- Emoji Skoru
- 28.156
- Puanlar
- 598
Hmmm.anladım canım benim.ben de şubat ayinda 74kilo ile burda başladım,ama 10gün öncesinden 76ile diyete başlamışdım,temmuz ayinda 60kiloya ulaşarak mezun oldum.doğum sonrası kilolardı bende de.çok şükür kurtuldum hrm de eski kilomdan da verdim.normalde 62 63 kilo oluyordum.ama vallaha spor yapıp şu genişlemeleri yumuşamaları hall etsem var ya eminim 5kilo daha vermiş gibi olucam.inşallah onu da burda sizin desteyinizle başarırım.damlasu merhaba canim
simdi kizlar bikacak bik bik ayni seyi soyluyom konularimdan aratabilirsin 2008 senesinde 90 kilodan 59 a inmistim
haftanin 6 gunu diyet spor 1 gun serbesttim canim ne cekerse
dogum sonrasi kilolariyla mesgulum su ara
eski yontemime geri dondum ins eskisi gibi de verecegim
kosu bandini iste o zamanlar zayifladiktan sonra kilomu korumak icin almistim bekarken
o zamanlar hergun disarda birbucuk saat yuruyusle verdim
bandi uzun vadeli kilo verme amacli kullanmamistim
suan doguda sark gorevindeyiz disarda yurume imkanim yok elime yapisti burda inanki
leslieyi anneme soyledim hatunun 5 kilo fazlasi vardi kadin 40 beden olmaya bile.dayanamiyo neyse suan onunda yurume imkani yok disarda
lesliye bayildi verdi kilolarini o cok memnun
ben 1 hafta kadar yaptim galiba ama bedenime kiloma agir geldi belki bi on kilo verince bende yaparim
masallah sen hedef kilona ulasmissin
ne kadar zamanda kac kilodan kaca dustun damlasu
bi de kendini tanitirmisin bize
baktım canım.çok zayıf duruyorsun yahu.şimdi kaç kilosun sen kuzum?bi de hamileliye kaçla başladın?o zamana kafar koruya bildin mi kilonu?ay bi ara olaylar olaylardi kizlar
google a 30 kilo verdim hem gobegim eridi yazin gorseli aratin
ordaki kapali hatun benim sahilde pembeli olan
terbiyesizin biri yillar once kk daki zayiflama hikayemi ve fotolarimi calip bi sitede yayinlamisti malesef duruyo fotolar orda
manyak kisi benim yazdigim hikayenin bazi kisimlarini degistirmis ozellikle de surasini
30 GUNDE 30 KILO VERMISIM tobe tobe