Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayyy hiç hatırlatma canım yaaaa :14:

alamadım gezemedim ki:17: hep iş hep iş bıktım ben ya yorgunum artık uyuyup 24 saat uyanmamak istiyorum:14:

kız insan demezmi uçaga binince anacım paşanın scugunu pastırmasını unuttum diye:9::9::9:

gel bebem ben sana ninni söylerde uyutrum annem:48::48::48:

rabor veriyorum kızlar:kkk:
bugün çok işim var evi dip köşe temizlicem 900 selatı teffiiciye çekicem yemek hazırlamam lazım namaız kılmadım bugün gelemzsem mazur görün olurmu:53:
sabah yediklerimi yazayım
2 siyah 2 yeşil zeytin
kibrit kutsu büyüklügünde peynir
bol domates badem pırasa
taze nane
3 dilim çavdar ekmegi küçük olanlardan
1 çay tatlı kaşıgı şeker pancarı pekmezi onu yedim yiyeli çarpıntım olmyor kansızlık çok fena birşey ya
öylen birşey yemeyi düşünmüyorum
meyvede yemeyi düşünmüyorm
akşama ev yapımı çigköfte yapıcek eşim onden yicem bol yeşillik ve ayran peşinede soda tamambu iş
neyse ben kaçtım bebeler kendinize iyi bakın olurmu:5::5:

kızlarrrr çok özledim sizi yaaaaa eğer yeriniz varsa bende dönmek istiyorum zaten aldım başımı gidiyorum toparlanmam gerekiyor. kaptanım cevabını bekliyorum acilen.
bende durumlar karışık ki ne karışık bakalım bindik bi alamete.
yeni dijital bi tartı aldım aranızdayım ama nolur beni accık gazlayın.

kızlarrrr çok özledim sizi yaaaaa eğer yeriniz varsa bende dönmek istiyorum zaten aldım başımı gidiyorum toparlanmam gerekiyor. kaptanım cevabını bekliyorum acilen.

nerelerdesı yahu sen:)

canım 10 dan düşüyor puanlar.cuma bildirim yapmadığın için 2 ceza puanı alınıyor aslında ama senin net sorunun olduğunu bildiğimden ceza düşmedim ve listeye izinli yazmadım.izinli yazsam 2 hafta liste dışı kalıyorsun biliyorsun:34:
biliyorum canim ya idare ettiginiz icin tekrar tsk ederim.Elimde olmayan sebepler maalesef
selam canlarım
nasılsınız bayadır gorusemedık):)

cumadan berıdır habıre yedım .yok bole bısı...ve yarım kılo cukka olmus kutlayın benı.
:(:(
ıyıce dıyet yapıp sporla bırlıkte tabıkı kıloyu vermek lAZIM
yaa hadi bakalim mars mars spora
bugun baslarsın sorun degıl
ins baslayabilirim.Bu hafta en yogun haftamiz.Kultur gunumuz var cumartesi.Turk kulturunu sergiliyoruz.Yemekler kiyafetler vs vs cok hummali bir calisma.Yuzduk yuzduk kuyruga geldik.Kosusturmadan dolayi bu hafta spor yapabilirmiyim bilmiyorum
Herkeslereeee günaydınn ankaraya döndüm ama dönmeseymişim iyiymiş yağmur soğuk bu ney yaw :( annem kocakarı yağmurları başladı 15 gün böyle diyor:(

burda da yagmur sezonuna girdik.Dun bi yagdi bi yagdi ki sormayin.ins kultur gununde yagmaz

kurstan sonra 2 saatlik boslugum vardi hemen eve geldim biseyler yemek icin.Malum okulda yemekhanede ne varsa onu yemek zorundasin..
Menemen, 1 salatalik,2 zeytin,20 gr kadar peynir,bitki cayi

birde altinbasak kepekli biskuvi yedim 4 tane..
Birazdan gidip okuldan kizimi ve ogretmenini alip universiteye gidecegim.Misafirlerimiz var yine.Unv agirlayacagiz.Aksamda caya davetliyiz buyuk ihtimalle geldigimizde tr saatiyle gec olacak

hadi acıdım haline içebilirisn:9::9::9::9:işler nasıl topragım :29::29:
iç güveysınden hallıce diyebılırım iş deme bana paşam dua et bana sadece.....
valla ole tutamadım:Ddamardan gırdıler :))

evet nısan yagmurları sımdı gostercek yuzunu

ne zmndır 2sı bı arada ıcmıyorum ozledımvalla
ısmarlıyım bebeimm....
rabor veriyorum kızlar:kkk:
bugün çok işim var evi dip köşe temizlicem 900 selatı teffiiciye çekicem yemek hazırlamam lazım namaız kılmadım bugün gelemzsem mazur görün olurmu:53:
sabah yediklerimi yazayım
2 siyah 2 yeşil zeytin
kibrit kutsu büyüklügünde peynir
bol domates badem pırasa
taze nane
3 dilim çavdar ekmegi küçük olanlardan
1 çay tatlı kaşıgı şeker pancarı pekmezi onu yedim yiyeli çarpıntım olmyor kansızlık çok fena birşey ya
öylen birşey yemeyi düşünmüyorum
meyvede yemeyi düşünmüyorm
akşama ev yapımı çigköfte yapıcek eşim onden yicem bol yeşillik ve ayran peşinede soda tamambu iş
neyse ben kaçtım bebeler kendinize iyi bakın olurmu:5::5:

çiğ köfte mıııı....hayııııııııırrrr.....olamazzz.........:56:

iç güveysınden hallıce diyebılırım iş deme bana paşam dua et bana sadece.....

ısmarlıyım bebeimm....

çiğ köfte mıııı....hayııııııııırrrr.....olamazzz.........:56:
ıstanbula gelınce ben ısmarlıcam soz.beklerımm

nerelerde olayım be kuzu ne sen sor ne ben söyleyeyim baya zor bi zaman geçirdim konsantre olamdım ama iyiyim şimdi annemler gitti kızıma bakıcı bakıyor babam ameliyat oldu beni sorarsan tartıya çıkmaya korkuyorum die vurdum tatlım sen nasılsın

ben ıyıyım çocuklarla ugrasıyorummm nasıl olayım:)

sabahtan berı bı elma ıle duruyorum kızlarr
canımda pek bırsey ıstemıyor da ne yıcem de bılmıyorum
belkı bı muz yerım kapatırım
yesıl cay ıcerım aksama da yeter

7. TAKIM<15 NİSAN-19 NISAN> SPOR LISTESI:
Maviyeşil1999=60dk+45dk
İpekyol51=
Akabe= 40 dk.,
Nev81=
Ansaaa=
Ganfed=
lepistesinyavrucugu=90 dk

bugün tam 1,5 saat yürügüm kızlar :)
cmrtsi pzr liste yapmıyomuyuz :26:

bugünki menüm
sabah:yarım simit
öğle:1 kase ezogelin çorba
ara:elma 5 6 tane çilek
akşam:3 küçük biber dolması bir kase yoğurt
ara : bir kase puding :31:

Hayirli aksamlar canlar
sanirim bugün benim bittigim gün
hic bu kadar caresiz hissetmedim kendimi
saatlerdir agliyorum

yaklasik iki haftadir sürekli tartiya cikiyorum hep ayni gösteriyor 140.0

bu sabahta ayni birde baktim arada error yaziyor
dedim suna yeni pil takayim..pilini degistirdik birde ne göreyim
:43::43::43::43::43::43::43::43:

tam 147.7
resmen bittim
beni yaklasik 7 kilo az göstermis
esimde tartildi ondada aynisi oldu

Allahtan korkuma ;ümidimi yitirmiyorum ama cok sasirdim
bu hafta 139 kiloyu görürüm diye düsünüyordum,bir anda sanki dünyam basima yikildi
gücüm tükendi sanki...
tüm hafta sebze sulari ile detoks yapmayi düsünüyorum
canım hem çok şaşırdım hem de hayal kırıklığı yaşamana çok üzüldüm :5: hiç sıkma canını,sonuçta verdiğin kilo değişmedi.o kadar kiloyu sen verdin unutma bunu :70: listede tartı değişimi uygulaması yaparız sana,7 kg luk farkı başlangıç kilona ekleriz,mesele hallolur :34:
ALINTI 5

kaptancazım ben öğrenmeye gönüllüyüm en başından :38: bu zamana kadar yapmadığımız hata sırayla
bu hafta herkes öğrensin lütfen yok öğrenemiyorum hesaplayamıyorum demeyin kızlar çünkü herkes çıkarma toplama bölme yapmasını biliyor..yazın bi kağıda (ben kilo hesaplamasını öyle öğrendim) ordan baka baka yapın :51:
canım benim sevindim inan :70:
hoşgeldin canım :16:
buyur gel var yerimiz yalnız bir daha habersiz yok olma ortalıktan.Allahtan son anda haber veridin de diskalifiyeden kurtuldun,aman dikkat canım

İyi akşamlar kızlar
bugün kursum vardı biliyorsunuz,kuru dolmalar sarmalar yaptık,gel de yeme :37:
komşum da ne zamandır benden mercimek köftesi istiyordu,bir de onu yaptım,yedim oh tam diyetlik menü oldu :37:
ilaçlarımı da düzenli içemedim,ondan herhalde,iyileşemedim bir türlü,moraller de pek iyi değil.çok fazla buraya gelip sizi sıkmak istemiyorum.tadım yokken bişey yazmak da istemiyorum,sizin enerjinizi düşürmek de..bu ara biraz idare edin beni,toparlanıcam inşallah :ssz:

Kızlar cuma listelerini her hafta birimiz hazırlayacağız bundan sonra,herkes öğrensin diye..bu cuma için ilk yapmak isteyen bir gönüllümüz var mı yoksa kura mı çekeyim? lepistes gönüllüydü,bu cuma yapmak istermisin canım listeyi :126:

Son düzenleme:
canım hem çok şaşırdım hem de hayal kırıklığı yaşamana çok üzüldüm :5: hiç sıkma canını,sonuçta verdiğin kilo değişmedi.o kadar kiloyu sen verdin unutma bunu :70: listede tartı değişimi uygulaması yaparız sana,7 kg luk farkı başlangıç kilona ekleriz,mesele hallolur :34:

canım benim sevindim inan :70:

hoşgeldin canım :16:
buyur gel var yerimiz yalnız bir daha habersiz yok olma ortalıktan.Allahtan son anda haber veridin de diskalifiyeden kurtuldun,aman dikkat canım
EVET CANIM HAKLISIN HEM DE ÇOK haklısın teşekkür ederim tekrar takıma kabul edildiğim için.kurallar hala aynı değil mi

iyi aksamlar hanimlar bu gunlerde netim problemli o yuzden cok giremiyom uyuz ediyor bende cikiyom nasilsiniz bakalimhizli basladinizmi haftaya

Back
X