Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

mavicim bende 3 tane var ondan..hepsi küçük olunca 3nün uykuda olması zor.hepsini uyutmak 00:30 buluyor gece faslımız yaklaşık 1 saat sürüyor birini emzir öbürü terlemiş değiş üstünü ört tam dalıyorum kızımın anaokulu zamanı geliyor onu yolluyorum bakıyorum 2si uyuyor yatmayım diyorum 2 saat uyyuyorlar yatıyorum anında uyanıyorlar.

günaydınlar.benimde hiç kahvaltı yapasım yok...
bugun bısı var herhalde havadan olsa gerek:)
mavicim bende 3 tane var ondan..hepsi küçük olunca 3nün uykuda olması zor.hepsini uyutmak 00:30 buluyor gece faslımız yaklaşık 1 saat sürüyor birini emzir öbürü terlemiş değiş üstünü ört tam dalıyorum kızımın anaokulu zamanı geliyor onu yolluyorum bakıyorum 2si uyuyor yatmayım diyorum 2 saat uyyuyorlar yatıyorum anında uyanıyorlar.
bılırım benımde basıma gelıyor tam yatmak ısteyınce uyanırlar:(
neyse saglıklı olsunlarda bı sekılde buyuyecekler zaman cbk akıyor cunku

22.03.2013 mesaj sayımı :
1)kelebekolcam...2
2)gerbera1987...2 (kaptanım tam 12 mesaj yazmış gerbera onları 23.03.2013 diye geçtiği için saymadım aama :17: )
3)akabe...5
4)anşaaa...6
5)dudujan...2 (o gün döndüğüm için hiç yazamadım geldiğimi haber verdim sadece kaptanım )
6)nev81...6
7)pasam3405...1
8)saphira...10
9)roseberry...1
10)ipekyol51...5
11)saliss...6
12)maviyesil1999...8
13)lepistesinyavruucugu...7

:)) benımkı sabah erkenden kaldırıyor benı ıcımın bıle uyuması ımkansızzzzzzzz:)) oyle bır sesı varkı ınan aksama kdr gıderım yeterkı bagırmasın:D:D

sabah kalkıyor yanıma gelıyor uyusun dıye bılgısayardan vıdeo acıorum oyalansında 5 dk yatayım dıye.ama ımkansızzz 10dk sonra bagrıslar sıkılmıslıklar baslıyor

ben evde tek başıma uyunmak hem çok zor oluyor hemde kalkıyorum güya uyandım ama gözüm kapalı geliyorum işe arabayı bile yarı uyur sürüyorum :9:

offf allah yardımcın olsun canım ben çok korkuyorum işte o yüzden evlenmekten seneye bu zamanlar evli olacak hatta korkmasam çoktan evlenmiştim ama...

ben evde tek başıma uyunmak hem çok zor oluyor hemde kalkıyorum güya uyandım ama gözüm kapalı geliyorum işe arabayı bile yarı uyur sürüyorum :9:

offf allah yardımcın olsun canım ben çok korkuyorum işte o yüzden evlenmekten seneye bu zamanlar evli olacak hatta korkmasam çoktan evlenmiştim ama...

cnm sen ne ıs yapıyordun??
aman dıkkat et arabada..hem kendıne zarar hem baskalarına...ole oldugun durumlarda toplu tasımaları kullan...

1)kelebekolcam...2
2)gerbera1987...2 (kaptanım tam 12 mesaj yazmış gerbera onları 23.03.2013 diye geçtiği için saymadım aama :17: )
3)akabe...5
4)anşaaa...6
5)dudujan...2 (o gün döndüğüm için hiç yazamadım geldiğimi haber verdim sadece kaptanım )
6)nev81...6
7)pasam3405...1
8)saphira...10
9)roseberry...1
10)ipekyol51...5
11)saliss...6
12)maviyesil1999...8

elıne saglık cnm

cnm sen ne ıs yapıyordun??
aman dıkkat et arabada..hem kendıne zarar hem baskalarına...ole oldugun durumlarda toplu tasımaları kullan...

Canım ben biyologum şu anda da mimarlıkta yüksek lisans yapıyorum.Şuanda çevre danışmanlık yapıyorum yani şu büyük fabrikalar çevreye kirletmesin, canlılara zarar vermesin diye yaptıkları işlemleri kontrol ediyorum kirliliklerini en aza indirmek için proje yazıyorum.kirli suları ne kadar kirli ölç nereye verecek suyu takip falan işte.

Canım ben biyologum şu anda da mimarlıkta yüksek lisans yapıyorum.Şuanda çevre danışmanlık yapıyorum yani şu büyük fabrikalar çevreye kirletmesin, canlılara zarar vermesin diye yaptıkları işlemleri kontrol ediyorum kirliliklerini en aza indirmek için proje yazıyorum.kirli suları ne kadar kirli ölç nereye verecek suyu takip falan işte.

evlenmeden once yuksek lısansını tamamla.tezini bitir.sakın sonraya bırakma.sonra zor olur kesınlıkle bıtırılmıyor kalakalınıyor..
evlenene kdr yapabıldıklerını yap sonra ınan zor oluyor..
sen hangı sehırdeydın..işini sevıyormusun?

cezaların son durumunu bilmek istersiniz belki;

Gerbera=6
maviyeşil=7
ganfed=8
ipekyol51=9
lepistesinyavrucugu=9

*hatırlatma:kurallarımız gereği ceza puanlarını tüketenler otomatikman diskalifiye olur ama 7 kez mesaj 1. liği olanlar 1 ceza puanını sildirir.Bu yüzden mesaj 1. liklerinizi bilgisayarınızın bir köşesine kaydedin.Lazım olduğunda hepsini kopyala yapıştır yaparak,cezadan kurulursunuz:34:
kaptancazım 9 ne oluyokiii :26::26: ben sadece bir kere ceza puanı almıştım mesaj syımından :26:
geçen gün birinci olmuştum keşke kaydetseymişşim :5:
gunaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok..
sımdı cayımı hazırladım hıc kahvaltı dahı yapasım yok..dun aksam uzerı en son 16:30da yemek yemıstım
bezelye ve az bı pılav.sonrasındada 40dk ya yakın spor yaptım..5ten sonrada agzıma bırsey koymadım.hala daha ac degılım
bundan sonra oruc tutcam:)
günaydın canım benimde kahvaltı yapasım yok gelin beraber yapalım zevkli zevkli :16:

allah yardımcın olsun valla 3 çocuğa bakmak acayip zordur :18:
ben tüp bebek yaptırıcağımız zaman ikiz olsun diyorum ama içten içe korkuyorum:18:

evlenmeden once yuksek lısansını tamamla.tezini bitir.sakın sonraya bırakma.sonra zor olur kesınlıkle bıtırılmıyor kalakalınıyor..
evlenene kdr yapabıldıklerını yap sonra ınan zor oluyor..
sen hangı sehırdeydın..işini sevıyormusun?

Canım seneye mayıs da evlenecem yükseklisans dersleri biter ama tez bitmez herhalde.Ama cenk de yüksek lisans yapıo berbaer bitiririz diyor.
Ankaradayım canım işimi seviyorum da erken kalkmayı sevmiyorum:9: sen hangi şehirdesin canım çalışıyor musun?

kaptancazım 9 ne oluyokiii :26::26: ben sadece bir kere ceza puanı almıştım mesaj syımından :26:
geçen gün birinci olmuştum keşke kaydetseymişşim :5:

günaydın canım benimde kahvaltı yapasım yok gelin beraber yapalım zevkli zevkli :16:

ben tüp bebek yaptırıcağımız zaman ikiz olsun diyorum ama içten içe korkuyorum:18:
:) cnm 10 uzerınden dusuluyor.1puan dusulunce 9puanın kalmıs oluyor..

ben bısıler atıstırdım sımdı..salatalık ınce bı ekmek bı kaç zeytın ..onlarıda zorla yedım valla.seker ılacı ıccem dıye

ay ne zor evet ya ucude kucuk..allah yardımcısı olsun..ama hepsı bır buyucekler bu guzel ıste

günaydınlar kızlar :16:
ben ilacımı içtim birazdan kahvaltı yapıcam aç karnına 5 1 yerde çay içiyorum kaç gündür regl şişliğini azaltır diye ama nafile :ssz:
duduu aç karnına içmeye alıştınmı şeker ilacını :34:

:) cnm 10 uzerınden dusuluyor.1puan dusulunce 9puanın kalmıs oluyor..

ben bısıler atıstırdım sımdı..salatalık ınce bı ekmek bı kaç zeytın ..onlarıda zorla yedım valla.seker ılacı ıccem dıye

ay ne zor evet ya ucude kucuk..allah yardımcısı olsun..ama hepsı bır buyucekler bu guzel ıste

hıııııı anladım canım sağol :34:
sen şeker ilacını neden içiyosun canım :26:

Canım seneye mayıs da evlenecem yükseklisans dersleri biter ama tez bitmez herhalde.Ama cenk de yüksek lisans yapıo berbaer bitiririz diyor.
Ankaradayım canım işimi seviyorum da erken kalkmayı sevmiyorum:9: sen hangi şehirdesin canım çalışıyor musun?

zaten neyse tez):):) olsun erkek bı sekılde tamamlayabılıyor cunku ısten eve evden ıse...kadın gıbı gıdeyım ıse sonra geleyım evı temızleyım yemek yetıstırıyım.sonra cocuk yapayım onu buyuteyım gıbı dertler olmuyor.o yuzden cok dıkkatlı dusun tez bıtmeden sakın cocuk bıle dusunme...tezzzz kalıyor..okula gıdıp gelemıyorsun hocanla bırseyler hazırlayamıyorsun cunku calısıyorsun ısten ızınde almak zor oluyor...zor yanı.allah yardımcın olsun

ben ıstanbuldayım...ben muhasebecılık yaptım..sonra kızımı dogurdum...sonra bankada calıstım.oglumu dogurdum su an calısmıyorum
oglum 2 yasında oldu yavas yavas ıs arayıslarına basladım

bu arada kızlar dün eşimle dışarda 2,5 saatten fazla yürüdük :8:
şu an ayak topuğum ağrıyo :27::1: gidip temizleye başlıyım sonra saçımı boyuycam sonra koşu bandına çıkarım :8:

günaydınlar kızlar :16:
ben ilacımı içtim birazdan kahvaltı yapıcam aç karnına 5 1 yerde çay içiyorum kaç gündür regl şişliğini azaltır diye ama nafile :ssz:
duduu aç karnına içmeye alıştınmı şeker ilacını :34:

sen ne ılacı ıcıyorsun cnm.bend eıctım 5ı bı arada cayımı...

hıııııı anladım canım sağol :34:
sen şeker ilacını neden içiyosun canım :26:

cnm benım sınırdA CIKIOR aclık kan sekerım...yuklemelerımde sınırın azcık ustunde cıkıyor.
goguslerımdede bı kaç kıste rastlandı.kadın doktorum bana yurtdusında gıttıgı bı kongrede seker ılacının gogus kanserı rıskını azlattıgını ogrenmıs ...zaten sekerımde cıktıgı ıcın hem onun ıcın ohem onun ıcın ıcıyorum..tok tuyuor kılomuda vermeye baslıyorum bı sayede

Titanik filmiyle şöhretini katlayan ünlü aktör Leonardo DiCaprio ve Ocean's serisinin başarılı oyuncusu George Clooney'in zayıflamak için diyet hapı kullandığı ortaya çıktı. İkilinin, 6 yıldır piyasada olan ve daha çok kadınlar tarafından tüketilen diyet haplarını kullandığının öğrenilmesi üzerine ürünün satışları katladı.

İngiliz basınından The Daily Mail'in sitesinde yer alan habere göre, Clooney ve DiCaprio'nun forma girmek için bu hapları kullandığının öğrenilmesi, Meratol adını taşıyan ürünün son iki ay içinde 25 bin şişe satılmasını sağladı. Kısa sürede katlayan satışların yanı sıra asıl şaşırtıcı unsur ise ürüne erkeklerin kadınlardan daha çok rağbet etmesiydi.

İki aylık satış içindeki alımların yüzde 74'ü erkekler tarafından gerçekleştirildi. Kaktüs yaprakları, dikenli armut ve yosun gibi malzemelerden oluşan diyet hapının, iştahı kestiği ve metabolizmayı hızlandırdığı iddia ediliyor.

Ürünü hem form tutmak hem de zayıflamak için tercih ediliyor. 'Umutsuz Ev Kadınları' dizisinin güzel yıldızı Eva Longoria'nın da aynı ürünü kullandığı belirtiliyor.

bu tarz hapları kullananlar varmı aranızda?

bugun bısı var herhalde havadan olsa gerek:)

bılırım benımde basıma gelıyor tam yatmak ısteyınce uyanırlar:(
neyse saglıklı olsunlarda bı sekılde buyuyecekler zaman cbk akıyor cunku
evet sağlıkları yerinde olsun Allah yokluklarını göstermesin.uyuyuncada özlüyorum walla.

1)kelebekolcam...2
3)akabe...5
4)anşaaa...6
6)nev81...6
7)pasam3405...1
8)saphira...10
9)roseberry...1
10)ipekyol51...5
11)saliss...6
12)maviyesil1999...8
::26::26::26:ogün mazeretliydim ama bilidiremedim cezama razıyım

korkma canım evlilik bence cok güzel helede ein deger birisiyse.herşey gibi zor yanlarıda var ama ben evlenince tamam oldugumu hissettim sanki önce yarımdım.

oo maşallah..

ikizi iyi düşün derim.

bende halis ankaralıyım.

zaten neyse tez):):) olsun erkek bı sekılde tamamlayabılıyor cunku ısten eve evden ıse...kadın gıbı gıdeyım ıse sonra geleyım evı temızleyım yemek yetıstırıyım.sonra cocuk yapayım onu buyuteyım gıbı dertler olmuyor.o yuzden cok dıkkatlı dusun tez bıtmeden sakın cocuk bıle dusunme...tezzzz kalıyor..okula gıdıp gelemıyorsun hocanla bırseyler hazırlayamıyorsun cunku calısıyorsun ısten ızınde almak zor oluyor...zor yanı.allah yardımcın olsun

ben ıstanbuldayım...ben muhasebecılık yaptım..sonra kızımı dogurdum...sonra bankada calıstım.oglumu dogurdum su an calısmıyorum
oglum 2 yasında oldu yavas yavas ıs arayıslarına basladım
sana katılıyorum helede titiz bir hatunsan işin zor dudujancım.ben ne yazıkki mecburen 2.5 3 aylık olunca işe başlıyorum.1. sebe eşim çalımıyor 2. sebeb ücretsiz izin alınca sözleşmem sona eriyor tsm hekimi olup nerde boş yer var gezici hekim oluyorum onu hiç kaldıramam şimdi asmye 2 sokak ötedeyim birde süt izni idare edeceğim mecburen.

bu arada kızlar dün eşimle dışarda 2,5 saatten fazla yürüdük :8:
şu an ayak topuğum ağrıyo :27::1: gidip temizleye başlıyım sonra saçımı boyuycam sonra koşu bandına çıkarım :8:

son 1 yılda saçlarım acayip beyazlamaya başladı bende boyamak istiyorum ama gebelik emzirme dönemi zararlı olur die cesaret edemiyom

Titanik filmiyle şöhretini katlayan ünlü aktör Leonardo DiCaprio ve Ocean's serisinin başarılı oyuncusu George Clooney'in zayıflamak için diyet hapı kullandığı ortaya çıktı. İkilinin, 6 yıldır piyasada olan ve daha çok kadınlar tarafından tüketilen diyet haplarını kullandığının öğrenilmesi üzerine ürünün satışları katladı.

İngiliz basınından The Daily Mail'in sitesinde yer alan habere göre, Clooney ve DiCaprio'nun forma girmek için bu hapları kullandığının öğrenilmesi, Meratol adını taşıyan ürünün son iki ay içinde 25 bin şişe satılmasını sağladı. Kısa sürede katlayan satışların yanı sıra asıl şaşırtıcı unsur ise ürüne erkeklerin kadınlardan daha çok rağbet etmesiydi.

İki aylık satış içindeki alımların yüzde 74'ü erkekler tarafından gerçekleştirildi. Kaktüs yaprakları, dikenli armut ve yosun gibi malzemelerden oluşan diyet hapının, iştahı kestiği ve metabolizmayı hızlandırdığı iddia ediliyor.

Ürünü hem form tutmak hem de zayıflamak için tercih ediliyor. 'Umutsuz Ev Kadınları' dizisinin güzel yıldızı Eva Longoria'nın da aynı ürünü kullandığı belirtiliyor.

bu tarz hapları kullananlar varmı aranızda?
bir ara biber hapı vs kullananlar vardı biri böbrek hastası oldu.bitkisel demek zarasız demek değil.sonucta ilaçlarda çoğunlukla bitkiden yapılıyor.

Back
X