canım ben sayardım ama annem var zaten kızıyor gene oturdn başına diyorMesaj sayım tarihleri:
1)kelebekolcam...18.03.13 pazartesi +
2)gerbera1987...19.03.13 salı +
3)akabe...20.03.13 çarşamba +
4)anşaaa...21.03.13 perşembe +
5)dudujan...22.03.13 cuma +
6)nev81...25.03.13 pazartesi +
7)dudujan...26.03.13 salı + paşamın yerine saydı
8)saphira...27.03.13 çarşamba +
9)roseberry...28.03.13 perşembe
10)ipekyol51...29.03.13 cuma
11)saliss...01.04.13 pazartesi
12)maviyesil1999...02.04.13 salı
13)dudujan...03.04.13 çarşamba
14)lepistesinyavruucugu...04.04.13 perşembe
arkadaşlar roseberry ve ipekyol izinli.müsait olanlar sayımı yapabilirlerse sevinirim![]()

allah seni hacı etsin işşallah ne güdlüm yazdıgına seviyorm kız seniaksam menüm pek ic acici gecmedi
herkes yerken insan lafa dalip götürüyor önündekilerden
1 tas corba
4 tane kücük köfte,
1 porsiyon patates
1 porsiyon dondurma![]()

hele bir gityüzde hesaplamasını unutmusum biri bana yardım eder mi
nevcimmm hiç umudum yoktu regl olmama rağmen bende 1.1 vermişim.![]()

kurban olym seni yaradana benBize baya uzakmış ben etlikdeyim yoksa yeşil çay içmeye gelirdim
ben genellikle sabahları giriyorum canım pek kimse olmuyor.Akşam eve gidince bilgisayar görmek istemiyorum tüm başında otur otur midem bulanıyor
Nolacak sanki canım sayım dediğin 15 dk sürüyor maksimum.Kilo işinide sen beni çaldır ben seni akşam ararım kilo yazarım buraya ama gidince özlüyom ben ya
iğne oldum canım sersem gibiyim o yüzden sabah arabayı sürmeye bile güvenemedim otobüse bindim o derece kafam dönüo sarhoş gibiyim
bende dedim sende mi ankaradasın
Sağol canım aşı oldum geçicek inş
ellerine sağlık kaptanımmm![]()

sen bana dondurma ne zaman alıcan

tam sevindirik olcaktım nevle başa başız28.03.2013 roseberry yerine mesaj sayımı
1)kelebekolcam...6
2)gerbera1987...?
3)akabe...3?
4)anşaaa...8
5)dudujan...7
6)nev81...18
7)paşamm3405...18
8)saphira...14
9)roseberry...?
10)ipekyol51...?
11)saliss...5
12)maviyesil1999...6
13)lepistesinyavruucugu...9![]()

vallahi o kocan habise atargünaydınlar hayırlı cumalar kızçeler
gece eşim yoktu,teyzemle yattık ee birazda sohbet ettik bende 1 saate yakın kitap okuyup öyle yattım
sonra namaza kalk derken tabi uykumu alamadım,teyzemde işe gitti.eşimde saat 8 15 de felan eve gelir telle arardı kapıyı açardım
telefona ne olduysa oldu dünden beri bi tuhaflık vardı meğer kapanmış,anahtarda kapının arkasında bende zili duymamışım
en son 9 10 geçe duydum.adam sabah sabah sokaklarda kalmış dolaşmış kahvaltı etmiş sinir küpü olmuş zaten uykusuz
kapıyı açınca neye uğradığımı şaşırdım bi anda![]()

offffff kötü olmuş ya bende bir kere annemi sokakta bırakmıştım ama annem öldüm sanmış çilingir falan çağırıp açtırmıştı kapıyı. Sonrada bir fırça çok korkmuş![]()

o zaman haksızlık olmasın arkadaşlarımıza akabecim,1 ceza puanı düşüyorum,dün için izinli sayıcam.yarın zaten cumartesi hepimiz izinliyiz
canım küçük farklarla doğru yapmışsın hesaplamayı tebrikler verdiğin kilo için
tamam canım bu hafta ben eklerim..fark*100=xx xx/geçen haftaki kilon
1.1*100=110 110/88.2= %1.25
doğru yapmışsın canım
teşekkürler tatlım eline sağlık
gerbera,akabe,roseberry,ipekyol izinli
nev ve paşam tebriklerrrr
![]()

Evettttt canım,yaza bomba gibi giricez ben inanıyorummm
Eline sağlık kaptanımmmmmmm
Aaaaaaa,harikasınnnnnnnRakibem bu hafta aynı atarak başladık bak,haftaya yine 1 kg üstü atalım inşallah canım ya,ben sana çarşamba ve perşembe için de bebeğe zararlı olmayacak güzel bir ödem çayı tarifi yazıyım,iyice netleşsin verdiğin kilo
Gel haziran demeyelim biz buna,yazı da hep beraber geçirelim,eylülde 38 beden hep beraber mezun olalımmmmmm
Eline sağlık canım.Oleyyyyyyyyy,1. olmuşum
Canım şöyle açıklayım.Eğer ilk diyetin dukansa evet mümkün 2 ayda 15-20 kg.Yani ekmek,çikolata,cipsi gönlünce tüketirken dukana geçersen evet atılır çünkü birden aldığın kalori 3000'lerden 500'lere düşer dukanla,bu yüzden 2 ayda rahat 15-20 kg gidebilir.Ama kendimden örnek veriyim.Ben 3 günlük pirinç lapası ve etimek diyetinden sonra geçmiştim dukana,yani pek ödemim kalmamıştı ve zaten kalori miktarımızı azaltmıştım.Buna rağmen 8 kg gitti spor da yaptığım halde 40 günde.Yani 40 günde 8,2 ayda zaten 13-14 kiloya denk geliyor.Ama ben dukana geçmeni şöyle önermem ki,dukan diyeti vücuttaki magnezyum ve çinko depolarını boşaltıyor.Evet ben sabahları çinko,akşamları magnezyum içiyorum ama elbette doğal yoldan alınan kadar etkili olmaz.Bebek sürecinde dukanı önermem canım sana.Zaten herhangi bir diyetisyen diyeti ve günlük 1 saat sporla takır takır atarsın emin ol
Ohhhhhh,afiyet olsun canım![]()