Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

takımdaki bütün arkadaşlar kaptanın yazdığını herkes bi yere not etsin lütfen
çünkü bundan sonra herkes sırayla yapacak,elimizi taşın altına sokucaz
yani her hafta nasıl olacak demeyiz not edersek..lütfen kimse ayy yok ben yapamıyorum demesin valla illet olurum ona göre :51:

selamun aleykum güzellerim

bugün keyfime dicek yok :1:
144.9 geldim (cok sükür) :119:

az kaldi yakinda insallah 140´lardan kurtulcam

***7. TAKIM 305. ETAP***

SAPHIRA (87.6
nev81 (88.2
lepistesinyavrucugu (92/91.1/0.9/%0,98)
ipekyol (75,4 yüzdesi 2'ye bölündü
pasam3405 (84.7
maviyesil1999 (66,9
kelebekolcam (86.9
akabe (147.7/144.9/2.8/ %1.89) tartı değişiminden kaynaklı 7 kg etap başlangıç kilosuna eklenmiştir
dudujan (104,1/103.8/0.3/%0,28)
ganfed(56,3
anşaaa (69.4 yüzdesi 3'e bölündü

Son düzenleme:
girmisken menülerimide yazayim
gözlerim cok agriyor,fazla pc de kalamiyorum

kahvaltim

1 yumurta
1 dilim ekmek
yesil salata
1 tane kuru kayisi

öglen:
izgara köfte,yesil salata 1 elma yicem

aksam
yogurtlu kereviz ve
havuc salatasi hazirlicam

bende seni tebrik ederim kuzum azimle yapılmayacak hiç bişey yok :46:

sagol canim,valla hem sizlerin destegi,hem +90 kg grubu ,hem psikolog destegi harika birsey :1:

artik gözüme kilolarim hic büyük görünmüyor,birde 200 kilolardan 80- 90 kilolara düsen bir kac Almanlarla tanistim
onlar yaptiysa bizde haydi haydi yapariz Allahin izniyle

canım ben 104 kg idim,en son 81 e kadar düştüm,üst bacaklarımın iç kısımlarında hafiften sarkma oldu ama dışarıdan pek belli değil,ben çok dikkat edince anlamıştım.onun dışında başka olmadı

sağol tatlımm :16:

canım daha kapsamlı bir tartıda tarılsan,belki eczanede filan vardır.bu durumda yarın seni ekleyemicez listeye herhalde :44:

sağol bitanem inşallah :16:

sağol canım inşallah :16:

saphıra beni listeye al canım yaa...kilomu 154 olarak hesaplaya bilirsin tamam diyosan ekliyim

takımdaki bütün arkadaşlar kaptanın yazdığını herkes bi yere not etsin lütfen
çünkü bundan sonra herkes sırayla yapacak,elimizi taşın altına sokucaz
yani her hafta nasıl olacak demeyiz not edersek..lütfen kimse ayy yok ben yapamıyorum demesin valla illet olurum ona göre :51:
canım benim alnından cukkadanak öptüm :54: aynennn :15:
tamam canım inşlhh 12 ye kadar herkes yapar bildirimi cuma kuranına gidicemde :34:
canım 12 den sonraya kalırsa bildirimleri ben hallederim,sen gecikme,bir de ceza alırlar 12 den sonraya kalanlar

oh oh maşallahhh hadi bakalım süperrrr :nazar::nazar::nazar:

saphıra beni listeye al canım yaa...kilomu 154 olarak hesaplaya bilirsin tamam diyosan ekliyim

canım haftaya da tartmazsa tartı ne yapıcaz?

canım benim alnından cukkadanak öptüm :54: aynennn :15:

canım 12 den sonraya kalırsa bildirimleri ben hallederim,sen gecikme,bir de ceza alırlar 12 den sonraya kalanlar

oh oh maşallahhh hadi bakalım süperrrr :nazar::nazar::nazar:

canım haftaya da tartmazsa tartı ne yapıcaz?

aynı geçsek olmaz mı ....:17:daha çabuk adapte olurum listeye girersem...

Paşam magnum napacan çok tatlı ya ben hiç sevmiyorum belki gülecen ama max seviyorummm:9:
kız onuda ben sevmiyom hemen bitiyor:9::9:magnum ölemi doyuyorsun yemeye:17::17:
teşekkür ederim canım:16::16:evet resimlerdeki gelin kızkardeşim yeni evlendi, yanında duran ufaklık bıcırık da erkek kardeşim çok tatlılar demi :9:

Duaların hep seninle paşammmm inş seneye sevecez o bebeği ısıracaz heryerini:16::16:
:44:ben seni 1 çock zannediyordm bebem :17:meyerse 3 bebekmişsiniz:30:allahım ömür boy mutlu etsin işşallah canım benim :48::48:
***7. TAKIM 305. ETAP***

SAPHIRA (87.6
nev81 (88.2
lepistesinyavrucugu (92/91.1/0.9/%0,98)
ipekyol (75,4 yüzdesi 2'ye bölündü
pasam3405 (84.7
maviyesil1999 (66,9
kelebekolcam (86.9
akabe (147 tartı değişiminden kaynaklı 7 kg etap başlangıç kilosuna eklenmiştir
dudujan (104,1/103.8/0.3/%0,28)
ganfed(56,3
anşaaa (69.4 yüzdesi 3'e bölündü

7. Takım Ortalaması:%

çokk mutlu oldum kızlar verememişimdir derken 900 gram gitmiş :62::64:
:32::32::32:aferim kız gözüme girdin :9::9:bende 2 kilo 700 vermişim kanımca:9::9:listerey gelince tam bir anlatın burda yeniden not alıyım biri eklesin şöyle böyle yapılıyor diye hemencik deniyim yeniden işşallah becerebilirim :30::30:bu konulşarda çok beceriksizimde:43::43:
benimle alakası yok canım,sen güzel yapmışsın demekki,eline sağlık.afiyet olsun :16:
sagol bebem gitmediginede çok sevindim bebem :38::38:

:48::48:senin adına çok sevindim bebem benim hadi bakalım nice 10 kilolara gelmeye işşallah :29::29:
kızlar ben bugün eymenime gidicem çok özledim koksnu içime çekiyim diyorm akşama dönerim :55::55::55:

aynı geçsek olmaz mı ....:17:daha çabuk adapte olurum listeye girersem...

canım inan çok iyi anlıyorum seni,çok isterim eklemeyi ama kilon aynı kalırsa aynı yazabiliriz.tartı tartmazsa aynı mı değil mi bilemeyiz ki..bugün kapsamlı bir tartıda tartılırım dersen bildirdiğin kilonu ekleriz,haftaya da aynı tartıda tartılırsın,hallolmuş olur :16:

canım inan çok iyi anlıyorum seni,çok isterim eklemeyi ama kilon aynı kalırsa aynı yazabiliriz.tartı tartmazsa aynı mı değil mi bilemeyiz ki..bugün kapsamlı bir tartıda tartılırım dersen bildirdiğin kilonu ekleriz,haftaya da aynı tartıda tartılırsın,hallolmuş olur :16:

başka tartı bulmam biraz zor....haftaya kadar bekliyim...:25:

paşam öncelikle kendi kilonu hesapla ekle listeye :34:

geçen haftaki kilo şimdiki kilo = çıkan sonuç
61 60,5 =0,5

kaç kilo verdiysen onu geçen haftanın kilosuna bölüyosun

0,5/61:0,0081

sonra çıkan sonucu 100 ile çarpıyosun

0,0081*100:%0,82

hadi bakalım yap :16:

lepistescim,listeyi ben hazırlayıp ekledim çünkü bu hafta izinden dönenler ve tartı farkı vardı,ben halledeyim dedim.gerisini sen halledebilirsin.zaten biliyorsun herkes kendi bildirimini kendi ekliyor listeye (rengini değiştirmeden mümkünse),herkes bildirimini yaptıktan sonra,yüzdeleri kontrol ediyorsun ve takım ortalamasını alıyorsun.takım ortalaması şöyle alınıyor;

1) kilo verenlerlerin yüzdelerini topluyorsun,bu toplamdan eğer kilo alanlar varsa,onların yüzdelerini çıkarıyosun.
2) sonra da listede kaç kişinin adı yazılıysa o rakama bölüyorsun.
*adının yanında ne yazarsa yazsın ortalamaya katıyorsun,bildirim yapmamış olsa bile ortalamaya katılıyor
3) 4. veya 6. takıma gidip,kopyala yapıştır yaparak,listemizi sunuyorsun,doğruluğunu onaylatıyorsun.
4) onay geldiken sonra,paylaşım alanına gidiyorsun,
5) senden önce listesini paylaşmış olanlar olabiliyor.son mesajdan alıntı ile cevapla yaparak,(takımlar numara sırasına göre sıralanır),sıralamaya göre 7. takımın listsini yerleştiriyorsun
6) Queto yazılarını ve alıntı yaptığın kişinin nickini silip,mesajını yayınlıyorsun

KIZLAR YAPIMI BURDA NOT ALIN TEKRAR TEKRAR ALINTI YAPMAYALIM LÜTFEN :31:

Back
X