Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Mesaj sayım tarihleri:

1)kelebekolcam...18.03.13 pazartesi +
2)gerbera1987...19.03.13 salı +
3)akabe...20.03.13 çarşamba +
4)anşaaa...21.03.13 perşembe +
5)dudujan...22.03.13 cuma +
6)nev81...25.03.13 pazartesi +
7)dudujan...26.03.13 salı + paşamın yerine saydı
8)saphira...27.03.13 çarşamba +
9)roseberry...28.03.13 perşembe
10)ipekyol51...29.03.13 cuma
11)saliss...01.04.13 pazartesi
12)maviyesil1999...02.04.13 salı
13)dudujan...03.04.13 çarşamba
14)lepistesinyavruucugu...04.04.13 perşembe

arkadaşlar roseberry ve ipekyol izinli.müsait olanlar sayımı yapabilirlerse sevinirim :16:
canım ben sayardım ama annem var zaten kızıyor gene oturdn başına diyor:14::14:sizlerdende ayrı kalıcem of hastane işleri var sizlere anca namaz kılarsa yazarım :27::27:annemi evine yollym isteyin sizlerin oluyum ben:17::17:ama aramızda kocam duymasın:1:
aksam menüm pek ic acici gecmedi
herkes yerken insan lafa dalip götürüyor önündekilerden :17:

1 tas corba
4 tane kücük köfte,
1 porsiyon patates

1 porsiyon dondurma :(
allah seni hacı etsin işşallah ne güdlüm yazdıgına seviyorm kız seni:48::48:
yüzde hesaplamasını unutmusum biri bana yardım eder mi:54:
nevcimmm hiç umudum yoktu regl olmama rağmen bende 1.1 vermişim.:8::21:
hele bir git :57:seni sopayla kovalamazsam bende paşa degilim:9::9:ben mezn olana kadar sizlere mezn olmak yok:9::9::9:yandınız kırkbirle:9:

Bize baya uzakmış ben etlikdeyim yoksa yeşil çay içmeye gelirdim:16:

ben genellikle sabahları giriyorum canım pek kimse olmuyor.Akşam eve gidince bilgisayar görmek istemiyorum tüm başında otur otur midem bulanıyor :43:

Nolacak sanki canım sayım dediğin 15 dk sürüyor maksimum.Kilo işinide sen beni çaldır ben seni akşam ararım kilo yazarım buraya ama gidince özlüyom ben ya :14:

iğne oldum canım sersem gibiyim o yüzden sabah arabayı sürmeye bile güvenemedim otobüse bindim o derece kafam dönüo sarhoş gibiyim:27:
bende dedim sende mi ankaradasın:16:

Sağol canım aşı oldum geçicek inş:16:

ellerine sağlık kaptanımmm:16:
kurban olym seni yaradana ben :43::43:bende istemiyorm ama ne yapayım artık tartımı giderken götürürüm ne yapalım bacım ekmek parası inan bende istemiyorm eşimden ayrı klamk ama elim mahküm:43:borçlarımı kapatmam lazımki bebeklerime kavşyum biri olsada borç alsam birf miktar ama yok :43::43:okadar sıkıntıda olmasak inan yollamam:14:
sen bana dondurma ne zaman alıcan :1::1:
28.03.2013 roseberry yerine mesaj sayımı
1)kelebekolcam...6:nazar:
2)gerbera1987...?
3)akabe...3?
4)anşaaa...8:nazar:
5)dudujan...7:nazar:
6)nev81...18:46::nazar:
7)paşamm3405...18:46::nazar:
8)saphira...14:16::nazar:
9)roseberry...?
10)ipekyol51...?
11)saliss...5:nazar:
12)maviyesil1999...6:nazar:
13)lepistesinyavruucugu...9:16::nazar:
tam sevindirik olcaktım nevle başa başız:9::9:
günaydınlar hayırlı cumalar kızçeler
gece eşim yoktu,teyzemle yattık ee birazda sohbet ettik bende 1 saate yakın kitap okuyup öyle yattım
sonra namaza kalk derken tabi uykumu alamadım,teyzemde işe gitti.eşimde saat 8 15 de felan eve gelir telle arardı kapıyı açardım
telefona ne olduysa oldu dünden beri bi tuhaflık vardı meğer kapanmış,anahtarda kapının arkasında bende zili duymamışım :27:
en son 9 10 geçe duydum.adam sabah sabah sokaklarda kalmış dolaşmış kahvaltı etmiş sinir küpü olmuş zaten uykusuz
kapıyı açınca neye uğradığımı şaşırdım bi anda :27:
vallahi o kocan habise atar :9::9:demedi deme:27::27:
offffff kötü olmuş ya bende bir kere annemi sokakta bırakmıştım ama annem öldüm sanmış çilingir falan çağırıp açtırmıştı kapıyı. Sonrada bir fırça çok korkmuş :1:
:1::1::1::1:ana ne ka komik olmş annenin aklı gitmiştir:27::27:
o zaman haksızlık olmasın arkadaşlarımıza akabecim,1 ceza puanı düşüyorum,dün için izinli sayıcam.yarın zaten cumartesi hepimiz izinliyiz :34:

canım küçük farklarla doğru yapmışsın hesaplamayı tebrikler verdiğin kilo için :16:

tamam canım bu hafta ben eklerim..fark*100=xx xx/geçen haftaki kilon
1.1*100=110 110/88.2= %1.25

doğru yapmışsın canım :34:

teşekkürler tatlım eline sağlık :16:
gerbera,akabe,roseberry,ipekyol izinli
nev ve paşam tebriklerrrr:65::65::nazar::nazar:

:16::16::16:
:38::38::38:sagol bebem
Evettttt canım,yaza bomba gibi giricez ben inanıyorummm :70:

Eline sağlık kaptanımmmmmmm :70:

Aaaaaaa,harikasınnnnnnn :70: Rakibem bu hafta aynı atarak başladık bak,haftaya yine 1 kg üstü atalım inşallah canım ya,ben sana çarşamba ve perşembe için de bebeğe zararlı olmayacak güzel bir ödem çayı tarifi yazıyım,iyice netleşsin verdiğin kilo :70:

Gel haziran demeyelim biz buna,yazı da hep beraber geçirelim,eylülde 38 beden hep beraber mezun olalımmmmmm :70:

Eline sağlık canım.Oleyyyyyyyyy,1. olmuşum :66:

Canım şöyle açıklayım.Eğer ilk diyetin dukansa evet mümkün 2 ayda 15-20 kg.Yani ekmek,çikolata,cipsi gönlünce tüketirken dukana geçersen evet atılır çünkü birden aldığın kalori 3000'lerden 500'lere düşer dukanla,bu yüzden 2 ayda rahat 15-20 kg gidebilir.Ama kendimden örnek veriyim.Ben 3 günlük pirinç lapası ve etimek diyetinden sonra geçmiştim dukana,yani pek ödemim kalmamıştı ve zaten kalori miktarımızı azaltmıştım.Buna rağmen 8 kg gitti spor da yaptığım halde 40 günde.Yani 40 günde 8,2 ayda zaten 13-14 kiloya denk geliyor.Ama ben dukana geçmeni şöyle önermem ki,dukan diyeti vücuttaki magnezyum ve çinko depolarını boşaltıyor.Evet ben sabahları çinko,akşamları magnezyum içiyorum ama elbette doğal yoldan alınan kadar etkili olmaz.Bebek sürecinde dukanı önermem canım sana.Zaten herhangi bir diyetisyen diyeti ve günlük 1 saat sporla takır takır atarsın emin ol :70:

Ohhhhhh,afiyet olsun canım :70:

:60::60::60:küçük birşey degilimki beni görmemişin he berabereyiz cicim :9::9:

kızlarrrrr acayipp güzellll şeyler oldu çok heyecanlıyımmm bugün okula gittim görüştümmm saolsunlar çok ii karşıladılar benimle çalışmakkk istediklerini söledilerr bu ağustos ayına kadar 5-6 kez ders anlatmaya gideceğimmm sonra ağustosta sözleşme imzalayacağız anlaşırsak o zamana kadar da çocuk cerrrahisine devam tabi:52::52::52::52:

:52::52::52:aferim sana etir nanaktan öpem:38::38:

kızlarrrrr acayipp güzellll şeyler oldu çok heyecanlıyımmm bugün okula gittim görüştümmm saolsunlar çok ii karşıladılar benimle çalışmakkk istediklerini söledilerr bu ağustos ayına kadar 5-6 kez ders anlatmaya gideceğimmm sonra ağustosta sözleşme imzalayacağız anlaşırsak o zamana kadar da çocuk cerrrahisine devam tabi:52::52::52::52:

ooo hadi hayırlısı adına sevindim canım :)
kurban olym seni yaradana ben :43::43:bende istemiyorm ama ne yapayım artık tartımı giderken götürürüm ne yapalım bacım ekmek parası inan bende istemiyorm eşimden ayrı klamk ama elim mahküm:43:borçlarımı kapatmam lazımki bebeklerime kavşyum biri olsada borç alsam birf miktar ama yok :43::43:okadar sıkıntıda olmasak inan yollamam:14:
sen bana dondurma ne zaman alıcan :1::1:

haklısın canım hayat çok zor ya annem ekmek aslanın ağzında değil midesinde artık diyor. :(

Sen gel canım hemen alacam:16:

yediklerimi yazıyım çıkıcam:29:
1-1 adet sahanda ymurta annemle yedik
2-8 zeytin
3-2 dilim çavdar ekmegi
4-1 çay kaşıgı bal
5-yarım demet maydonoz
6-badem domates

arada birşey yok

öylen yemeyi düşünmüyorm

akşamada tarhana çorbası 1 kepçe tavuk haşlıcam ondan eşşek baklası yicem 4 kaşık bir dilim çavdar ekmegi soda çayda içebilirim

kızlar çıkmam lazım annem kızmaya başladı ne olur idare edin :5::5:

***7. TAKIM 302. ETAP***

SAPHIRA (86.5 /87 / -0.5 / -%0.58)
nev81 (91.3 / 90.2 / 1.1 / %1.20)
lepistesinyavrucugu (93,1 /93,1/0/%0)kilosu aynı
anşaaa (69,4 / 69.4 / 0 / %0) kilosu aynı
ipekyol (75,6 / 75.4 / 0.2 / %0.26)
pasam3405 (81 / 81 / 0 / %0)kilosu aynı
saliss (102,5 / 102 / 0.5 / %0.49)
gerbera1987 (91,5 / 90 / 1.5 / %1.64)
maviyesil1999(69,9 / 68.9 / 1 / %1.43)
kelebekolcam (88.2 / 87.1 / 1.1 / %1.25)
akabe (143.4 / 142.9 / 0.5 / %0.35)
dudujan (104.7/104.3/0.4/%0.19) 300. etapta izne ayrılan üyenin yüzdesi 2'ye bölündü

7. Takım Ortalaması: % 0.52

Kızlar ay alerji iğnesi zaten sersem yaptı başımı tutamıyorum masa başında uyuyacam iş yerinde ya :( Doktora gittim kan falan verdim vitamin değerlerime bakacaklar yorgunluk ve üşüme için. Gerçi sidney adam akıllı uyuyamadım türkiye geldiğimden beri koşturma doktor jetlag atman için 15 saat uyumam lazımmıs bende vakit yok :( şöyle enerji veren formulü olan var mı :14:

slmmmm bebişlerimmmmm napıosunuzz bakimm:16::16::16::16:

benim canım biraz sıkkın iş nedeniyle ama hallolcak inş bir türlü alışamadım bu bebeklere benn elimdede formasyonum var izmirde de özel sağlık meslek liseleri var bugün bir lise beni aradı yarın görüşmeye çağırdı ama benden öğretmen olur mu bilmiom ayrıca mesleğimide seviyorum ama bu mesleği yapan insanlar çokl tuhaf :43::43:bazen neden böleyiz neden bize şirret hemşireler diyorlar anlıyorum:43::43:bu serviste duramıyorum bir taraftan diğer yandan öğretmenlk çok kutsal bir meslek diyorum ben nasıl yaparım bir öte taraftan bu alanda çok formasyon alan yok iş imkanı çok belki çok yıpranmam hemşirelik kadar diyorummm :50::50::50:bennn ne çok şeyyy diyorumm susayımmm en iyisiii:31::31::31:
formasyonunda varmış hiç düşünme ablam 10 yıldır özel hastanelerde surundu o da hemsıre ne vardiyalarda mahvaoldu anlatamam 10 yıl gecen aralıkta atandı ankara unuversıtesı hastanesıne ama haftasonları formasyon alıyor sırf öğretmen olabilmek ıcın kaçırma kuzum bu fırsatı..

Kızlar ben yarından itibaren yeni bir diyet listesi uygulamaya başlayacağım.1 hafta deneyip sonuçlara göre hareket edicem.şimdi kopyala yapışır yapıcam,yorumlarınızı merakla okuyacağım,sizlerin fikirleri benim için çok önemli biliyorsunuz :16:

1. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Kuşluk : 4 adet diyet bisküvi

Öğle : 60 g kırmızı et (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

İkindi : 4 adet diyet bisküvi

Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı pirinç pilavı

Gece : 2 porsiyon meyve

2. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Kuşluk : 2 adet grisini

Öğle : 60 g tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

İkindi : 1 çay bardağı süt

Akşam : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, ½ kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)

3. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Kuşluk : 1 porsiyon meyve

Öğle : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek(kepekli)

Akşam : 60 g kırmızı et (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük boy haşlanmış patates, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Gece : 1 porsiyon meyve, 1 çay bardağı süt

4. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peynir, 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Öğle : 1 kepçe çorba, 60 g tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

İkindi : 2 adet grisini

Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı erişte veya kuskus

5. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1/2 kibrit kutusu kaşar peynir, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

İkindi : 2 adet grisini, 1 küçük kutu ayran

Akşam : 60 g balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)

6. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates 2 ince dilim ekmek (kepekli)

Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Akşam : 60 g tavuk(ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 4 yemek kaşığı makarna

Gece : 3 porsiyon meyve

7. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 adet haşlanmış yumurta, 2-3 adet zeytin, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)

Öğle : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Akşam : 1 kepçe çorba, 100 gr. balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

inşallahhhhh yarınnn güzelllllll olurr hepimiz içinnnn benn yarım kilocuk verebildimm inşallah haftaya 90 ları görürürümmmm amma attımmm:1::1::1::1::1:
kaptancım bende çok sevdim lıstenı ama meyveleri diyorum akşam yemekten sonra 1 porsiyon yapsan kalan porsiyonu öbur aralarda mı alsan...meyve kan sekerını cok hızlı yukselttığı ıcın proteınle alınması gerekıyo demıstı esra diyetısyenı söylemıstı hanı aklımda kalmış paylaşıyım ıstedim...
sabah yediklerimi yazıyım çıkıcam annem kızıyor:18::18:
1-yeşil biberi kurutmuşlar acı onu suda haşladı gittigimiz kadın ondan yedim
2-1 adet ymrta haşlaması
3-3 siyah zeytin
4-badem
5-beyaz ekmek 2 dilim kepek yokt

öylen yok

akşam yemnegi yrmtayı piirşdi yogrtl sarımsaklı yedik biber haşlamasıda vardı 3 lokma tavuk gögsü yedim 2 dilim beyaz ekmek 2 bardak ayran okadar kızlar inanın kalmayı çok istiyorm annem evde kapa şunu diyor:57::57::57:çıkmazsam vay halime:18::18:sizleri seviyorm giremezsem ksra bakmayın annem gidene kadar yazamıcam televizyon bozuldu pc seyrediliyor :5::5:
teyzeme selamlarr...ellerınden öperim...
slm kızlar..çok yogun bir gündü.üstelik regl oldum.geçmişe bir göz atayım..lohusalık biteli 3 hafta oldu sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum
ayyy sevın ne güzel işte....gitsin pislikler...tam detoks yapma zamanı...
27.03.13 Çarşamba Mesaj sayımı
maviyesil1999...26
dudujan...19
kelebekolacam...17
lepistesinyavrucugu...10
pasam3405...9
anşaaa...7
saphira...7
saliss...8
nev81...10
gerbera1987...2 (izinli)
roseberry...0 (izinli)
ipekyol...0 (izinli)
akabe...0 (izinli miydin canım?)
canımcım elıne sağlık
yüzde hesaplamasını unutmusum biri bana yardım eder mi:54:
nevcimmm hiç umudum yoktu regl olmama rağmen bende 1.1 vermişim.:8::21:
süpersin 1,1 harıka yaaa maşallah...
Bize baya uzakmış ben etlikdeyim yoksa yeşil çay içmeye gelirdim:16:

ben genellikle sabahları giriyorum canım pek kimse olmuyor.Akşam eve gidince bilgisayar görmek istemiyorum tüm başında otur otur midem bulanıyor :43:

Nolacak sanki canım sayım dediğin 15 dk sürüyor maksimum.Kilo işinide sen beni çaldır ben seni akşam ararım kilo yazarım buraya ama gidince özlüyom ben ya :14:

iğne oldum canım sersem gibiyim o yüzden sabah arabayı sürmeye bile güvenemedim otobüse bindim o derece kafam dönüo sarhoş gibiyim:27:
bende dedim sende mi ankaradasın:16:

Sağol canım aşı oldum geçicek inş:16:

ellerine sağlık kaptanımmm:16:
yolun duşerse herzaman beklerım...
günaydınlar hayırlı cumalar kızçeler
gece eşim yoktu,teyzemle yattık ee birazda sohbet ettik bende 1 saate yakın kitap okuyup öyle yattım
sonra namaza kalk derken tabi uykumu alamadım,teyzemde işe gitti.eşimde saat 8 15 de felan eve gelir telle arardı kapıyı açardım
telefona ne olduysa oldu dünden beri bi tuhaflık vardı meğer kapanmış,anahtarda kapının arkasında bende zili duymamışım :27:
en son 9 10 geçe duydum.adam sabah sabah sokaklarda kalmış dolaşmış kahvaltı etmiş sinir küpü olmuş zaten uykusuz
kapıyı açınca neye uğradığımı şaşırdım bi anda :27:
ayyy ben olsam senı cığ cığ yerdim adamcağız yazık eve kendını zor atmıştır geceden cıkmış....allah ıyılığını versin emı...
***7. TAKIM 302. ETAP***

lepistesinyavrucugu (93,1 /93,1/0/%0)
ipekyol (75,6
gerbera1987 (91,5
dudujan (104.7/104.3/0.4/%0.19) 300. etapta izne ayrılan üyenin yüzdesi 2'ye bölündü

7. Takım Ortalaması: %
kaptancım eklemıssın çok teşekkur...
çok sevındım canımmmm....ınan pişman olmıycaksın etrafımda var bikaç tanıdık hayatımızın en doğru kararı diyorlar...hakkında hayırlısı olsun bun sonra ınşallah...:nazar:

:52::52::52:aferim sana etir nanaktan öpem:38::38:

öpp öppöpp:16::16:

ooo hadi hayırlısı adına sevindim canım :)

haklısın canım hayat çok zor ya annem ekmek aslanın ağzında değil midesinde artık diyor. :(

Sen gel canım hemen alacam:16:

çok saol cnm inş deneme süresinide geçerimmm:52::52::52:

Kızlar ay alerji iğnesi zaten sersem yaptı başımı tutamıyorum masa başında uyuyacam iş yerinde ya :( Doktora gittim kan falan verdim vitamin değerlerime bakacaklar yorgunluk ve üşüme için. Gerçi sidney adam akıllı uyuyamadım türkiye geldiğimden beri koşturma doktor jetlag atman için 15 saat uyumam lazımmıs bende vakit yok :( şöyle enerji veren formulü olan var mı :14:

canım o iğneler öle yapar amaa sen zaten yorgunsun keşke dinlenebilsenn:16::16::16:

kaptancım bende çok sevdim lıstenı ama meyveleri diyorum akşam yemekten sonra 1 porsiyon yapsan kalan porsiyonu öbur aralarda mı alsan...meyve kan sekerını cok hızlı yukselttığı ıcın proteınle alınması gerekıyo demıstı esra diyetısyenı söylemıstı hanı aklımda kalmış paylaşıyım ıstedim...

teyzeme selamlarr...ellerınden öperim...

ayyy sevın ne güzel işte....gitsin pislikler...tam detoks yapma zamanı...

canımcım elıne sağlık

süpersin 1,1 harıka yaaa maşallah...

ayyy ben olsam senı cığ cığ yerdim adamcağız yazık eve kendını zor atmıştır geceden cıkmış....allah ıyılığını versin emı...

kaptancım eklemıssın çok teşekkur...

çok sevındım canımmmm....ınan pişman olmıycaksın etrafımda var bikaç tanıdık hayatımızın en doğru kararı diyorlar...hakkında hayırlısı olsun bun sonra ınşallah...:nazar:

çokk tesekkürr ederimm inşşş olursa bendee çok mutlu olcamm:52::52::52::52:

ben de meyveyle ilgili ne yapsam diye düşünüyordum canım.çünkü hem 2 porsiyon hem de gece öğünü olması bana mantıklı gelmedi.ona bir ayar çekicem :9:

Canım yolum zor düşer evim etlikte, iş yerim sıhhıyede, okulum tandoğanda ama inş birgün yolumu oraya düşürürüm :) yolun düşerse bede seni beklerim zaten annem ve ben yaşıyorum sadece kız kıza takılıyoz:16:

***7. TAKIM 302. ETAP***

lepistesinyavrucugu (93,1 /93,1/0/%0)kilosu aynı
ipekyol (75,6 / 75.4 / 0.2 / %0.26)
gerbera1987 (91,5 / 90 / 1.5 / %1.64)

7. Takım Ortalaması: % 0.52

Teşekkür ederim canim yoldaydim gelip ancak bakabildim ki sen yazmissin

Hayırlı olsun canım benim,çok sevindim :70:

Canım maydonoz suyu,hem ödem atarsın hem de müthiş dinçlik verir :70:

kızlar listemizi bi kontrol edebilirmisiniz. Rapunzel arkadaşı biraz daha beklemek istiyorum fakat bildirimde bulunmadı olarak hesabı yaptım en azından hazır olsun istedim gelirse ortalamayı değiştiririm

***4. TAKIM 302.ETAP***

topraks : ( 75,2/74,9 /0,3 /0,40 %)
pegasus07 : (63/60,9 /2,1 /3,33 % )
pokemon51 :( 69,2/68.5/ 0.7/1.01 % )
wuwum : ( 75 /75 /0 /0 %)kilosu aynı
eftelya_blue: ( 66,0 /65,3 / 0,7/ 1,06%)
RrapunzelL :(75,6/ / / %) bildirimde bulunmadı
Ausencia :(65,6 /65,3 /0,3 /0,46 %)
bahar2106 :(64,2 /63,7 /0,5 /0,78 %)
ambitious_girl:(93 /92,7 / 0,3/0,32 %)
buyumeyenbaby:(73,6 /73,4 /0,2 /0,27 %)
zeynep_canan :( 78 /76,5 /1,5 /0,64 %)yeni üye,hedef kilo 55,kilosu 3 e bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI % 0.75

Canım maydonoz suyu,hem ödem atarsın hem de müthiş dinçlik verir :70:

Sağol canım mutlaka deneyecem ama akşam da genel kurul toplantısı varmış tüm şubeler ankarada toplanacakmış yine eve gitmem geceyi bulacak kimse duygu ne alemde düşünmüyor arabayıda evde bıraktım son otobüsle dönerim artık:14: pazarda arkadaş evleniyor cumartesi yarım gün çalış öğleden sonrada komple kuaföre girecem ayyy ne zaman uyuyacam ne zaman maydanoz suyu yapacam direkt yesem olmaz mı ki:44:

Sağol canım mutlaka deneyecem ama akşam da genel kurul toplantısı varmış tüm şubeler ankarada toplanacakmış yine eve gitmem geceyi bulacak kimse duygu ne alemde düşünmüyor arabayıda evde bıraktım son otobüsle dönerim artık:14: pazarda arkadaş evleniyor cumartesi yarım gün çalış öğleden sonrada komple kuaföre girecem ayyy ne zaman uyuyacam ne zaman maydanoz suyu yapacam direkt yesem olmaz mı ki:44:
Direkt yesen de olur canım,eğer zor gelmezse bugün akşam yemeğinde 1 demet maydonozla az yağlı peyniri karıştırıp,domates ve salatalıkla ekmeksiz ye yat.Bolca ye,istediğin gibi.Sabaha hem muhteşem dinç uyanacaksın,hem de en az 200 gr eksiyi göreceksin :70:

Son düzenleme:
Direkt yesen de olur canım,eğer zor gelmezse bugün akşam yemeğinde 1 demet maydonozla az yağlı peyniri karıştırıp,domates ve salatalıkla ekmeksiz ye yat.Bolca ye,istediğin gibi.Sabaha hem muhteşem dinç uyanacaksın,hem de en az 200 gr eksiyi göreceksin :70:

akşam yaparım canım ama gece 1 den önce yiyemem çok teşekkür ederim:16:

Canlarım ben şimdi çıkıyorum.Önce bi doktora uğrayıp ağrı kesici yazdırıcam,bitmiş.Sonra annemler için alışveriş yapıcam pazar günü yanıma gelecekler inşallah.Akşama uğrarım,öpüyorum kocaman :70:

Listemizi bi kontrol edebilir misiniz rica etsem?

***6.TAKIM 302. ETAP***

fatos0808(84.5/81,7/2,8/%3,31)
berenvildan(59.4//)bildirimde bulunmadı
kelebek.hill(61.7/62.3/-0.6/-%0.97)
lethem(47/46.8/0,2/%0.43)
tubish(74.9/74/0.9/%1,2)
degua(73.8/73.4/0.4/%0.54)
mahurbeste(80.7/79,8/0,9/%1,11)
fulias(56.2/55.5/0.7/%1.24)
melikea123(91/91.9/-0.9/-%0.33)300.etapta izne ayrılmıştı, kilosu 3'e bölündü.

6.Takım Ortalama=%0.73

ben de meyveyle ilgili ne yapsam diye düşünüyordum canım.çünkü hem 2 porsiyon hem de gece öğünü olması bana mantıklı gelmedi.ona bir ayar çekicem :9:
kesınlıkle aynı fikirdeyım sen ısını bılırsın kaptanişkomm...:16:
Canım yolum zor düşer evim etlikte, iş yerim sıhhıyede, okulum tandoğanda ama inş birgün yolumu oraya düşürürüm :) yolun düşerse bede seni beklerim zaten annem ve ben yaşıyorum sadece kız kıza takılıyoz:16:
ne guzel yaa anneyle yaşamak sen bekarmıydın ben senı evlı sanıyodum...
Canlarım ben şimdi çıkıyorum.Önce bi doktora uğrayıp ağrı kesici yazdırıcam,bitmiş.Sonra annemler için alışveriş yapıcam pazar günü yanıma gelecekler inşallah.Akşama uğrarım,öpüyorum kocaman :70:

babacın yenı gıtmedı mı kuzum senın...anneciğin gelio bakımm...kıskanıyom vallaa yaa...ne guzel yanlız bırakmıyolar gurbetlık zor...allahtan analarımız babalarımız ellerını hıç ustumuzden cekmıyolar...takılıyorum valla saka bi tarafa ıyıkı varlar...:nazar:

Back
X