Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7. TAKIM<8 NİSAN-12 NISAN> SPOR LISTESI:
[/COLOR]Maviyeşil1999=
İpekyol51=
Akabe=
Nev81=
ARDASLAR SPOR LISTEMIZI BU SEKILDE TUTUP GUN GUN LISTEYE EKLEYELIM DIYORUM NE DERSINIZ
canım dedim otel otoparkı nolacak dedim ama oluyormuş iştecantan laptop falan koltukta açık bırakmıycaktınnn kızdım sana...gidenlerden ziyade dunya kadar beklemıssınsır emnıyette falanda...bende bırakırdım arabada cok ama ankraya geldıkten sonra ya koltuğun altına itiyorum ua bagaja görünmiycek sekılde...
ben dun etlıkteydım antereste görev vardı aklıma geldın sende allah biliyo ya...bak senın basınada neler gelmışş...:26:
sağol canımcok uzuldum canim gecmis olsun
sağol canım ama demekki otel otoparkı bile olsa bırakmayacaz.aa canım benim çok geçmiş olsun yaaa ama öyle gözükür yerde bırakmayaydın keşke
kendini oku bol bol kuzum![]()
Kıyamam ya;iş yoğunluğu bahar yorgunluğu ile birleşti tabi,maydonoz tüketmeyi ihmal etme canım dinçlik verir
Kıyamam yaaaaa,bu aralar takımımızın üstüne bu nasıl kara bulutlar Allah beterini vermesin,şükür ki zararın karşılanacakmış canım benim,bununla geçmiş olsun![]()
7. TAKIM,8 NİSAN 2013 PAZARTESİ MESAJ SAYIMI:
Maviyeşil1999=****************=16
Kelebekolacam=*********=9
Dudujan=*******=7
Lepistesinyavrucuğu=******=6
Saliss=********=8
İpekyol51=***********=11
Saphira=*=1
Akabe=********=8
Anşaa=*=1
Nev81=***********=11
Pasam3405=********=8![]()
kuzum öğle yemeğini beğenmedım hastaasın zaten meyve hiç yok bu menude dirayet lazım vucuduna bırazcık bi elma falan atıştır...kendıne dikkat et kızıyorum valla ne yalan söylıyım...hala kendime gelemedim kızlar günde 6 tane hap içiyorum banamısın demiyo
bıktım bu polenlerden geniz yanmasından :2: doğalgaz son ayarda yanıyo ben hala üşüyorum evin içi 25,5 derece
kaç gündür sporda yapamıyorum zaten
bugünki menüm
sabah:1 yumurta,1 kk peynir,2 çay kaşığı reçel,1 dilim ttb ekmeği
öğle:1 paket çubuk kraker,1 çay bardağı şeftali suyu
akşam:bir tabak türlü,2 kaşık sade bulgur pilavı,1dilim ttb ekmeği cacık
hadi inşallahhh...rabbim duy sesımızı...galıba dırenıyorum kendıme evet.D
yılmıyorum kesınlıkle verecegımm kılocukları
hedef koydum hazırana kadar 60 olcam
ramazan sonundada 57
ıns gerceklesır
ellerıne sağlık seker...kaptanım benım durumum nedır bilemedim kı lısteye girebilcemmı kıne bu hafta...ben paylaşım yapıyorum ama...7. TAKIM,8 NİSAN 2013 PAZARTESİ MESAJ SAYIMI:
Maviyeşil1999=****************=16
Kelebekolacam=*********=9
Dudujan=*******=7
Lepistesinyavrucuğu=******=6
Saliss=********=8
İpekyol51=***********=11
Saphira=*=1
Akabe=********=8
Anşaa=*=1
Nev81=***********=11
Pasam3405=********=8![]()
kızlar 45 dk sporumu yaptım
aksam yemegımı yedım
ve kapanısı yaptım
sudan baska bısey yok ınş
aksam yemeem
bı kase bulgur pılavı ıle
patlıcan kozleyıp yogurtu sarmısaklı yapıp yedım
yersin valla bende bu haller varken.Neler oluyor bana anlamiyorum yaaa cildirmaya az kaldi
supppeerrr
bende aksama ne yemek yapacagimi dusunuyorum yarim saat once geldim eve ve elektrik yok.En azindan sporumu yaparim diye dusunuyordum hazir eve erken gelmisken ama nerdeee
2sniuyuttum size takılayım derken 3.ben buradyım dedi.acıkmış.oğlum hala hasta az evvel kustu üzerini değiştim.acayip balgam var.günşer geceme karıştı uykusuz ne yediği belirsiz biri oldum 2 haftadır.tam bir hafta sonra salı günü iş başı yapacagım ozamana kadar düzen kurmam lazım.
cnm benım az kalmıs ıse evet duzenı oturtmaya calıs yoksa annen ne kdr yapabılır2sniuyuttum size takılayım derken 3.ben buradyım dedi.acıkmış.oğlum hala hasta az evvel kustu üzerini değiştim.acayip balgam var.günşer geceme karıştı uykusuz ne yediği belirsiz biri oldum 2 haftadır.tam bir hafta sonra salı günü iş başı yapacagım ozamana kadar düzen kurmam lazım.
ay ıns ya..ıns hepımız kılolarımızı verırızdudujan gitmis herseyin,hayret birsey
Allaha sükürler olsun ki mal´a gelmis,canina birsey olmamis artik bununla gecmis olsun
Lepistenyavrusu iyice iyilesde canim spora baslarsin yine..6 hap ne demek günde..menüne biraz daha c vitamini eklesen acaba biraz daha cabuk ayaklanirmiydin ki ?
Nev ,mesaj sayimini yapmissin eline saglik canim
Maviyesil Allah gönlüne gore versin,sende bu azim varken yaza kadar rahatlikla istedigin kiloya inersin
Aleykum selam kelebekolcam,hosgeldin nasilsin ?