Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

zaten neyse tez):):) olsun erkek bı sekılde tamamlayabılıyor cunku ısten eve evden ıse...kadın gıbı gıdeyım ıse sonra geleyım evı temızleyım yemek yetıstırıyım.sonra cocuk yapayım onu buyuteyım gıbı dertler olmuyor.o yuzden cok dıkkatlı dusun tez bıtmeden sakın cocuk bıle dusunme...tezzzz kalıyor..okula gıdıp gelemıyorsun hocanla bırseyler hazırlayamıyorsun cunku calısıyorsun ısten ızınde almak zor oluyor...zor yanı.allah yardımcın olsun

ben ıstanbuldayım...ben muhasebecılık yaptım..sonra kızımı dogurdum...sonra bankada calıstım.oglumu dogurdum su an calısmıyorum
oglum 2 yasında oldu yavas yavas ıs arayıslarına basladım
Haklısın canım şuanda bile iş sorun çıkarıyor.Geçen vizeye giremedim yurtdışında olduğum için ödevi teslim edemedim :(
allah bağışlasın canım 2 de çok küçük ya nasıl bırakacasın kıyamam ki ben :16:
bu arada kızlar dün eşimle dışarda 2,5 saatten fazla yürüdük :8:
şu an ayak topuğum ağrıyo :27::1: gidip temizleye başlıyım sonra saçımı boyuycam sonra koşu bandına çıkarım :8:

oooo süpersiniz walla :46:

bir ara biber hapı vs kullananlar vardı biri böbrek hastası oldu.bitkisel demek zarasız demek değil.sonucta ilaçlarda çoğunlukla bitkiden yapılıyor.

ben kesınlıkle bole ılaclara karsıyım.sımdı haberlerde okuyunca merak ettım kullanan varmı ıdye..kullananlarda bırakınca asırı kılo aldıgını bılıorum
bak bırsde saglıktan olunuo ne kotu:(

Haklısın canım şuanda bile iş sorun çıkarıyor.Geçen vizeye giremedim yurtdışında olduğum için ödevi teslim edemedim :(
allah bağışlasın canım 2 de çok küçük ya nasıl bırakacasın kıyamam ki ben :16:

oooo süpersiniz walla :46:

ya bak hem iş heme evlılık hem cocuk hem tez cok zor olur .dıkkatlı ol sana tavsıyemdır

korkma canım evlilik bence cok güzel helede ein deger birisiyse.herşey gibi zor yanlarıda var ama ben evlenince tamam oldugumu hissettim sanki önce yarımdım.

oo maşallah..

ikizi iyi düşün derim.

bende halis ankaralıyım.

sana katılıyorum helede titiz bir hatunsan işin zor dudujancım.ben ne yazıkki mecburen 2.5 3 aylık olunca işe başlıyorum.1. sebe eşim çalımıyor 2. sebeb ücretsiz izin alınca sözleşmem sona eriyor tsm hekimi olup nerde boş yer var gezici hekim oluyorum onu hiç kaldıramam şimdi asmye 2 sokak ötedeyim birde süt izni idare edeceğim mecburen.

Canım annemden dolayı dayanamıyorum dağınıklığa falan ama cenk benden çok daha titiz işimiz zor gibi:18:
Tez olayında aklım çok karışık napayım bilmiyorum ama dersler bitiyor rahatlarım diyordum şimdi kafam karıştı. Sürekli çizim yapıyorum işdeyken bile 2 dk ara bulsam ders çalışıyorum.evlenince birde evin sorumluluğu olacak bilemedim ki:18:

tebrikler paşam keşke bende senin gibi yapabilsem:43:
canım insan azim ettikçe verir inan adet oldm çok fenayım şişligim çok b hafta artılarda olmasam iyi c sornunda var :5::5:
Sağol canımmmmm :70:

2 haftadır takılıyordu ya kilom,sevindirik oldum :1:

Sağol canım benim :70: Bu kadar kilonun içinde tek şansım orantılı dağılım sanırım,bir de dukan diyetinin avantajı 90'dan baya az gösterdiğimi söylüyorlar.Basen bölgende mi canım problem?
:17::17:bende 7 görünce sevindirik olcam işşallah :9::9:
masallah afiyet bal seker olsun canim
:48::48::48::48:gel beraber olsn gülüm :27::27:
Canım çok teşekkürler dediklerini yapacam ama ayağımdan dolayı spor yapamıyorum malesef o eksik kalacaak :(

süpersin 40000000000000000 kere maşallah:16: allahım nolur bende artık 9luları göreyim :17:

Cenk almazsa bile sen gel ben sana alırım paşammmm sen yeterki iste :16:

offf canım azmine hayran kaldım 105 ten 70 e inmek helal olsun diyorum :46: benim hiç umudum yok :14:
alınmı kız vallahamı hemen geliyorm :131::131::131:
Mesaj sayım tarihleri:

1)kelebekolcam...18.03.13 pazartesi +
2)gerbera1987...19.03.13 salı +
3)akabe...20.03.13 çarşamba +
4)anşaaa...21.03.13 perşembe +
5)dudujan...22.03.13 cuma
6)nev81...25.03.13 pazartesi +
7)pasam3405...26.03.13 salı
8)saphira...27.03.13 çarşamba
9)roseberry...28.03.13 perşembe
10)ipekyol51...29.03.13 cuma
11)saliss...01.04.13 pazartesi
12)maviyesil1999...02.04.13 salı
13)dudujan...03.04.13 çarşamba
14)lepistesinyavruucugu...04.04.13 perşembe
saphiram mesaj sayımı bendeydi bebem inan aklımdan çıkmış dügün telaşesi anemi alamaya gittim bugün anca kahvaltı yaptık çok sevdigimiz bir aile dostmz vardı kalp krizinden vefat etmiş haberini aldım :14::14:oraya gidicez birazdan 1 gece yatıcaz elimiz mecbur:14::14:yarın akşama anca gelirim gelince sayımı saysam olrmu vallahi buruıya bile yazıyorm annem olucak kadın :9:kızmaya başladı hadi geç jkalıyorz diye benim yerime bir gönüllü saysın söz bir haftalık sayımı gıkım çıkmadan sayarım :43::43:çok olyorm ama ne yapayım beni ban bırakmıyorlar gönüllü olan varsa kızlar saysın ben nasıl olsa görürüm sırayıda ertelemeye gerek kalmaz benm yerime sayanı bende onn yerine sayarım olmadı yarım akşama salının gününü sayarım oldm :18::18::18:
gunaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok..
sımdı cayımı hazırladım hıc kahvaltı dahı yapasım yok..dun aksam uzerı en son 16:30da yemek yemıstım
bezelye ve az bı pılav.sonrasındada 40dk ya yakın spor yaptım..5ten sonrada agzıma bırsey koymadım.hala daha ac degılım
bundan sonra oruc tutcam:)
canım bezelye en kalorili yiyecek diyeyim diidm 2 kaşık canım çekti diye yedim :18::18:
ellerıne saglık bebem

aksam yedıklerımız aynıymıs:Dbezelye pılav:D

noldu cnm neden sıkkındın

bendede aynı sorun var dogumlardan kalan bı karın ve de emzırmekten olusan koca bı gogus

kendıne guvendıgınde hersey olur sabredeceksın

:9::9::9:2 kaşık yedim ama gzüeldi allah var :27:

ya bak hem iş heme evlılık hem cocuk hem tez cok zor olur .dıkkatlı ol sana tavsıyemdır

ayyy resmen cenk beni kandırıyormuş şimdi anladım bana diyordu ki bak evlenene kadar 27 olacaz hemen çocuk olsun diyordu.Tezi beraber yaparız nolacak diyordu.Ama düşününce o kendi tezini yazmaktan çalışmaktan bana nasıl yardım edecek o bilgisayar mühendisi yüksek lisansa yazılım mühendisliğinde yapıyor ayyy işi de bırakamam çok seviyorum bir daha tam bana uygun bulamam ki :18::52:

yedikelrimi yazıyım çıkıyım
1-12 adet siyah zeytin
2-3dilim minik kepek ekmegi
3-3 bardak açık çay minnak bardakta
4-kibrik kts büyüklügünde peynir
5-2 çay kaşıgı ayva receli yarım çay kaşıgı bal :17::17::17:
regli oldm kızlar çok fenayım benim çıkmam lazım bebeler annem çoşyor yoksa 33 yaşındaki ben dayak yicem aman annecim tamam geldim yarın akşama görüşrüz bebeler :43::43: ne zaman kendi kendime kalıcem allahım :5::5:

alınmı kız vallahamı hemen geliyorm :131::131::131:

saphiram mesaj sayımı bendeydi bebem inan aklımdan çıkmış dügün telaşesi anemi alamaya gittim bugün anca kahvaltı yaptık çok sevdigimiz bir aile dostmz vardı kalp krizinden vefat etmiş haberini aldım :14::14:oraya gidicez birazdan 1 gece yatıcaz elimiz mecbur:14::14:yarın akşama anca gelirim gelince sayımı saysam olrmu vallahi buruıya bile yazıyorm annem olucak kadın :9:kızmaya başladı hadi geç jkalıyorz diye benim yerime bir gönüllü saysın söz bir haftalık sayımı gıkım çıkmadan sayarım :43::43:çok olyorm ama ne yapayım beni ban bırakmıyorlar gönüllü olan varsa kızlar saysın ben nasıl olsa görürüm sırayıda ertelemeye gerek kalmaz benm yerime sayanı bende onn yerine sayarım olmadı yarım akşama salının gününü sayarım oldm :18::18::18:

canım bezelye en kalorili yiyecek diyeyim diidm 2 kaşık canım çekti diye yedim :18::18:

:9::9::9:2 kaşık yedim ama gzüeldi allah var :27:

yeter ki gel sen ben alırım canım.:16: Sayımıda ben yaparım şimdi yerine merak etme sen :16:

Canım annemden dolayı dayanamıyorum dağınıklığa falan ama cenk benden çok daha titiz işimiz zor gibi:18:
Tez olayında aklım çok karışık napayım bilmiyorum ama dersler bitiyor rahatlarım diyordum şimdi kafam karıştı. Sürekli çizim yapıyorum işdeyken bile 2 dk ara bulsam ders çalışıyorum.evlenince birde evin sorumluluğu olacak bilemedim ki:18:

ayyy resmen cenk beni kandırıyormuş şimdi anladım bana diyordu ki bak evlenene kadar 27 olacaz hemen çocuk olsun diyordu.Tezi beraber yaparız nolacak diyordu.Ama düşününce o kendi tezini yazmaktan çalışmaktan bana nasıl yardım edecek o bilgisayar mühendisi yüksek lisansa yazılım mühendisliğinde yapıyor ayyy işi de bırakamam çok seviyorum bir daha tam bana uygun bulamam ki :18::52:

sımdı annen var cnm arkanda ...iş miş yapmıyorsundur eve gıdınce bende oyleydım...
ama evlılık farklı.bak gozun korksun dıyede soylemedım ama cocuk olayını ıyı dusun derım..tez olayı cok zor .
cok ıyı dusun herseyı sımdıden nısanlınla konus derım

Son düzenleme:
26.03.2013 paşamın yerime yapılan mesaj sayıları:

1)kelebekolcam...15
2)gerbera1987...3
3)akabe...7
4)anşaaa...1
5)dudujan...8
6)nev81...14
7)pasam3405...12
8)saphira...6
9)roseberry...?
10)ipekyol51...?
11)saliss...5
12)maviyesil...12
13)lepistesinyavruucugu...5

sımdı annen var cnm arkanda ...iş miş yapmıyorsundur eve gıdınce bende oyleydım...
ama evlılık farklı.bak gozun korksun dıyede soylemedım ama cocuk olayını ıyı dusun derım..tez olayı cok zor .
cok ıyı dusun herseyı sımdıden nısanlınla konus derım

yok canım ne işi bazen annem sağolsun çayımı bile getirir. eve giderim yemek hazır çayı bile demlemeye hazır bırakmış:16: ama kesinlikle haklısın ben hep yaparım nolacak falan diyordum dışardn birileri söyleyince daha iyi görüyorsun:44:

:10:

1)kelebekolcam...15
2)gerbera1987...3
3)akabe...7
4)anşaaa...1
5)dudujan...8
6)nev81...14
7)pasam3405...12
8)saphira...6
9)roseberry...?
10)ipekyol51...?
11)saliss...5
12)maviyesil...12

:10::10::10::10::10::82::82::82:

Son düzenleme:
yok canım ne işi bazen annem sağolsun çayımı bile getirir. eve giderim yemek hazır çayı bile demlemeye hazır bırakmış:16: ama kesinlikle haklısın ben hep yaparım nolacak falan diyordum dışardn birileri söyleyince daha iyi görüyorsun:44:

eevt keske benıde uyarsalardı bole:)
kesınlıkle ole anane herseyı yapar sen odnan beklersına ma evlenınce herkes senden beklıcek annen gıbı..

offffffffffffff kızlar çok canım sıkkın ya bakanlıktan geldim o kadar uğraştığım projemi çizimimi çat diye eksik diyip en başa döndürdüler beni :(
onca emek yaa...günahtır eksık kısmını tamamlasan olmuyo nuydu günah yaa...çok üzüldüm...
Veeeeeeee salı günü sürprizim,tartılma gününe göre 600 gr eksideyim kızlarrrrrrr :66:
Eki Görüntüle 669027
süpersin canım benım...
hayirli aksamlar canlarim

menülerimi yazayim

sabah kahvaltidan sonra
1 fincan türk kahvesi
1 cay bardagi tuzsuz cerez

öglen balik + salata

aksam 1 tas tarhana corbasi,1 dilim esmer ekmek 1 porsiyon salata ,1 porsiyon yogurt

sporum maalesef yok
ah bıde spor olsa süpper olacakk

1)kelebekolcam...15
2)gerbera1987...3
3)akabe...7
4)anşaaa...1
5)dudujan...8
6)nev81...14
7)pasam3405...12
8)saphira...6
9)roseberry...?
10)ipekyol51...?
11)saliss...5
12)maviyesil...12

dudujan ellerine sağlık ben eşiyim senden sonra bana devretmişti ben sayıcaktım onn adına sana teşekkür derim benden önce davrandın saolasın tekrar hepinize kolay gelsin

sen ne ılacı ıcıyorsun cnm.bend eıctım 5ı bı arada cayımı...

cnm benım sınırdA CIKIOR aclık kan sekerım...yuklemelerımde sınırın azcık ustunde cıkıyor.
goguslerımdede bı kaç kıste rastlandı.kadın doktorum bana yurtdusında gıttıgı bı kongrede seker ılacının gogus kanserı rıskını azlattıgını ogrenmıs ...zaten sekerımde cıktıgı ıcın hem onun ıcın ohem onun ıcın ıcıyorum..tok tuyuor kılomuda vermeye baslıyorum bı sayede

geçmiş olsun canım :16:
bendede pko var insülin direnci var..kadın doğum doktoru vermişti yumurtalıklara iyi geliyo ve kilo verdirmesine yardımcı diye :34:

bugünki menüm
sabah:2 tane haşlanmış yumurta
ara:2 tane susamlı çubuk kraker
öğle:bir tabak kapuska,bir kase yoğurt
ara:türk kahvesi
1 elma
akşam:bir tabak kuru fasulye,1 dilim ekmek salata,pilavında tadına bakmak için 1 kaşık yerim
ara:yoğurt veya ayva

2 lt su
1 brdk form,1 brdk yeşil,2 brdk 5 1 yerde
45 dk yürüyüş

kızlar yeşil çay içemiyorum ağzımda öyle bir iğrenç tad bırakıyo ki tiksindim iyice :50: sizler neyli yeşil çay içiyosunuz tadı en güzel olan hangisi ona göre alıcam :ssz:

22.03.2013 mesaj sayımı :
1)kelebekolcam...2
2)gerbera1987...2 (kaptanım tam 12 mesaj yazmış gerbera onları 23.03.2013 diye geçtiği için saymadım aama :17: )
3)akabe...5
4)anşaaa...6
5)dudujan...2 (o gün döndüğüm için hiç yazamadım geldiğimi haber verdim sadece kaptanım )
6)nev81...6
7)pasam3405...1
8)saphira...10
9)roseberry...1
10)ipekyol51...5
11)saliss...6
12)maviyesil1999...8
13)lepistesinyavruucugu...7
eline sağlık canım :16::16:
*gerbera izinli miydin?ben hatırlayamadım..1 ceza puanı daha düşüyor.Eğer izin almışsa bana hatırlaacak mesajı alıntı yaparak koyarsın,cezanı geri çekerim
*kelebekolacamcım 1 ceza puanı düşüyor,mesaj 1. liklerinle halledebilirsin
*paşam,dudujan,roseberry izinliydi
kaptancazım 9 ne oluyokiii :26::26: ben sadece bir kere ceza puanı almıştım mesaj syımından :26:
geçen gün birinci olmuştum keşke kaydetseymişşim :5:

günaydın canım benimde kahvaltı yapasım yok gelin beraber yapalım zevkli zevkli :16:

allah yardımcın olsun valla 3 çocuğa bakmak acayip zordur :18:
ben tüp bebek yaptırıcağımız zaman ikiz olsun diyorum ama içten içe korkuyorum:18:
canım 10 dan aşağıya iniyor :34:
Başınız sağolsun canım...gönüllü bir arkadaşımız sayar yerine madem,sonra sen sayarsın dönünce :34:
26.03.2013 paşamın yerine yapılan mesaj sayıları:

1)kelebekolcam...15
2)gerbera1987...3
3)akabe...7
4)anşaaa...1
5)dudujan...8
6)nev81...14
7)pasam3405...12
8)saphira...6
9)roseberry...?
10)ipekyol51...?
11)saliss...5