Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gözünüz aydın canım rabbim analı babalı büyütsün darısıda bana olsun :49::49:

valla frenlemeye çalışıyorum arada kaçırıyorum canım ama gerçekten nefis ile mücadele çok zor bu diyet işi resmen nefsi terbiye etme işi :25:

resmini koyda bakalım valla cücük kadar kaldın bacım :46:
durması çok normal ki durmadı 300 de olsa vermişsin,sporu gün aşırıya indir bana kalırsa :34: kahveyi spor yapmadan önce diyetisyenlerde öneriyo yağ yakımını hızlandırıyo ondan olduğunu sanmam bende günde iki defa içiyorum :44:

öle yapıcam saphıram patates salatası yapıcam yoğurtlu birde buğday salatası yapıcam bol nar ekşili felan,mercimek köftesinide çok severim ama yağlı olur diye düşündüm:25::25:

canım buraya resim koymayı bilmiyorum ama eşim çeksin face koyarım inşallah....

ben koşu bandına çıkmadan türk kahvesi içiyorum şekersiz,duymuştum metabolizmayı çalıştırdığını sporda hocamız yarım saat sonra 1 bardak süt içilirse yağ yakımını hızlandırdığını söyledi....

canım buraya resim koymayı bilmiyorum ama eşim çeksin face koyarım inşallah....

ben koşu bandına çıkmadan türk kahvesi içiyorum şekersiz,duymuştum metabolizmayı çalıştırdığını sporda hocamız yarım saat sonra 1 bardak süt içilirse yağ yakımını hızlandırdığını söyledi....

yok zaten faceye koy dedim kuzum buraya koyma ne olur ne olmaz:34:
evet bende spor yapmadna önce içiyorum türk kahvesini..sütü duymamıştım ama

dün geceden beri topuğumda batma hissi var kızlar üzerine bastıkça iğne gibi batıyo görünürde bişey yok
çok canım sıkıldı valla netten baktım topuk dikeni olabilme ihtimalini düşündükçe canım sıkıldı..bugün spor yapmadım güya ayaklarımı uzatıp dinlendiricektim ama nerdeee....yapmam gereken bir sürü şey var ama eşimi gönderiyim işe hiç kalkmadan yatıcam..valla gün bana yetmiyo:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

bu arada diyet yaparken sigaranın yokuluğunu taaaa derinden hissediyorum:5:

canim bende 3 cocuk var ikisi buyuk okula gidiyor bir bebek bide ucune bedel koca.cocuklar okuldan farkli saatlerde geliyorlar onlardan sonrada esim gelincesoframiz yerden kalkmiyor diyebilirim

he ya insan onlara bakinca kendimden utaniyom neden veremiyom diye

kiz sen ne zaman gittin nijeryaya en son misirda degilmiydin senin esin ne olarak calisiyor

bende beceremedim ya sunu ya ilkinde azeri kizi yapmisti simdi oda baska sehre tasindi .pek gorusemiyoruz

gayet guzel gidiyorsun guzel rakibemdevam devam
vallahi ben utanıcak hiç birşey yapmadım kanımca bugün ablam tavk gögsü yapmıştı onu bilem yemedim :63::63:7 leri görmem lazım çünkü eski halim gözümün önüne geliyorda :30::30:diyorm iyiki vermişim :16::16:
öle bişeyleri karıştırıp yemeyi hiç sevmem ki midemi bulandırır:17: :17: :18:
canım benim canım tatlı istediginde öle yapıyorm geçiyor:17::17:
Sonunda beklenen oldu ve regl oldum tabi ağrıdan doğrulamıyorum.Az once eşim gelip kızımı aldı okula götürdü.Yerimden kalkamadığım için sinir edip duruyordu beni.Kursa gitmiyorum iki gündür hocamız yok.Yerli hocaylada çok verimli geçmiyor ders ne yazık ki.Evdeyken eksiğimi tamamlayayım bari.Öğleden sonrada okulda toplantı var ins düzelirde kalkabilirim.Bu arada sabah kahvaltıda helva yedim.Sonra kalorisine baktım gözlerim pörtledi :53:
:53::53::53:kız helvamı yedin vallahi bendede var hemde karışık çokta severim ama yemedim dünkü hatamı bgün yapmadım :57::57:kaçamgın son olsun oldmu tatlım mesaj zamanınada gelince benim zamanımda yaptıysam affola bu aralar kafam dumanlıda:14:
canım afiyet olsun menün harika :46: babacığınla da Allah kavuştursun :70: 9 lu çayı bir dönem ananeemiz çok öneriyordu,ben de bitki çaylarından bıktığımdan hiç içmiyorum artık bitki çayı,ben varsa yoksa siyah çay ve kahve..bu menüyle kesinlikle çok iyi vereceksin bu hafta eminim bundan :16: çinko ve magnezyumu ne için alıyorsun canım ve dr. tavsiyesi mi?

canım sorun eğil artık zaten ipekyol saydı kendi mesajlarını 6-7 mesajı varmış :34:

mesaj geçemiycem derken 5 mesaj yazamayabilirim demek sanırsam :9: :16:

sorma canım valla herkes aynı şeyi söylüyor bana,kah dayanabiliyorum,kah dayanamıyorum,napiim nefis bu da yani,robot değiliz ki :ssz:
çok sağol tatlım inşallaaahhh :16::16:

oyyy kabusuuummm :ssz: canım dukan tariflerinde çok güzel tatlılar oluyor.onlardan deneyebilirin.hepsinde ille yulaf kepeği yok.meela ben geçen gün dukan pudingi yaptım yedim,yazmıştım hatta,bir kriz anıydı.1 tatlı kaşığı mısır nişastası (dukanda her gün olmamak kaydıyla bu kadara izin var),1-2 tatlı kaşığı toz tatlandırıcı veya 1 tatlı kaşığı kakao ve 1 bardağa yakın yağsız süt.muhallebi olarak pişirdim.ben biraz dr. outkerin vanilya aromasından da kattım.toz tatlandırıcın yoksa,ocaktan aldıktan sonra,normal tablet tatlandırıcını,ekleyebilirsin,kendi damak zevkine göre.inan baya kesiyor krizi

canım perşembe sabahı tartıl,perşembe kaçamağın olsa bile hafataya kadar yakarsın :34: kalorisi az ikramlar az yağlı yoğurtlu salatalar olabilir,belki yeşil mercimekli veya nohutlu salata olabilir.köz kırmızı bibere sarılı maydanozlu lor filan olabilir.salatalarına bolca z.yağ yerine,limon suyuyla beraber,içme suyu eklersen,az yağlı olduğunu anlamazlar bile,bir de balsamik veya nar ekşisi ekleyebilirsin canım :34:

geçmiş olsun canım...evet helvayı anca karatay diyeti yapanlar yiyebilir yoksa kalori bombası :9:

canım hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla analı babalı büyütsün :emir_bebek::nazar::nazar::nazar:
yanlış saydıysam offola:14::14:
selam canlar :16:
bugün yine kursum vardı.dünden hazırlığını yaptığımız pizza ve pastanın tadına baktık.kahvaltı da yapmadan gitmiştim,çok acıkmıştım,bir de aç karnına çay içtim,fena oldum,bu durumda ½ dilim ince hamur pizza ve 1 ince dilm rulo pastayı götürdüm :56:
sınavımız vardı bugün ve benim dünkü yoğunluğumdan dolayı çalışamamıştım,mecburen sabah çalıştım biraz,kahvaltıya vakit ayıramadım,kahvaltı edebilseydim,dayanma gücüm daha iyi olabilirdi :ssz: neyse kahvaltı yapamadım,kaçamak yaptım ama değdi,sınavım çok iyi geçi sanırım 100 alıcam :nazar:
:57::57::57:o ney tarifler öle sana hiç yakıştoramadım ekrana yapışıcaktım az kalsın :9::9:olmuyor kardeşim öle dogru süle yedinmi hiç o mamalardan bak kızmıcam yediysen:57::57:
Kızzzlarrrrr bugünn geneee arkadaşlarrrınn yanına uğradınmm evrak teslim ederkennnnn amaa bu seferrrrr kaçamakktannnn kaçamadımmmmmm bennnn:43::43::43::43:Çok da acıkmıştımmm 2 adet lahmacun yedimm :43::43::43::43::43:bir bardak ayran içtimm allahtan akşam yüzcemmm yoksaa vicdan azabından ölcektimmmm:43::43::43::43::43::43::43:

:5::5::5:ah salısım sana dedim kötü arkadaşlardan zak dr sana birşey anlatayım dinle diyete başlıyorm her seferinde millet aman bir günden birşey olmaz dediler bende hep yedim :57::57:sonra baktımki ne zyorm ne kısalıyorm artık diyete giridm gireli arkadaş ortamınada gitmiyorm gidersemde ya elma yada yedikelrimi götürüyorm oluyor bitiyor azim ediceksin bir daha kaçamak yapma aman diyim :48::48::48:ben bugün kaçamak okadar yapardımki ama yapmadım tavk gögsünü çok severim tatlıyı yemedim canım gitmedimi yemin olsun sana söz verdim diye yemedim :5::5:sende bana söz ver bir daha yeme kaçamak bile yapma:48::48:söz ver bakıyım :20::20:

şimdi gelelim yediklerime:32::32:
1-bir adet haşlanmış yumurta
2-kibrit kutusunun yarısı kadar peynir
3-bir dilim incecik beyaz ekmek
4-bir kupa açık çay

arada elma

öylen yemeginde yediklerim
1-1 kepçe sulu köfte terbiyeli
2-1 adet serçe parmagımdan küçük yaprak dolması
3-küçük bir kase yogurt

akşam yemegimdede yediklerim
1-2 kepçe mercimek çorbası
2-7 kaşık taze fasülye yedim kavrması
3-1 adet çavdar ekmegi
4-soda

arada 3 saate kadar yürüdüm ablama giderken teppolu yürüdüm gelirkende pazardada yürüdüm temem sporumu yaptım bgün kanımca:9::9::9:
şimdi diyorsnzuki o spormu önceden oda yoktu canım bunada şükür:9::9::9:

dün geceden beri topuğumda batma hissi var kızlar üzerine bastıkça iğne gibi batıyo görünürde bişey yok
çok canım sıkıldı valla netten baktım topuk dikeni olabilme ihtimalini düşündükçe canım sıkıldı..bugün spor yapmadım güya ayaklarımı uzatıp dinlendiricektim ama nerdeee....yapmam gereken bir sürü şey var ama eşimi gönderiyim işe hiç kalkmadan yatıcam..valla gün bana yetmiyo:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

:57::57::57:çekmesin kardeşim canım ben 9 sene oldu bırakalı istemiyorm canım istiyor ama içmiyorm bir daha sanalda olsa sigara içme yoksa yersin şaplagı he ona göre:9::9:

01.03.2013cuma
1-paşam 1 memleketten yeni gelmiştim haber verdiydim annemler evdeydi:17:
2-maviyeşil 6
3-dudujan 10
4-roseberry6
5-ganfed8
6-saphira18 :38:
7-lepitesin yavrucugu 1
8-ipekyol8
9-nev6
10anşa14

08.03.2013cuma
1-paşam 13
2-maviyeşil izinli
3-dudujan 14
4-roseberry1 kızı hasta:5:
5-ganfed11
6-saphira22 :38:
7-lepitesin yavrucugu 12
8-ipekyol9
9-nev13
10anşa13
11-salis 2 geri döndü:16::16:
roseberry sayamadıkları sayımlar :52::52::52:
benim sayımda hata yok saymışım zaten :44::44:
cumayaa sölücemmmm kaçççç:52::52::52::52:

Paşammmm buuu çizelgennn canımmmmm:52::52::52::52::52:

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wpXxwuw/weight.png

:43::43::43:neden kabul etmiyor çizelge salişim

Sağol canım ama bu hafta bedenim istediğim gibi olmuyor.Kaçamak yapmasam da 65 gündür regl olmamamın etkisi ile tartı kıpırdamadı hala,3 gün daha da sıkıcam umarım işe yarar :(

Ayyy Salişşşş,heyecanlandım valla :124:

Bu hafta benim de tartı hala yüzümü güldürmedi :(

Canım bi fırsat yarat ve birazcık dinlen lütfen,kıyamam ben sana :70:

Canımmmm,bende de o nescafeyi kaçırma derdi var çok iyi anlıyorum.Bu hafta bitki çaylarına ağırlık verirsen eminim çok daha fazla düşecek tartı :70:

Ciğerim dukan diyeti vücuttaki çinko ve magnezyum depolarını boşaltıyormuş,bu yüzden dışardan takviye alıyorum.

Kaptanımmmmm,ben perşembenin sayımını yapmıştım maviyeşil izne ayrılınca,listenin sonlarına kaymam gerekiyordu,sanırım değiştirmeyi unuttun :1:

bendeee çokkk heyecanlandımmmmm ilk kez bir haftada bu rakamı görüom belki sizler için küçük bir rakam ama benim için rekor:52::52::52::52::52:

olmuşla ölceğin çaresi yokmuş canım :1::1:
bi tane yiyeydin iyiydi hiç olmazsa:27::27: çrşmba prşmbe sıkı bi diyet :34:
benn kendimee enn ağırr cezayı verdim canımmm:41::41::41::41:

vallahi ben utanıcak hiç birşey yapmadım kanımca bugün ablam tavk gögsü yapmıştı onu bilem yemedim :63::63:7 leri görmem lazım çünkü eski halim gözümün önüne geliyorda :30::30:diyorm iyiki vermişim :16::16:

canım benim canım tatlı istediginde öle yapıyorm geçiyor:17::17:

:53::53::53:kız helvamı yedin vallahi bendede var hemde karışık çokta severim ama yemedim dünkü hatamı bgün yapmadım :57::57:kaçamgın son olsun oldmu tatlım mesaj zamanınada gelince benim zamanımda yaptıysam affola bu aralar kafam dumanlıda:14:

yanlış saydıysam offola:14::14:

:57::57::57:o ney tarifler öle sana hiç yakıştoramadım ekrana yapışıcaktım az kalsın :9::9:olmuyor kardeşim öle dogru süle yedinmi hiç o mamalardan bak kızmıcam yediysen:57::57:

:5::5::5:ah salısım sana dedim kötü arkadaşlardan zak dr sana birşey anlatayım dinle diyete başlıyorm her seferinde millet aman bir günden birşey olmaz dediler bende hep yedim :57::57:sonra baktımki ne zyorm ne kısalıyorm artık diyete giridm gireli arkadaş ortamınada gitmiyorm gidersemde ya elma yada yedikelrimi götürüyorm oluyor bitiyor azim ediceksin bir daha kaçamak yapma aman diyim :48::48::48:ben bugün kaçamak okadar yapardımki ama yapmadım tavk gögsünü çok severim tatlıyı yemedim canım gitmedimi yemin olsun sana söz verdim diye yemedim :5::5:sende bana söz ver bir daha yeme kaçamak bile yapma:48::48:söz ver bakıyım :20::20:

ahh paşammm sanaaa dedimm benn yaptımm amaaa gözümmm döndüüü allahtan altındaki hamur inceciktiii yoksaaa resmenn vicdan azabından ölürdümmmm amaaa cezamı kestim anlatcamm birazdaann:52::52::52::52:
benim sayımda hata yok saymışım zaten :44::44:

:43::43::43:neden kabul etmiyor çizelge salişim

bilmiomm kii datlummm nedenn olmadıııı benn kendiminkini de ölee yaptım olmadı bi daha yaparımm

Kızlarrrrr gelelimmm banaaa :52::52::52::52:

o 2 lahmacunu yedikten sonraa evee geldimmm vicdann azaabındannn kıvır kıvır kıvrandımmmm :31::31::31:

Sonraa kendimeee delii gibii kızdımmm yüzmeye çıkmadan attım kendimi yollara yürüyerek gittim yarım saatlik yolu yarım satte döndüm oldu mu size 1 saat tempolu yürüyüş ama hırsımdan nası yürüom bir görseniz bu iilk cezaammm:52::52::52::52::52:

Sonraaa yüzdümmmm hareketlerimizi sporrumuzuuu yaptıkkk sudaa hocaa ne derse güzelcene yaptım hatta hoca sserbest bıraktı ben yine yaptım o derece çıktım 10 dakika saunaya girdim şöle rahatlayayım die duşumu alıp çıktım dönüşü de yürüdüm eve gedim az önce:32::32::32:

Veee annem o soruyu sorduu ne yiceksinnnn onlar yemiş bennn YEMEYECEĞİMM dedim bu da cezamın 2. versiyonuu:32::32:Annem neden yemion deli misin dedi aklım yerine gelsin kendime ceza verdim dedimm:52::52::52:Annem de deli deyip tescilleedii benii:52::52::52:

yani kısacası akşam yemek yemedim o lahmacunlar eridi mi bilmem ama ben akıllandım kanımca bu sefer herşeyi berbat etmeyeceğimm:50::50::50::50::50:

2 litrede su içtimmm şifamm olsunn:52::52::52:

Kızzzlarrrrr bugünn geneee arkadaşlarrrınn yanına uğradınmm evrak teslim ederkennnnn amaa bu seferrrrr kaçamakktannnn kaçamadımmmmmm bennnn:43::43::43::43:Çok da acıkmıştımmm 2 adet lahmacun yedimm :43::43::43::43::43:bir bardak ayran içtimm allahtan akşam yüzcemmm yoksaa vicdan azabından ölcektimmmm:43::43::43::43::43::43::43:
afiyet olsun canım çok iyi anlıyorum kısa süre önce aynı vicdan azabını duymuştum :9:
]Ciğerim dukan diyeti vücuttaki çinko ve magnezyum depolarını boşaltıyormuş,bu yüzden dışardan takviye alıyorum.
Kaptanımmmmm,ben perşembenin sayımını yapmıştım maviyeşil izne ayrılınca,listenin sonlarına kaymam gerekiyordu,sanırım değiştirmeyi unuttun :1:
ben de mi alsam takviye acaba :44:
pardon canım değiştiririm şimdi.o kadar çok değişiyor ki liste arada dalıyorum :9:

canım vakit geçirmeden topuğunu bir dr. a göster bence
Canlar yarın yine radyo günü,link ve saat face sayfamda var :16:

Kızlarrrrr gelelimmm banaaa :52::52::52::52:

o 2 lahmacunu yedikten sonraa evee geldimmm vicdann azaabındannn kıvır kıvır kıvrandımmmm :31::31::31:

Sonraa kendimeee delii gibii kızdımmm yüzmeye çıkmadan attım kendimi yollara yürüyerek gittim yarım saatlik yolu yarım satte döndüm oldu mu size 1 saat tempolu yürüyüş ama hırsımdan nası yürüom bir görseniz bu iilk cezaammm:52::52::52::52::52:

Sonraaa yüzdümmmm hareketlerimizi sporrumuzuuu yaptıkkk sudaa hocaa ne derse güzelcene yaptım hatta hoca sserbest bıraktı ben yine yaptım o derece çıktım 10 dakika saunaya girdim şöle rahatlayayım die duşumu alıp çıktım dönüşü de yürüdüm eve gedim az önce:32::32::32:

Veee annem o soruyu sorduu ne yiceksinnnn onlar yemiş bennn YEMEYECEĞİMM dedim bu da cezamın 2. versiyonuu:32::32:Annem neden yemion deli misin dedi aklım yerine gelsin kendime ceza verdim dedimm:52::52::52:Annem de deli deyip tescilleedii benii:52::52::52:

yani kısacası akşam yemek yemedim o lahmacunlar eridi mi bilmem ama ben akıllandım kanımca bu sefer herşeyi berbat etmeyeceğimm:50::50::50::50::50:

2 litrede su içtimmm şifamm olsunn:52::52::52:
ahhh canımmm benimmm yakmışsındır merak etmeee hem lahmacun çok sağlıklı bir şey aslında bilyorsun karataydan :34: akşam yememek yerine bari yoğurt yeseydin

kızlar mutfağa bir girdim zor çıktım valla,ıncık cıncık ayrıntısı oluyor işte bu,butik pasta kurabiye işinin,sıradan bir pasta ve kurabiye yapamıyorsun.çok yorulmuşum farkında oladan.acıktığımı başım dönünce anladım.1 kase baharatlı yoğurt yedim akşam yemeği olarak.üstüne de nescafemi yeni içebildim,suyum da 2 lt olmak üzere
şimdide dizime kızımı yatırayım da dizime konsantre olayım bitmeden,20 dk :34:

Mesaj sayım tarihleri:

1)ipekyol51...11.03.13 pazartesi
2)saliss...12.03.13 salı
3)maviyesil1999...13.03.13 çarşamba
4)dudujan...14.03.13 perşembe
5)lepistesinyavrucugu...15.03.13 cuma
6)saphira...18.03.13 pazaresi
7)roseberry...19.03.13 salı
8)pasam3405...20.03.13 çarşamba
9)anşaaa...21.03.13 perşembe
10)Ganfed...22.03.13 cuma
11)nev81...25.03.13 pazartesi
12)gerbera1987...26.03.13 salı

en son maviyesilin yerine nev saydığından,nev ve maviyesilin yerlerini değiştirdim,neden tekrar yayınladım diye merak ederseniz :16:

afiyet olsun canım çok iyi anlıyorum kısa süre önce aynı vicdan azabını duymuştum :9:

ben de mi alsam takviye acaba :44:
pardon canım değiştiririm şimdi.o kadar çok değişiyor ki liste arada dalıyorum :9:

canım vakit geçirmeden topuğunu bir dr. a göster bence

ahhh canımmm benimmm yakmışsındır merak etmeee hem lahmacun çok sağlıklı bir şey aslında bilyorsun karataydan :34: akşam yememek yerine bari yoğurt yeseydin

Amaaa saphıramm ben abarrttım 2 tane yedimm ondann böllee çok ceza kestim kendimee:5::5::5:

bugün yine kursum vardı.dünden hazırlığını yaptığımız pizza ve pastanın tadına baktık.kahvaltı da yapmadan gitmiştim,çok acıkmıştım,bir de aç karnına çay içtim,fena oldum,bu durumda ½ dilim ince hamur pizza ve 1 ince dilm rulo pastayı götürdüm :56:
sınavımız vardı bugün ve benim dünkü yoğunluğumdan dolayı çalışamamıştım,mecburen sabah çalıştım biraz,kahvaltıya vakit ayıramadım,kahvaltı edebilseydim,dayanma gücüm daha iyi olabilirdi :ssz: neyse kahvaltı yapamadım,kaçamak yaptım ama değdi,sınavım çok iyi geçi sanırım 100 alıcam :nazar:
ben gördüm o mamaları sen ne kadaaaaar köyüsün yaa pizzaya bayıldım tarifinide merak etmedim değil...:56:kendımı duşunuyosam namerdım kızıma teyzesı kızımaaa:32:
kahvaltı:
½ dilim pizza
1 ince dilim rulo pasta
2 şekersiz çay

öğlen:
3-4 dilim hindi füme
2 dilim salam
lor
½ dilim tam tahıl ekmeği
2 fincan şekersiz çay

ara:1 şekersiz çay

şimdilik 1 lt su içtim,en az 2 ye tamamlarım akşama kadar

bugün yürüyüş yapamadım,fırsat bulursam bir şeyler yapıcam

henüz kahvemi içmedim,başım ağrıyor artık.şimdi bir nescafe yaparım,kendime gelirim.sonra ver elini işler,pasta ve kurabiyelerime girişmem lazım
aynı hastalık bende de mevcut gözumu acmamla kahveyı elıme almam bır oluyo onu içene kadar başımın ağrısı geçmiyo iyi bi halt yemıyoruz farkındayı amaa....:26:

içmiyoruzzz sigara yassssakkk....aralık 27 itibari ile içmiyorum nev sen bırakabildin mi kuzum bak lepistesde bırakmış...kaç kişi sigara içiyo kızlar takımdaa...
Canlar yarın yine radyo günü,link ve saat face sayfamda var :16:

takipteyizzz bebişimmm....:7:

anşamm bende 16 ekimde bıraktım:1::1::1::1::1::1::1::1: ne denli bir bağımlılık değilmi tarihlerini nasıl biliyoz hele ilk zamanlar gün sayıyodum ben :27::27::27::27::27::27:
nevim sende bırak hayatım valla inan insan kendini daha değerli hissediyo
bende eşime söyleniyorum bıraksın diye ama hemen savunmaya geçiyo heee sen sanki öyle kolay bıraktın kaç kez bıraktın başladın diyo..evet önce kafada bırakmak lazım..birde bende alerjik astım var onu tetikledi tıkandım acillerde gezdim kaç gece hava verdiler
nefes alıp verebilmenin önemini o ağızlık bendeyken öyle iyi anladm ki o an dedim tamam bitmiştir bu iş :36:

iyi geceler hanımlar çocukları uuttum ama kız cıyak cıyak ağlıyor babası gitti yatak odasına almaya emziririm adamcağız bir maç izliycek izin yok :) akşam yemeğim 3 tane etiform 1 bardak yoğurt ve salata

ben gördüm o mamaları sen ne kadaaaaar köyüsün yaa pizzaya bayıldım tarifinide merak etmedim değil...:56:kendımı duşunuyosam namerdım kızıma teyzesı kızımaaa:32:

canım tarifini de eklicem,bir arkadaş daha merak etmiş.yalnız dikkatimi çeken şey,tarifi isteyenler hep diyette olanlar :60::60:

helva mııı uwww çok tehlıkelı....:20:
Sorma daha sonrasını hiç sorma:(((
oyyy kabusuuummm :ssz: canım dukan tariflerinde çok güzel tatlılar oluyor.onlardan deneyebilirin.hepsinde ille yulaf kepeği yok.meela ben geçen gün dukan pudingi yaptım yedim,yazmıştım hatta,bir kriz anıydı.1 tatlı kaşığı mısır nişastası (dukanda her gün olmamak kaydıyla bu kadara izin var),1-2 tatlı kaşığı toz tatlandırıcı veya 1 tatlı kaşığı kakao ve 1 bardağa yakın yağsız süt.muhallebi olarak pişirdim.ben biraz dr. outkerin vanilya aromasından da kattım.toz tatlandırıcın yoksa,ocaktan aldıktan sonra,normal tablet tatlandırıcını,ekleyebilirsin,kendi damak zevkine göre.inan baya kesiyor krizi

geçmiş olsun canım...evet helvayı anca karatay diyeti yapanlar yiyebilir yoksa kalori bombası :9:
Saol tatlım ya.Tarifi deneyecem ins
Sınav için tebrik ederim kaptanım ben şu kursta 100 görebilecekmiyim acaba
Mesaj sayım tarihleri:

1)ipekyol51...11.03.13 pazartesi
2)saliss...12.03.13 salı
3)nev81...13.03.13 çarşamba
4)dudujan...14.03.13 perşembe
5)lepistesinyavrucugu...15.03.13 cuma
6)saphira...18.03.13 pazaresi
7)roseberry...19.03.13 salı
8)pasam3405...20.03.13 çarşamba
9)anşaaa...21.03.13 perşembe
10)Ganfed...22.03.13 cuma
11)maviyesil1999...25.03.13 pazartesi
12)gerbera1987...26.03.13 salı
Mesaj alındı kaptanım en yakın zamanda sayım yapılacaktır
az uyuyayım dedim telefon trafiği yaşadım kafam sersem olmuş ve çok acıkmışım bizimkilere yemek yapmadım daha birazdan yaparım ara öğün olarak meyvem var onu yicem şimdi....

ipekyol nijerya ayy çok uzaktasınız allah yardımcınız olsun ....

Allah razı olsun canım.Mısırdan sonra çok zor olmadı sanırım daha çabuk alıştık.Allah razı olsun kapı komşum çok yardımcı oldu.Kendisi şimdi hastane diyaznıyla mesgul yakında ilk turk hastanemizde açılacak

11.03.2013 pazartesi mesaj sayımıı

1)ipekyol51...11.03.13 pazartesi...11
2)saliss...12.03.13 salı................16
3)nev81...13.03.13 çarşamba.......8
4)dudujan...14.03.13 perşembe...izinli sanırsam
5)lepistesinyavrucugu...15.03.13 cuma...5
6)saphira...18.03.13 pazaresi......3(yanlış saydım diye tekrar baktım kaptanım :()
7)roseberry...19.03.13 salı.......9
8)pasam3405...20.03.13 çarşamba...14
9)anşaaa...21.03.13 perşembe.......1 izinli
10)Ganfed...22.03.13 cuma..........30 :46: :46::46:
11)maviyesil1999...25.03.13 pazartesi....izinli
12)gerbera1987...26.03.13 salı.......7

Back
X