- Emoji Skoru
- 28.156
- Puanlar
- 598
Evet canım bence de takıma gelmemek için yazmamak için bir çok bir çok bahane ola bilir ama bene tek sebebi motivasyon düşüklüyüdür.ben eski takımda da hep söylerdim birisi 1kaç gün bahenelerle topiğe gelmezse 1kaç gün sonra izne ayrılırdı.ben şuna inanıyorum diyelim ki birinin işi çok çalışıyor peki akşam yatağına girdiyinde topiye gelib raporunu yazmak için ayiracak 5dakikası yokmu?var tabiki.sadece istemiyor.şimdi sen koruma sürecindesin,birinin çocuğu okula başladı,birinin dişi bir kaç gün önce çekildi,kuto 1öyün beslendi söylermisin takımın sonuçları ne olucak canım?sonuçta beni buraya kaptan yardımcısı olarak gönderdiler ve takımı toparlamak gerek.yeni arkadaşlar çağırmayı düşünüyorum.umarım sizin için problem olmaz kuzular.tabi yenilerinde motivasyonu umarım yerinde olur bari onların sonuçları takımı toparlar...Damlacim edebiliriz tabiki .. Yani ilk takimi yeniden actigimizda hep eski arkadaslar vardi , yani senelerdir birbirini taniyan .. Sonra yaprak dokumu oldu , vs vs iste .
Simdide kizlar kendini toplasin diyoruz ama bence bunlar bahane cogumuz icin , bu konuda ustume duseni yaptigima inaniyorum, bundan sobradinida atkadaslarim bilir kimseyode zorla takima sokup yaziflayin diyemem yani zorla olcak bisi degil ...
Bijomu bekliyorum gelsin duruma bakalim , yeni uyede cagiririz gerekirse ...
Bana gelince su an diyet yaptigim soylenemez simdilik kilomu korumak yetiyor , ama boyle devam etmiycem tabi 1,2hafta daha boyleyim ..
Aydasu canim bugun yoksun ...
Bedis misafirler gittimi ?
ama böyle olmaz ki kuzum.1öyün ve lahmacun.çol çok kötü...lütfen kemdini topla ve kendine 2ay kadar 1süre belirle ve şu 7kiloyu da ver gitsin.sonra rahat rahat korursun kilonu...İyi geceler kızlar ben geldim ama kimse yok tabi :)
Bugun pek anlatacak bisey yok gec kallktim tek ogun yedim oda lahmacun yarim porsiyon baskada bisey yok yarin spor salonunu araticam bakalim ne zaman aciliyor 1 2 aylik işim kaldi 4 bilemedim 7 kilo daha verdimmi benden tamamdir ama kis boyu sporu birakmayi dusunmuyorum eski hatama dusup koruma yapmadan pes etmek yok bu sefer ...