Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şimdi gelelim yediklerime öhü öhü:1::1:
sabag yediklerim şunlar
1-1 adet haşlama yumurta
2-kibrit kts nun yarısı peynir
3-5 adet siyah zeytin
4-3 dilim kepek ekmegi
5-çay açık 1 adet
arada 1 adet muz

öylen yok

akşam yediklerim
1-2 kepçe terbiyeli köfteli çorba
2-5 kaşık blgr pilavı
3-2 yemek kaşıgı bezelya
4- ekmek yok
5-2 bardak çay
yürüyüşümde 3 saat oldu:52::52::52:

tebrikler paşam keşke bende senin gibi yapabilsem:43:

offffffffffffff kızlar çok canım sıkkın ya bakanlıktan geldim o kadar uğraştığım projemi çizimimi çat diye eksik diyip en başa döndürdüler beni :(
Allah sabır versin..zor bir durum

Veeeeeeee salı günü sürprizim,tartılma gününe göre 600 gr eksideyim kızlarrrrrrr :66:
Eki Görüntüle 669027
süperrrrrrrrrr

Veeeeee bu da 90 kiloluk Nev'in yarım saat önce çekilmiş son hali :1:
Eki Görüntüle 669029 Eki Görüntüle 669030

cok orantılı duruyorsun.bende oratı problemide var acil bölgesel kilo vermem lazım.

harika cnm ya süper gidiyorsun:nazar::nazar::nazar:
Sağol canımmmmm :70:

:17::17::17:havan kime güzelim :9::9::9: senin adına sevindim bebem bende regli oldm bugün:14::14:artıda çıkmazsam iyi:18::18:
:
2 haftadır takılıyordu ya kilom,sevindirik oldum :1:

süperrrrrrrrrr
cok orantılı duruyorsun.bende oratı problemide var acil bölgesel kilo vermem lazım.
Sağol canım benim :70: Bu kadar kilonun içinde tek şansım orantılı dağılım sanırım,bir de dukan diyetinin avantajı 90'dan baya az gösterdiğimi söylüyorlar.Basen bölgende mi canım problem?

hayirli aksamlar canlarim

menülerimi yazayim

sabah kahvaltidan sonra
1 fincan türk kahvesi
1 cay bardagi tuzsuz cerez

öglen balik + salata

aksam 1 tas tarhana corbasi,1 dilim esmer ekmek 1 porsiyon salata ,1 porsiyon yogurt

sporum maalesef yok

sabag yediklerim şunlar
1-1 adet haşlama yumurta
3-5 adet siyah zeytin
4-3 dilim kepek ekmegi
5-çay açık 1 adet
arada 1 adet muz

öylen yok

akşam yediklerim
2-5 kaşık blgr pilavı
3-2 yemek kaşıgı bezelya
4- ekmek yok
5-2 bardak çay

masallah afiyet bal seker olsun canim

Nev ,Allah nazardan saklasin resimlerini görünce iyice heveslendim

ben o 90´lari görücegime inanamiyorum bile
dile kolay 50 kilo ...

dile kolay 50 kilo ...
Canım sen o çabaya girdin ya,artık o bir hayal değil inan buna.Ben geçen yıl 105 kg'dan 70'e inmiştim 1 yılda,amacına sarıl ben inanıyorum vereceğine eminim hatta :70:

Yettim :1: Canım çok yavaşlamış ve takılmıştı biliyorsun kilo vermem,hemen nasıl hareketlendirdiğimi yazıyım,işte birkaç alternatif:
*Günaşırı maydonozlu limonlu su içmek akşamları
*Sebzeleri haşlanmış yemek
*Tartılma gününden 2 gün önce akşamları tavuk göğsü yemek
*Sporu yarım saat arttırmak
Gör bak takır takır gidecek :124:

Canım çok teşekkürler dediklerini yapacam ama ayağımdan dolayı spor yapamıyorum malesef o eksik kalacaak :(

Veeeeeeee salı günü sürprizim,tartılma gününe göre 600 gr eksideyim kızlarrrrrrr :66:
Eki Görüntüle 669027
süpersin 40000000000000000 kere maşallah:16: allahım nolur bende artık 9luları göreyim :17:
kız cenki zengin yapalım bizde cenkk ban dondrma alırmı canım çekti en güzel zengilik dondurma yemektir:9::9::9:

üzüklme sen annem ben döverim onları :9::9::9:üzmeyin kızımı geliyor şaplak:9::9:tamam sen üzülme dövdüm onları ben:9::9:

:

Cenk almazsa bile sen gel ben sana alırım paşammmm sen yeterki iste :16:
Canım sen o çabaya girdin ya,artık o bir hayal değil inan buna.Ben geçen yıl 105 kg'dan 70'e inmiştim 1 yılda,amacına sarıl ben inanıyorum vereceğine eminim hatta :70:
offf canım azmine hayran kaldım 105 ten 70 e inmek helal olsun diyorum :46: benim hiç umudum yok :14:

Canım çok teşekkürler dediklerini yapacam ama ayağımdan dolayı spor yapamıyorum malesef o eksik kalacaak :(

süpersin 40000000000000000 kere maşallah:16: allahım nolur bende artık 9luları göreyim :17:

Cenk almazsa bile sen gel ben sana alırım paşammmm sen yeterki iste :16:

offf canım azmine hayran kaldım 105 ten 70 e inmek helal olsun diyorum :46: benim hiç umudum yok :14:
Olacak canım hiç merak etme,inan spor yapmak için ayağını kullanmana gerek yok.Sandalyeye otur ve 100 kere ayaklarına doğru eğil kalk mesela,karın ve yan yağların 1 ayda farkedilir derecede eriyecek.Kolllarını arkaya öne 100 kere aç kapa mesela,emin ol sporu hareket etmeden de yapabilir ve erirsin,ben sana çok inanıyorum :70:

Sağol canımmmmm :70:

2 haftadır takılıyordu ya kilom,sevindirik oldum :1:

Sağol canım benim :70: Bu kadar kilonun içinde tek şansım orantılı dağılım sanırım,bir de dukan diyetinin avantajı 90'dan baya az gösterdiğimi söylüyorlar.Basen bölgende mi canım problem?
ne yazıkki evet..bir sürü eteğim pantolonum var her beden hiç biriolmuyor.5 yılda 61den 90 küsürlere çıkıp arada 69a indim 75e indim bu arada 3 dogum yaptım şimdi zirvedeyim.inmem lazım bu bedene kıyafet almak istemiyorum ama çalışan bir bayan olunca illaki gerekiyor.

saphişşşşş gitme yaaa :14:
senin için çok zor oluyo ama gidersen ya b, kaç ayda alırsan verdiklerini :ssz:
aslında sana ne zamandır söylüycem söylüycem..sen bu kursa gidiyosun dukkan yapıyosun, normal bir diyet yapsan hem böylelikle kursta yapılanlardan yesen abartmadan orda öğün yapsan daha kolay olmazmı.zaten dukkan bir kaçamağı bile affetmeyen bir diyet :26:
evet canım benim de en büyük sıkıntım o zaten,ya verdiklerimi de geri alırsam :ssz::ssz: dediğin gibi ya diyetisyen diyeti yapıcam,bir liste var elimde ya da karatay yapıp,haftada 2 gün saf protein yapıcam :31:
offffffffffffff kızlar çok canım sıkkın ya bakanlıktan geldim o kadar uğraştığım projemi çizimimi çat diye eksik diyip en başa döndürdüler beni :(
ay canım fena olmuş ya.sıkma canını belki böylesi daha güzel olmuştur sana daha iyi bir kariyer sağlar :34:
***7.TAKIM,25 MART PAZARTESİ,MESAJ SAYIMIDIR***

SAPHİRA=*****=5 :nazar:

PAŞAM=***************=15 :65:
LEPİSTESİNYAVRUCUĞU=********=8 :nazar:

DUDUJAN=********=8 :nazar:

ANŞAA=******=6 :nazar:

NEV81=*************=13 :nazar:

GANFED=0=0
MAVİYEŞİL1999=********=8 :nazar:

İPEKYOL51=*******=7 :nazar:

KELEBEKOLCAM=******=6 :nazar:

AKABE=********=8 :nazar:

SALİŞ=*********=9 :nazar:
eline sağlık canım :16:
ganfed tr izninde
roseberry izinli
gerberanın mesajı yok mu canım?izinli değildi yanılmıyorsam,o zaman bu durumda 1 ceza puanı düşüyor
Canım çok zor anlıyorum ama ne olur bırakma,bu şekilde gidersen yaza en az 75 le gireceksin ama ertelersen üstüne alacaksın düşünsene,ne olur bırakmmaaaaaa :70:
yok tatlım bırakmıcam,daha doğrusu bırakamıcam,kıyamıyorum emeklerime :31: diyetimi değiştiricem gibi duruyor,hiç istemesem de

Mesaj sayım tarihleri:

1)kelebekolcam...18.03.13 pazartesi +
2)gerbera1987...19.03.13 salı +
3)akabe...20.03.13 çarşamba +
4)anşaaa...21.03.13 perşembe +
5)dudujan...22.03.13 cuma
6)nev81...25.03.13 pazartesi +
7)pasam3405...26.03.13 salı
8)saphira...27.03.13 çarşamba
9)roseberry...28.03.13 perşembe
10)ipekyol51...29.03.13 cuma
11)saliss...01.04.13 pazartesi
12)maviyesil1999...02.04.13 salı
13)dudujan...03.04.13 çarşamba
14)lepistesinyavruucugu...04.04.13 perşembe

cezaların son durumunu bilmek istersiniz belki;

Gerbera=6
maviyeşil=7
ganfed=8
ipekyol51=9
lepistesinyavrucugu=9

*hatırlatma:kurallarımız gereği ceza puanlarını tüketenler otomatikman diskalifiye olur ama 7 kez mesaj 1. liği olanlar 1 ceza puanını sildirir.Bu yüzden mesaj 1. liklerinizi bilgisayarınızın bir köşesine kaydedin.Lazım olduğunda hepsini kopyala yapıştır yaparak,cezadan kurulursunuz:34:

gunaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok..
sımdı cayımı hazırladım hıc kahvaltı dahı yapasım yok..dun aksam uzerı en son 16:30da yemek yemıstım
bezelye ve az bı pılav.sonrasındada 40dk ya yakın spor yaptım..5ten sonrada agzıma bırsey koymadım.hala daha ac degılım
bundan sonra oruc tutcam:)

Olacak canım hiç merak etme,inan spor yapmak için ayağını kullanmana gerek yok.Sandalyeye otur ve 100 kere ayaklarına doğru eğil kalk mesela,karın ve yan yağların 1 ayda farkedilir derecede eriyecek.Kolllarını arkaya öne 100 kere aç kapa mesela,emin ol sporu hareket etmeden de yapabilir ve erirsin,ben sana çok inanıyorum :70:

ay inş canım ama spor değil bana çok hareket etmek yasak trafik kazasında iç kanama falan geçirdim ben doktor eğilme bile çok diyor.ama böylede olmuyor çok bunaldım parka falan çıkıp yürüyecem yavaş yavaş iş ev iş ev artık kafayı yicem :(
evet canım benim de en büyük sıkıntım o zaten,ya verdiklerimi de geri alırsam :ssz::ssz: dediğin gibi ya diyetisyen diyeti yapıcam,bir liste var elimde ya da karatay yapıp,haftada 2 gün saf protein yapıcam :31:

ay canım fena olmuş ya.sıkma canını belki böylesi daha güzel olmuştur sana daha iyi bir kariyer sağlar :34:

eline sağlık canım :16:
ganfed tr izninde
roseberry izinli
gerberanın mesajı yok mu canım?izinli değildi yanılmıyorsam,o zaman bu durumda 1 ceza puanı düşüyor

yok tatlım bırakmıcam,daha doğrusu bırakamıcam,kıyamıyorum emeklerime :31: diyetimi değiştiricem gibi duruyor,hiç istemesem de

Canım normalde sidney e gidince o ğrojeyi boşladım geçmez diyordum ama sunumdan önce bakanlıkdaki uzman şu çizimleri de yap şunu da yap bakalım diyip uğraştırdı sonra eksik başa dön dediler ona çıldırdım:14:

***7.TAKIM,25 MART PAZARTESİ,MESAJ SAYIMIDIR***

SAPHİRA=*****=5 :nazar:

PAŞAM=***************=15 :65:
LEPİSTESİNYAVRUCUĞU=********=8 :nazar:

DUDUJAN=********=8 :nazar:

ANŞAA=******=6 :nazar:

NEV81=*************=13 :nazar:

GANFED=0=0
MAVİYEŞİL1999=********=8 :nazar:

İPEKYOL51=*******=7 :nazar:

KELEBEKOLCAM=******=6 :nazar:

AKABE=********=8 :nazar:

SALİŞ=*********=9 :nazar:
ellerıne saglık bebem
sabag yediklerim şunlar
1-1 adet haşlama yumurta
3-5 adet siyah zeytin
4-3 dilim kepek ekmegi
5-çay açık 1 adet
arada 1 adet muz

öylen yok

akşam yediklerim
2-5 kaşık blgr pilavı
3-2 yemek kaşıgı bezelya
4- ekmek yok
5-2 bardak çay
aksam yedıklerımız aynıymıs:Dbezelye pılav:D
dün cnm çok sıkkındı o kadarki aklımdan çıkmış burası :26: biraz okudum falan öyle geçti birgünüm hiç anlamadım nasıl geçtiğii:50:
noldu cnm neden sıkkındın

Allah sabır versin..zor bir durum

süperrrrrrrrrr

bendede aynı sorun var dogumlardan kalan bı karın ve de emzırmekten olusan koca bı gogus

dile kolay 50 kilo ...
kendıne guvendıgınde hersey olur sabredeceksın

gunaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok..
sımdı cayımı hazırladım hıc kahvaltı dahı yapasım yok..dun aksam uzerı en son 16:30da yemek yemıstım
bezelye ve az bı pılav.sonrasındada 40dk ya yakın spor yaptım..5ten sonrada agzıma bırsey koymadım.hala daha ac degılım
bundan sonra oruc tutcam:)

Günaydın canım ben işe geldim ama hala içim uyuyor:9: sende ne var ne yok

Günaydın canım ben işe geldim ama hala içim uyuyor:9: sende ne var ne yok

:)) benımkı sabah erkenden kaldırıyor benı ıcımın bıle uyuması ımkansızzzzzzzz:)) oyle bır sesı varkı ınan aksama kdr gıderım yeterkı bagırmasın:D:D

sabah kalkıyor yanıma gelıyor uyusun dıye bılgısayardan vıdeo acıorum oyalansında 5 dk yatayım dıye.ama ımkansızzz 10dk sonra bagrıslar sıkılmıslıklar baslıyor

Back
X