- Emoji Skoru
- 202
- Puanlar
- 373
canım eylül ekim gibi olur mu bilemem çünkü bu sefer öyle kafama estiği gibi yürüyemiyorum. ama deneyeceğım inşallah. sen de yürü bol bol yürü. yürümeyle cok kilo veren gördüm..Eylül-ekim gibi hedefine ulaşacağını düşünüyorm böyle yaparsan. Ama zaten ortalama ayda 3 kg vermek en güzeli. Çok hızlı verirsen de çok hızlı alıyorsun.
Mesele istikrar. Sen bu konuda çok başarılısın nolursa olsun dağılmıyorsun. Keşke ben de öyle olabilsem.
Akşam yememe olayını ben de denicem. Şu diyete bi başlayayım azıcık küçülsün midem. Dayanıklı olduğm anda ben de başlıcam. Asıl amacımsa şu; ben geceleri yiyen biriyim. Davranış olarak bundan kurtulmak istiyorum... Bakalım
istikrar evet. şöyle düşün her kaçamak hedefini 1 hafta ileri atıyor.. ne gerek var? anlık zevk. aklına kacamak glince yapacağın bir iş varsa yap, oje sür, fön çek falan filan. hemen unutuyorsun
akşam yememeyi yapabileceğini sanmıyorum. zor birşey. hakatten acıkıyorsun ki ben bebekten beri akşam yemezmişim. ama corba salataya alışırsan harika olur derim.. şöyle düşün 6 ay akşam çorba salata yersem ölmem ama harika kıyafetlerim olur
başladık reyhan ablacım hadi bakalım gazamız mübarek olsun. valla ben de cok seviniyorumSabaha kilolar ve hedef Kilo yazilacak ha? Desenize basladik) cok seviniyorum.. Su rehabilitasyona gidecek olmam sikiyor canimi.. Cok zamansiz oldu..telefonla falan katilabilirimde cok fazla sohbetim olmaz herhalde..
Son düzenleme: