Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canlarım ben geç olmadan sporuma geçiyim![]()
kızlar
25 dk bacak ve tum vucut
20dk bel bölgesi
10dk gobek bolgesı çalıştım
su ıçındeyım gıdıp ustumu degısreyım
02.04.2013 mesaj sayımı:
1)maviyesil1999...11
2)dudujan...6
3)lepistesinyavrucugu...6
4)akabe...8
5)nev81...8
6)pasam3405..10
7)saphira...5
8)kelebekolacam...3?
9)ipekyol51...1?
10)salis.......2?
bu ne guzel bır dıyet lıstesıdır boyle masaallahHayirli aksamlar canlar
bu gün ki menülerim
sabah 1 tost 1 bardak cay
ara:1 kuru incir
öglen balik salata
ara:2 kuru kayisi
aksam salata
saol bugun boyle bı deısıklık yaptık bı saatı bulduOh ne güzel yapiyorsun nev,insallah cumaya tartida görürsün emeklerinin
bende kosu bandina cikmaya calisiyorum ,dün 40 dakika yürüyebildim
Masallah canim,nerdeyse 1 saat spor yapmissin helal olsun
lepistesinyavrucugu Allah gönlüne gore versin canim bazen pesini birakmak en iyisi oluyor,
ben yillardir alistim kafamdan tamamen sildim,olursa olur olmaz ise vardir bir hayir diyorum
dilerim Allahtan tez zamanda hayirlisiyla Anne olursun.
Pasam 1 ekmek derken yani 1 dilim
Eline saglik canim
canim bazen yaptigimiz planlar ve Allahin murad ettigi farkli olabiliyor bu zor gunler ancak 1-2 yil surer sonra rahatlarsin insyataga yatmam 1i buluyor bi süre sonra ağlma sesiyle uyanıyorum.oğluma mamasını veriyorum altını değişiyorum,terlemişse üstünü değiştiriyorum.büyük kızımda gece cok terler onun üstünü bakıyorum ,sonra bebegimin altını değişiyorum,emziriyorum eğer gönlü olurda uyursa yatıyorum cok sürmüyo büyük kızım erken uyanıyor kalkıyorum.ne zaman uyuyorum ne zaman uyanıyorum.eşim varken en azından birini ona devrediyordum.işe başlamadan 2 cocuk olsun dedik kardeslik bilsinler dedik.işe başladım bide süpriz yumurta geldi.hoş geldi safa geldi şikayetçi değilimde herkes sende dogurmasaydın gözüyle bakıyor.
bencede..demesi kolay tabi ama cocuk yetistirmekte zor zanaat naparsin kendimize hakim olmamiz lazimevet cnm yapmasaydın olur..bızde boyle buyuttuk olur..bez yıkadık bız olur
ama su var bosver suprız muprız ıyı yapmıssın aslında.bırlıkte bır anda buyumus olcaklar sende bırden rahatlayacaksın bak gor ne kdr rahat edeceksın.ıyıkı aldırmadın butun omrun boyunca vıcdan azabından olurdun.tmm uyku uyumuyorsun ama en onemlı sey vıcdannn..
hepsı bıze muhtaclar..aslında aglamaları olmasa duzenlı bı sekılde goturcezde o an (agladıgı zaman)bana bır gelıyorlar sacma sapan seylere bagırıyorum buyuk kızıma bagırıyorum kızın sucu olmadıgı halde.herhalde seker benı bu hale sokuyor.bıraz daha sakın olmam sart
ee sen kendin istemissin ya.gercekten gzimizdan cikanlara dikkat etmemiz lazim esref vaktiolabilir ettigin duabende evimden küçük bebek eksikolmasa dediğimi cok iyi hatırlıyorum dua yerine geçti sanırımherkese hayırlı geceler kızlar..yarın görüşürüz..
cok gecmis olsunKızlar merhaba ben salihanin kardeşi esra ablam dün sabah kapkaccilar tarafından yaralandı merdivenlerden yuvarlandı sabah ise giderken ayağı alçıda karında şişlik birkaç curukle atlattı su an hastanede bana çok yalvardı hastaneye gelmeden yaz die bende yanına gideceğim onu izinli saynanizi rica ediyor
amin cok gecmis olsun tekrar.sadaka vermeni tavsiye edebilirim.ins daha buyuk felaketin onune gecmistir.hamdolsunKizlaaar kardescegizim yazmış ama içime sinmedi telden bende gireyim dedim bugün çıkacağım su hastaneden allahtan .. dun sabah metroya giden merdivenlere gececektim ucyol meydan ama işsiz di sabah die arkamdan biri geldi kolumu tuttu çantamı çekti karnima tekme atıp merdivenlerden ittirdi hepsi 3 sn sürdü yüzünü bile hatirlayamadim göremedim ki zaten ayağım atelde çok sis kırık olsa bile bilek de gozukmemis bir hafta sonra bakacaklar karında darbeye bagli morluk ve şişlik var dalagim da zarar gormus ama çok değil kafamı carpmadigim için şanslıyım hicbiyerim acimiyor ayağım dışında. Agri kesici bile istemedim. Cantamda sadece 5tl vardı yazıklar olsun istese onuda verirdim polis kameraya bakacak yakalanır diyorlar yanimda para olsa birde oldurcek sanirim 5 tl yüzünden başıma bu geldi bu alciyla tarti nasi olcak kaptanın bilmiom Cnm da sıkıldı ne gizel kacamaksiz bir hafta sonu gecirdim diye seviniyordum ama allah beterinden saklasin artık
canim ya bayagi varmis takimda pcolu ki bende onlardan biriyim/ben catlama ignesiyle hamile kalmistimpko sonradan olay bısı dııl.o senın organın gıbı kabul edeceksın.onunla yasamayı ogreneceksın
yoksa zor olur senın ıcın hersey
ben yumurta takıplerımı yapmadım
ıdrarla yapılan tesltlermı yapmadım
catlatma ıgnesımı yapmadım
doktor bıraz dınlenın kafayı yıceksınız dedıgı ay hamıle kalmısım:)
hayirlisi olsun ins canim hakkinizdaevet çok iyi biliyorum insan neyle dertlenirse onun üzerine lisans yapıyomuş onuda çok iyi öğrendim
ooo o dediklerin ne kirahim filmleri,ilaçlar,takipler,iğneler,bitkisel kürler 5 seneye çok şey sığdı
ama bizim tek sorunumuz pko değil eşimde var asıl sorun..artık bıraktım 5 aydır.nasipse bi kaç ay sonra tüp deniycez
hosbulduk ama sen gitmissinnev,ipekyol hosgeldiniz canlar
of yaa nasıl bı bas agrısıymıs o yahu
bndede pko var bende seker ılacı kullanıorum o yuzden hep sınırlarda.ayrıca ılk zamanlar yapıyor o ılalar sonra yapmıyor canım alısıyor vucudun...zamanla alısırsın
anneler hep oyle kız:))
sendemi pkolusunbende kullanıyorum biliyosun ama bende çokk nadir bulantı oluyo :26:
ahhh ahhhh bende aynen bazen öyle dertleniyorum 27 yaşında kaç türlü hastalığım var hamdolsun diyorum
yapacak bişey yok rabbimden gelene razıyız mevlam beterinden korusun bugünlerimizi aratmasın inşlh
sendemi birütüsss
allahım pkolu ne kadar çok insan var yaa
çocuk sahibi olmakta zorlanmadınmı kuzum :26:
ooo o kadar kolay olsaydı osorun ettik olmadı sorun etmedik olmadı 5 senedir
nasip kısmet bakalım rabbim isteyen herkese ve banada nasip eder inşlh bir gün
izin alan arkadaşlarımızın yerine kaydırıyorum mecburen,o yüzden hepimizinki 1 er gün öne çekildinormalde benım yarın dı ama tmm sayarım sımdı..
bu arada saphıra o lısteyı nerden yapıyorsun kalorı cetvelını
eline sağlık01.04.2013 pazartesi mesaj sayımıdır
dudujan----------------------9
paşam------------------------7
lepistesinyavrucugu------------6
maviyesil----------------------15
kelebekolacam-----------------7
nev81-------------------------5
akabe-------------------------6
diğerleri yokkkkkkkkkk
evet haftalık olarak bir gönüllü kura çekiyor ama geçen hafta yapılmadı,bu haftada yapan olmadı henüzkaptanım ya haftalıkmı duzenlenıyordu ortak olayı kımle yarıscaktık bız..
bırde yapılan sporlarıda yazan bırı olsa ne kdr ıyı olur ya
paşam vaktim olduğunda önce bloğuma yazıcam sonra facete paylaşıcamcanım canım dün okadar sıkkındıki sorma allahıma şükür iyiyim ama gece hiç yuyamadım sabaha kadar dön allah dönsabah ezanını dydm okadar olr yataga 12.30 girdim ezana kadar sen düşün geçen saatleri
annemide doktora götürdüm allahıma şükür birşey çıkmadı ekg çeken manyak dedi kalp hastalıkları vs varmı sorlar sord sen benim panik atak az
annem kıza kızdı sen kız doktoru ara böyle old hastanız hocam kalp bölümüne sevk edelimmi
anacım ne old sana dedim başladım aglamaya kalpta agrı varmı
ısınma varmı
öksürünce agrıyormu
anacım dedim bu kalp krizi belirtileri
kız deid yok birşey annem dedi korkma ben iyiyim anam dedim tekim kimsede yok sen kalp krizimi geçiriyorsun
başladım aglamaya dediklerine pişman oldular sana birşey olsa ben ne yaparım demeye başladım annem bir taraftan kızım yok birşey doktor banadamı inanmıyorsun daha diyorm anne kalp doktoruna götürüyüm seni kalk diyorm doktor şaştı
annem dedi kızım panik atak beni sakıinleştirene kadar vay onların haline
neyseki iyiyim annemim heyet raporlarını yeniledik 2 mayısta gene gidicez
allah dedi sana hayırlı evlatlar versin dedi kızım her sene eziyetimi çekiyorsn dedi dedim anne ben senin kızınım
çok duasını aldım bugün eve geldik yemek yedik
fırsat buldum sizlere yazıyorm
bir başımda yakalarsa beni vay halime
aman diyin duymasın
canım geçmiş olsun sıpama annesi rabbim şifa versin işşallah
yavrum sen gel bana dalgeçmişi ne etcez ben bugün az kalsın ekge çeken kıza dalıcaktım ömrümden ömür gitti yeminle kafamdan kurmaya başladım aallahım benim anneme şifa ver babam öldü anacıogımı ban bagışla dedim agladım anneme diyorm kadın ayagını dire ölme sakın beni anasız bırakma daha bebelerimi görüceksin dedim
rabbim başımızdan eksik etmeisn analarımızı babamın acısı halen içimde açır annemi düşünemiyorum
geçe uyk uyyamadım bebem inan adetli olmasaydım namazı kılıp yatayım dedim ama olmadı yeni abdeslendim
namazıma işşallah başlıcam birazdan
canım allah korumuş allahım beda az gelir onlara manyaklar nasıl yerler haram parayı ya
gel bebem ben sana seve seve bakarım bir anne edasıyla
sen beni götürme bogaz havasına bu sana az bilem
canım polise haber verelimde yaşama sevincini blsunkız cenkki gör sevincin geri gelir yeminle
naber bebem
içime dert old bebem yapmadan duramıcam ksra bakmakız tatlı tarifi nirde süle çabk
bende sevindim eşime yapıcam diye ana baktım tarif yok
çok denedim olmadı neymiş efendim sokak tatlısı gibi yapamıyormşm diyormki tarifi versende şnu şaşırtsam
bu arada çok vrdm acıttıysam affola
bensiz yenirmi be o salata
![]()
aşçılık ve pastacılık canımSaphiracim ne kursuna gidiyorsun canim sen?
ayyykızlar bende sabah kendimi iyi hisetmiyorum diye otobüsle gittim işe akşam dönüyorum otobüs çok dolu değil ama oturacak yer yok. bende ayakta gidiyorum adamın biri boş otobüste geldi dibime allahım hareket ediyorum yok gitmiyor sonra çantayla bir yittim bunu ordan biri yeter kardeşim ayıp ya dedi kaçtı ilk durakta pislik oldu heryerler ya![]()
02.04.2013 mesaj sayımı:
1)maviyesil1999...11
2)dudujan...6
3)lepistesinyavrucugu...6
4)akabe...8
5)nev81...8
6)pasam3405..10
7)saphira...5
8)kelebekolacam...3?
9)ipekyol51...1?
10)salis.......2?
kaptancazım ben yarın ve cuma kk ya giremeyebilirim abim annemlerin yanına gidecek vınıda götürücek biizmkide bozuk
telden faceye girebiliyorum ama kk ya çok zor biliyosun.o yüzden prşmbe ve cuma mesajından muaf olmak istiyorum![]()
Oh ne güzel yapiyorsun nev,insallah cumaya tartida görürsün emeklerinin
bende kosu bandina cikmaya calisiyorum ,dün 40 dakika yürüyebildim
Masallah canim,nerdeyse 1 saat spor yapmissin helal olsun
lepistesinyavrucugu Allah gönlüne gore versin canim bazen pesini birakmak en iyisi oluyor,
ben yillardir alistim kafamdan tamamen sildim,olursa olur olmaz ise vardir bir hayir diyorum
dilerim Allahtan tez zamanda hayirlisiyla Anne olursun.
Pasam 1 ekmek derken yani 1 dilim
Eline saglik canim
beklemedeyimizin alan arkadaşlarımızın yerine kaydırıyorum mecburen,o yüzden hepimizinki 1 er gün öne çekildi
eline sağlık
evet haftalık olarak bir gönüllü kura çekiyor ama geçen hafta yapılmadı,bu haftada yapan olmadı henüz
sporları da aynı şekilde yazılıyordu ama bırakıldı sanırım
paşam vaktim olduğunda önce bloğuma yazıcam sonra facete paylaşıcam
aşçılık ve pastacılık canım
ayyy![]()
of yaa nasıl bı bas agrısıymıs o yahu
bndede pko var bende seker ılacı kullanıorum o yuzden hep sınırlarda.ayrıca ılk zamanlar yapıyor o ılalar sonra yapmıyor canım alısıyor vucudun...zamanla alısırsın
anneler hep oyle kız:))
sendemi pkolusunbende kullanıyorum biliyosun ama bende çokk nadir bulantı oluyo :26:
ahhh ahhhh bende aynen bazen öyle dertleniyorum 27 yaşında kaç türlü hastalığım var hamdolsun diyorum
yapacak bişey yok rabbimden gelene razıyız mevlam beterinden korusun bugünlerimizi aratmasın inşlh
üfff bari sanalda içeyim bırakta![]()
zaten dün varya nasıl hissettim yokluğunu sigaranın şöyle bi tellendirsem didim kahvemle
yok kız kahvaltı yarın sabah nasipse
sendemi birütüsss
allahım pkolu ne kadar çok insan var yaa
çocuk sahibi olmakta zorlanmadınmı kuzum :26:
tmm bırısı gonullu olarak ceksınde ortımızı bılelımizin alan arkadaşlarımızın yerine kaydırıyorum mecburen,o yüzden hepimizinki 1 er gün öne çekildi
eline sağlık
evet haftalık olarak bir gönüllü kura çekiyor ama geçen hafta yapılmadı,bu haftada yapan olmadı henüz
sporları da aynı şekilde yazılıyordu ama bırakıldı sanırım
paşam vaktim olduğunda önce bloğuma yazıcam sonra facete paylaşıcam
aşçılık ve pastacılık canım
ayyy![]()
ellerıne saglık01.04.2013 pazartesi mesaj sayımıdır
dudujan----------------------9
paşam------------------------7
lepistesinyavrucugu------------6
maviyesil----------------------15
kelebekolacam-----------------7
nev81-------------------------5
akabe-------------------------6
ben ve diğer olmayan arkadaşlarımız izinliydi..Kızlar ne kadar çok izinlimiz var yine..roseberry,ipekyol,anşaaa,gerbera,saliss
o annene solesın arkadasımızı rahat bıraksınakşam akşam gülecegim yoktu he
beklemedeyimeşimi şöyle bir şaşırdtıyım hep laf ediyor beceremiyorsn kemal paşayı diye
evet canım anacım sag olsun artılarda göstericek beni evde tek olunca iyi oluyor bebelr evde birileri olnca olmuyor bu diyet
şimdiden söylüyüm korkmdan tartıya çıkamıyorm
iç anasını satembende içiyim efkar baştı be
![]()
Herkeslereeeee günaydın kızlarrrr ben uyuyorum uyuyorum uykum bitmiyor yadün akşam 12 de yattım ama sabah yataktan attım kendimi kalkayım diye :26: