Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

mesaj saymanın zorluğunu( hemde 2.5 yaşındaki kızımla beraber olunca)unutmusum.Ekranın içine girmediği kaldı sadece

Gunaydınnn kızlarr...
Bugun yapılacakları arz ederim şekerle
1-işteyım suan kahvaltı yapıcımm...
2-öğleye kadar büroda evrak topliycimm
3-öğle yemeği
4-sokaktayım kı yasasın havada guzel gıbı bugun
5-inşallah 5 de mesaım bıtese 6 da nevımı dınliycem
6-8de kızım ablamda kaldı gece onu almaya gidicem...

Dün 120 dakıka sporumu yaptım dukana da başladım...netice itibari ile akşama görüşürüz canlar....:7:

Kızlar su an cep telefonundan yazıyorum. Sizlere günaydın korku içinde bekliyorum sabah bir yumurta haşlanmış. 1 dilim ekmek ve maydonozlu korku karışım yedim eve gelince yazarim yine :)

günaydınlar kızlar:16:
kahvaltımı yaptım birazdan gelecek misafirleri arıycam bakalım yarın kesin geleceklermi bende ona göre alışverişe gidicem:ssz:

selam kızlar,kahvaltı sonrası ortalık toparlama mutfak derken bu saat oldu saat 12 de kavitasyona gidicem saat 4,5 ta eşimin yanına psikolog randevumuz var allahtan bu hafta ki diyet listem kolay uğraştırmıyor,evdekilerede bakla yapıcam...

bendeee çokkk heyecanlandımmmmm ilk kez bir haftada bu rakamı görüom belki sizler için küçük bir rakam ama benim için rekor:52::52::52::52::52:

benn kendimee enn ağırr cezayı verdim canımmm:41::41::41::41:

ahh paşammm sanaaa dedimm benn yaptımm amaaa gözümmm döndüüü allahtan altındaki hamur inceciktiii yoksaaa resmenn vicdan azabından ölürdümmmm amaaa cezamı kestim anlatcamm birazdaann:52::52::52::52:

bilmiomm kii datlummm nedenn olmadıııı benn kendiminkini de ölee yaptım olmadı bi daha yaparımm
:59::59:ah bilsem :43::43:
Canlar yarın yine radyo günü,link ve saat face sayfamda var :16:
canım ben eski faceyi iptal ettim yenisini kayıt etmedinmi sen herkeze istek yolladım ama:14::14:
anşamm bende 16 ekimde bıraktım:1::1::1::1::1::1::1::1: ne denli bir bağımlılık değilmi tarihlerini nasıl biliyoz hele ilk zamanlar gün sayıyodum ben :27::27::27::27::27::27:
nevim sende bırak hayatım valla inan insan kendini daha değerli hissediyo
bende eşime söyleniyorum bıraksın diye ama hemen savunmaya geçiyo heee sen sanki öyle kolay bıraktın kaç kez bıraktın başladın diyo..evet önce kafada bırakmak lazım..birde bende alerjik astım var onu tetikledi tıkandım acillerde gezdim kaç gece hava verdiler
nefes alıp verebilmenin önemini o ağızlık bendeyken öyle iyi anladm ki o an dedim tamam bitmiştir bu iş :36:
31nisan 2004 bıraktım sigarayı dünde ablamala onn yüzünden kavga ettm çok kırıldım ona:14::14:
canım tarifini de eklicem,bir arkadaş daha merak etmiş.yalnız dikkatimi çeken şey,tarifi isteyenler hep diyette olanlar :60::60:
:9::9::9::9:ben ben bende isterim :3::3:
Gunaydınnn kızlarr...
Bugun yapılacakları arz ederim şekerle
1-işteyım suan kahvaltı yapıcımm...
2-öğleye kadar büroda evrak topliycimm
3-öğle yemeği
4-sokaktayım kı yasasın havada guzel gıbı bugun
5-inşallah 5 de mesaım bıtese 6 da nevımı dınliycem
6-8de kızım ablamda kaldı gece onu almaya gidicem...

Dün 120 dakıka sporumu yaptım dukana da başladım...netice itibari ile akşama görüşürüz canlar....:7:
:48::48::48:naber topraam ne var ne yok bakalım :9::9::9:
Kızlar su an cep telefonundan yazıyorum. Sizlere günaydın korku içinde bekliyorum sabah bir yumurta haşlanmış. 1 dilim ekmek ve maydonozlu korku karışım yedim eve gelince yazarim yine :)
kork derken bende dehşetli birşey oldda on okyorm zannettim kız ne gerilimli yazmışsın he:9::9::9:
selam kızlar,kahvaltı sonrası ortalık toparlama mutfak derken bu saat oldu saat 12 de kavitasyona gidicem saat 4,5 ta eşimin yanına psikolog randevumuz var allahtan bu hafta ki diyet listem kolay uğraştırmıyor,evdekilerede bakla yapıcam...

benide götür digerken benimde psikolıoja ihticam var malesef:14::14:
kızlar bgün bir tuaf yandım keyfm yok dün ablamala kırıcı ayrıldım sinir etti beni şu sigara yüzünden :14: keyfim yok yemekelrim var çok şükür beyazlıları attım makineye onlar yıkanıyor evi dip köşe temizlicem namaz kılıcam tespih çekmem lazım sonra dantelimi alıcem yapıcem :16::16:
dügün telaşemiz var dün akşam kaynanamı aradımda dedim perşembe geliyimde evi temizliyelim sen dedi perşembe gelmede cuma gel cmartesi çeyiz gelicekya hazırlık yapıcazya yardım edersin dedi hemde evi temizleriz dedi:53:anlıcagın oraya gidicem kaynımın ne kadar kıyafeti varsa ütülenicek bizim çeyizlerimiz yerleşicek:30:anlıcagın anam aglıcek dügün yemegi var o yapılıcak git gel para ya paşayla köpügüde götüryüm diyorm ama nasıl orda dirlik vermezler çocklarıma kaynanam kombiyi açmaz üşürler dügün yemegi muhtemelen perşembe yufka açılıcak 6 çeşit yemek yapılıcak okadar kişiya kara lahana dolması sarılıcak allahım şimdi saysam yapılıcakları canınız çeker daha dügün olsn bitsin birde bunn temizligi var anlıcagın gidicek kilolar 24 dügünümüz olucak 27 ablama gidicem annemi alamaya bende kalıcak hastane işleri var onları halledicem annemim bir yakın ahpabı var oraya götürücem eşimin hatrı olmasa yapmam:19::19: ben b tempoyla dünyanın kilosn veiririm dermişim:9::9::9: kahvaltı yapmadım daha wc bekliyorm işşallah yapabilrisem kahvaltımı yapıcem:6::6:

kızlarrrr dişçiyeee gittimmmm vee bir dişim çekildiiii bir dişime dolgu yapıldıııı acıların cocuğu oldumm allah kimseyi dişçi koltuğuna düşürmesinnn:2::2::2::2::2:

:59::59:ah bilsem :43::43:

canım ben eski faceyi iptal ettim yenisini kayıt etmedinmi sen herkeze istek yolladım ama:14::14:

31nisan 2004 bıraktım sigarayı dünde ablamala onn yüzünden kavga ettm çok kırıldım ona:14::14:

:48::48::48:naber topraam ne var ne yok bakalım :9::9::9:

kork derken bende dehşetli birşey oldda on okyorm zannettim kız ne gerilimli yazmışsın he:9::9::9:

benide götür digerken benimde psikolıoja ihticam var malesef:14::14:
kızlar bgün bir tuaf yandım keyfm yok dün ablamala kırıcı ayrıldım sinir etti beni şu sigara yüzünden :14: keyfim yok yemekelrim var çok şükür beyazlıları attım makineye onlar yıkanıyor evi dip köşe temizlicem namaz kılıcam tespih çekmem lazım sonra dantelimi alıcem yapıcem :16::16:
dügün telaşemiz var dün akşam kaynanamı aradımda dedim perşembe geliyimde evi temizliyelim sen dedi perşembe gelmede cuma gel cmartesi çeyiz gelicekya hazırlık yapıcazya yardım edersin dedi hemde evi temizleriz dedi:53:anlıcagın oraya gidicem kaynımın ne kadar kıyafeti varsa ütülenicek bizim çeyizlerimiz yerleşicek:30:anlıcagın anam aglıcek dügün yemegi var o yapılıcak git gel para ya paşayla köpügüde götüryüm diyorm ama nasıl orda dirlik vermezler çocklarıma kaynanam kombiyi açmaz üşürler dügün yemegi muhtemelen perşembe yufka açılıcak 6 çeşit yemek yapılıcak okadar kişiya kara lahana dolması sarılıcak allahım şimdi saysam yapılıcakları canınız çeker daha dügün olsn bitsin birde bunn temizligi var anlıcagın gidicek kilolar 24 dügünümüz olucak 27 ablama gidicem annemi alamaya bende kalıcak hastane işleri var onları halledicem annemim bir yakın ahpabı var oraya götürücem eşimin hatrı olmasa yapmam:19::19: ben b tempoyla dünyanın kilosn veiririm dermişim:9::9::9: kahvaltı yapmadım daha wc bekliyorm işşallah yapabilrisem kahvaltımı yapıcem:6::6:
üfff okurken yoruldum :27::27: bu aralar böyle yoğun tempo bi yaşantıdan uzak duruyorum ben:1:
bende çamaşır astım anammm ne rüzgar var beni uçuracaktı 5.kattan aşağı:53: çamaşırlar birbirine dolanıyo ama yaapacak bişi yok kururlar herhalde benim deli kocamda uyanıp balkon demirlerini boyuycaktı biraz zor boyar :9:

kızlarrrr dişçiyeee gittimmmm vee bir dişim çekildiiii bir dişime dolgu yapıldıııı acıların cocuğu oldumm allah kimseyi dişçi koltuğuna düşürmesinnn:2::2::2::2::2:

geçmiş olsun canım..ahhh öyle korkuyorum ki dişciden anlatamam ameliyata girdim o denli korkmadım düşün:5: dişçi koltuğundan narkozlu halde kalktığım bile olmuştur:5:
benimde dolgu olması gereken dişlerim var ama hep erteliyorum

ah kıyamam:48::48:geçmiş olsn kız ben çok korkyorm düiçiden dişim kırıldı korkmdan gidemiyorm çeker diye:18::18::18:
üfff okurken yoruldum :27::27: bu aralar böyle yoğun tempo bi yaşantıdan uzak duruyorum ben:1:
bende çamaşır astım anammm ne rüzgar var beni uçuracaktı 5.kattan aşağı:53: çamaşırlar birbirine dolanıyo ama yaapacak bişi yok kururlar herhalde benim deli kocamda uyanıp balkon demirlerini boyuycaktı biraz zor boyar :9:

:9::9::9:ah keşke yanımda olsanda bir görsen kastamoluların dügününü:30::30::30:kesin gider kilolar allahım bu aralar dügün telaşemiz olunca mesaj yazamazsam ksra bakmayın artık:17::17::17:orda bile kalabilirm belkim :30::30:
daha kahvaltı yapmadım pirinç lapasımı yapsam acaba diyorm kendi diyetimimi:18::18::18:
salis çizelgem neden olmadı hata var dedi :53::53:ben çizelge istiyom:5::5:

ah kıyamam:48::48:geçmiş olsn kız ben çok korkyorm düiçiden dişim kırıldı korkmdan gidemiyorm çeker diye:18::18::18:

:9::9::9:ah keşke yanımda olsanda bir görsen kastamoluların dügününü:30::30::30:kesin gider kilolar allahım bu aralar dügün telaşemiz olunca mesaj yazamazsam ksra bakmayın artık:17::17::17:orda bile kalabilirm belkim :30::30:
daha kahvaltı yapmadım pirinç lapasımı yapsam acaba diyorm kendi diyetimimi:18::18::18:
salis çizelgem neden olmadı hata var dedi :53::53:ben çizelge istiyom:5::5:

kastamonu düğününü bilmem mi hiççç halamın kocası kastamonulu hemde diş doktoru:9::9::9::9::9::9: ne tesadüf demi:27:
ama ben ondan daha çok korkuyorum diyorum zaten ben sana diş yaptırmam enişte dev gibi adam kocaman elleri var:52:
hadi sana kolay gelsin :16:

bugünki menüm
sabah:1 kk peynir,1 dilim ttb ekmeği,domates
ara:yok
öğle:yarım tabak bulgur pilavı,2 kaşık yoğurtlu bakla
ara:sütlü nescafe
ara:elma
akşam:1 tabak sulu köfte,2 dilim ttb ekmeği,salata
ara:mikrodalgada yağsız tuzsuz mısır patlatıcam
yoğurt

kastamonu düğününü bilmem mi hiççç halamın kocası kastamonulu hemde diş doktoru:9::9::9::9::9::9: ne tesadüf demi:27:
ama ben ondan daha çok korkuyorum diyorum zaten ben sana diş yaptırmam enişte dev gibi adam kocaman elleri var:52:
hadi sana kolay gelsin :16:

ah canım kısmet işte çok agır dügünleri bir hafta servisdışıyım :53::53:ben beni özleyin anacım :9::9:

şimdi gelelim yediklerimemi desem kaçamaklarımamı desem canım çok sıkkın kızlar annem aradı bugün ablam benle konuşmadı :14::14:kırgınızya neyse bgün sabah işlerim bitmedi ilaç içicem diyede ayakta atıştırdım ilaç saati geçince diger ilacı geç içmek zornda kalıyorm onun için yazıyorm yediklerimi:43:
1-yarım kupa bardagı ıhlamur
2-2dilim çavdar ekmegi
3-bir çay kaşıgı gül ve ayva reçeli bunlar kaçamak oluyor:57::57:
4-kibrit kutsndan az peynir

arada birşey yok

öylen birşey yok

akşamada tavk gögsü çıkardım onu ızgara yapıcam kırmızı biber közlemiştim on yogrtlcam 2 dilim çavdar ekmegiyle yicem peşine soda tamam reçel yersen böle olur :14::14:kiloma gelince tartı bozld galiba yemek yememe artıda çıkıyorm nedense:14::14::14:ben aglamak istiyorm biri mendil versin salı günü 81 700 gören paşa bgün 82 200 gördüm bu ney şimdi:43::43::43:nerdesiniz yavrular yaw gelinde konuşalım :14::14:

geçmiş olsun canım..ahhh öyle korkuyorum ki dişciden anlatamam ameliyata girdim o denli korkmadım düşün:5: dişçi koltuğundan narkozlu halde kalktığım bile olmuştur:5:
benimde dolgu olması gereken dişlerim var ama hep erteliyorum

Ahh saoll canmm benndee ölee korkuomm ki o kadar çaresizzz bir durumdayız ki o koltuktaa allah düşürmesin halaa ağrıo çekilen yerrr iyi bakmak gerekio dişlereee bennn kiii kendi kendimee iğne yapıyorum her günn kan iğnesi yediyysen bilirsin çok ağırdır onu kendime derin kaslara bacaktan yapıomm ama böle acı görmedimm ağzıma iğne yapıo ya ölüom sanki allahım ne eksik etsin ne muhtaç etsin:52::52::52:

kızlar öğlen yemeği yiyemedim dişim yüzünden sadece 2 taabak çorba içtim onu da su gibi yaptırdım ağzımın içi çok acıoo:50::50::50::50::50:

Sınav için tebrik ederim kaptanım ben şu kursta 100 görebilecekmiyim acaba
teşekkürler canım :16: görürsün tabi ki niye görmeyesin :34:
11.03.2013 pazartesi mesaj sayımıı

1)ipekyol51...11.03.13 pazartesi...11
2)saliss...12.03.13 salı................16
3)nev81...13.03.13 çarşamba.......8
4)dudujan...14.03.13 perşembe...izinli sanırsam
5)lepistesinyavrucugu...15.03.13 cuma...5
6)saphira...18.03.13 pazaresi......3(yanlış saydım diye tekrar baktım kaptanım :()
7)roseberry...19.03.13 salı.......9
8)pasam3405...20.03.13 çarşamba...14
9)anşaaa...21.03.13 perşembe.......1 izinli
10)Ganfed...22.03.13 cuma..........30 :46: :46::46:
11)maviyesil1999...25.03.13 pazartesi....izinli
12)gerbera1987...26.03.13 salı.......7
dudujan iş seyehatine gidecekti,Sidneye,gitti mi acaba?ben mi kaçırdım :44:
canım ben yazmıştım o gün,yoğunum bu hafta,sipariş yetiştirmeye çalışıyorum,haberiniz olsun diye :9:
maviyesil geçen hafta izinliydi,bu hafta izinli değil ki,haber de vermedi sanırım.1 ceza puanı düşüyor
ellerine sağlık tatlım :16:
ganfed tebrik ederim canım :46::65:
mesaj saymanın zorluğunu( hemde 2.5 yaşındaki kızımla beraber olunca)unutmusum.Ekranın içine girmediği kaldı sadece
ahh canımmm tekrar ellerine sağlık :70:
resmin yanına yazdım tarifini canım :34:
oyy çok geçmiş olsun canımm :70: boşver kurulmuşsun işte
kızlar öğlen yemeği yiyemedim dişim yüzünden sadece 2 taabak çorba içtim onu da su gibi yaptırdım ağzımın içi çok acıoo:50::50::50::50::50:
e ağrı kesici filan bişey vermedi mi canım,normal mi bu kadar acıması

Merhaba fıstıklar :16:
kurabiyelerle uğraştım bugün,çok şükür bitti,dinlensinler paketleyeceğim,çok cici oldular.face e koyarım resmini :34:

kahvaltı:
hindi fümeli omlet
lor
çay

öğlen:
3 kutu 80 gr lık light ton
1 büyük bardak zero
3 ad salatalık turşusu

12.03.2013 salı mesaj sayımıı

1)ipekyol51...11.03.13 pazartesi...8
2)saliss...12.03.13 salı................13
3)nev81...13.03.13 çarşamba.......8
4)dudujan...14.03.13 perşembe...izinli sanırsam
5)lepistesinyavrucugu...15.03.13 cuma...15
6)saphira...18.03.13 pazaresi......21:46::46::46::46::46::46::46::46:
7)roseberry...19.03.13 salı.......7
8)pasam3405...20.03.13 çarşamba...17
9)anşaaa...21.03.13 perşembe.......9
10)Ganfed...22.03.13 cuma..........6
11)maviyesil1999...25.03.13 pazartesi....izinli
12)gerbera1987...26.03.13 salı.......yok izinli mi bilmiom:26::26::26:

Son düzenleme:
teşekkürler canım :16: görürsün tabi ki niye görmeyesin :34:

dudujan iş seyehatine gidecekti,Sidneye,gitti mi acaba?ben mi kaçırdım :44:
canım ben yazmıştım o gün,yoğunum bu hafta,sipariş yetiştirmeye çalışıyorum,haberiniz olsun diye :9:
maviyesil geçen hafta izinliydi,bu hafta izinli değil ki,haber de vermedi sanırım.1 ceza puanı düşüyor
ellerine sağlık tatlım :16:
ganfed tebrik ederim canım :46::65:

ahh canımmm tekrar ellerine sağlık :70:

resmin yanına yazdım tarifini canım :34:

oyy çok geçmiş olsun canımm :70: boşver kurulmuşsun işte

e ağrı kesici filan bişey vermedi mi canım,normal mi bu kadar acıması

Ahh kaptanımm bilmiomm kiii daha demine kadar da kanadı azı dişi die sanırım bu kadar çok acıdı ve kanadı ağrı kesici yazmadı saolsun ama evde var sabretmeye çalışıommm:50::50::50:

Back
X