Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar bende sabah kendimi iyi hisetmiyorum diye otobüsle gittim işe akşam dönüyorum otobüs çok dolu değil ama oturacak yer yok. bende ayakta gidiyorum adamın biri boş otobüste geldi dibime allahım hareket ediyorum yok gitmiyor sonra çantayla bir yittim bunu ordan biri yeter kardeşim ayıp ya dedi kaçtı ilk durakta pislik oldu heryerler ya :(
hey allahım yaa :47: bunu yapan çok insna var şerefsizler :47:
bi çığırcaktın orda görecekti gününü..zaten sessiz kalındığı için bunlar yüz buluyo arsızlar :47:
02.04.2013 mesaj sayımı:

1)maviyesil1999...11:46::nazar:
2)dudujan...6:nazar:
3)lepistesinyavrucugu...6:nazar:
4)akabe...8:nazar:
5)nev81...8:nazar:
6)pasam3405..10:46::nazar:
7)saphira...5:nazar:
8)kelebekolacam...3?
9)ipekyol51...1?
10)salis.......2?
eline sağlık canım :16:
Kızlar herkeslereeee günaydınnnnnnn başımın ağrısı hala geçmedi akşama kadar geçmezse doktora gidecem :52:

geçmiş olsun canım
tansiyonunu ölçtürdünmü

kaptancazım ben yarın ve cuma kk ya giremeyebilirim abim annemlerin yanına gidecek vınıda götürücek biizmkide bozuk :ssz:
telden faceye girebiliyorum ama kk ya çok zor biliyosun.o yüzden prşmbe ve cuma mesajından muaf olmak istiyorum :42:

allam uc bırıncılığım olmuş ya la:))

mıgrenınmı var cnm

bu mıllet azıttı dıorumda mıllet guluo..resmen azdılar
Birincilik içinde tebrikler canım.
yok canım migrenim ama 2 gündür dayanamıyorum artık gözümü kırpınca bile ağrıyor.Kulağıma bile vuruyor o derece:14:
millet sapıttı ya artık otobüse bile binmeyecez.Baş ağrısıyla korkudan arbayla geldim.
günaydınlar kızçeler :16:
yarın kadın doğum doktorumamı gitsem diyorum regliyim ya sapıttı resmen afedersiniz ama kaç gündür doğru düzgün olmadım:ssz:
git tabi canım bende geçen gittim kilodan kilodan dedi.Zaten ne olsa kilodan diyorlar malesef :(

hey allahım yaa :47: bunu yapan çok insna var şerefsizler :47:
bi çığırcaktın orda görecekti gününü..zaten sessiz kalındığı için bunlar yüz buluyo arsızlar :47:

eline sağlık canım :16:

geçmiş olsun canım
tansiyonunu ölçtürdünmü

işte çantayla itip yeter diyince kaçtı indi otobüsten bıktım bu insanlardan ya :14:

Ölçtürdüm canım normal ama geçmiyor işte ne ağrı kesiciler aldım yok bana mısın demiyor.proje için çok pc başındayım ondan galiba :(

yok canım migrenim ama 2 gündür dayanamıyorum artık gözümü kırpınca bile ağrıyor.Kulağıma bile vuruyor o derece:14:
millet sapıttı ya artık otobüse bile binmeyecez.Baş ağrısıyla korkudan arbayla geldim.

git tabi canım bende geçen gittim kilodan kilodan dedi.Zaten ne olsa kilodan diyorlar malesef :(

zaten bende pko var pko ve kilo alımı kaçınılmaz bir son :ssz: kısır döngü demişti doktorum
ne olursa kilodan evet bıktım bu kilolardan zaten :5:

işte çantayla itip yeter diyince kaçtı indi otobüsten bıktım bu insanlardan ya :14:

Ölçtürdüm canım normal ama geçmiyor işte ne ağrı kesiciler aldım yok bana mısın demiyor.proje için çok pc başındayım ondan galiba :(

allahın cezası :47:

migren varsa iğnesiz geçmez :50: gitde iğne yapsınlar rahatlarsın :38:

zaten bende pko var pko ve kilo alımı kaçınılmaz bir son :ssz: kısır döngü demişti doktorum

bende de pko var canım yapacak birşey yok ben glifor kullanıyorum faydası olur dedi ama o da mide bulantısı baş dönmesi yapıyor dayanamıyorum ki:14:
allahın cezası :47:

migren varsa iğnesiz geçmez :50: gitde iğne yapsınlar rahatlarsın :38:

canım migren yoktu ama olmuş olabilir mi bilmiyorum şuanda azıcık sakinleşti ama aldığım ağrı kesiciler midemi maf etti offff hergün birşey çıkıyor ya 25 yaşındayım annemden çok hastalanıyorum şu baş ağrım çeksin hiç hastayım demeyecem :)

gelelim bu gün ki yediklerime

sabah 1 ekmek,az peynir ve domates
1 ekmekmi:53::53: diyorm dilimmi tekmi allah var taze olnca gidiyor:17::17:
o kadar strese bence menün cok iyi,Allah kolaylik versin canim
allah razı olsn bebem benim inan çok stresli bir gündü:18::18:canımdan can ömrümden ömür gitti desem yeri:5::5:birde babamı kaybettim 5 sene olcak diyorum allahım ya birşey olursa tek başımayım annememi baksınlar banamı:43::43:bu panik atak öyle bir illetki sorma:18::18:
sabahtan sayarım canım ben:16:

ellerine sağlık canım :16:

anammmmmm baya korkmuşsun neyse allaha şükür dünün sapasağlam atlatmıssın ya çok sevindim canım benim:16:
ay şu başağrım çeksin başka birşey istemiom şimdilik:14: cenki görsem çok çok güzel olacak ama cenk yurtdışında gelsin artık:14:
:27::27:az kalsın ekgyi çeken kızın katili olcaktım :47::47:okadar diyim:27:
02.04.2013 mesaj sayımı:

8)kelebekolacam...3?
9)ipekyol51...1?
10)salis.......2?
:17::17:tüh gene geçememişim be:27::27:ama azimliyim ş anam evine gitsin ozaman görün siz beni:9:
Kızlar herkeslereeee günaydınnnnnnn başımın ağrısı hala geçmedi akşama kadar geçmezse doktora gidecem :52:
canım başını gövdenden kesince inan agrı magrı kalmıyor:9::9:hem demeyi nttm ben senin yerinde olsaydım o adamı tekme tokat döverdim sanki karıları kızları bacıları yok :47::47:geçen metroYA bindim adamın bir geç felan gözünü dikmiş ban bakıyor bende korkuyla bakınca korkt benden ne yapacagını şaştı kaldı :9::9:ay ne güldüm haline:1:
günaydınlar kızçeler :16:
yarın kadın doğum doktorumamı gitsem diyorum regliyim ya sapıttı resmen afedersiniz ama kaç gündür doğru düzgün olmadım:ssz:
sana diyorm ş sigarayı i
çme diye sen anca iç:20::20:bogaz havası nasıl geçti:9::9:
sebzede ole cnm hemen acıkıosun..

anneler oldumu boyle oluyor ne yazıkkı.anneme sunu yapayım bunu yapayım derken bı bakmıssın sende yıyorsun

1ekmek az olmus cnm:D:D:D:D:D

ne kdr yurudun
:17::17::17:sorma bacım ya
bende de pko var canım yapacak birşey yok ben glifor kullanıyorum faydası olur dedi ama o da mide bulantısı baş dönmesi yapıyor dayanamıyorum ki:14:

canım migren yoktu ama olmuş olabilir mi bilmiyorum şuanda azıcık sakinleşti ama aldığım ağrı kesiciler midemi maf etti offff hergün birşey çıkıyor ya 25 yaşındayım annemden çok hastalanıyorum şu baş ağrım çeksin hiç hastayım demeyecem :)
sen cenkle evlen bak hiç birşeyin kalmıcek :9::9:

şimdi yediklerime geliyim
sabah 2 bardak açık çay ymurtalı taze fasülye kavrması 3 siyah 2 yeşil zeytin 3 çatal yok peynir 3 dilim minnacık ekmek dilimi kepekli:3:

arada elma yemeyi düşünüyorum

akşamada mercimek çorbası yapıcem kemik syna azda karnıbahar yemegi yemeyi planlıyorm birazdan kalkıp ev işleirni yemeklerimi yapıcem namazlarımı kılıcem annem bende:27:halen laf ediyor kalk şunun başından diye yaşımız kaç olursa olsn galiba biz annelerin gözünde halen çocuguz:55::55:neyse kızlar giremezsem ksura bakmayın annem kızıyor:9::9::9:

of yaa nasıl bı bas agrısıymıs o yahu:(

bndede pko var bende seker ılacı kullanıorum o yuzden hep sınırlarda.ayrıca ılk zamanlar yapıyor o ılalar sonra yapmıyor canım alısıyor vucudun...zamanla alısırsın

şimdi yediklerime geliyim
sabah 2 bardak açık çay ymurtalı taze fasülye kavrması 3 siyah 2 yeşil zeytin 3 çatal yok peynir 3 dilim minnacık ekmek dilimi kepekli:3:

arada elma yemeyi düşünüyorum

akşamada mercimek çorbası yapıcem kemik syna azda karnıbahar yemegi yemeyi planlıyorm birazdan kalkıp ev işleirni yemeklerimi yapıcem namazlarımı kılıcem annem bende:27:halen laf ediyor kalk şunun başından diye yaşımız kaç olursa olsn galiba biz annelerin gözünde halen çocuguz:55::55:neyse kızlar giremezsem ksura bakmayın annem kızıyor:9::9::9:

anneler hep oyle kız:))

sendemi pkolusun :ssz: bende kullanıyorum biliyosun ama bende çokk nadir bulantı oluyo :26:
ahhh ahhhh bende aynen bazen öyle dertleniyorum 27 yaşında kaç türlü hastalığım var hamdolsun diyorum :ssz:
yapacak bişey yok rabbimden gelene razıyız mevlam beterinden korusun bugünlerimizi aratmasın inşlh :38:
1 ekmekmi:53::53: diyorm dilimmi tekmi allah var taze olnca gidiyor:17::17:

allah razı olsn bebem benim inan çok stresli bir gündü:18::18:canımdan can ömrümden ömür gitti desem yeri:5::5:birde babamı kaybettim 5 sene olcak diyorum allahım ya birşey olursa tek başımayım annememi baksınlar banamı:43::43:bu panik atak öyle bir illetki sorma:18::18:

:27::27:az kalsın ekgyi çeken kızın katili olcaktım :47::47:okadar diyim:27:

:17::17:tüh gene geçememişim be:27::27:ama azimliyim ş anam evine gitsin ozaman görün siz beni:9:

canım başını gövdenden kesince inan agrı magrı kalmıyor:9::9:hem demeyi nttm ben senin yerinde olsaydım o adamı tekme tokat döverdim sanki karıları kızları bacıları yok :47::47:geçen metroYA bindim adamın bir geç felan gözünü dikmiş ban bakıyor bende korkuyla bakınca korkt benden ne yapacagını şaştı kaldı :9::9:ay ne güldüm haline:1:

sana diyorm ş sigarayı i
çme diye sen anca iç:20::20:bogaz havası nasıl geçti:9::9:

:17::17::17:sorma bacım ya

sen cenkle evlen bak hiç birşeyin kalmıcek :9::9:

üfff bari sanalda içeyim bırakta :1::ssz::ssz::1:
zaten dün varya nasıl hissettim yokluğunu sigaranın şöyle bi tellendirsem didim kahvemle :ssz:
yok kız kahvaltı yarın sabah nasipse :34:
of yaa nasıl bı bas agrısıymıs o yahu:(

bndede pko var bende seker ılacı kullanıorum o yuzden hep sınırlarda.ayrıca ılk zamanlar yapıyor o ılalar sonra yapmıyor canım alısıyor vucudun...zamanla alısırsın

anneler hep oyle kız:))

sendemi birütüsss:53:
allahım pkolu ne kadar çok insan var yaa:ssz:
çocuk sahibi olmakta zorlanmadınmı kuzum :26:

2 saat yürüdük geldik yine boyun ağrım tuttu ama :25:
şimdide nevcağızımın güzel sesini dinleyip keyif yapıyorum :16:

sendemi pkolusun :ssz: bende kullanıyorum biliyosun ama bende çokk nadir bulantı oluyo :26:
ahhh ahhhh bende aynen bazen öyle dertleniyorum 27 yaşında kaç türlü hastalığım var hamdolsun diyorum :ssz:
yapacak bişey yok rabbimden gelene razıyız mevlam beterinden korusun bugünlerimizi aratmasın inşlh :38:

üfff bari sanalda içeyim bırakta :1::ssz::ssz::1:
zaten dün varya nasıl hissettim yokluğunu sigaranın şöyle bi tellendirsem didim kahvemle :ssz:
yok kız kahvaltı yarın sabah nasipse :34:

sendemi birütüsss:53:
allahım pkolu ne kadar çok insan var yaa:ssz:
çocuk sahibi olmakta zorlanmadınmı kuzum :26:

ılkı kolay oldu cnm ıkıncı bı sene kdr ugrastık ama oldu...hersey kafada bıtıyor sorun etmıceksın

ooo o kadar kolay olsaydı o :ssz: sorun ettik olmadı sorun etmedik olmadı 5 senedir :ssz:
nasip kısmet bakalım rabbim isteyen herkese ve banada nasip eder inşlh bir gün

pko sonradan olay bısı dııl.o senın organın gıbı kabul edeceksın.onunla yasamayı ogreneceksın
yoksa zor olur senın ıcın hersey
ben yumurta takıplerımı yapmadım
ıdrarla yapılan tesltlermı yapmadım
catlatma ıgnesımı yapmadım
doktor bıraz dınlenın kafayı yıceksınız dedıgı ay hamıle kalmısım:)

pko sonradan olay bısı dııl.o senın organın gıbı kabul edeceksın.onunla yasamayı ogreneceksın
yoksa zor olur senın ıcın hersey
ben yumurta takıplerımı yapmadım
ıdrarla yapılan tesltlermı yapmadım
catlatma ıgnesımı yapmadım
doktor bıraz dınlenın kafayı yıceksınız dedıgı ay hamıle kalmısım:)

evet çok iyi biliyorum insan neyle dertlenirse onun üzerine lisans yapıyomuş onuda çok iyi öğrendim
ooo o dediklerin ne ki :ssz: rahim filmleri,ilaçlar,takipler,iğneler,bitkisel kürler 5 seneye çok şey sığdı:ssz:
ama bizim tek sorunumuz pko değil eşimde var asıl sorun..artık bıraktım 5 aydır.nasipse bi kaç ay sonra tüp deniycez

evet çok iyi biliyorum insan neyle dertlenirse onun üzerine lisans yapıyomuş onuda çok iyi öğrendim
ooo o dediklerin ne ki :ssz: rahim filmleri,ilaçlar,takipler,iğneler,bitkisel kürler 5 seneye çok şey sığdı:ssz:
ama bizim tek sorunumuz pko değil eşimde var asıl sorun..artık bıraktım 5 aydır.nasipse bi kaç ay sonra tüp deniycez

CNM O dedıklerını bende yaptım rahım fılmı,kurler,esımın testlerı,esıme kurler:)) bıtmezzzzz

allahım en yakın zamanda kucagını doldursun ınş

kızlar bende sabah kendimi iyi hisetmiyorum diye otobüsle gittim işe akşam dönüyorum otobüs çok dolu değil ama oturacak yer yok. bende ayakta gidiyorum adamın biri boş otobüste geldi dibime allahım hareket ediyorum yok gitmiyor sonra çantayla bir yittim bunu ordan biri yeter kardeşim ayıp ya dedi kaçtı ilk durakta pislik oldu heryerler ya :(
Bunlar nasıl insan ya,pislikler,Allah bildiği gibi yapsın...

02.04.2013 mesaj sayımı:

8)kelebekolacam...3?
9)ipekyol51...1?
10)salis.......2?
Ellerine sağlık canım :70:

Bende pko yok ama ben de aynı durumdayım ne yazık ki.90 kiloyu geçtiğim an özel günüm durur.Geçen yıl 70'e indiğim zamanlar her ayın hem de aynı günü olurdu...

şimdide nevcağızımın güzel sesini dinleyip keyif yapıyorum :16:
Oyyyy,ciğerim,sezenler olmuş'u haftaya canlı çaldırırcam bağlama sanatçımıza :70:

Back
X