada camları silerim yetişmedi bugün :/

Back
X