Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi geceler kızlar..
hem hastayım hem sipariş yetiştirmeye çalışıyorum.buraya bakamıyorum.bu haftayı bir atlatayım ve sağlığım yerinde olsun,yine sizlerle olucam sık sık..cuma günü de kızımın okulunun geizis var,anneler de katılıyor.perşembe gecesi bildirim listesini buraya koysam bile,cuma günü paylaşım alanına koymaya yetişemeyebilirim.sizler hallediceksiniz artık.18.00 ya kadar paylaşım alanına konması gerekiyor listenin

2 haftadır hastalıktan ne diyet kaldı ne spor.halada atlatamadık ben msjlardan izin istiyorum bu hafta.bilidirm yaparım.msjda yazarım ama 5leyebilirmiyim bilmiyorum.

dudujan gitmis herseyin,hayret birsey
Allaha sükürler olsun ki mal´a gelmis,canina birsey olmamis artik bununla gecmis olsun

Lepistenyavrusu iyice iyilesde canim spora baslarsin yine..6 hap ne demek günde..menüne biraz daha c vitamini eklesen acaba biraz daha cabuk ayaklanirmiydin ki ?

Nev ,mesaj sayimini yapmissin eline saglik canim

Maviyesil Allah gönlüne gore versin,sende bu azim varken yaza kadar rahatlikla istedigin kiloya inersin

Aleykum selam kelebekolcam,hosgeldin nasilsin ?

aynen bizde öyle deyip teselli bulduk öldüm 2 gündür yeni evrakları çıkarmak için :(
iyi geceler kızlar..
hem hastayım hem sipariş yetiştirmeye çalışıyorum.buraya bakamıyorum.bu haftayı bir atlatayım ve sağlığım yerinde olsun,yine sizlerle olucam sık sık..cuma günü de kızımın okulunun geizis var,anneler de katılıyor.perşembe gecesi bildirim listesini buraya koysam bile,cuma günü paylaşım alanına koymaya yetişemeyebilirim.sizler hallediceksiniz artık.18.00 ya kadar paylaşım alanına konması gerekiyor listenin
Geçmiş olsun canım bende cuma günü konferansdayım mesaj yazabilir miyim bilmiyorum ama bildirim mutlaka yaparım.
2 haftadır hastalıktan ne diyet kaldı ne spor.halada atlatamadık ben msjlardan izin istiyorum bu hafta.bilidirm yaparım.msjda yazarım ama 5leyebilirmiyim bilmiyorum.
geçmiş olsun canım takımca birşey var üzerimizde anlamadım ki:44:

9 NİSAN 2013 PAZARTESİ PAŞAM YERİNE MESAJ SAYIMI:
Maviyeşil1999=****************=12 :nazar:
Kelebekolacam=*********=3?
Dudujan=*******=11 :nazar:
Lepistesinyavrucuğu=******=5 :nazar:
Saliss=********=izinli
İpekyol51=***********=15 :nazar::16::16::16::16:
Saphira=*=1
Akabe=********=9 :nazar:
Anşaa=*=12 :16::16::16::nazar:
Nev81=***********=7 :nazar:
Pasam3405=********=izinli

Son düzenleme:
Saliss=********=izinli
Saphira=*=1

yavrum ellerıne saglıkta 9 nısan salı oluyor

kizlar benim bugün cok uykum var hep uyudum
simdi uyandim,yine uyumaya gidiyorum,gözlerimi acamiyorum o kadar uykum var gecmisi okuyorum kafam almiyor :1:
hayır olsun ben en son senın gibi olduğumda hamıle kalmısım haberım yok 8 haftalık olunca farkettımm...
2sniuyuttum size takılayım derken 3.ben buradyım dedi.acıkmış.oğlum hala hasta az evvel kustu üzerini değiştim.acayip balgam var.günşer geceme karıştı uykusuz ne yediği belirsiz biri oldum 2 haftadır.tam bir hafta sonra salı günü iş başı yapacagım ozamana kadar düzen kurmam lazım.
senın ısın çok zor yaaa....eş yok uc cocuk çalışıyosunn offf offf....
iyi geceler kızlar..
gecmıs olsun canım kolay gelsın...
Saliss=********=izinli
Saphira=*=1
canım benım ellerıne sağlık
nerelerdesınız yahuu

ben bgun kahvaltıda etmedım
sımdıye kdr bı elma bı salatalık yedım
5 gıbı bıseyler yerım kapanısı yaparım:D

ben bugun yaramazlık yaptım çok pismanımmm....:5:

değiştirmeyi unutmuşum nevin sayımını kopyalayıp yapmıştım da :17:
:):):)
hayır olsun ben en son senın gibi olduğumda hamıle kalmısım haberım yok 8 haftalık olunca farkettımm...

senın ısın çok zor yaaa....eş yok uc cocuk çalışıyosunn offf offf....

gecmıs olsun canım kolay gelsın...

canım benım ellerıne sağlık

ne yaramazlıgı yaptın bakiimm sen:)

Hayirli aksamlar canlar

bugün epey bir misafir agirladik,ancak simdi girebildim buraya,Allah yokluklarini göstermesin ama yorulmusum

kahvalti yapamadim

1 fincan sütlü türk kahvesi

öglen:biraz sebze

ara 2 hurma 2 incir

aksam 2 acma ve biraz patates salatasi

spor yapamadim ama yarin insallah esimle cok uzun yürüyüse cikmayi planladik

iyi geceler kızlar..

gecmis olsun SAPHIRAM sensiz olmuyor,biran önce iyiles,siparislerinide bitir,senin motivene cok ihticam var :16:

dudujan mesaj sayimi icin ellerine saglik cnm Allah razi olsun :54:

nerelerdesınız yahuu

Hayirdir canim,cok az yemissin, birseyler yemeye calissan iyi olur

hayır olsun ben en son senın gibi olduğumda hamıle kalmısım haberım yok 8 haftalık olunca farkettımm

aslinda söyle söyleyim,tüm hamilelik belirtilerim var ama ortada bebek yok :1:
Gecen ,esime anlattim böyle süphem var diye,sabah bir uyandim esim 2 tane test almis basimda dikiliyor :1::1:
basim dönüyor,midem bulaniyor uykum var..ama test negative cikiyor.sanirim baska bir saglik sorunum var

7. TAKIM<8 NİSAN-12 NISAN> SPOR LISTESI:

Maviyeşil1999=45dk+45dk+30
İpekyol51=60dk
Akabe= 40 dk.
Nev81=

Masallah Maviyesil :nazar:cok düzenli spor yapiyorsun :1:insallah yarin epey bir yürümem lazim biraz sana yaklasayim :16:

Salissim nasil oldun canim ?

Pasam,gel artik özledik..

ne yaptın kız yemek:D
sorma tatlim.malzemelerin hepsini hazirladim dogradim esime verdim taze fasulye yapti bende leslie yaptim
2sniuyuttum size takılayım derken 3.ben buradyım dedi.acıkmış.oğlum hala hasta az evvel kustu üzerini değiştim.acayip balgam var.günşer geceme karıştı uykusuz ne yediği belirsiz biri oldum 2 haftadır.tam bir hafta sonra salı günü iş başı yapacagım ozamana kadar düzen kurmam lazım.
canim annenler hala yanindami
Saliss=********=izinli
Saphira=*=1
supeeerrrrr kendimi alkisliyorum
nerelerdesınız yahuu

amanin o ne nasil takat buluyorsun spor yapmaya
ondan bende yaptim sorryyyy sabah kursta basladi yaramazlik onunu alamadim nasil toparlarim bilmiyorum
Hayirli aksamlar canlar

bugün epey bir misafir agirladik,ancak simdi girebildim buraya,Allah yokluklarini göstermesin ama yorulmusum

Bizde de misafir var ve su an salondalar.uzaninca farkettim belimin agrisini.Dunden kurabiye yapmistim.Bugun okuldan gelincede 2 cesit yaptim.Valla cidden yoruyor beni hafta ici aksam msafir.Neyse ki erkekler ve esim ilgileniyor bende yatiyorum

7. TAKIM<8 NİSAN-12 NISAN> SPOR LISTESI:
Maviyeşil1999=45dk+45dk+30
İpekyol51=60dk
Akabe= 40 dk.
Nev81=

Back
X