Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bendeee çokkk heyecanlandımmmmm ilk kez bir haftada bu rakamı görüom belki sizler için küçük bir rakam ama benim için rekor
benn kendimee enn ağırr cezayı verdim canımmm
ahh paşammm sanaaa dedimm benn yaptımm amaaa gözümmm döndüüü allahtan altındaki hamur inceciktiii yoksaaa resmenn vicdan azabından ölürdümmmm amaaa cezamı kestim anlatcamm birazdaann
bilmiomm kii datlummm nedenn olmadıııı benn kendiminkini de ölee yaptım olmadı bi daha yaparımm
canım ben eski faceyi iptal ettim yenisini kayıt etmedinmi sen herkeze istek yolladım amaCanlar yarın yine radyo günü,link ve saat face sayfamda var![]()
31nisan 2004 bıraktım sigarayı dünde ablamala onn yüzünden kavga ettm çok kırıldım onaanşamm bende 16 ekimde bıraktımne denli bir bağımlılık değilmi tarihlerini nasıl biliyoz hele ilk zamanlar gün sayıyodum ben
nevim sende bırak hayatım valla inan insan kendini daha değerli hissediyo
bende eşime söyleniyorum bıraksın diye ama hemen savunmaya geçiyo heee sen sanki öyle kolay bıraktın kaç kez bıraktın başladın diyo..evet önce kafada bırakmak lazım..birde bende alerjik astım var onu tetikledi tıkandım acillerde gezdim kaç gece hava verdiler
nefes alıp verebilmenin önemini o ağızlık bendeyken öyle iyi anladm ki o an dedim tamam bitmiştir bu iş![]()
canım tarifini de eklicem,bir arkadaş daha merak etmiş.yalnız dikkatimi çeken şey,tarifi isteyenler hep diyette olanlar![]()
Gunaydınnn kızlarr...
Bugun yapılacakları arz ederim şekerle
1-işteyım suan kahvaltı yapıcımm...
2-öğleye kadar büroda evrak topliycimm
3-öğle yemeği
4-sokaktayım kı yasasın havada guzel gıbı bugun
5-inşallah 5 de mesaım bıtese 6 da nevımı dınliycem
6-8de kızım ablamda kaldı gece onu almaya gidicem...
Dün 120 dakıka sporumu yaptım dukana da başladım...netice itibari ile akşama görüşürüz canlar....![]()
kork derken bende dehşetli birşey oldda on okyorm zannettim kız ne gerilimli yazmışsın heKızlar su an cep telefonundan yazıyorum. Sizlere günaydın korku içinde bekliyorum sabah bir yumurta haşlanmış. 1 dilim ekmek ve maydonozlu korku karışım yedim eve gelince yazarim yine :)
selam kızlar,kahvaltı sonrası ortalık toparlama mutfak derken bu saat oldu saat 12 de kavitasyona gidicem saat 4,5 ta eşimin yanına psikolog randevumuz var allahtan bu hafta ki diyet listem kolay uğraştırmıyor,evdekilerede bakla yapıcam...
üfff okurken yoruldumah bilsem
canım ben eski faceyi iptal ettim yenisini kayıt etmedinmi sen herkeze istek yolladım ama
31nisan 2004 bıraktım sigarayı dünde ablamala onn yüzünden kavga ettm çok kırıldım ona
ben ben bende isterim
naber topraam ne var ne yok bakalım
kork derken bende dehşetli birşey oldda on okyorm zannettim kız ne gerilimli yazmışsın he
benide götür digerken benimde psikolıoja ihticam var malesef
kızlar bgün bir tuaf yandım keyfm yok dün ablamala kırıcı ayrıldım sinir etti beni şu sigara yüzündenkeyfim yok yemekelrim var çok şükür beyazlıları attım makineye onlar yıkanıyor evi dip köşe temizlicem namaz kılıcam tespih çekmem lazım sonra dantelimi alıcem yapıcem
dügün telaşemiz var dün akşam kaynanamı aradımda dedim perşembe geliyimde evi temizliyelim sen dedi perşembe gelmede cuma gel cmartesi çeyiz gelicekya hazırlık yapıcazya yardım edersin dedi hemde evi temizleriz dedianlıcagın oraya gidicem kaynımın ne kadar kıyafeti varsa ütülenicek bizim çeyizlerimiz yerleşicek
anlıcagın anam aglıcek dügün yemegi var o yapılıcak git gel para ya paşayla köpügüde götüryüm diyorm ama nasıl orda dirlik vermezler çocklarıma kaynanam kombiyi açmaz üşürler dügün yemegi muhtemelen perşembe yufka açılıcak 6 çeşit yemek yapılıcak okadar kişiya kara lahana dolması sarılıcak allahım şimdi saysam yapılıcakları canınız çeker daha dügün olsn bitsin birde bunn temizligi var anlıcagın gidicek kilolar 24 dügünümüz olucak 27 ablama gidicem annemi alamaya bende kalıcak hastane işleri var onları halledicem annemim bir yakın ahpabı var oraya götürücem eşimin hatrı olmasa yapmam
ben b tempoyla dünyanın kilosn veiririm dermişim
kahvaltı yapmadım daha wc bekliyorm işşallah yapabilrisem kahvaltımı yapıcem
![]()
kızlarrrr dişçiyeee gittimmmm vee bir dişim çekildiiii bir dişime dolgu yapıldıııı acıların cocuğu oldumm allah kimseyi dişçi koltuğuna düşürmesinnn:2::2::2::2::2:
ah kıyamamkızlarrrr dişçiyeee gittimmmm vee bir dişim çekildiiii bir dişime dolgu yapıldıııı acıların cocuğu oldumm allah kimseyi dişçi koltuğuna düşürmesinnn:2::2::2::2::2:
üfff okurken yoruldumbu aralar böyle yoğun tempo bi yaşantıdan uzak duruyorum ben
![]()
bende çamaşır astım anammm ne rüzgar var beni uçuracaktı 5.kattan aşağıçamaşırlar birbirine dolanıyo ama yaapacak bişi yok kururlar herhalde benim deli kocamda uyanıp balkon demirlerini boyuycaktı biraz zor boyar
![]()
ah kıyamamgeçmiş olsn kız ben çok korkyorm düiçiden dişim kırıldı korkmdan gidemiyorm çeker diye:18::18::18:
ah keşke yanımda olsanda bir görsen kastamoluların dügününü
kesin gider kilolar allahım bu aralar dügün telaşemiz olunca mesaj yazamazsam ksra bakmayın artık
orda bile kalabilirm belkim
daha kahvaltı yapmadım pirinç lapasımı yapsam acaba diyorm kendi diyetimimi:18::18::18:
salis çizelgem neden olmadı hata var dediben çizelge istiyom
![]()
kastamonu düğününü bilmem mi hiççç halamın kocası kastamonulu hemde diş doktorune tesadüf demi
ama ben ondan daha çok korkuyorum diyorum zaten ben sana diş yaptırmam enişte dev gibi adam kocaman elleri var
hadi sana kolay gelsin![]()
geçmiş olsun canım..ahhh öyle korkuyorum ki dişciden anlatamam ameliyata girdim o denli korkmadım düşündişçi koltuğundan narkozlu halde kalktığım bile olmuştur
benimde dolgu olması gereken dişlerim var ama hep erteliyorum
teşekkürler canımSınav için tebrik ederim kaptanım ben şu kursta 100 görebilecekmiyim acaba
dudujan iş seyehatine gidecekti,Sidneye,gitti mi acaba?ben mi kaçırdım :44:11.03.2013 pazartesi mesaj sayımıı
1)ipekyol51...11.03.13 pazartesi...11
2)saliss...12.03.13 salı................16
3)nev81...13.03.13 çarşamba.......8
4)dudujan...14.03.13 perşembe...izinli sanırsam
5)lepistesinyavrucugu...15.03.13 cuma...5
6)saphira...18.03.13 pazaresi......3(yanlış saydım diye tekrar baktım kaptanım)
7)roseberry...19.03.13 salı.......9
8)pasam3405...20.03.13 çarşamba...14
9)anşaaa...21.03.13 perşembe.......1 izinli
10)Ganfed...22.03.13 cuma..........30![]()
11)maviyesil1999...25.03.13 pazartesi....izinli
12)gerbera1987...26.03.13 salı.......7
ahh canımmm tekrar ellerine sağlıkmesaj saymanın zorluğunu( hemde 2.5 yaşındaki kızımla beraber olunca)unutmusum.Ekranın içine girmediği kaldı sadece
resmin yanına yazdım tarifini canımben ben bende isterim
![]()
oyy çok geçmiş olsun canımmkızlarrrr dişçiyeee gittimmmm vee bir dişim çekildiiii bir dişime dolgu yapıldıııı acıların cocuğu oldumm allah kimseyi dişçi koltuğuna düşürmesinnn:2::2::2::2::2:
e ağrı kesici filan bişey vermedi mi canım,normal mi bu kadar acımasıkızlar öğlen yemeği yiyemedim dişim yüzünden sadece 2 taabak çorba içtim onu da su gibi yaptırdım ağzımın içi çok acıoo
teşekkürler canımgörürsün tabi ki niye görmeyesin
dudujan iş seyehatine gidecekti,Sidneye,gitti mi acaba?ben mi kaçırdım :44:
canım ben yazmıştım o gün,yoğunum bu hafta,sipariş yetiştirmeye çalışıyorum,haberiniz olsun diye
maviyesil geçen hafta izinliydi,bu hafta izinli değil ki,haber de vermedi sanırım.1 ceza puanı düşüyor
ellerine sağlık tatlım
ganfed tebrik ederim canım
ahh canımmm tekrar ellerine sağlık
resmin yanına yazdım tarifini canım
oyy çok geçmiş olsun canımmboşver kurulmuşsun işte
e ağrı kesici filan bişey vermedi mi canım,normal mi bu kadar acıması