Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

azzz sonraa sporaaaa gideceğimm kızlarrr dişim acayip ağrıoo bir tabak çorba içer giderimmmm sporumdan sonrada yemem yada bir tabak da çorba ya yerim ya yememm offf aç aççç geziom bu diş yüzündennnn ne kıymetli varlıklarmış su dişlerr:34::34::34::34::34:

12.03.2013 salı mesaj sayımıı

1)ipekyol51...11.03.13 pazartesi...8
2)saliss...12.03.13 salı................13
3)nev81...13.03.13 çarşamba.......8
4)dudujan...14.03.13 perşembe...izinli sanırsam
5)lepistesinyavrucugu...15.03.13 cuma...15
6)saphira...18.03.13 pazaresi......21:46::46::46::46::46::46::46::46:
7)roseberry...19.03.13 salı.......7
8)pasam3405...20.03.13 çarşamba...17
9)anşaaa...21.03.13 perşembe.......9
10)Ganfed...22.03.13 cuma..........6
11)maviyesil1999...25.03.13 pazartesi....izinli
12)gerbera1987...26.03.13 salı.......yok izinli mi bilmiom:26::26::26:

ay canım kardeşim ameliyat oldu biliyorsunuz 3 gündür yorgunluktan ölüyorum pazartesi temizlikten çok yoruldum dün ameliyat vardı hastanede çok yoruldum sonrasındada çok yoruldum .. bugünde gelen giden misafirler mutfak bulaşık yığılı , uykumu alamadım hiç uyutmadı gece çok yorgunum çoook:31:

azzz sonraa sporaaaa gideceğimm kızlarrr dişim acayip ağrıoo bir tabak çorba içer giderimmmm sporumdan sonrada yemem yada bir tabak da çorba ya yerim ya yememm offf aç aççç geziom bu diş yüzündennnn ne kıymetli varlıklarmış su dişlerr:34::34::34::34::34:

sanada çok geçmiş olsun tatlım:48:

ay canım kardeşim ameliyat oldu biliyorsunuz 3 gündür yorgunluktan ölüyorum pazartesi temizlikten çok yoruldum dün ameliyat vardı hastanede çok yoruldum sonrasındada çok yoruldum .. bugünde gelen giden misafirler mutfak bulaşık yığılı , uykumu alamadım hiç uyutmadı gece çok yorgunum çoook:31:

benim haberim yoktu tatlım çok geçmiş olsunnn ne ameliyatı oldu:50::50::50:

tombul tavuklarım ananız geldi :9::9:sokln bakıyım yanıma geçmiş olsn bu arada sizlere ben akşam yemegimi yedim sodamıda birazdan içicem temem bu iş:32::32:

:63::63:gene geçmiş benim saphira hanım daha çok çalışmam laızm yaw ne güzel ben geçirdom mesajlarda ah ah o eski günler:9::9::9:paşa yasalnadı kanımca:9::9:
teşekkürler canım :16: görürsün tabi ki niye görmeyesin :34:

dudujan iş seyehatine gidecekti,Sidneye,gitti mi acaba?ben mi kaçırdım :44:
canım ben yazmıştım o gün,yoğunum bu hafta,sipariş yetiştirmeye çalışıyorum,haberiniz olsun diye :9:
maviyesil geçen hafta izinliydi,bu hafta izinli değil ki,haber de vermedi sanırım.1 ceza puanı düşüyor
ellerine sağlık tatlım :16:
ganfed tebrik ederim canım :46::65:

ahh canımmm tekrar ellerine sağlık :70:

resmin yanına yazdım tarifini canım :34:

oyy çok geçmiş olsun canımm :70: boşver kurulmuşsun işte

e ağrı kesici filan bişey vermedi mi canım,normal mi bu kadar acıması
:10::10::10:hemen faceyi açıyorm bakıyorm dadlm sagol :32::32:

:63::63:gene geçmiş benim saphira hanım daha çok çalışmam laızm yaw ne güzel ben geçirdom mesajlarda ah ah o eski günler:9::9::9:paşa yasalnadı kanımca:9::9:

amanınnn bendee seniii geçemiommm paşammm evettt kaptanımızı geçmek için ççok çalışmalıyızz:52::52::52::52::52::52::52:

Son düzenleme:
Kızzlarrrrr bennn spoaraaa kaçarrrrrrrrrr gidiyim deee azcıkkk eriteyimmmmm şun göbeğimiiiiiii:32::32::32::32::32: birr saat spordayım gelince görüşürüzz:16::16:

amanınnn bendee seniii geçemiommm paşammm evettt kaptanımızı geçmek için ççok çalışmalıyızz:52::52::52::52::52::52::52:
:27::27::27::27::27:ben salisim yaşlandım artık cma günü benim maratonm başlıyor dügün telaşemiz varda olrda mesajları yaqzamazsam şimdiden affola:14::14:
Kızzlarrrrr bennn spoaraaa kaçarrrrrrrrrr gidiyim deee azcıkkk eriteyimmmmm şun göbeğimiiiiiii:32::32::32::32::32: birr saat spordayım gelince görüşürüzz:16::16:

benim yerimede kulaç at canım spor yap ben bu hafta dügün telaşemiz varya bende ozaman spor yapıcem:9::9:sana kolay gelsin bende selatı teffiyicemi çekiyim sonra bir lare sevişirk bebem :48::48:
malalarımı yedim dedikelrimin dışanıa çıkmadım :17:

sanada çok geçmiş olsun tatlım:48:

teşekkürlerrr kuzucummmm:52::52::52::52:

:27::27::27::27::27:ben salisim yaşlandım artık cma günü benim maratonm başlıyor dügün telaşemiz varda olrda mesajları yaqzamazsam şimdiden affola:14::14:

benim yerimede kulaç at canım spor yap ben bu hafta dügün telaşemiz varya bende ozaman spor yapıcem:9::9:sana kolay gelsin bende selatı teffiyicemi çekiyim sonra bir lare sevişirk bebem :48::48:
malalarımı yedim dedikelrimin dışanıa çıkmadım :17:

Yaaww çok yemee sakın düğünlerdee paşammmm cumaaa büyükk günn bakkk:52::52::52::52:

Kızlaarrrr giderken ekmeksiz 1 tabak mercimek çorbası yedim birde muz yedim amanınnn dişimmm nasıll acıooo inat da ettim karnım aç die ilaç içmedimm amaa ağrıoo yanii ağrıdıkçada yemek yiyemiom yiyemedikçe ilaç içemiomm gerçektenn azcıkkk kafada var benimm:52::52::52::52::52:

Şimcik spordan geldim anamm plates yaptırdı hoca topun üstündee son nefesimi vercem sandımmmm bir kadın fenallaştı bıraktıı o ne biçim toptur yaa canıma okudıuu su gibii ter döktüm saçlarım bile terledi o derece :53::53::53: e son 10 dk da bende pes ettim baktım nabzım 165 saydım üşenmedim amanınnn dedim saliş durrr :52::52::52::52: pestilim çıkmış kızlar resmen:31::31::31::31: akşamda yemek yok bana çorba çorba nereye kadar aç uyucam kanımca bu gece:32::32::32::32:

benim haberim yoktu tatlım çok geçmiş olsunnn ne ameliyatı oldu:50::50::50:
bademcik ameliyatı oldu canım ama yaşı 22 geç olduğu için zor oldu çok ağrısı var üst üste ilaç içmek istiyor o derece yani bide aç karnına o kadar ilaç içiyor bugün 2. gündü işte :/
tombul tavuklarım ananız geldi :9::9:sokln bakıyım yanıma geçmiş olsn bu arada sizlere ben akşam yemegimi yedim sodamıda birazdan içicem temem bu iş:32::32:
anaam :) afiyet olsun ben daha yemedim işler bitmedi yarın ev tebriğine gelcekler ameliyatıda bilmiyorlar geçmiş olsuna geleceklerde var oyyy :/ ölüyorum zannediyorum :)

Kızlaarrrr giderken ekmeksiz 1 tabak mercimek çorbası yedim birde muz yedim amanınnn dişimmm nasıll acıooo inat da ettim karnım aç die ilaç içmedimm amaa ağrıoo yanii ağrıdıkçada yemek yiyemiom yiyemedikçe ilaç içemiomm gerçektenn azcıkkk kafada var benimm:52::52::52::52::52:

Şimcik spordan geldim anamm plates yaptırdı hoca topun üstündee son nefesimi vercem sandımmmm bir kadın fenallaştı bıraktıı o ne biçim toptur yaa canıma okudıuu su gibii ter döktüm saçlarım bile terledi o derece :53::53::53: e son 10 dk da bende pes ettim baktım nabzım 165 saydım üşenmedim amanınnn dedim saliş durrr :52::52::52::52: pestilim çıkmış kızlar resmen:31::31::31::31: akşamda yemek yok bana çorba çorba nereye kadar aç uyucam kanımca bu gece:32::32::32::32:

cnm plates çok önemli bir spor bence ihmal etmezsen son güzel forma sokuyor kilo vermesen dahi :34::34:

selam kızlar,kahvaltı sonrası ortalık toparlama mutfak derken bu saat oldu saat 12 de kavitasyona gidicem saat 4,5 ta eşimin yanına psikolog randevumuz var allahtan bu hafta ki diyet listem kolay uğraştırmıyor,evdekilerede bakla yapıcam...
psikolog ne ayak yok dımı bı sorunn...
:59::59:ah bilsem :43::43:

canım ben eski faceyi iptal ettim yenisini kayıt etmedinmi sen herkeze istek yolladım ama:14::14:

31nisan 2004 bıraktım sigarayı dünde ablamala onn yüzünden kavga ettm çok kırıldım ona:14::14:

:9::9::9::9:ben ben bende isterim :3::3:

:48::48::48:naber topraam ne var ne yok bakalım :9::9::9:

kork derken bende dehşetli birşey oldda on okyorm zannettim kız ne gerilimli yazmışsın he:9::9::9:

benide götür digerken benimde psikolıoja ihticam var malesef:14::14:
kızlar bgün bir tuaf yandım keyfm yok dün ablamala kırıcı ayrıldım sinir etti beni şu sigara yüzünden :14: keyfim yok yemekelrim var çok şükür beyazlıları attım makineye onlar yıkanıyor evi dip köşe temizlicem namaz kılıcam tespih çekmem lazım sonra dantelimi alıcem yapıcem :16::16:
dügün telaşemiz var dün akşam kaynanamı aradımda dedim perşembe geliyimde evi temizliyelim sen dedi perşembe gelmede cuma gel cmartesi çeyiz gelicekya hazırlık yapıcazya yardım edersin dedi hemde evi temizleriz dedi:53:anlıcagın oraya gidicem kaynımın ne kadar kıyafeti varsa ütülenicek bizim çeyizlerimiz yerleşicek:30:anlıcagın anam aglıcek dügün yemegi var o yapılıcak git gel para ya paşayla köpügüde götüryüm diyorm ama nasıl orda dirlik vermezler çocklarıma kaynanam kombiyi açmaz üşürler dügün yemegi muhtemelen perşembe yufka açılıcak 6 çeşit yemek yapılıcak okadar kişiya kara lahana dolması sarılıcak allahım şimdi saysam yapılıcakları canınız çeker daha dügün olsn bitsin birde bunn temizligi var anlıcagın gidicek kilolar 24 dügünümüz olucak 27 ablama gidicem annemi alamaya bende kalıcak hastane işleri var onları halledicem annemim bir yakın ahpabı var oraya götürücem eşimin hatrı olmasa yapmam:19::19: ben b tempoyla dünyanın kilosn veiririm dermişim:9::9::9: kahvaltı yapmadım daha wc bekliyorm işşallah yapabilrisem kahvaltımı yapıcem:6::6:
amaaaan bırak ıcen ıcsın sevdığınden ama kabul etmeyen etmıyo ıste
kızlarrrr dişçiyeee gittimmmm vee bir dişim çekildiiii bir dişime dolgu yapıldıııı acıların cocuğu oldumm allah kimseyi dişçi koltuğuna düşürmesinnn:2::2::2::2::2:
amınnn ....32 dişin 21 i dogu 20 likler yok yanı sağlam 9 dişim var ben nerelere gidiyimm...
bugünki menüm
sabah:1 kk peynir,1 dilim ttb ekmeği,domates
ara:yok
öğle:yarım tabak bulgur pilavı,2 kaşık yoğurtlu bakla
ara:sütlü nescafe
ara:elma
akşam:1 tabak sulu köfte,2 dilim ttb ekmeği,salata
ara:mikrodalgada yağsız tuzsuz mısır patlatıcam
yoğurt

mıkrodalgada patlıyo mu mısırr cahıllığıme ver ilk defa duydum valla....:26:

canım ellerine sağlık ağrının içinde sayımı da yapmışsın :16:
maviyesil ve gerbera izinli değil,hiç haber vermediler :44:
maviyesilden 1 ceza puanı dah düşüyor,gerberadan da düşüyordu ki mazeretini yazmış
Ahh kaptanımm bilmiomm kiii daha demine kadar da kanadı azı dişi die sanırım bu kadar çok acıdı ve kanadı ağrı kesici yazmadı saolsun ama evde var sabretmeye çalışıommm:50::50::50:
canım etrafımda 20 lik diş çektiren çok oldu da,bu kadar ağrı sızı görmedim hiç.nerde yaptırdın dişlerini?
dişin ağrırken iyi gidebiliyorsun canım
geçmiş olsun kardeşine,evet çok uzun zaman önce yazmıştın ameliyat olacağını hatta bu sebepten izne ayrılmıştın 22 marta kadar ama ameliyat tarihini bilmiyorduk,geçen hafta bildirseydin izinli olacağını daha iyi olurdu veya atlatsaydın ameliyatı misafirleri filan da sonra gelseydin,diyetin açısından da,buradaki konsantrasyonun açısından da daha iyi olmaz mıydı

sayfamda yazmıyorum tarifleri paşam,kendi hesabımda koyduğum fotoya ekledim tarifi :34:

afiyet olsun canım..ohh yarasın sporun..benim de şu platese bulaşmam lazım ama vakit bulamadım bir türlü :ssz:

maviyesilden 1 ceza puanı dah düşüyor,gerberadan da düşüyordu ki mazeretini yazmış

canım etrafımda 20 lik diş çektiren çok oldu da,bu kadar ağrı sızı görmedim hiç.nerde yaptırdın dişlerini?

geçmiş olsun kardeşine,evet çok uzun zaman önce yazmıştın ameliyat olacağını hatta bu sebepten izne ayrılmıştın 22 marta kadar ama ameliyat tarihini bilmiyorduk,geçen hafta bildirseydin izinli olacağını daha iyi olurdu veya atlatsaydın ameliyatı misafirleri filan da sonra gelseydin,diyetin açısından da,buradaki konsantrasyonun açısından da daha iyi olmaz mıydı

sayfamda yazmıyorum tarifleri paşam,kendi hesabımda koyduğum fotoya ekledim tarifi :34:

afiyet olsun canım..ohh yarasın sporun..benim de şu platese bulaşmam lazım ama vakit bulamadım bir türlü :ssz:

ben daha fazla ayrı kalmak istemedim diyete devam etmeye başladım en azından bırakmayım diye geldim bu ilk ameliyat değil ilk ayrıldığımda da ameliyat oldu sanırım 19 şubattı yanlış hatırlamıyorsam burun kıkırdağı eğriydi nefes alamıyordu o düzeltildi burun etleri alındı şimdide bademcik oldu evde bu kadar mamalar yapılıyorken en azından takım arkadaşlarım için kendimi tutmaya çalışırım dedim ama erken dönmem pek hoş olmadı sanırım :53:

günaydın fıstıklar,dün netim yoktu hiç giremedim modemin ışıkları bir yanıyordu bir sönüyordu,dün psikoloğa gittik çok tatlı bir bayandı konuştuk bir daha ki görüşmeye yusufla gidicez ...

kilom 59 giden 900 gram.bu hafta az gitti,ama ne yapayım ya artık vücudum eror veriyor gece uykum yok kız sabaha kadar emiyor,eşim artık bırak diyeti diyor ama 3 kilo daha vermeden bırakmayı düşünmüyorum...

Ahh kaptanımm bilmiomm kiii daha demine kadar da kanadı azı dişi die sanırım bu kadar çok acıdı ve kanadı ağrı kesici yazmadı saolsun ama evde var sabretmeye çalışıommm:50::50::50:

geçmiş olsun kızlar allah acil şifalar versin...

şimdi gelelim yediklerimemi desem kaçamaklarımamı desem canım çok sıkkın kızlar annem aradı bugün ablam benle konuşmadı :14::14:kırgınızya neyse bgün sabah işlerim bitmedi ilaç içicem diyede ayakta atıştırdım ilaç saati geçince diger ilacı geç içmek zornda kalıyorm onun için yazıyorm yediklerimi:43:
1-yarım kupa bardagı ıhlamur
2-2dilim çavdar ekmegi
3-bir çay kaşıgı gül ve ayva reçeli bunlar kaçamak oluyor:57::57:
4-kibrit kutsndan az peynir

arada birşey yok

öylen birşey yok

akşamada tavk gögsü çıkardım onu ızgara yapıcam kırmızı biber közlemiştim on yogrtlcam 2 dilim çavdar ekmegiyle yicem peşine soda tamam reçel yersen böle olur :14::14:kiloma gelince tartı bozld galiba yemek yememe artıda çıkıyorm nedense:14::14::14:ben aglamak istiyorm biri mendil versin salı günü 81 700 gören paşa bgün 82 200 gördüm bu ney şimdi:43::43::43:nerdesiniz yavrular yaw gelinde konuşalım :14::14:

paşam hergün tartılma benimde öyle oluyor bazen ama ben haftada 1 tartılıyorum vücudun su tutmuş olabilir canım,sıkma canını...

bademcik ameliyatı oldu canım ama yaşı 22 geç olduğu için zor oldu çok ağrısı var üst üste ilaç içmek istiyor o derece yani bide aç karnına o kadar ilaç içiyor bugün 2. gündü işte :/

anaam :) afiyet olsun ben daha yemedim işler bitmedi yarın ev tebriğine gelcekler ameliyatıda bilmiyorlar geçmiş olsuna geleceklerde var oyyy :/ ölüyorum zannediyorum :)

cnm plates çok önemli bir spor bence ihmal etmezsen son güzel forma sokuyor kilo vermesen dahi :34::34:

yok amaa çok zor bir spor topun üstünde ölcem sandım amanınn tir tir titredi göbeciğim hocam eridiği için öle oluo die iddia etti :52::52::52::52::52:

psikolog ne ayak yok dımı bı sorunn...

amaaaan bırak ıcen ıcsın sevdığınden ama kabul etmeyen etmıyo ıste

amınnn ....32 dişin 21 i dogu 20 likler yok yanı sağlam 9 dişim var ben nerelere gidiyimm...

mıkrodalgada patlıyo mu mısırr cahıllığıme ver ilk defa duydum valla....:26:

ahhh ansaamm kıyamammm sanaa dün bir dişime de dolgu yaptı amann allahım dolgıu daha fena bide en etkili ağrı kesici iğneyi yaptım dedi sözde morfin yaptı amaa bana mısın demedi beynini oyuyorlar sanki insanın o dolgudaa allahhh yardımcın olsun tatlım o kalan 9 dişine gözün gibi bak bence

Ne demekk saphıramm görev hastalık dinlemezzz:52::52::52::52: valla saphıramm dişim ağrısada gitiiim evde kalsam dilim hep oraya gidio spor yaparsam unutrum dedim amanınn bu sefer başka yerlerimde ağrıdııı dişimi unuttum vala:52::52::52: gecede çok ağrıdı ama şimdi daha hafif:50::50: ben alsancak diş hastanesine gittim orda ruken hanım var iyi de bir kaddın ama bende iltihapta vardı sanırım çünkü pat pat atıo hala yeri böle sürerse yarın bi daha gitcem iltihaplıysa antibiyotik lasım olur :31::31::31::31:

geçmiş olsun kızlar allah acil şifalar versin...

Çokk teşekkürlerr canımmm:16::16::16::16:

Günaydınnn kızlarr tartılıomm artıkkk oynamaa yok hatta 200 gram da almış gözüküom ama been kaç gündür akşam yemeği bile yemiommmm canım sıkıldı azcık:50::50::50::50:
Şimcik sabah kahvaltıma gelirsem maydonozlu dereotlu karışımım veee sucuklu yumurtdana bir iki parça yiyeceğim birde hurmamm vee suyum var tabikide 2 dilimde ekmek kızlar akşam ve öğlene yüklenmemek için bu sabah biraz kuvvetli yemeye karar verdim:52::52::52:

Back
X