Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12.03.2013 salı mesaj sayımıı
1)ipekyol51...11.03.13 pazartesi...8
2)saliss...12.03.13 salı................13
3)nev81...13.03.13 çarşamba.......8
4)dudujan...14.03.13 perşembe...izinli sanırsam
5)lepistesinyavrucugu...15.03.13 cuma...15
6)saphira...18.03.13 pazaresi......21
7)roseberry...19.03.13 salı.......7
8)pasam3405...20.03.13 çarşamba...17
9)anşaaa...21.03.13 perşembe.......9
10)Ganfed...22.03.13 cuma..........6
11)maviyesil1999...25.03.13 pazartesi....izinli
12)gerbera1987...26.03.13 salı.......yok izinli mi bilmiom:26::26::26:
azzz sonraa sporaaaa gideceğimm kızlarrr dişim acayip ağrıoo bir tabak çorba içer giderimmmm sporumdan sonrada yemem yada bir tabak da çorba ya yerim ya yememm offf aç aççç geziom bu diş yüzündennnn ne kıymetli varlıklarmış su dişlerr![]()
ay canım kardeşim ameliyat oldu biliyorsunuz 3 gündür yorgunluktan ölüyorum pazartesi temizlikten çok yoruldum dün ameliyat vardı hastanede çok yoruldum sonrasındada çok yoruldum .. bugünde gelen giden misafirler mutfak bulaşık yığılı , uykumu alamadım hiç uyutmadı gece çok yorgunum çoook![]()
12.03.2013 salı mesaj sayımıı
teşekkürler canımgörürsün tabi ki niye görmeyesin
dudujan iş seyehatine gidecekti,Sidneye,gitti mi acaba?ben mi kaçırdım :44:
canım ben yazmıştım o gün,yoğunum bu hafta,sipariş yetiştirmeye çalışıyorum,haberiniz olsun diye
maviyesil geçen hafta izinliydi,bu hafta izinli değil ki,haber de vermedi sanırım.1 ceza puanı düşüyor
ellerine sağlık tatlım
ganfed tebrik ederim canım
ahh canımmm tekrar ellerine sağlık
resmin yanına yazdım tarifini canım
oyy çok geçmiş olsun canımmboşver kurulmuşsun işte
e ağrı kesici filan bişey vermedi mi canım,normal mi bu kadar acıması
gene geçmiş benim saphira hanım daha çok çalışmam laızm yaw ne güzel ben geçirdom mesajlarda ah ah o eski günler
paşa yasalnadı kanımca
hemen faceyi açıyorm bakıyorm dadlm sagol
![]()
amanınnn bendee seniii geçemiommm paşammm evettt kaptanımızı geçmek için ççok çalışmalıyızz![]()
Kızzlarrrrr bennn spoaraaa kaçarrrrrrrrrr gidiyim deee azcıkkk eriteyimmmmm şun göbeğimiiiiiiibirr saat spordayım gelince görüşürüzz
![]()
sanada çok geçmiş olsun tatlım![]()
ben salisim yaşlandım artık cma günü benim maratonm başlıyor dügün telaşemiz varda olrda mesajları yaqzamazsam şimdiden affola
benim yerimede kulaç at canım spor yap ben bu hafta dügün telaşemiz varya bende ozaman spor yapıcemsana kolay gelsin bende selatı teffiyicemi çekiyim sonra bir lare sevişirk bebem
malalarımı yedim dedikelrimin dışanıa çıkmadım![]()
bademcik ameliyatı oldu canım ama yaşı 22 geç olduğu için zor oldu çok ağrısı var üst üste ilaç içmek istiyor o derece yani bide aç karnına o kadar ilaç içiyor bugün 2. gündü işte :/benim haberim yoktu tatlım çok geçmiş olsunnn ne ameliyatı oldu![]()
anaam :) afiyet olsun ben daha yemedim işler bitmedi yarın ev tebriğine gelcekler ameliyatıda bilmiyorlar geçmiş olsuna geleceklerde var oyyy :/ ölüyorum zannediyorum :)tombul tavuklarım ananız geldisokln bakıyım yanıma geçmiş olsn bu arada sizlere ben akşam yemegimi yedim sodamıda birazdan içicem temem bu iş
![]()
Kızlaarrrr giderken ekmeksiz 1 tabak mercimek çorbası yedim birde muz yedim amanınnn dişimmm nasıll acıooo inat da ettim karnım aç die ilaç içmedimm amaa ağrıoo yanii ağrıdıkçada yemek yiyemiom yiyemedikçe ilaç içemiomm gerçektenn azcıkkk kafada var benimm
Şimcik spordan geldim anamm plates yaptırdı hoca topun üstündee son nefesimi vercem sandımmmm bir kadın fenallaştı bıraktıı o ne biçim toptur yaa canıma okudıuu su gibii ter döktüm saçlarım bile terledi o derecee son 10 dk da bende pes ettim baktım nabzım 165 saydım üşenmedim amanınnn dedim saliş durrr
pestilim çıkmış kızlar resmen
akşamda yemek yok bana çorba çorba nereye kadar aç uyucam kanımca bu gece
![]()
psikolog ne ayak yok dımı bı sorunn...selam kızlar,kahvaltı sonrası ortalık toparlama mutfak derken bu saat oldu saat 12 de kavitasyona gidicem saat 4,5 ta eşimin yanına psikolog randevumuz var allahtan bu hafta ki diyet listem kolay uğraştırmıyor,evdekilerede bakla yapıcam...
amaaaan bırak ıcen ıcsın sevdığınden ama kabul etmeyen etmıyo ısteah bilsem
canım ben eski faceyi iptal ettim yenisini kayıt etmedinmi sen herkeze istek yolladım ama
31nisan 2004 bıraktım sigarayı dünde ablamala onn yüzünden kavga ettm çok kırıldım ona
ben ben bende isterim
naber topraam ne var ne yok bakalım
kork derken bende dehşetli birşey oldda on okyorm zannettim kız ne gerilimli yazmışsın he
benide götür digerken benimde psikolıoja ihticam var malesef
kızlar bgün bir tuaf yandım keyfm yok dün ablamala kırıcı ayrıldım sinir etti beni şu sigara yüzündenkeyfim yok yemekelrim var çok şükür beyazlıları attım makineye onlar yıkanıyor evi dip köşe temizlicem namaz kılıcam tespih çekmem lazım sonra dantelimi alıcem yapıcem
dügün telaşemiz var dün akşam kaynanamı aradımda dedim perşembe geliyimde evi temizliyelim sen dedi perşembe gelmede cuma gel cmartesi çeyiz gelicekya hazırlık yapıcazya yardım edersin dedi hemde evi temizleriz dedianlıcagın oraya gidicem kaynımın ne kadar kıyafeti varsa ütülenicek bizim çeyizlerimiz yerleşicek
anlıcagın anam aglıcek dügün yemegi var o yapılıcak git gel para ya paşayla köpügüde götüryüm diyorm ama nasıl orda dirlik vermezler çocklarıma kaynanam kombiyi açmaz üşürler dügün yemegi muhtemelen perşembe yufka açılıcak 6 çeşit yemek yapılıcak okadar kişiya kara lahana dolması sarılıcak allahım şimdi saysam yapılıcakları canınız çeker daha dügün olsn bitsin birde bunn temizligi var anlıcagın gidicek kilolar 24 dügünümüz olucak 27 ablama gidicem annemi alamaya bende kalıcak hastane işleri var onları halledicem annemim bir yakın ahpabı var oraya götürücem eşimin hatrı olmasa yapmam
ben b tempoyla dünyanın kilosn veiririm dermişim
kahvaltı yapmadım daha wc bekliyorm işşallah yapabilrisem kahvaltımı yapıcem
![]()
amınnn ....32 dişin 21 i dogu 20 likler yok yanı sağlam 9 dişim var ben nerelere gidiyimm...kızlarrrr dişçiyeee gittimmmm vee bir dişim çekildiiii bir dişime dolgu yapıldıııı acıların cocuğu oldumm allah kimseyi dişçi koltuğuna düşürmesinnn:2::2::2::2::2:
bugünki menüm
sabah:1 kk peynir,1 dilim ttb ekmeği,domates
ara:yok
öğle:yarım tabak bulgur pilavı,2 kaşık yoğurtlu bakla
ara:sütlü nescafe
ara:elma
akşam:1 tabak sulu köfte,2 dilim ttb ekmeği,salata
ara:mikrodalgada yağsız tuzsuz mısır patlatıcam
yoğurt
canım ellerine sağlık ağrının içinde sayımı da yapmışsın12.03.2013 salı mesaj sayımıı
canım etrafımda 20 lik diş çektiren çok oldu da,bu kadar ağrı sızı görmedim hiç.nerde yaptırdın dişlerini?Ahh kaptanımm bilmiomm kiii daha demine kadar da kanadı azı dişi die sanırım bu kadar çok acıdı ve kanadı ağrı kesici yazmadı saolsun ama evde var sabretmeye çalışıommm
dişin ağrırken iyi gidebiliyorsun canımazzz sonraa sporaaaa gideceğimm kızlarrr dişim acayip ağrıoo bir tabak çorba içer giderimmmm sporumdan sonrada yemem yada bir tabak da çorba ya yerim ya yememm offf aç aççç geziom bu diş yüzündennnn ne kıymetli varlıklarmış su dişlerr![]()
geçmiş olsun kardeşine,evet çok uzun zaman önce yazmıştın ameliyat olacağını hatta bu sebepten izne ayrılmıştın 22 marta kadar ama ameliyat tarihini bilmiyorduk,geçen hafta bildirseydin izinli olacağını daha iyi olurdu veya atlatsaydın ameliyatı misafirleri filan da sonra gelseydin,diyetin açısından da,buradaki konsantrasyonun açısından da daha iyi olmaz mıydıay canım kardeşim ameliyat oldu biliyorsunuz 3 gündür yorgunluktan ölüyorum pazartesi temizlikten çok yoruldum dün ameliyat vardı hastanede çok yoruldum sonrasındada çok yoruldum .. bugünde gelen giden misafirler mutfak bulaşık yığılı , uykumu alamadım hiç uyutmadı gece çok yorgunum çoook![]()
sayfamda yazmıyorum tarifleri paşam,kendi hesabımda koyduğum fotoya ekledim tarifigene geçmiş benim saphira hanım daha çok çalışmam laızm yaw ne güzel ben geçirdom mesajlarda ah ah o eski günler
paşa yasalnadı kanımca
hemen faceyi açıyorm bakıyorm dadlm sagol
![]()
afiyet olsun canım..ohh yarasın sporun..benim de şu platese bulaşmam lazım ama vakit bulamadım bir türlüKızlaarrrr giderken ekmeksiz 1 tabak mercimek çorbası yedim birde muz yedim amanınnn dişimmm nasıll acıooo inat da ettim karnım aç die ilaç içmedimm amaa ağrıoo yanii ağrıdıkçada yemek yiyemiom yiyemedikçe ilaç içemiomm gerçektenn azcıkkk kafada var benimm
Şimcik spordan geldim anamm plates yaptırdı hoca topun üstündee son nefesimi vercem sandımmmm bir kadın fenallaştı bıraktıı o ne biçim toptur yaa canıma okudıuu su gibii ter döktüm saçlarım bile terledi o derecee son 10 dk da bende pes ettim baktım nabzım 165 saydım üşenmedim amanınnn dedim saliş durrr
pestilim çıkmış kızlar resmen
akşamda yemek yok bana çorba çorba nereye kadar aç uyucam kanımca bu gece
![]()
canım ellerine sağlık ağrının içinde sayımı da yapmışsın
maviyesil ve gerbera izinli değil,hiç haber vermediler :44:
maviyesilden 1 ceza puanı dah düşüyor,gerberadan da düşüyordu ki mazeretini yazmış
canım etrafımda 20 lik diş çektiren çok oldu da,bu kadar ağrı sızı görmedim hiç.nerde yaptırdın dişlerini?
dişin ağrırken iyi gidebiliyorsun canım
geçmiş olsun kardeşine,evet çok uzun zaman önce yazmıştın ameliyat olacağını hatta bu sebepten izne ayrılmıştın 22 marta kadar ama ameliyat tarihini bilmiyorduk,geçen hafta bildirseydin izinli olacağını daha iyi olurdu veya atlatsaydın ameliyatı misafirleri filan da sonra gelseydin,diyetin açısından da,buradaki konsantrasyonun açısından da daha iyi olmaz mıydı
sayfamda yazmıyorum tarifleri paşam,kendi hesabımda koyduğum fotoya ekledim tarifi
afiyet olsun canım..ohh yarasın sporun..benim de şu platese bulaşmam lazım ama vakit bulamadım bir türlü![]()
Ahh kaptanımm bilmiomm kiii daha demine kadar da kanadı azı dişi die sanırım bu kadar çok acıdı ve kanadı ağrı kesici yazmadı saolsun ama evde var sabretmeye çalışıommm
ay canım kardeşim ameliyat oldu biliyorsunuz 3 gündür yorgunluktan ölüyorum pazartesi temizlikten çok yoruldum dün ameliyat vardı hastanede çok yoruldum sonrasındada çok yoruldum .. bugünde gelen giden misafirler mutfak bulaşık yığılı , uykumu alamadım hiç uyutmadı gece çok yorgunum çoook![]()
şimdi gelelim yediklerimemi desem kaçamaklarımamı desem canım çok sıkkın kızlar annem aradı bugün ablam benle konuşmadıkırgınızya neyse bgün sabah işlerim bitmedi ilaç içicem diyede ayakta atıştırdım ilaç saati geçince diger ilacı geç içmek zornda kalıyorm onun için yazıyorm yediklerimi
1-yarım kupa bardagı ıhlamur
2-2dilim çavdar ekmegi
3-bir çay kaşıgı gül ve ayva reçeli bunlar kaçamak oluyor
4-kibrit kutsndan az peynir
arada birşey yok
öylen birşey yok
akşamada tavk gögsü çıkardım onu ızgara yapıcam kırmızı biber közlemiştim on yogrtlcam 2 dilim çavdar ekmegiyle yicem peşine soda tamam reçel yersen böle olurkiloma gelince tartı bozld galiba yemek yememe artıda çıkıyorm nedense
ben aglamak istiyorm biri mendil versin salı günü 81 700 gören paşa bgün 82 200 gördüm bu ney şimdi
nerdesiniz yavrular yaw gelinde konuşalım
![]()
bademcik ameliyatı oldu canım ama yaşı 22 geç olduğu için zor oldu çok ağrısı var üst üste ilaç içmek istiyor o derece yani bide aç karnına o kadar ilaç içiyor bugün 2. gündü işte :/
anaam :) afiyet olsun ben daha yemedim işler bitmedi yarın ev tebriğine gelcekler ameliyatıda bilmiyorlar geçmiş olsuna geleceklerde var oyyy :/ ölüyorum zannediyorum :)
cnm plates çok önemli bir spor bence ihmal etmezsen son güzel forma sokuyor kilo vermesen dahi![]()
psikolog ne ayak yok dımı bı sorunn...
amaaaan bırak ıcen ıcsın sevdığınden ama kabul etmeyen etmıyo ıste
amınnn ....32 dişin 21 i dogu 20 likler yok yanı sağlam 9 dişim var ben nerelere gidiyimm...
mıkrodalgada patlıyo mu mısırr cahıllığıme ver ilk defa duydum valla....:26:
canım ellerine sağlık ağrının içinde sayımı da yapmışsın
maviyesil ve gerbera izinli değil,hiç haber vermediler :44:
maviyesilden 1 ceza puanı dah düşüyor,gerberadan da düşüyordu ki mazeretini yazmış
canım etrafımda 20 lik diş çektiren çok oldu da,bu kadar ağrı sızı görmedim hiç.nerde yaptırdın dişlerini?
dişin ağrırken iyi gidebiliyorsun canım
geçmiş olsun kardeşine,evet çok uzun zaman önce yazmıştın ameliyat olacağını hatta bu sebepten izne ayrılmıştın 22 marta kadar ama ameliyat tarihini bilmiyorduk,geçen hafta bildirseydin izinli olacağını daha iyi olurdu veya atlatsaydın ameliyatı misafirleri filan da sonra gelseydin,diyetin açısından da,buradaki konsantrasyonun açısından da daha iyi olmaz mıydı
sayfamda yazmıyorum tarifleri paşam,kendi hesabımda koyduğum fotoya ekledim tarifi
afiyet olsun canım..ohh yarasın sporun..benim de şu platese bulaşmam lazım ama vakit bulamadım bir türlü![]()
geçmiş olsun kızlar allah acil şifalar versin...